Beter beffen: alles over cunnilingus en pijpen

Mannen die beffen zijn betere minnaars. Tenminste, dat vinden vrouwen. Want maar liefst 85% van de vrouwelijke medemens wil graag de kutkus ontvangen, terwijl slechts 55% van de heren daartoe bereid is. Schande. Dus mannen, wordt een befgod die aanbeden wordt door legio geil gillende dames.

Beffen, cunnilingus (een hele mond vol), de kutkus, orale seks, likken als Lassie, tussen de grote tenen likken, muf diving, pussy eating. Hoe je het ook noemt, de meeste vrouwen zijn er gek op. 
Als ontvanger dan en wie weet als gever. Dus ben je nieuw met het fenomeen, lees dan aandachtig door. Ben je een doorgewinterde tongkunstenaar, lees dan ook door, wie weet leer je toch nog iets nieuws.

Weetjes

Orale seks is al zo oud als de mensheid. In de Kama Sutra komt het al voor. Orale seks is aangenaam en intiem. En als je het goed doet dan wordt je beschouwd als een gever (en geloof ons, dat is een goed ding). De erogene zones van een vrouw werken over het algemeen anders dan die van een man. Dus gebruik jezelf niet als referentiekader. Gebruik zelfs je ex niet als referentiekader.
Wat de ene vrouw geweldig vind/vond, vind de andere er niets aan...
Opwinding en genot is voor een vrouw het op de juiste manier opbouwen van seksuele spanning. 
De kunst van het beffen ligt in het feit hoe snel je als man kunt ontdekken wat een vrouw lekker vindt bij het beffen.

Onzekerheid

Denk je dat jij onzeker bent als je het nog nooit hebt gedaan? Wat dacht je van je meisje?
Die twijfelt over jouw uitzicht op haar edele delen, haar geur, haar smaak en nog een heleboel andere vrouwendingetjes. Je kunt veel van die onzekerheid wegnemen door samen van te voren te douchen (of haar onder de douche te likken), haar heel veel complimentjes te geven, (Je hebt het mooiste kutje dat ik ooit gezien heb!)  en te laten merken dat jij er ook van geniet.

 Geduld

Als je niet weet wat je moet doen, onthoud dan één ding: doe het rustig aan. Haastige spoed is ook nu niet goed. Ga niet direct op je doel af, maar plaag haar net zolang tot ze de neiging krijgt om haar kruis tegen je gezicht te duwen. Steven niet direct op haar klitje af, maar maak liever omtrekkende bewegingen. Haar reactie vertelt je als het goed is wel of je op de juiste weg bent. Als je meisje eenmaal flink opgewonden raakt, hou je tempo en houding dan aan, anders komt ze nooit over het topje.

 

Tips voor gevorderden

Likken is ook maar likken. Denk daarom ook eens aan de volgende technieken:

Zuigen: Pijpen voor vrouwen, zeg maar. Zuig niet alleen haar schaamlippen naar binnen maar maak ook eens zachte zuigende bewegingen om haar clitje.

Tongneuken: Je kan haar lekker penetreren met je tong. Tegelijkertijd kan jouw bovenlip haar klitje bewerken.

Grommen: Een grommend geluid maken heeft twee effecten. Ten eerste laat je merken hoe lekker jij het vindt (en dat zal ze fijn vinden). Maar nog belangrijker, jouw gegrom zal een trilling veroorzaken waarmee je direct de concurrentie met haar Tarzan kunt aangaan.

Warm/koud: Neem eens een slok van een koud drankje (bij voorkeur sterke drank natuurlijk) voordat je de aanval opent. Of neem een ijsklontje in je mond. Of juist een slok warme glühwein. Gewoon proberen, succes gegarandeerd. Een mentholsnoepje of een hap tandpasta  doet overigens ongeveer hetzelfde.

Smaak: Tsja, als de enigszins zilte smaak van de vrouwelijke genitaliën je niet aanstaat, en een warm bad vooraf voor jou geen verschil maakt, overweeg dan lekker te kliederen met etenswaren. Neem een bus slagroom (pas op dat je niet misselijk wordt, want wat Hans Teeuwen ook beweert: kotsen in een kut is het einde van je relatie), jam, honing, chocola, of gember kunnen wat dat betreft het plezier verhogen. Pas op met sambal of rode pepers trouwens.

