Fleur`s kennismaking met BDSM.  

Fleur is een jong meisje van 23 jaar met weinig ervaring in de liefde en het leven.
Een gewoon, maar mooi 23jarig meisje met leuke vormen en lang donker haar.
Ze heeft wel vriendjes gehad en ze is geen maagd meer, maar heeft de ware nog niet gevonden. Haar beste vriendin is de 24jarige Jeanine, en Jeanine woont al enkele jaren samen met Patrick.
 Patrick is een beetje een dominant type, lijkt het haar…

 

 
"Kom je vanavond bij ons eten?" vroeg Jeanine.
"Ik weet het niet.." antwoordde Fleur aarzelend, ze had nog zoveel te doen.
"Oh kom op! Ik zal je wat dingen laten zien die ik de afgelopen weekends bij de BDSM-vereniging geleerd heb," zei Jeanine met een samenzweerderige blik in haar ogen.
”Okee” zuchtte Fleur.

Verscheidene uren later lag Fleur in de kelder van hun huis, die ze hadden ingericht als BDSM-ruimte, grommend voorover gebogen, vastgebonden op de zitting van een zware eikenhouten, met leer beklede stoel met een rechte rug, zweet op haar voorhoofd.
De afstand van de vloer naar haar voeten was te groot om met haar voeten de vloer te kunnen bereiken. Haar polsen waren naar beneden getrokken, samengebonden met een dik en zacht katoenen koord. Het koord ging dan onder de spijlen van de stoel door, daarna naar haar linker enkel en om de stoelpoot en daarna naar haar rechter enkel en terug naar de andere stoelpoot. Ze kon nergens heen, haar benen wijd gespreid, haar kutje open, ze kon alleen haar hoofd nog wat draaien en een klein stukje op tillen.
Jeanine knielde achter haar, een dildo diep in Fleur`s krampende poesje pompend, onderwijl met haar wijsvinger haar blootliggende en gevoelige clitoris stimulerend, met haar andere hand omhoog gestoken om haar nu roze billen met een tafeltennis-batje een stekende klets op haar billen te geven.
"Ouw! Jeanine!" gromde Fleur na deze harde mep.
" Ik voel dat je kut nat word, je bent een vies en ondeugend meisje," kraaide Jeanine plagen, met haar vinger op en neer glijdend door de  lengte van Fleur 's roze spleetje, en met haar duim zijdelings haar clitoris strelend.  

Even later ging de deur open en kwam de 26jarige Patrick, Jeanine`s vriendje, de kamer binnen stappen, wat Fleur al half vreesde en daar stiekem ook een beetje op gehoopt had. Diep in haar hart was ze een beetje een stout meisje.
Patrick is een lange knappe vent met een atletisch en gespierd lichaam.
Patrick is een Dom en Jeanine een sub, hoewel ze ook wel eens een enkele keer van rol wisselen.
Bij het horen van zijn stem verstrakte haar spieren en was ze overspoeld door ongerustheid en trokken haar enkels en polsen aan de touwen die haar standvastig op haar plaats hielden. Patrick zei "Zo, heeft onze stoute kleine meid al besloten niet langer ongehoorzaam te zijn?"
Fleur hapte hoorbaar naar adem van spanning, haar hoofd omhoog te krijgen en te zien wie er achter haar stond. Ze bloosde toen ze zich realiseerde hoe tentoongesteld ze er zo bij lag, haar billen obsceen naar achter gestoken en haar roze gerimpelde sterretje en haar rooddoorbloede, van het vocht glimmende kutje onbelemmerd in zijn zicht, maar toch, de hulpeloosheid en gegeneerdheid zond een voor haar tot nog toe onbekende golf van hete sexy gevoelens door haar onderlichaam.

Ze voelde zijn hand genietend haar billen kneden, haar billen spreiden en met zijn vinger haar roze rozetje kriebelen en toen voelde ze zijn vingers haar kutlipjes spreiden en zijn vingers opwindend in en uit haar kutje glijdend.
"Ohh! Ooohh!" hijgde ze kreunend, huiverend van genot.
"Nog een goede piemel gehad de laatste tijd, Fleur? Ik wed van niet," zei Patrick op plagende toon, wetende dat ze al weer een tijdje geen verkering heeft.
Hij liep om haar heen en ging voor haar staan en ze keek schuin naar hem omhoog, en jammerde het uit toen hij haar bij een dikke bos van haar lange haar greep en haar hoofd optilde en naar achter trok.
Hij zij “Jij moet ernstig gestraft worden voor je ongehoorzaamheid, weet je dat!"
Ze bracht met moeite hijgend uit "Stop hiermee! Maak me onmiddellijk los! "
Ze was furieus, en dacht bij zichzelf “Dit is krankzinnig! Ik word gek!!!”

