Bart en de Vampier 

Het geluid van iemand die op de deur klopte rukte Bart weg uit zijn in gedachten verzonken staat. Met angst en beven liep hij aarzelend naar de deur om open te doen, hij was doodsbenauwd dat zij het weer was die was teruggekeerd, en hij wist zeker dat hij een nieuwe ontmoeting met haar niet zou kunnen verdragen. Hij loosde een zucht van verlichting toen hij zag dat het zijn vriendinnetje Selena was die hij door het kijkgaatje voor zijn deur zag staan.
Toen hij de deur open deed zei hij "Selena, Mijn hemel, wat ben ik blij dat jij het bent"
Ze kuste hem bemoedigend op zijn wang en zei lachend "Maar Bart, dat is de liefste begroeting die je me ooit hebt gegeven. Ik ben gevleid dat je zoveel voor me voelt!"
Toen zag ze dat hij lijkbleek was en er duidelijk iets met hem aan de hand was zei ze "Oh mijn God, Bart! Wat is er met je nek gebeurd? Het lijkt wel alsof je gebeten bent! Ben je soms door een hond gebeten?"
"Ja dat is er inderdaad gebeurt, maar niet door een hond. Daarom ben ik zo blij dat jij er bent. Ik was doodsbang dat zij het zou zijn die terug gekomen was." 

Haar stem klonk vreemd door een mengeling van achterdocht en nieuwsgierigheid.
Ze kwam dichterbij om naar de gerafelde wond te kunnen kijken. "Zij? Je bent gebeten door een vrouw?" Ze keek opnieuw en zeer aandachtig en Selena zei ontsteld "O mijn God, het lijkt wel of je door een vampier gebeten bent!" terwijl de bezorgdheid uit haar stem klonk.
"Ik wist niet dat het een vampier was toen ik haar ontmoette in de dansclub."
Ze vroeg met zorgelijkheid in haar stem "Hoe lang is het geleden dat ze je gebeten heeft?"
"Ik schat zo ongeveer twaalf uur geleden."
Vastbesloten zei Selena "Kom met me mee, dan hebben we nog wel tijd, het is nog niet te laat."
"Waar gaan we heen dan?"
"Naar mijn leraar de druďde, de magister, hij heet Balden Grien en weet hier heel veel van af." 
Nadat Bart zorgvuldig de voordeur van zijn huis had afgesloten keek hij belangstellend toe hoe Selena met haar vingers vreemde patronen op zijn deur tekende en daar op zachte toon een bezwerende formule bij uitsprak. Toen ze daarmee klaar was nam ze hem mee naar haar auto en gingen op weg.

Na enkele minuten van stilzwijgen sprak Bart " Selena, het spijt me zo."
"Voor wat? Hier kun jij toch niets aan doen?"
"Het spijt me dat ik je niet geloofd heb. Je probeert me al heel lang te vertellen over, zoals jij dat noemt, jullie heksencove. Het is de 21ste eeuw en ik kon maar moeilijk geloven dat heksen echt bestaan. Na wat er vannacht gebeurt is geloof ik alles dat je me ooit hierover verteld hebt! "
"Daar hoef je je niet bezorgd over te maken" Zei ze op vriendelijke toon, terwijl ze hem met haar vlakke hand bemoedigend op zijn knie tikte. "Het is voor een buitenstaander inderdaad moeilijk te geloven. Ik had je met groot gemak je ongelijk kunnen bewijzen, maar ik deed het niet om je niet bang te maken. Er gaan zoveel onware wilde verhalen over ons heksen in het rond…"
"Was dat een toverspreuk die je op mijn deur uitvoerde?"
"Jawel, het is een bewakingsspreuk. Ik wil het weten wanneer die vampier weer terug komt.."
 
"Ehm, hoe lang ben jij al een heks? Je ziet er namelijk helmaal niet zo uit"
Ze lachte en zei "Jaja, een kakelende lach, met een hakige kromme puntneus, een grote pukkel op mijn kin en een zwarte cape en een punthoed? Nou, mijn moeder startte mijn opleiding toen ik zeven was. Balden Grien is mijn leraar al vanaf het begin. Hij is nu al erg oud, en een van de allerbesten op zijn gebied, hij is een bijzonder aardig persoon en ik heb groot respecteer voor hem. Je zult je zeker op je gemak voelen in zijn aanwezigheid"
Bezorgd vroeg Bart "Ga ik nu ook in een vampier veranderen?"
"Nee hoor wees maar niet bang, we hebben het tijdig ontdekt en er zijn nog genoeg mogelijkheden om het tij nog te keren. Balden Grien zal het je allemaal uitleggen."
Wat minder bezorgt vroeg hij "Is het nog ver?"
"Nee, nog een klein stukje. Maar maak je ondertussen geen zorgen, Bart. Balden Grien weet meer van vampiers dan wie dan ook..."
"Je geeft me weer wat hoop, dank je wel" zei hij opgelucht en nam haar hand in de zijne en drukte er een snelle kus op.
 
