Het voorspel

Het Voorspel: Seks Tips voor lustgevoelens en vrouwen Verleiden    

Kus haar altijd eerst. Niet direct naar haar clitoris haasten, want dan geef je haar het gevoel een hoer te zijn. Kussen is de beste manier om haar bloed sneller te laten stromen. Kus haar dus lang en gepassioneerd. Tong met haar of knabbel en zuig lichtjes op haar lippen. Hou haar gezicht in je handen en speel met haar haar...met andere woorden: wees romantisch!

Fluister lieve dingen. Ja het werk echt. Vrouwen houden ervan om te horen hoe sexy ze zijn en hoe zeer ze je opwinden. Zet haar zeker niet onder druk. Tenzij ze het dominantie spel leuk vind zal het geven van bevelen haar niet opwinden. Pak de tijd en jullie beiden zullen van het moment genieten. Let op de tong! Tongen is lekker maar steek je tong niet zo ver in haar mond dat ze moet kokhalzen! Geen zuigzoenen! Dit is de middelbare school niet! Kus, lik en streel haar nek, maar laat geen sporen na.
Streel met je tong haar oren. Vertrouw op deze tip. Deze werkt namelijk altijd!
Neem de tijd om haar van haar kleding te ontdoen. Ga niet haasten en proberen de klok te verslaan om maar zo snel mogelijk haar van haar kleding te ontdoen. Vrouwen houden ervan om een beetje geplaagd te worden, net zoals mannen. Ga met je vingers over haar huid en spendeer wat extra tijd aan haar achterste.

Niet bijten in de tepel van de vrouw. Zoals ik reeds eerder aan heb gegeven is er een foute en een goede manier van het behandelen van de borsten van de vrouw. Het kauwen en zuigen zijn zeker geen opwindende handelingen voor de vrouw en zijn zelfs pijnlijk. Onthoud ook dat veel vrouwen gevoelig zijn als het gaat over hun borsten. Ben dus complimenteus. Zelfs als ze maar kleine borsten heeft zul je complimentjes moeten geven.
Ga vaak naar beneden. Vrouwen houden hier wel van, maar alleen als je het op de juiste manier doet. Je zult opgewonden moeten zijn als je dit doet (ben je niet opgewonden, dan zul je het haar ook niet maken). Start met je vingers en neem het geleidelijk over met je tong. Concentreer je op het hele vagina gebied en niet slechts haar klit. Ben gevarieerd... dus niet slechts je vinger in haar vagina steken en een beetje op en neer bewegen. Je andere hand kun je gebruiken om haar middel, haar kont of haar borsten te strelen. Let ook op je gezichtsbeharing en lange scherpe nagels die haar pijn kunnen doen.

En meisjes, grijp niet gelijk zín penis, maar laat hem er naar verlangen.
Ook een man wil voorspel!

Overigens vraag ik me nog steeds af waarom een vrouw een lang voorspel nodig heeft, als ze zichzelf  gaat vingeren is ze ook niet een uur bezig met voorspel, maar gaat ze al na een keer over haar borsten en dijen strelen aan de gang!