Hij lachte haar midden in haar gezicht uit en begon zich uit te kleden en drukte zijn piemel, ondertussen al behoorlijk hard, langzaam tegen haar mond. Natuurlijk wilde ze dat niet en hield haar mond stijf gesloten, maar daar wist Patrick wel iets op. Hij kneep haar neusje dicht, en na een minuut opende ze haar mond en begon hijgend adem te halen. Patrick schoof onmiddellijk zijn lengte in haar mond, en ze sloot haar lippen onwillig er omheen, en Patrick reikte naar beneden en betastte tamelijk ruw haar zachte borsten en kneep in haar zich verhardende tepels.
"Ik denk dat jij meer dan alleen een afstraffing nodig hebt, gezien je weigering van opdrachten de hele week” en begon zijn piemel in en uit haar delicate kleine meisjesmondje te pompen.
Fleur kreunde om het dikke ding in haar mond heen, en voelde hoe het op en neer langs haar tong gleed, hulpeloos, niets anders te kunnen doen dan eraan te likken en te zuigen als zijn eikel tegen de binnenkant van haar wangen schuurde, en dan langs haar verhemelte diep in haar keel gleed. Ze rukte aan de touwen maar er was voor haar geen hoop op ontsnappen. Ze was bevreesd voor wat hij met haar zou kunnen gaan doen, maar haar lichaam was al in vuur en vlam, zinderend van witheet bloedgeil verlangen.
Ze kon niet anders dan hem te moeten vertrouwen…

Ze voelde hoe hij met beide handen een bos van haar hoofdhaar in zijn vuist nam, en het in een dikke prop bovenop haar hoofd samenhield, haar eenvoudig in haar mondje neukend, en zijn piemel keer op keer diep in haar keelgat liet glijden, zijn eikel haar ademhaling blokkerend telkens als hij tegen de ingang van haar keel stoot.
Jeanine stond achter haar en was haar voortdurend aan het vingeren en met een dildo in en uit haar krampende kutje halend. En haar binnenkant tintelde van seksuele opwinding toen Patrick's bewegingen ongecontroleerde werden en zijn piemel hard in en uit haar keel ging.
"Zo! Teef! verzwelg die pik!" gromde Patrick, zijn heupen tegen haar gezicht duwend en zijn zak tegen haar kin stotend, toen hij met gesloten ogen en zijn hoofd in zijn nek zinderend klaarkwam.
Hij pompte  zijn kleverige warme sperma in haar keel en lange seconden worstelt Fleur tegen het belemmeren van haar ademhaling, wanhopig proberend de stortvloed van sperma door te slikken, toen hij zijn piemel nog een laatste keer tot diep achterin haar keel drukte en abrupt haar haar losliet, terwijl Fleur 's hoofd op de zitting van de stoel terug viel en ze de laatste resten van zijn sperma doorslikte en inhaleerde opgelucht diep adem door haar nu onbelemmerde keel.

Hij liep om haar heen en ging achter haar staan, en angst overviel haar van wat hij nu weer met haar zou gaan doen. Hij zei "Laten we eens kijken of ze gecharmeerd is van de rabbit-vibrator. "
Fleur voelde de dildo uit haar kutje getrokken worden, en een andere zijn plaats in nam. Tot haar verassing begon het ding te zoemen en te trillen, en ze uitte kleine kreuntjes toen de trillingen van het ding diep door haar lichaam gingen, haar kleine harde clitoris gevangen tussen de oortjes van de rabbit.
"Vind je dit lekker, Teef?"
Hij pompte de vibrator in en uit, in en uit, en ging met langzame luie slagen langs haar klitje, dat ervoor zorgde dat Fleur “AAAaaaahhhh”het uit schreeuwde van de intensiteit van de sensationele gevoelens die het ding in haar los maakte.
Toen voelde ze hoe de andere dildo tegen haar roze gerimpelde rozetje gedrukt werd, en langzaam pompend zijn weg zocht, diep in haar weerloze roze kontje.
"Zo maken we dat kleine kontgaatje gereed voor serieus anaal werk," zei Patrick.
Fleur voelde hoe beiden, de vibrator en de dildo zich diep in haar binnenste nestelden.
Ze was op het randje van een daverende climax, en sidderde van nood naar een hevig orgasme toen ze iets nieuws tegen haar satijnzachte huid voelde.