Al snel waren ze buiten de bebouwde kom en na een flink stuk door een dicht begroeid bos reden ze de oprijlaan in van een oud statig landhuis omgeven door een stuk heide.
Ze stapten uit en liepen naar de zij-ingang, en Bart zag verschillende vreemd gevormde sterren op de deur geschilderd staan. Selena streek er in een vreemde volgorde met haar vinger over en de deur gleed geruisloos open. Selena trok hem, terwijl hij nog moest bijkomen van zijn verbazing, aan zijn hand mee naar binnen, sloot de deur achter hen en liep naar het eind van de gang, de hielen van haar hoge hakken klikkend op de marmeren vloer.
"Magister`s laboratorium is hier aan het eind van de gang." zei ze.
Toen ze nog maar enkele meters van de deur verwijderd waren zwaaide de deur open en een grijze oude man met een warrelige grijze middenlange baard en zware grijze wenkbrauwen stond in de deuropening. Hij had een vriendelijk gezicht maar hij zou zo uit een boek van Tolkien gestapt kunnen zijn…
 
"Ha, dag Selena, wat brengt jou hier? Ik dacht dat je bij Bart op bezoek zou gaan. Is deze aardige jongeman jouw Bart?"
Blozend antwoordde Selena, verlegen over de magister`s onthullende opmerking, "Ja meester, dit is Bart. En er is wat met hem gebeurt, hij is vannacht door een kwaadaardige vampier gebeten."
Balden Grien`s gelaat werd ernstig en zei "Breng hem snel naar binnen, hierbinnen kan hem niets kwaads geschieden."
Bart dacht dat de druďde al heel oud moest zijn, gezien zijn heel ouderwetse taalgebruik. 
Ze gingen gezamenlijk het atelier binnen en gingen zitten op de stoelen die de druďde aanwees. Balden Grien nam een vergrootglas uit de bovenste lade van zijn bureau en onderzocht Bart 's hals. "Het lijkt of het pas onlangs gebeurt is, ik schat vannacht" zei hij.
"Ja Meester," zei Bart, "Rond 1 uur vannacht dacht ik."

"De vampier zal waarschijnlijk spoedig terugkomen voor meer van je bloed, dat is gebruikelijk zo met vampiers die een weerloos slachtoffer hebben gevonden" zei de oude druďde. 
Selena zei "Ik heb een bewakingsbezwering op zijn deur gedaan, dan kunnen we uitzoeken wie het geweest is"
“Ha, dat is heel goed gedaan van je, Selena!”
"Ze noemde de naam Arianna," zei Bart.
"Aha, interessant, die ken ik wel, ze heeft al een heleboel schade aangericht met haar vampier-gedoe. Het word tijd dat we een eind maken aan haar misdadige praktijken.”
Hij richtte zich tot Selena, en zei “Selena, Ik zou graag willen dat jij een tegengif gaat maken. Alwyn, mijn assistente, is hierachter in het laboratorium, zij zal je helpen met het bijeenzoeken van de juiste ingredienten."
"Ja Meester" zei Selena bedrukt. Het was duidelijk dat ze niet bij Bart weg wilde en ze aarzelde een moment alvorens de deur uit te lopen en toch maar op weg ging naar het laboratorium.
 