Beweging: Als je echt niet weet wat je met je tong moet doen, dan kun je de alfabetmethode hanteren. Schrijf alle letters met je tong. Als variant kun je haar laten raden wat je schrijft (“Ahhh toe, doe de 'Q" nog eens”).

Combi: Beffen lijkt te passen bij het credo “kijk mamma, zonder handen”. Maar niets is minder waar. Gebruik je handen of stimuli (zoals een vibrator) en maak een gezellige combo waarbij je alle gevoelige plekjes tegelijk verwent. Probeer haar G-spot te bewerken met je vingers terwijl je haar clitje zuigt bijvoorbeeld. Over succes gegarandeerd gesproken.

Baffen: (Rimmen) Je moet er voor open staan, maar oraal-anaal contact kan de funfactor flink verhogen. Doe es een flinke haal met platte tong van haar kontgaatje tot haar clitje en terug. Als dat geen gilletje doet ontspruiten uit haar lieve keeltje….    (Meisjes vinden dit bloedgeil! )

69: Voor wat, hoort wat. Dus waarom niet tegelijk?

Kwesties

Helaas zijn er ook kanttekeningen. Hoewel beffen strikt genomen niet ongezond is, zijn er toch een paar netelige kwesties.

Hygiëne: Hoe je het ook went of keert, het is fijner om een schoon iemand te beffen. Als je een visschotel wilt ga je wel naar de visboer.

Haar: Persoonlijk vindt ik een kale poes te veel op een kinderkutje lijken, maar een oerwoud is natuurlijk ook niks. De tandarts ziet je wellicht graag flossen, maar een orale vorm van ontharen is ronduit vervelend. Voor je het weet lig je net als de poes een haarbal uit te spugen. Stel eventueel voor om haar te scheren of te trimmen.

SOA: Herpes en syfilis kun je ook oplopen bij het beffen. Het komt niet vaak voor, maar als je lover een koortslip heeft dan zijn de tongkunsten uit den boze. Ook kun je als beffer een koortslip oplopen als je meisje herpes heeft. HIV kun je alleen oplopen als je menstruatiebloed binnenkrijgt, maar zeg nou zelf…. Voor de supervoorzichtigen onder ons is er de beflap.

Kramp: Als je lang ligt te likken kan er kramp in je tong of kaak ontstaan. Wij van NBR zeggen: eigen schuld. Je kunt tussendoor natuurlijk ook gewoon even stoppen en vingeren, of er samen hartelijk om lachen.

Standjes

Er zijn allerlei varianten te bedenken op de volgende thema’s, zonder dat daarvoor een gevorderden cursus yoga vereist is:

Tussen de benen: De vrouw ligt op haar rug en de man ligt tussen haar benen. Als zij haar benen iets optrekt, kun jij overal prima bij. Een kussentje onder har kontje is wel lekker voor je nek!

Van achteren: Als de vrouw op haar rug ligt heb je ook lekker toegang tot haar rozetje. Doe een dik kussen onder haar heupen zodat ze haar kontje lekker inde lucht steekt. Ook een prima houding om haar na het beffen in te neuken.

Staand: Ietwat ongemakkelijk maar daardoor wel spannend. De vrouw staat voor de man. Leuk in de douche bijvoorbeeld. Zij kan ook een voet op een stoel of zo  zetten om jouw de toegang tot haar tempeltje te vergemakkelijken.

Zitten: (Facesitting) Lekker! Wie kent niet het liedje “Come sit on my face and tell me that you love me”? Niet aan te bevelen indien de dame in kwestie lijdt aan obesitas, maar verder wel lekker.

Mocht je nog aanvullingen hebben of tips dan hoor ik dat graag, en van de dames wil ik graag horen of het een beetje geholpen heeft, die tips van mij. En nu: shut up and lick it!

 

Pijpen, hoe doe je dat eigenlijk?