"Tijd voor je straf, Teef," gromde Patrick.
Ze kreunde zachtjes, hijgend, haar gezicht centimeters van de leren zitting van de stoel, onmogelijk iets van wat achter haar gebeurt te zien. Ze voelt iets zachts en leerachtig over haar nog duidelijk tintelende roze billen glijden. Maar nog nadrukkelijker voelt ze de zware volheid van de dildo die hij in haar anusje had geduwd en de zoemende vibrator die ze in haat kutje hadden gedrukt.
Dan was daar opeens het krachtige scherpe neerkomen van de leren riem op haar billen, en het geluid van huid die geslagen wordt, en een intense pijn die haar met hoge stem liet schreeuwen en haar hoofd in haar nek deed werpen. Ze brulde"AUWWWwww!"


Haar hoofd rukte wild heen en weer en zag nog net vanuit haar ooghoek hoe Patrick zijn arm omhoog deed om opnieuw toe te slaan.
Ze hakkelde"Niet doen- ."
Maar de riem kwam opnieuw op haar billen, en opnieuw schreeuwde ze het uit van misselijk makende pijn, haar ledematen spastisch rukkend aan de touwen als de pijn haar billen martelt. Ze kreunde " Patrick! Stop! Niet doen! - Oww!"
Opnieuw kledderde de riem op haar strak gespannen staande billen, de pijn scherp en schokkend. "Laat haar zwijgen," zei Patrick.
Jeanine liep naar haar de voorkant van de stoel en greep Fleur in haar kuif en trok haar hoofd achterover.
Ze gilde "Niet doen! Laat me gaan - mhhph!"
Jeanine nam een dildo, drukte het roze rubberen ding in haar mond, en duwde het ding diep door toen Fleur`s mond open ging om opnieuw te gillen toen de riem opnieuw met een pijnlijke klets op haar tere billen neerdaalde.

Fleur`s stem werd afdoende gesmoord en de riem kwam  opnieuw met een krakende slag op haar strak gespannen staande billen neer.
"Ik zal je wel leren je opdrachten te gehoorzamen, Teef," zei Patrick hijgend van inspanning.
Haar billen stonden in vuur en vlam, en Fleur rukte aan de touwen bij de volgende klets, en nog een, en nog een, en nog een, het arme kind aan haar kluisters rukkend.
Maar, na het eerste dozijn klappen leek het of de intensiteit van de pijn aan het afnemen was. Haar billen laaiend van de hitte, en het leek dat dit de pijn te verzachtte na elke volgende klets.
"Misschien moeten we nu overstappen op de zweep! Wil je dat wel, Fleur? Ik heb een mooie zweep en ik bind je aan het plafond bij je polsen zodat ik je benen, je bovenbenen, je rug en je billen kan bewerken."
De gedachten daaraan maakten een intense roes van opgewondenheid en begeerte in haar los. Ze kreunde rond de rubberen dildo in haar mond toen Patrick’s riem de laatste keer op haar vurige billen neer kwam.


"Teef!
Je vind het heerlij, nietwaar?" zei Patrick op eisende toon.
Hij trok de vibrator uit haar seks en begon haar snee van boven naar beneden te strelen, speciaal aandacht bestedend aan haar rood gezwollen, overeind staande en naar aandacht hunkerende clitoris. En in weerwil van de vlammende hitte in haar billen had de vibrator onderhand goede resultaten, zodat Fleur's gehele onderlichaam zoemde en stuiptrekte als reactie.
"Laat haar je kutje likken!" beval Patrick, de vibrator opnieuw in Fleur`s gemartelde en naar een orgasme hunkerende kutje schoof, terwijl hij haar met zijn vlakke hand een klets op haar billen gaf.
Jeanine trok de rubberen dildo uit Fleur`s mond en die kreunde en hoestte en liet krachteloos haar hoofd op de leren zitting van de stoel vallen. Ze gilde het uit toen hij haar met zijn vlakke hand een klets op haar billen gaf, en nog een op haar andere bil. Jeanine greep haar in haar kuif, "Unnggh!" gromde Fleur.
Jeanine tilde zachtjes en voorzichtig haar kin omhoog en drukte haar naakte seks tegen Fleur`s mond.