Nadat ze de deur achter zich had dichtgetrokken, richtte de druďde zich tot Bart. 
"Ik wilde dat Selena even buiten gehoorsafstand was, om jouw bestwil. Ik moet weten wat er precies allemaal vannacht is gebeurt en gezegd, en als het inderdaad Arianna is geweest, zijn er gedeeltes van je geschiedenis waarvan je niet wil dat Selena dat hoort. Heb ik dat bij het goede eind?"
Vol van respect zei Bart "Ja, Meester, maar ik weet twijfel er over of ik me elk detail naar waarheid kan herinneren. "
"Maak je daarover maar geen zorgen. Ik breng je met een toverformule in trance. Het is iets dat op hypnose lijkt, maar oneindig veel krachtiger. Hiermee kan ik je nopen dingen te doen en te zeggen zoals ik dat zou willen om de juistheid van je geschiedenis boven water te krijgen. Je zal je elk, ook het kleinste detail, weten te herinneren en het me vertellen, of je dat zelf ook wel zou willen of niet. Ben je het daar mee eens? Je moet weten dat deze hypnose alleen maar goed werkt als je uit vrije wil meedoet"
Vluchtig naar de deur kijkend antwoordde Bart "Ik denk dat ik geen keus heb, Meester, ik vertrouw U volkomen."

De druďde zag Bart`s blik naar de deur en zei "Maak je geen zorgen, ze blijft nog wel even weg, en als ze terugkomt dan zijn we al lang klaar. Dat toverdrankje, het antigif, duurt wel even om dat te maken. Kom, laten we ons gaan voorbereiden."
De druďde deed het grote werklicht uit, alleen een blacklight boven Bart`s hoofd brandde nog en verspreidde een vreemd fluoriserend blauw licht in de omgeving. De Meester stond op van de stoel en liep naar zijn bureau en nam een kleine zeemleren beurs uit de middelste lade en deed die in zijn jaszak. Hij rolde zijn bureaustoel bij zijn bureau vandaan en zat vlakbij voor Bart`s gezicht en keek hem indringend aan. Bart voelde geen moment angst voor dit onbekende, hij vond wat de vreemde man deed allemaal heel vertrouwd aanvoelen, en aangezien hij de bejaarde leraar was van Selena vertrouwde hij hem volkomen.
 

"Okee Bart, ik ga wat bezweringen in de lucht maken met mijn vingers. Let op mijn vingers en hun bewegingen. Probeer niet te luisteren naar wat je mij hoort zeggen, je zou er toch niets van begrijpen. Dus let op de vingers en kom in trance."
Bart zei, opgelucht dat er iets ging gebeuren, "Okee, ik ben er klaar voor, Meester."
Balden Grien stak zijn hand in de lucht en begon die te bewegen. Bart dacht dat het wel wat leek op het cijfer acht, en even later leek het weer op de omtrekken van een  klavertje vier. Balden Grien maakte verschillende andere patronen, sommigen kon Bart herkennen omdat hij had gezien dat Selena die ook had gemaakt, maar de meeste ervan herkende hij niet.

Zo af en toe hoorde hij de oude druďde zachtjes in een onverstaanbare taal formules prevelen, en zoals Balden Grien al had gezegd begreep hij er geen woord van.
Hij concentreerde zich zo hard op de vingers, dat hij niet in de gaten had dat de druďde een kneep van het okergele poeder tussen zijn vingers uit de leren zak had genomen. 
Zonder waarschuwing tilde Balden Grien zijn hand op en blies het poeder in Bart's gezicht. Bart schrok een beetje en voelde bijna meteen zijn oogleden zwaar worden en sloot zonder dat hij daar weerstand aan kon bieden zijn ogen. Balden Grien zei "Okee Bart, denk aan wat er de afgelopen nacht gebeurt is en vertel me alles wat je weet te herinneren. Begin met daar waar je Arianna voor het eerst zag."
En Bart begon met lome monotone stem te vertellen.
 
 
 

 


 
 
“Zoals wel vaker op Vrijdagavond was ik naar ”Danscafe Eindelijk” achter de grote markt gegaan en had al twee keer een weigering van een meisje ontvangen om samen te gaan dansen, en ik zat chagrijnig en verongelijkt in een hoekje aan een tafeltje mijn cola te drinken.
Opeens voelde ik de vreemde sensatie dat er iemand naar me keek, ik keek om me heen wie dat zou kunnen zijn en ik zag niemand in mijn omgeving met zijn aandacht op mij gericht. Toch voelde ik duidelijk en nadrukkelijk dat er iemand aandachtig naar me keek.
Toen zag ik haar. Ze stond in de schaduw met haar schouder tegen een van de pijlers geleund en ze was het meest opmerkelijke meisje dat ik ooit gezien had. Ik wist niet zeker wat er nu zwarter was, haar glimmend zwarte lange haar of haar huidstrakke zwarte avondkleding. Beiden waren zo diep zwart dat ze wel leken licht uit te stralen.
Ze droeg hoge stiletto-hakken die maakten dat haar benen, gevat in glinsterende zwarte nylons superlang en perfect van vorm waren en wel bij haar schouderbladen leken te beginnen. Toen ik naar haar gezicht keek was alles dat me van haar onmiddellijk in het oog sprong haar intens glimmende rode ogen. Ik twijfelde er geen moment aan dat dit door het licht in de disco kwam, niemand heeft immers rode ogen, tenzij ze van die moderne gekleurde contactlenzen droeg. 
Toen ze zag dat ik naar haar terugkeek, liep ze langzaam mijn kant op. Het zal raar klinken, maar het toezien van hoe ze naar me toeliep, de prachtige bewegingen van haar mooi gevormde lichaam, deed me aan de soepele gang van een zijn prooi besluipend roofdier denken, en nam mijn aandacht geheel in beslag.


