____________________________
|                    |
/)|  JACOB'S BOEKENPLANK    |(\
/ )|                    |( \
( (|_________________ _________|) )
((( \ \  /_)           ( \  / / )))
(\\\ \ \_/ /            \ \_/ / ///)
\     /             \     /
\   _/              \_    /
 /  /                 \   \
 
 

 

 

 

 

Pestkop in een zomerjurk

 

Mijn telefoon begint te trillen op het tafelblad. Ik ontvang een SMS. Ik loop naar de tafel om te kijken wie me deze boodschap stuurt, en mijn hart slaat een slag over. Het is van haar…

Ik lees; "Heej, ik verveel me... Je zou hiernaartoe moeten komen!"

Ik ben een beetje in dubio wat ik zal doen, ze is een enorme pestkop, een droogeilster, maar ik hou mezelf voor dat het misschien deze keer anders is, dus ik kleed me aan en haast me naar haar toe.
Een paar minuten later sta ik voor haar deur en bel aan. Ze doet open, blootsvoets, gekleed in een leuke kleine zomerjurk. Haar groene ogen sprankelen en ze grijpt me bij de voorkant van mijn shirt en trekt me naar binnen. Ik ben even uit het veld geslagen maar dan volg ik haar naar binnen en sluit de deur achter me. Dat staat ze abrupt stil en gebruikt deze gelegenheid om haar billen tegen me aan te drukken. Ze schudt haar haar over haar schouder en kijkt me recht in mijn ogen en knipoogt naar me.

 

"Zo, heb je zin om naar een film te kijken of zo?"
Dat moet ze als een grapje bedoeld hebben. Ze SMS`t me midden in de nacht om me naar haar toe te laten komen om naar een film te gaan kijken? Ik voel aan mijn water dat ze wil dat deze nacht verloopt als een aantal nachten hiervoor. Ze laat me komen, flirt met me tot het punt dat ik blauwe ballen heb en dan stuurt ze me weg. Maar vanavond niet. Ik grom "Niet precies wat ik in mijn gedachten had..."
Ze kijkt naar me op en pruilt haar beste mokkende gelaatsuitdrukking, een hand aan de zoom van haar zomerjurk. Gelaten antwoord ik "Okee goed, wat voor film had je in je gedachten?"
Ze giechelt tevreden en trippelt naar haar DVD-rek, en buigt zich voorover vanaf haar heupen in plaats van neer te knielen, en ik kan duidelijk zien dat ze geen slipje aan heeft. Wat een verrekte droogverleidster. Ik loop naar achter haar en glijd met mijn hand over haar satijnzachte naakte billen. Ze draait zich vliegensvlug om en duwt mijn hand weg. "Neenee, afblijven!"

 

Ze glimlacht een duivelse grijns naar me en buigt zich opnieuw voorover, dit keer opzettelijk nog iets verder. Mijn ogen vernauwen zich en ik voel dat ik mijn geduld met haar binnenkort ga verliezen. 
Dit duurt nu al dagenlang zo!
Haar handen komen uit het rek en ze gaat recht opstaan en ik denk dat ze een film gevonden heeft. 
Ze draait zich om met een engelengezicht en laat me een blanco DVDdoosje zien. Ik negeer de DVD, haar zomerjurkje is wat omlaag gekomen, haar ene borst is duidelijk te zien en ik kan duidelijk zien dat ze geen BH aan heeft. "Gevonden!"
Ze loopt langs me heen, blijft dan even staan en fluistert in mijn oor, haar puntige harde tepels drukkend tegen mijn arm, "Genoot je van de show?"
Ik voel haar hete adem langs mijn wang gaan en dan is ze weer weg.
Dat is het, ik heb het gehad. Ik kan niet meer hebben, niet meer van haar pesterijen!
Als ik eindelijk mijn boosheid en ademhaling weer onder controle krijg en me omdraai en  naar haar kijk, ligt ze op de bank, haar benen wellustig gespreid en haar zomerjurkje hoog opgetrokken, en met een duivelse lach op haar gezicht.

Ik neem een paar grote passen naar haar toe, grijp een van haar uitgestrekte benen en draai haar op haar buik. Ze piept benauwt "Hee, wat denk je dat je aan het doen bent?!"
"Je bent een verschrikkelijke droogverleidster, weet je dat?”
Ik grijp haar pols en draai haar arm achter haar rug, en grijp dan de andere pols, haar polsen zijn zo dun dat ik ze met gemak beiden in een van mijn handen kan houden.
Ze worstelt om los te komen, maar ze is in de verste verten niet bij machte zich aan mijn greep te onttrekken. Ik druk een knie tussen haar benen en dwing haar, haar benen opnieuw te spreiden en laat mijn vrije hand langs haar dijbeen glijden, ver in de richting van haar kutje en ik raak haar schaamlipjes. Ze is al druipende nat...
"Nou? Je bent al nat en alles wat je doet is een showtje vertonen?"
Ze opent haar mond om iets te zeggen maar er komt niets uit. Het is duidelijk dat dit is wat ze wil. Liefde die genomen word.
Ik druk een vinger in haar kutje, en die glijd zonder enige weerstand bij haar naar binnen. Ik hoor haar ademhaling versnellen, dan trek ik mijn vinger eruit.
Ze murmelt iets, nauwelijks hoorbaar, en draait haar hoofd. Haar mond staat een stukje open en haar groene ogen kijken me brandend van verlangen aan.
 