"Lick me, Teef," eiste Jeanine heerszuchtig.
Ze drong haar seks tegen Fleur 's gezicht en Fleur kon niet anders dan haar likken, en toen voelde ze hoe de vibrator uit haar lichaam werd getrokken, en Patrick 's warme harde piemel onmiddellijk zijn plaats in nam, diep in haar kutje stotend.
Ze gromde van opwindend genot van het voelen van zijn hete warmte van zijn piemel in haar kutje en het stoten van zijn heupen tegen haar oververhitte roodgloeiende billen, en gromde opnieuw toen hij onder haar door reikte en haar ruw in haar borsten kneep.
Jeanine trok aan haar kuif om haar eraan te herinneren te likken, en ging ze weer door met likken, duizelig van de stormen van seksuele hitte, haar lichaam op weg naar haar subspace, omhoog spiralend, op weg naar een daverende climax.
Patrick dreunde hard en snel op haar kutje in, en reikte naar beneden en drukte de volop trillende vibrator stevig tegen haar krampende klitje aan.


Ze kwam onmiddellijk klaar, met een wilde, woeste storm van genot die krachtig door haar op en neer rukkende lichaam scheurde, haar spieren spastisch verkrampend, opnieuw en opnieuw, en ze sidderde en schokte door de kracht en intensiteit van haar brute orgasme. Haar gedachten leken te verdampen uit haar hersens zodat ze zich van niets anders meer bewust was dan de bevrediging, de wilde, sidderende seksuele extase. Achter haar ging Patrick door met diep en hard in haar seks te stoten, en dat was de enige invloed van buitenaf die ze nog kon waarnemen terwijl het genot haar van binnen op deed branden. Haar climax leek maar door te gaan, haar geest tot gelei te smelten. Toen het uiteindelijk wat afzakte voelde ze zich leeg en uitgeput en lag hijgend voorover.
Toch was geen van de beide anderen dicht bij een orgasme. Patrick trok zich terug uit haar gemartelde kutje en drukte de vibrator terug in haar.

Patrick ging weer voor haar staan en drukte zijn opnieuw stijf geworden piemel opnieuw in haar keel.  Achter Fleur drukte Jeanine de dildo in haar strakke anusje en pompte die in en uit met stevige lange bewegingen. Beiden draaiden aan haar tepels en kneedden haar borsten.
Opnieuw sloeg er een wild en zinderend orgasme toe bij Fleur, en nog eens en nog en keer. Patrick sproeide zijn zaad in haar gezicht, straal na straal, een actie die haar eerder zou doen zieden van woede, maar nu droeg het alleen maar bij aan haar opwinding.
Toen nam Jeanine zijn plaats in en greep haar met beide handen bij het haar, Fleur`s gezicht tegen haar kutlipjes en haar clitoris dringend, zodat ze zich zonder omweg tegen Fleur`s gezicht aan het masturberen was. Patrick streelde Fleur`s  gevoelige billen en niet veel later kwam Jeanine hijgend en trillend klaar.Ze maakten Fleur los en lieten haar op de stoel zitten maar hielden haar krachteloze lichaam liefdevol vast, pakten een flesje bronwater en gaven haar kleine slokjes te drinken.
Haar ogen bliksemden, en ze was furieus op hen beiden, voor de manier waarop ze haar er van langs hadden geven en haar hadden misbruikt, en haar toch wild, hopeloos, bijna koortsachtig in subspace, haar opgehitst hadden door wat ze met haar gedaan hadden, en ze had intens genoten van haar eigen vernedering en weerloosheid, haar wilde razende orgasmes, en ze zou het desgevraagd niet toegeven, maar ze zag er in stilte naar uit dat ze voor een volgende sessie werd uitgenodigd!