Niemand anders scheen dit op te merken, maar ik kon mijn ogen niet van haar af houden. 
De menigte op de dansvloer week uiteen om haar door te laten, en niemand die haar een strobreed in de weg legde. Toen ze vlak bij me was, keek ze me aan met een blik die ik alleen maar kan omschrijven als duivels en intens verdorven. Zwijgend nam ze mijn hand en leidde me naar het donkerste achteraf gelegen deel van de dansvloer. Toen het volgende dansnummer begon, een toepasselijk langzaam schuifelnummer, nam ze me in haar armen en vleide zich opwindend tegen me aan. Ik heb nog nooit eerder zoveel lichaamscontact met een meisje gehad als nu met haar. Het was toen dat ik haar heerlijke parfum opmerkte. Ik weet niet wat het was, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder zoiets heerlijks heb geroken. Alles wat ik er nog van weet is, dat haar geur de meest ophitsende geur was die ik ooit geroken had. Het deed me maar aan een ding denken en alleen maar daar aan: Lang en aanhoudend seks met haar!
 
Ik voelde hoe mijn piemel keihard werd. Ik kon er niets maar dan ook niets tegen doen,
hoewel ik zoiets eigenlijk beslist niet wilde. Ik wist dat zij het ook moest voelen want ze wreef voortdurend met haar heerlijk opwindende warme venusheuvel tegen de mijne. Tegelijkertijd drukte ze haar borsten tegen me aan, ze in kleine cirkels bewegend. Ze had haar mond tegen de zijkant van mijn wang en knabbelde aan mijn oor. Ik vond het heerlijk en mijn gekreun van genot was overstemd door de muziek, en we dansten, als je het nog zo zou kunnen noemen, voor ik weet niet hoe lang, en ik werd geiler en geiler van haar. Langzaam werd de gewaarwording van onze omgeving mistig en wazig, zij was alles waar ik me bewust van was. Ik had elk gevoel voor de realiteit verloren en wist niet meer waar ik was, behalve dat ik deze godin in mijn armen had die als een tweede huid tegen me aangekropen was en me mateloos aan het opwinden was.
 
 
Hoe ver haar bedoelingen gingen zou ik snel gaan ondervinden… 


Ik kan me niet meer duidelijk herinneren dat we de disco hebben verlaten. Ik kan me ook niet meer herinneren dat ik mijn auto bestuurd heb. Het volgende dat ik me weet te herinneren is, dat we de trap naar mijn flat oplopen, zij aan mijn hand schuin achter me aan, haar hoge hakken klikkend op het beton van de trap en weerkaatsend in het trappenhuis. Zodra we binnen waren drukte ze me tegen de deur van de slaapkamer en begon me stevig en gepassioneerd heerlijk te tongkussen. 
In al mijn jaren in mijn nog korte leven ben ik nog nooit eerder zo ophitsend en geil gekust, de passie in haar kussen was als een alles verschroeiend vuur. Ik voelde haar tong in elke centimeter van mijn mond. Ze zoog haar mond wat vacuum en zo gleed mijn tong op dezelfde manier in haar zachte warme mond. Ze deed mijn verlangen naar seks met haar opzwepen tot een punt dat ik nog nooit eerder gevoeld had en mijn piemel was zo hard als staal. 
Toen we onze omhelzing verbraken staarde ze opnieuw naar me met die gloeiende robijnrode ogen.

Nog immer voelde ik geen wantrouwen, ik kon nog maar aan een ding denken…
Wilde, ongeremde seks… Met haar!!!
 