Ik steek mijn vinger in mijn mond en sabbel elke druppel van haar sappen van mijn vinger en negeer haar ondertussen. Nu staart ze woest naar me, alsof ze messen naar me aan het gooien is.
Ze smaakt heerlijk. Ik kijk de kamer rond en zie dat haar badjas over een stoel hangt en een idee vormt zich in mijn hoofd. Ik druk achterlangs twee vingers in haar kutje en krul mijn vingers en dwing haar zo op haar knieen. Haar rug kromt zich en ze uit een kreet van verassing.
Ik trek mijn vingers uit haar kutje. "Blijf zo wachten, op je knieen."
"Maar--"
"Geen gemaar. Blijf… Daar..."
Ik staar in haar ogen, ze kijkt terug in de mijne en geeft haar verzet dan op.
"Okee..."
Ik laat haar pols los, en strek mijn arm uit en grijp naar de ceintuur van haar badjas die over een stoel hangt. Ik trek de ceintuur uit haar badjas en geniet van hoe mooi ze eruit ziet met haar haren uitgespreid rond haar hoofd, haar armen nog steeds achter haar rug, ofschoon ik ze niet meer in mijn greep houd, haar benen nog steeds gespreid.
Donders, ze ziet er zo bloedheet uit zo! Dan bind ik haar handen echter haar rug met de ceintuur, en trek haar omhoog tot ze weer op haar knieen zit. Ik grijp een grote pluk van haar kuif en draai haar hoofd naar me toe. "Ben je je wel bewust waar je jezelf nu in gebracht hebt? "
Ik zie haar slikken en zie haar van ja knikken.
"Goed."

 

 

 

  

Mijn handen trillen nu ik mijn rits naar benden doe. Ik kan niet geloven dat dit nu werkelijk gebeurt!
Mijn jeans glijden naar de grond en haar ogen worden groot als schoteltjes als ze ziet hoe groot en hard mijn piemel nu is. Ik lach inwendig en haak mijn duimen achter mijn boxershort. Ik laat hem langzaam naar mijn voeten zakken en haar ogen lijken vastgelijmd, verlamd.
Haar mond opent zich en ze leunt zich voorover, haar tong flitst haar mond uit en likt mijn eikel, ze rekt haar nek uit om een betere lik te kunnen geven maar ik trek me van haar weg.
"Neenee, dit is MIJN toetje."
Ik knijp haar neusje dicht en ze opent haar mond om adem te kunnen halen. Ik druk mijn heupen naar voren, en druk mijn piemel in haar mond en een huivering trekt langs mijn rug als ik voel hoe ze mijn erectie naar binnen zuigt. Ik wil niet dat ze de controle over de situatie krijgt, dus ik trek mijn piemel weer uit haar mond terug. Ik klets haar in haar gezicht met mijn piemel, en ze kijkt wanhopig naar me op. Dan klets ik haar opnieuw in haar gezicht met mijn keiharde erectie.

 

"Open je mond..."
Ze gehoorzaamt onmiddellijk en opent haar mond zover dat ik haar kaakgewrichten hoor kraken.
Ik druk mijn piemel in haar wachtende mond naar binnen en opnieuw voel ik een huivering van genot langs mijn ruggegraat gaan. Mijn hand grijpt haar achter haar hoofd, en haar mond is nu halverwege mijn lengte. Ik begin haar langzaam in haar kleine mondje te neuken, en het gevoel van genot is overweldigend. Ik dreig de controle over mezelf te verliezen en druk diep door in haar keel, en begin sneller te bewegen. Ik voel mezelf dichter en dichter naar een gruwelijk orgasme naderen en trek me uit haar mondje terug. Ze hapt naar adem, en ik kijk naar haar spijkerharde tepels, haar haar is een wanorde en haar gezicht is fel rood blozend, ze moet nu bloedgeil geworden zijn.
Ik wacht een moment tot ze haar adem weer gevonden heeft, en draai haar dan op haar rug. Ze kijkt naar me op, lust spiegelt in haar ogen.
Ze mompelt: "Laat me het afmaken asjeblieft."
Ik kan het niet weerstaan en klets haar twee keer in haar gezicht met mijn erectie en vlokken voorvocht druipen langs haar wangen en ik schuif mijn erectie weer in haar mond. Deze keer ben ik zover dat ik in enkele minuten klaar ga komen, en ik zeg tegen haar dat ze sneller moet bewegen.

Dan kreun ik, volledig van de wereld "Ik ga... klaarkomen... in je mond."
Ze stopt verschrikt met bewegen, maar ik grijp haar achter haar hoofd en duw diep door.
"En je gaat alles doorslikken. Elke… druppel... elke..."
Ze kijkt naar me omhoog en ze ziet de beslistheid in mijn ogen. Ze knikt gelaten van ja, en dan overspoelt mijn orgasme mij. Mijn piemel schokt krampachtig, keer op keer en ik zie dat ze worstelt om haar ademhaling te regelen langs mijn erectie en haar neus, en de overweldigende hoeveelheid sperma door te slikken.
Ik voel hoe mijn piemel ineen begint te verschrompelen en ik kijk naar beneden naar haar gezicht. 
Ze is volledig buiten adem, en ik zie een druppel van mijn sperma op haar lippen. Ik veeg mijn piemel af aan haar haren en ik trek mijn boxer weer omhoog en breng mijn broek weer op orde.

Dan stamelt ze "W..waar ga je naar toe? Laat je me zo, gebonden achter?"
Ik knik van ja en zeg "Naar huis. Ik kom morgen terug. En dan komt je kontje aan de beurt!"