"Arabische toestanden"

 

Hallo, ik ben Geertrui en ik ben 27 jaar, ik ben blond en ik heb flinke borsten.
We hebben nog geen kinderen, mijn man is lasser bij een bedrijf dat olieleidingen legt, en ik woon samen met mijn man voor een tijdje voor zijn werk in een golfstaat in het  Midden Oosten.

Op een dag ga ik winkelen in een plaatselijke bazaar aan de andere kant van de stad. Ik ben gekleed in een lang, alles verhullend gewaad, in eerbiediging van de lokale vrouwen, geheel naar de plaatselijke gewoonte, maar ik draag er verder niets onder, dit in eerbiediging van de hitte. 
Ik weet van de andere vrouwen dat ze er meestal ook niets onder aan hebben, niemand die er immers iets van ziet …
Ook draag ik zoals de andere vrouwen een hoofddoekje en ook nog een grote zonnebril zodat ik me nauwelijks onderscheid van de andere vrouwen op straat, alleen mijn lichaamslengte, ik ben bijna 1.80, verteld iets over de persoon achter de djellaba.

Ik zie, eenmaal achteraan gekomen, een klein antiekwinkeltje dat ik daar nog niet eerder heb gezien, dus die winkel zit er nog maar pas.
Ik loop naar binnen en kijk nieuwsgierig wat rond en zie op een tafeltje een opmerkelijk paar rijkversierde en mooi gedecoreerde zilveren armbanden liggen. Wat opmerkelijk is, is dat ze in het midden met elkaar verbonden zijn door een zilveren ketting. Ik bemerk ook de aanwezigheid van de winkelier. Hij is een jaar of 30, donker van haar, heeft een kortgeknipt baardje, hij is lang, breed en gespierd. Hij is een knappe vent en ik vind hem aantrekkelijk.

Hij zegt "Ik zie dat Madame de slavenkluisters bewonderd?"
"Slavenkluisters?" vraag ik, maar natuurlijk wist ik best wel wat ze zijn en waar ze voor dienen… Mijn man houd ook wel van spelletjes!
Dat was ook de reden dat ik mijn ogen er niet van af kon houden. De winkelier lijkt zijn ogen trouwens niet van mij af te kunnen houden, speciaal mijn borsten, rijzend en dalend op mijn ademhaling, duidelijk waarneembaar onder mijn kleding.
Ik vraag "Als het kluisters zijn, waarom zijn ze zo rijk versierd?" om een gesprek op gang te brengen, want ik raak in de war door hem en zijn aandacht.

"Waarom niet?" vraagt hij, "De mannen van de oude tijden hielden ervan om hun favoriete en mooie slavenmeisjes te decoreren. Wellicht wil Madam ze eens aanpassen?" en zonder mijn antwoord af te wachten neemt hij mijn handen en klikt hij de kluisters om mijn polsen. Ik hap naar adem van verassing, en ik voel goed hoe het metaal comfortabel passend mijn polsen omvat, de man zijn handen nog steeds op de mijne.

"Ze...Ze zijn prachtig," hijg ik, "maar wilt U ze nu alstublieft weer losmaken?"
"Maar natuurlijk Madam, meteen." zegt hij, en begint zijn zakken af te zoeken, kennelijk naar de sleutels. "Ik moet ze hier ergens hebben" zegt hij en struint zijn bureau af om ze te vinden. 
In de tussentijd raak ik meer en meer opgewonden, ofschoon ik mijn best doe om het niet te tonen, ik vind het vaak heerlijk om BDSM-spelletjes te spelen.
Dan zegt hij "De sleutels moeten dan wel in het kantoortje achter de winkel liggen, kom maar even met me mee", en ik volg hem argeloos naar achter.

Eenmaal achterin de winkel en uit het zicht van de straat verandert zijn manier van doen. 
Hij drukt me tegen een wand en trekt mijn hoofddoek af en grijpt me met een hand bij mijn korte blonde haar en kust me hard en brutaal en zijn andere hand zweeft opwindend over mijn lichaam. Hij lijkt een ervaren minnaar te zijn…
Hij ruikt fris en gewassen, zijn mond ruikt naar pepermunt, dus het is geen viezerik, zoals zovele mannen uit die buurt waarvan je met je neus hun aroma bemerkt dat ze in aantocht zijn. 
Ik probeer aanvankelijk me los te worstelen, maar zijn kussen en zijn strelingen maken me zwak in mijn knieen en voel mijn spieren verslappen. 