 
We geraakten uiteindelijk in mijn slaapkamer en ze ontkleedde me vlot en zette me op de rand van het bed. Ze schopte haar hoge hakken uit en drukte me op mijn rug achterover op bed. Ik schoof opzij naar het midden van het bed, en zij trok haar rok een eindje omhoog om haar benen te kunnen buigen en volgde me op haar knieen, van opgewondenheid geil naar me grommend. Ze zat op mijn dijen, en ze trok de rits van haar avondtoilet naar beneden. Langzaam kwamen haar schitterende borsten in het zicht.
Eerst bleef de opening van haar japon hangen achter haar harde tepels, maar viel al snel wijd open. Voor de eerste keer had ik de hanger om haar hals in de gaten, het was een zilveren pentagram, een vijfpuntige ster.
De huid op haar borsten was zacht en romig, en toch waren haar borsten stevig, met een prachtige blanke huid, bekroond door grote donkerrode tepelhoven met daarin keiharde en rechtopstaande donkerbruine tepels.

Ik stak mijn hand uit en nam een van die schitterende borsten in mijn hand, en haar huid was zacht als satijn. Mijn hand ging genietend over haar linkerborst, in steeds kleiner wordende cirkels. Nadat ik elke vierkante centimeter ervan geliefkoosd had, streelde ik haar keiharde opstaande tepels en nam er een voorzichtig tussen mijn duim en wijsvinger. 
Ze boog zich kreunend voorover om tegemoet te komen aan mijn mond en ik begreep haar beweging en nam de rechtertepel in mijn mond en zoog er zachtjes aan.
Het tere orgaan voelde heerlijk aan in mijn mond en ik begreep dat ze er van genoot want ik hoorde haar zuchten van genoegen en tevredenheid, en met haar hand achter op mijn hoofd dwong ze me door te gaan. Na enkele minuten met de ene bezig geweest te zijn werd het tijd voor de andere. Kussen, likken, en strelen maakte dat ze haar borst harder in mijn mond drukte. Brutaal geworden beet ik zachtjes op haar tepel en haar reactie hierop was dat ze genietend zuchtte “Harder!”

Hierdoor aangemoedigd beet ik wat harder, naar mijn idee eigenlijk iets te hard.
Om beurten knabbelde ik op de linker en de rechter, met af en toe toenemende kracht. Ik was bang dat ik er een af zou bijten maar al wat ik voor elkaar kreeg waren wat tandafdrukken. 
Ze ging weer rechtop zitten en schoof wat achteruit totdat ze tussen mijn benen zat.
Ze boog zich wat voorover en nam mijn piemel in haar hand. Zachtjes strelend onderzocht ze hem grondig, en opnieuw vertoonde ze die zondige grijns. Ze leunde zich voorover en kuste zachtjes en indringend mijn eikel. Ze likte hem overal, mijn eikel, mijn stam, en naar beneden mijn ballen, een heerlijk gevoel!
Nadat ze al mijn edele delen bedekt had met haar speeksel, vermengt met het uit mijn pulserende piemel lekkend voorvocht, nam ze hem in haar mond. De neerdaling van haar zuigende mond over mijn erectie was folterend langzaam en intens heerlijk.

Ik wilde dolgraag mijn heupen naar haar toestoten om mezelf dieper in haar zuigende mond te begraven, maar ik was van puur genot niet in staat me te bewegen.
Toen mijn piemel haar strakke zuigende mond ingleed was het alsof haar tong me aan alle kanten aan het strelen was. Na een tijdje raakte ik de diepte van haar keel, en toen ik haar amandelen voelde was ik niet meer op deze wereld van genot. 
Ze ging voort met haar ophitsende spel, en ik voelde hoe haar keel zich opende en me nog dieper in haar liet verdwijnen. Toen ze me uiteindelijk helemaal in haar keel had geschoven, leek het dat mijn eikel vast was komen te zitten in haar keel.
Ze pauzeerde een moment en toen begon ze slikkende bewegingen te maken.
Die bewegingen zonden golven van genot van mijn eikel, naar mijn stam, en van daaruit door mijn hele lichaam en een enorme grom van genot ontsnapte mijn mond en met een langzame beweging trok ze me terug uit haar mond en streelde hem even.