Uit allerlei afbeeldingen blijkt, dat dit al sinds de oude oertijd gebezigd wordt.
Het zal U niet verbazen dat de holenmens deze sport ook beoefende. Op wandafbeeldingen in Pompei blijkt dat de oude inwoners van Italië daar ook bekend mee waren, en ook in de historische Kama Sutra is er een groot deel van het boek hieraan gewijd.

Welk deel van de penis is nou het meest gevoelig? En wat doe je met het sperma? Doorslikken? Keukenrolletje? Handdoekje? Condoom-met-smaakje? Een handleiding voor beginners

Kijken
Leer eerst de penis goed kennen. Kijk ernaar. Neem de penis in je hand, voel de penis in je hand hard worden. Is je partner besneden of niet? Een besneden penis ziet er anders uit dan een onbesneden.De penis begint met de schacht, de onderkant die als een boomstammetje uit het struikgewas omhoog komt. Helemaal bovenop zit de eikel, met bovenin een opening waar het sperma uit komt, en bij het plassen urine. Volgens sommigen lijkt de eikel ook wel een beetje op een eikel, anderen houden weer vol dat het net een brandweerhelmpje is. Waar de schacht overgaat in de eikel zit een randje, de corona. Dat randje is het gevoeligst van de penis, richt je op dat randje bij het pijpen. Waar de cirkel van de corona aan de voorkant bij elkaar komt zit het riempje die de voorhuid verbindt aan de eikel. Stimulatie van dat riempje is voor veel mannen het absolute toppunt van genot. Het is een misverstand dat je een man een orgasme kunt bezorgen door langs de schacht op en neer te gaan, zoals in pornofilmpjes veel gebeurt. Het kan natuurlijk wel, maar dat komt dan doordat de eikel dieper in je mond of keel geprikkeld wordt. Met het spreekwoordelijke 'pijpmondje' kom je dus niet zo ver, maar hoe dan wel? Het is vooral een kwestie van uitproberen, kijken wat je partner het lekkerste vindt en wat je zelf leuk vindt om te doen. Meestal bevindt het lekkerste plekje zich rond de corona.

Oefenen
Ga tussen de benen van je partner zitten, dan heb je over het algemeen de meest gunstige positie. Door de penis van onderen te benaderen kun je het beste bij de gevoeligste plekjes komen.
Neem de penis in één hand, de ballen in je andere. Streel de penis en kietel en masseer rond de ballen. Neem dan de bovenkant van de penis in je mond. Beweeg je tong zachtjes langs de corona en let goed op hoe je partner reageert, zo ontdek je al snel wat hij het prettigst vindt. Je kunt aan de penis voelen wanneer er een orgasme op komst is. Vlak voor het orgasme zwelt de eikel iets op, en er komen enkele druppels heldere vloeistof uit. Als je partner zijn heupen niet meer stil kan houden en lichte schokbewegingen begint te maken barst het orgasme los.

Technieken en tips
Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek. Dit is ook weer heel persoonsgebonden; wat de één heerlijk vindt doet de ander helemaal niets. Neem er het beste van en maak er het beste van!

Ronddraaien in je mond
Neem de stijve penis in je mond, maar doe je lippen er niet omheen. Draai langzaam rondjes met je hoofd, de penis wordt dan rondgedraaid in je mond, langs je wangen en je tong. Met deze techniek kunnen sommige mannen het orgasme heel lang uitstellen doordat het een indirecte stimulatie is. 
Het is voor veel mannen dan ook het toppunt van genot. Ook aan te raden als je partner vaak (te) snel klaarkomt.

Lollytechniek
Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is. Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken, je kunt ook een extra likje over de corona geven.

Deep throat
Voor veel mannen een sensatie! Neem de penis diep in je mond, tot de eikel zich bij je huig bevindt. Je kunt de eikel stimuleren door je hoofd te bewegen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Het is een natuurlijke reactie om te kokhalzen als je iets achter in je keel voelt. Op het moment dat je voelt dat je gaat kokhalzen moet je bewust gaan slikken, zodat de reflex verdwijnt. Dat herhaal je elke keer weer, de reflex wordt na verloop van tijd minder.
Een ander probleem met deze techniek is de bocht die de penis moet maken om helemaal in je keel terecht te komen. Zorg eerst dat de penis zover naar achter in je mond komt door je mond en je keel een rechte lijn te laten vormen. Als je je hoofd iets naar achteren houdt ontstaat er een min of meer rechte lijn.