Hij bespeurt mijn capitulatie, en drukt me voorzichtig achterover op een baal Oosterse tapijten. Hij duwt mijn handen achterover boven mijn hoofd en houd me met een hand zo vast.
"Mijn mooie blonde westerse slavinnetje!" roept hij, mijn wijde oosterse gewaad omhoogtillend tot hij mijn borsten kan bereiken. Hij graait naar mijn borsten en plukt aan mijn tepels, en dan glijd zijn warme zachte mond over mijn borsten en neemt hij mijn tepels tussen zijn lippen. Hij gaat rond en rond met zijn tong totdat ik begin te kreunen van genot. Dan bijt hij er onzacht in en ik gil het uit in een mix van vlammen van genot en pijn en probeer weg te trekken.

"Oho, probeer je me tegen te houden, mooie slavin? Ik vind een beetje tegenwerking heerlijk!" zegt hij. "Dan zal ik je maar eens een lesje leren!"
Hij rolt me vlot op mijn buik, ik lig daar weerloos, mijn gekluisterde handen onder mijn lichaam gedrukt, en tilt mijn gewaad omhoog en begint me op mijn blote billen te kletsen. Hij begint met lichte tikjes, maar zijn slagen worden allengs harder en harder.
Ik hap voortdurend naar adem, dan slaak ik een uitroep, kronkelend onder zijn vaste greep, tegelijkertijd het heerlijke te haten en er toch van te genieten.
Net op het moment dat ik het niet meer aankan stopt hij. "Nu ben je klaar voor me!" lacht hij en rolt me op mijn rug.  

Hij heeft gelijk, ik ben ongelofelijk opgewonden geraakt, mijn kutje is drijfnat, hevig verlangend om gepenetreerd te worden. Ik heb er in stilte altijd al naar verlangt ooit eens op deze manier behandeld te worden en dat heeft hij feilloos opgemerkt, en nu wordt mijn fantasie bewaarheid.
"Ja, neem me asjeblieft" kreun ik luid. Hij trekt zijn djellaba omhoog, rukt het ding over zijn hoofd en staat naakt tegenover me. Ik staar naar zijn kloeke donkere gespannen haan, en zijn gespierde lichaam leunt over me heen. Hij trekt mijn benen over zijn schouders, en ik voel hoe mijn schaamlipjes zich gehoorzaam wijd voor hem openen.
Hij mikt met zijn hand zijn piemel voor mijn gaatje en zonder enige weerstand glijd hij diep, tot aan de wortel van zijn stevige geslacht bij me naar binnen tot onze schaamharen zich met elkaar vermengen.

Ik kreun luid, genietend van het ongelofelijk lekkere gevoel van zijn machtige keiharde wapen. 
Hij neukt me hard en snel, en ik ben ondertussen zo opgewonden geraakt dat ik bijna meteen hijgend en kreunend klaar kom. Hij lacht naar me en begint te vertragen, en maakt langzame ritmische slagen met zijn heupen.
Hij leunt zich voorover en begint me opwindend en diep te kussen, en ik open mijn lippen om gretig zijn onderzoekende tong te ontvangen. Ik word me ervan bewust dat zijn tong en zijn heupen synchroniseren in zijn bewegingen, zijn lul in mijn liefdesnestje en zijn tong in mijn mond. Ik krijg het gevoel dat ik dubbel geneukt word en ik geniet ervan.

Ik wil mijn armen om hem heen slaan maar dat gaat niet met mijn handen nog steeds aan elkaar gekluisterd. Wetende dat ik hulpeloos geketend ben verhoogt mijn opwinding, en ik begin te hijgen en mijn hoofd rolt in extase van kant naar kant. Dan versnelt hij zijn tempo en op dat moment komen we samen klaar, ik schreeuw het uit en krom mijn rug, hij gromt hard en diep en gooit zijn hoofd achterover en spuit lang en aanhoudend zijn hete sperma in mijn hunkerende grotje.

Nadat hij me een laatste keer gekust heeft lig ik daar in gelukzaligheid achterover bij te komen. De winkelier haalt een handdoek tussen mijn dijen door, vist de sleutels uit zijn zak, 
(Ik denk "de ploert :-) "),  en maakt me los en bevrijd me uit de slavenkluisters, en gooit ze samen met de sleutels in een tasje en drukt me dat in mijn hand. Hij laat me uit, maar alleen nadat ik hem heb moeten beloven dat ik zijn winkel nog een keer kom bezoeken!

Ik zie er nu al naar uit!