Ze nam mijn lid opnieuw in haar mond en begon ze me met zuigende lippen mijn eikel te stimuleren op manieren waar ik nog nooit eerder kennis mee had gemaakt. Eerst langzaam, dan snel. Zachtjes zuigend, dan weer hard. Mijn hele piemel diep in haar keel of alleen maar met haar lippen zuigend aan mijn eikel. Elke nieuwe sensatie was nog heviger dan de vorige.
Ze bracht me op het randje van klaarkomen, liet het weer wegzakken en bracht me weer opnieuw op het randje. Nadat ze zo ongeveer een tien minuten bezig was geweest stopte ze en ging ze op haar rug liggen en moedigde me aan om tussen haar wijd gespreide benen te komen. Aangetrokken door het verleidelijke aroma dat van haar lokkende kutje opsteeg kuste ik mijn weg langs haar heerlijke kuit en dijbeen omhoog tot ik haar met donzige haartjes bedekte kutje bereikte. Ik inhaleerde en genoot van haar heerlijke muskusachtige meisjesgeur, en toen ik mijn ogen open deed om te genieten van wat daar allemaal te zien was zag ik haar lipjes glinsteren van haar dauwige melkwitte meidenvocht.
 
Met een lange grom ploegde ik met mijn tong in haar verlokkende kutje, en probeerde haar te verzwelgen. Ik likte en zoog, en dronk van haar vrouwenvocht, ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik begrijp nu hoe een verslaafde zich voelt als hij zonder zijn drugs zit en ze dan plotseling en onverwacht aangeboden krijgt!
Heen en weer bewegend over haar klitje met mijn tong, schoof ik twee vingers in haar strak aanvoelende poesje. Ze klemde haar kutje stevig vast rond mijn vingers, en maakte het lastig in en uit haar te glijden. Na een paar minuten lag ze van genot te kronkelen op het bed. Ik concentreerde me nu op haar naderende hoogtepunt en bleef haar klitje stimuleren, ze kneep keihard met haar kutje op mijn vingers en begon mijn gezicht te bevloeien met haar meidensappen, en weldra gleed ze over de rand en kwam ze hijgend en met haar heupen stotend klaar. 
De intense krijs die aan haar keel ontsnapte moet door het hele blok te horen zijn geweest! 

Toen ze weer wat relaxed was, kuste ik mijn weg omhoog langs haar verrukkelijke lichaam. 
Ik stopte even kort bij haar snoezige kleine naveltje en ze giechelde zachtjes toen ik er met mijn tong doorheen ging. Ik ging verder en likte haar borsten. Ze liet me even mijn gang gaan en toen trok ze me omhoog om opnieuw in diepe tongzoenen te verzinken. Toen onze lippen elkaar raakten leek het alsof er elektriciteit tussen ons oversprong dat knetterde in mijn hoofdhaar.
Nog steeds verzonken in die diepe kus duwde ik mijn piemel tegen de ingang van haar heerlijke verlokkende grotje. Mijn eikel gleed tussen haar schaamlippen en ik drukte in een lange beweging door. Omdat ze zo ontzettend strak was ging ik langzaam, maar ik verzonk gestaag dieper in haar nauwe schede. Toen ik volledig in haar was sloeg ze haar benen om me heen en sloeg haar kuiten achter mijn rug, haakte haar voeten ineen en hield me zo stevig vast. Ik was verbaasd over de verzengende hitte die ze genereerde, haar lichaam en haar sappen leken te koken, zo intens warm… 

Ik bewoog in en uit haar, langzaam, met lange slagen, en haar schede omklemde me als een bankschroef, het was ongelofelijk. De intense wrijving zond golven van genot door mijn onderlichaam en vervulde me volledig. In en uit, in en uit, met een gestaag ritme om mijn genot langzaam naar een hoogtepunt te laten komen. Ik keek naar beneden en keek haar in haar ogen en ze keek tot in de diepte van mijn ziel terug met die indringende robijnrode ogen. Ze reikte met haar handen omhoog en streelde mijn wang, haar blik geen moment de mijne verliezend. Hoe langer we elkaar aankeken, hoe meer ik het gevoel had dat ik alle controle over mezelf aan het verliezen was.
Ik begon sneller te bewegen, want ik had de indruk dat ze dat wilde. Ik kon het genieten in haar ogen lezen op mijn respons op haar onuitgesproken opdracht. Opnieuw die duivelse grijns die ik voordien al van haar gezien had. Het bleef deze keer niet bij die grijns maar verbreedde zich in een brede lach.Dat was het moment dat ik haar hoektanden zag...
 