Populaire techniek
Een veel gebruikte techniek: laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Pak de schacht vast met je hand. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis, terwijl alleen de eikel daadwerkelijk in je mond is, en zuig dan je lippen strak om de eikel. Nu kun je je hoofd bewegen of je tong bewegen langs de corona. Ook kun je de huid van zijn schacht op en neer bewegen. Zorg dat de hele penis bedekt blijft met je hand of je mond.

Langdurig en intens orgasme
Als je partner bijna klaarkomt plaats je je duim op de basis van de penis zodat je de buis waar het sperma doorkomt blokkeert. Druk met de platte kant van je duim net achter de ballen, op de bekkenbodem. Blijf ondertussen doorgaan met pijpen, als je partner begint te schokken zuig je op de penis. Hij heeft, ondanks het feit dat er geen sperma komt, wel een orgasme. Houd het zuigen gedurende enkele momenten vast, en laat dan het zaad pas komen. Dit levert gegarandeerd een intens orgasme op.

Wat te doen met het sperma?
Slik je het door of vang je het op? Niet iedereen is even enthousiast over het doorslikken van sperma. Het smaakt naar een combinatie van zeewater en eiwit, daar moet je van houden. De smaak wordt bovendien sterk beïnvloed door wat je partner heeft gegeten. Zo staan bier, koffie, kaas en andere melkproducten er om bekend dat ze de smaak negatief beïnvloeden. Thee, groente, fruit en noten zouden de smaak juist positief beïnvloeden. Vooral amandelen zouden sperma veel zachter doen smaken. Ook roken laar zijn sporen na.
Als je niet van de smaak of de sensatie van sperma in je mond houdt kun je ervoor kiezen om het achter in je keel meteen door te slikken. Dan proef je er vrijwel niets van. Je moet dan de 'deep throat' techniek toepassen waarbij je de eikel helemaal achter in je mond stimuleert.
Als je gruwt van sperma in je mond kun je het beste een condoom met een smaakje gebruiken.
Ze zijn bij elke drogist verkrijgbaar, in verschillende smaken: aardbei, banaan, pepermunt, en soms zelf exotische smaakjes als kiwi en ananas. Veel mannen klagen dat ze minder voelen met een condoom en willen liever gepijpt worden zonder rubber laagje. Daar is natuurlijk wel wat voor te zeggen, maar als het idee van sperma in je mond je echt doet kokhalzen kun je hem beter voor de keuze stellen: òf pijpen met condoom, òf helemaal niet pijpen. Bedenk ook dat een condoom je beschermt tegen HIV, hoe klein de kans ook is om via pijpen besmet te raken. Misschien ten overvloede: het is niet mogelijk om via pijpen zwanger te raken.
Je kunt ook 'voor het zingen de kerk uitgaan'; net voordat je partner klaarkomt stop je met pijpen en ga je met je hand verder, je vangt het sperma in een handdoekje of iets dergelijks op. Daar zijn veel mannen minder enthousiast over, tijdens het orgasme wordt de penis dan niet meer gestimuleerd en een vochtige penis voelt koud aan.

Standje 69
Deze techniek wordt door veel mensen als het summum van orale seks gezien. Bij standje 69 neem je een zodanige positie in dat je elkaar oraal kunt bevredigen. Je kunt naast elkaar liggen, of de één bovenop de ander. Deze techniek werkt alleen als je allebei van orale seks houdt, anders is het alleen maar vervelend voor één van beiden.
Het probleem is vaak dat één van de twee als eerste klaarkomt. Het stimuleren van de ander valt dan (tijdelijk) in het water. Probeer dit standje alleen als je elkaar al goed kent, als je weet wat de ander lekker vindt en hoe je zelf op verschillende technieken reageert. Als het goed wordt uitgevoerd is dit één van de leukste technieken.

Veel plezier!