20 dingen die elke vrouw gedaan moet hebben met haar liefje.

Ben jij een vrouw en wil je je vriend helemaal gek maken? Beschouw dit dan als jouw persoonlijke to-do lijstje.

1. Op zoek naar kleingeld
Als jullie op een terrasje zitten of in de bioscoop, zeg dan dat je wat kleingeld nodig hebt voor het toilet en stop je hand in zijn broekzak. Graai lustig rond en raak daarbij zijn penis veelvuldig aan. Als hij goed hard is van jouw massage fluister je iets in zijn oor als “is dat een rolletje kwartjes, of ben je gewoon blij met wat ik doe?”.

2. Als variant is er de ‘bioscoopbroek’.
Dat is een broek waarbij je zijn broekzakken eruit hebt geknipt, zodat je hand verder kan gaan naar de hoofdprijs.

3. Massage zonder handen
Kleed hem uit en begin hem te masseren met je handen op je rug. Wrijf je gezicht, haren, borsten en andere lichaamsdelen tegen hem aan, maar blijf zo lang mogelijk bij zijn penis vandaan.  Als hij helemaal ontspannen is masseer je zijn penis met je borsten.

4. Kleren aan
Moedig je vent aan om je te betasten terwijl je je strakste spijkerbroek aanhebt. Hou hem aan en laat hem over je kruis wrijven tot je klaarkomt.

5. Laat hem toekijken
Verzamel een setje sekspeeltjes. Laat hem plaatsnemen op een stoel tegenover jou en probeer alle speeltjes uit. Hij mag je niet aanraken; alleen kijken. Hij zal helemaal gek worden als jij jezelf tot een orgasme brengt met je favoriete trillende speeltje tegen jouw clitoris. Voor hem is het alsof hij de enige kijker is naar een zeer persoonlijke pornofilm. Het windt hem op en het zou ook nog wel eens leerzaam voor hem kunnen zijn. Succes gegarandeerd.

6. Van achter besluipen
Als hij naakt in de badkamer is, ga dan achter hem staan, sla je armen om hem heen en trek hem af. Hierdoor heb je zijn penis vast op dezelfde manier als wanneer hij het met zichzelf doet. Kus zijn rug of nek en fluister vieze woordjes in zijn oor.

7. Zoek zijn g-spot
Begin tijdens het neuken of het pijpen het stukje huid tussen zijn ballen en anus te masseren. Wrijf er zachtjes in rondjes en masseer dat deel. Daarna masseer je zijn anus door er voorzichtig langs te wrijven en er cirkeltjes omheen te draaien met je vingers.  Als hij niet protesteert en zijn erectie wordt er niet minder van, ga dan door naar de volgende halte: Gebruik wat glijmiddel of speeksel en steek voorzichtig een vinger in zijn anus. Maak een “kom hier” beweging naar de voorkant. Misschien voel je zijn prostaat. Het is een rond bobbeltje. Masseer zijn prostaat en breng hem naar een ongelofelijk orgasme. Vergeet niet af en toe te checken of hij het nog steeds leuk vind (knip vooraf tenminste 1 nagel wat korter…)

8. Grijp hem
Als hij zit of op zijn rug ligt en jij pijpt hem, duw je handen dan onder zijn billen en grijp zijn billen stevig vast. Elke keer als je hoofd naar beneden gaat, duw je zijn heupen omhoog.

9. Vingers Als jullie op een openbare plaats zijn, pak je zijn hand en doe je met zijn vingers wat je met zijn penis zou doen. Wrijf er langs, laat een vinger heen en weer in je handpalm gaan, lik er aan, enfin: gebruik je fantasie. Hij kan vast niet wachten tot jullie thuis zijn.

10.Laat hem smeken
Speel met hem. Kus en lik elk plekje op zijn lichaam en ga daarbij telkens dichter naar zijn penis, maar raak die niet aan. Glimlach en ga weer naar zijn tepels of nek en daarna weer richting zijn buik en bovenbenen. Herhaal dit tot hij je smeekt om hem te pijpen/neuken/af te trekken.

11. Gebruik hem
Zie hem als jouw seksspeeltje. Hij mag zich niet bewegen en hij mag jou ook niet aanraken. Als hij het daar moeilijk mee heeft bind je zijn handen vast. Wrijf zijn penis langs al jouw gevoelige plekjes. Ga op hem zitten met je rug naar hem toe en denk alleen aan jezelf.

12. Verleid hem
Neem de touwtjes in handen en wees direct. Zeg tegen hem “ik wil je neuken”. Niet om tijd te besparen, maar om te laten zien dat jij zelfvertrouwen hebt. Mannen houden van sterke vrouwen. Laat merken dat je een vrouw bent die krijgt wat ze wil.

13. Ga voor ronde 2…
Neem geen genoegen met 1 orgasme. Niet voor jezelf en ook niet voor hem. Als hij is klaargekomen probeer je 1 van de voorgaande to-do’s en brengt hem opnieuw in stelling. Neem je tijd, maar laat hem ook niet te ver afkoelen.

14. Warm en koud
Doe eens iets warms in je mond (zoals een slok thee) als je hem zoent over zijn hele lichaam. Of juist iets kouds (zoals een ijsklontje). De temperatuurverschillen zullen hem extreem opwinden. Een pepermuntje of een hap tandpasta hebben een soortgelijk effect. Vraag hem hetzelfde te doen trouwens.

15. Doe es ruw
Mannen kunnen wel tegen een stootje. Zet je nagels in zijn rug, knijp in zijn tepels (een vaak vergeten erogene zone voor de man), bijt in zijn spieren. Doet het goed in combinatie met een standje waarbij jij bovenop zit.

16. Controle uit handen Koop een vibrator met een afstandsbediening (met of zonder draadje). Geef hem de afstandsbediening aan.

17. De uitdaging
Daag jezelf (en je partner) uit om tenminste 31 dagen lang elke dag tenminste 1 x seks te hebben. Hoe vaker je seks hebt, des te gevoeliger je wordt. Maak de uitdaging groter door elke keer op een andere plaats seks te hebben (dat mogen ook verschillende plekken in je huis zijn).

18 Leunen
Als jullie op een feestje zijn ga je met je rug naar hem toe staan. Het lijkt alsof je gewoon relaxt tegen elkaar aan staat, maar ondertussen wrijf je met je billen en af en toe met je hand langs zijn kruis. Zeker weten dat jullie niet als laatste het feest verlaten…

19. Op bezoek
Doe alleen een lange jas en een paar laarzen aan als je bij hem op bezoek gaat. Wees er wel zeker van dat zijn ouders niet op de koffie zijn.

20. Sushi
Koop wat sushi en serveer die op jouw naakte lichaam. Laat hem die eraf eten zonder stokjes en zonder handen. Als hij niet van vis houdt, neem je gummibeertjes of iets anders dat hij lekker vindt.