 
Glimmend in het licht leken de punten ervan scherp als een scheermes. Opeens drong het tot me door…
Die rode ogen, die ongewoon strakke schede, die verzengende hitte die ze uitstraalde, die tomeloze ongeremde hartstocht, ik was verkracht door een vrouwelijke vampier!

Ik probeerde te stoppen en me terug te trekken uit wat we aan het doen waren en vatte het plan op om hard weg te lopen maar ik had niet langer controle over mijn lichaam. Op de een of andere manier beheerste ze al mijn doen en laten.
Op het zelfde moment voelde ik dat onafwendbaar mijn hoogtepunt naderde, en ze moet dat ook gevoeld hebben want haar handen reikten omhoog en trokken me naar haar toe, ze draaide mijn hoofd zodat mijn hals vrij kwam te liggen en likte zachtjes en bloedgeil de huid in mijn hals. 
Dit haalde de trekker over van mijn eruptie en mezelf op haar laten vallend en mezelf stevig tegen haar heerlijke lichaam aan houdend spoot ik een ongelofelijke hoeveelheid sperma diep in haar verzengende schede.
 
 
Op hetzelfde moment dat ik klaar kwam beet ze me met haar vlijmscherpe tanden diep in mijn hals. 

 
De pijn was verpletterend. Onderwijl dat ze van mijn bloed dronk spoot ik schot na schot mijn sperma in haar schede en het was zowel een ondraaglijke pijnlijk als intens genot.
Mijn stem zat gevangen in mijn keel en ik voelde de neiging te schreeuwen maar er kwam geen geluid uit. Terwijl zij me op twee verschillende plaatsen leegzoog lag ik daar in onmacht haar proberen tegen te streven. Niet zodra ik stopte met klaarkomen, stopte zij ook met drinken. 
Ze likte me met haar tong rond de bijtwond en het leek dat dit het bloeden deed stelpen. 
Met schijnbaar weinig inspanning rolde ze me van haar af en ging met haar armen omhoog naast me liggen, Ondanks dat ze op haar rug lag stonden haar formidabele borsten recht omhoog, terwijl ik probeerde mijn ademhaling op orde te krijgen.
Ze leunde naar me over en legde haar hoofd op mijn borst."Je smaakt heerlijk, mijn gewillige speeltje," zei ze. "Ik ga er echt plezier aan beleven jou in mijn bezit te hebben."
Met moeite kreunde ik "Waarom ik?"
"Niet om een of andere bepaalde reden. Je zag er goed uit en ik zag dat je daar alleen was. 
Ik wilde wel met je dansen en kreeg zin in je en trok mijn plan."
"Ik denk niet dat er iets is dat ik kan doen om je tegen te houden, is het niet?"
"Je zou het kunnen proberen, maar beiden weten we dat het je niet zal lukken. Wat Arianna wil, zal Arianna krijgen. En houden!"
 
Ik sloot mijn ogen en lag daar, hopend dat ze weer weg zou gaan. Na een paar minuten stond ze op van het bed, en streelde me even over de bijtwond. Toen ze zich weer aangekleed had en bij de deur was hield ze even stil. Ik keek haar na en ze keek even over haar schouder..
"Slaap lekker mijn speelgoedje," zei ze. "Je hebt je kracht later nog voor me nodig." 
Ze draaide zich grinnikend om en liep weg en na een minuut hoorde ik de voordeur opengaan en weer dichtslaan. Ik lag daar, en probeerde me alles te herinneren dat ik over vampiers wist en had gehoord. Tot nu toe had ik gedacht dat het allemaal maar praatjes waren en ik geloofde er geen snars van. Helaas, nu weet ik wel beter...

Ik probeerde me te bedenken wat gebeurt er met iemand die is gebeten door een vampier.
Na een dik uur van peinzen viel ik in een diepe en rusteloze slaap. De nacht was gevuld met warrige en angstige nachtmerrieachtige dromen. Eerst droomde ik dat Arianna terug gekomen was en me haar fabuleuze pijpbeurt aan het geven was, alleen deze keer, bij het bereiken van mijn hoogtepunt beet ze met haar vlijmscherpe tanden mijn eikel af. Dit vloeide over in een droom waarin ik haar aan haar poesje aan het likken was. Ze lag bovenop me en produceerde zoveel meidenvocht dat ik er letterlijk in verdronk. De droom vervaagde en ik droomde verder dat we weer lagen te vrijen.

Het begon met haar bovenop, me berijdend als een rijdier. Na een tijdje rolden we om en gingen we verder in missionarisstand. Toen ik haar in haar ogen keek droomde ik dat het niet langer Arianna was, die onder me lag maar dat ik nu met die lieve Selena aan het vrijen was.
Ik moet toegeven dat dit wel een prettig gedeelte was, ik moet bekennen dat ik hier al heel lang naar verlangde, maar nog nooit de moed had gehad om mijn verlangen naar haar in daden om te zetten en er serieus werk van te maken. In mijn droom genoten we beiden, maar Selena had een bezorgde utdrukking op haar gezicht. Al snel wisselden we weer van houding en toen Arianna weer bovenop me lag begon de nachtmerrie weer opnieuw en veranderde het beeld van Selena boven me weer in de met haar vlijmscherpe tanden naar me grijnzende Arianna.
 
Ik keek naar haar op en zag dat ze onderweg naar mijn hals was voor haar volgende snack. 
Juist voordat ze haar tanden in mijn hals zou zetten werd ik met een ruk wakker. Ik lag overdwars in mijn bed, het laken strak om me heen gewonde, koortsig rillend en drijfnat van het zweet.  Ik stond op om wat water te gaan drinken en mijn hartslag wat tot rust te brengen. Ik voelde er niet veel voor om weer te gaan slapen, angstig om opnieuw die nachtmerrie te beleven, en maakte een kleinigheid te eten voor mezelf. Onder het eten zat ik op de bank met mezelf te overleggen wat te gaan doen. Ik dacht er even aan om me ergens te verstoppen, maar ik had geen idee waar ik dan naar toe zou moeten gaan, ze zou me immers overal wel terugvinden. Ik dacht er even over om dan maar te blijven en te proberen haar te bestrijden, maar ik had geen idee  hoe je een vampier moet bevechten. Toen hoorde ik op de deur kloppen en toen ik door het spionnetje keek zag ik tot mijn grote opluchting dat het Selena was die voor mijn deur stond.” 
 
 
 
 
 
Bart was ontsteld toen hij uit zijn roes ontwaakte en weer bij bewustzijn kwam en in het gelaat van de oude magister Balden Grien keek. Bart had de hele geschiedenis opnieuw tot in detail beleefd en zo ook aan hem verteld alsof de druďde er bij geweest was.
"Arianna wil altijd graag plezier beleven aan haar slachtoffers" zei Balden Grien grinnikend. "Het geeft haar genot en plezier om met haar uitgekozene iets fantastisch als seks te beleven en dan die belevenis om te zetten in een afschrikwekkende ervaring."
"Meester, wat moet ik nu toch doen?" vroeg Bart bezorgt.
"Bart, maak je maar geen zorgen. Het tegengif dat Selena nu aan het maken is zal het effect opheffen van het speeksel van Arianna dat in de wond is achtergebleven. Het zorgt ervoor dat je niet ook in een vampier zal veranderen. Normaal zijn er wel drie of vier beten voor nodig om iemand volledig en blijvend te veranderen. Je mag van geluk spreken dat ze nog maar pas een ander slachtoffer heeft gehad en niet zoals normaal heel erg hongerig was, ze heeft gelukkig niet erg veel bloed van je genomen"
Bart mompelde voor zichzelf heen "Het was in elk geval veel te veel voor zover het mij betreft"
Enkele momenten zaten ze in stilte, elk met zijn eigen gedachten.

Toen klopte Selena op de deur en kwam het atelier van de druďde binnen gelopen. 
"Het drankje is bijna klaar" zei ze. "Het moet nog even een korte tijd trekken..."
Selena werd onderbroken door luide bonzen op de deur, gevolgd door een luide angstige schreeuw. Balden Grien and Selena renden beiden naar buiten om te zien wat er gaande was, op de voet gevolgd door Bart. 
Buiten naast Selena 's auto lag Alwyn bewusteloos op de grond . Balden Grien knielde naast haar neer om haar te onderzoeken, toen ze een auto hard en met spinnende wielen hoorden optrekken en seconden later met gierende banden tot stilstand hoorden komen. Toen ze opkeken zagen ze dat iemand Bart greep en hem met geweld de auto in slingerde. 
Nog voor ze uit hun verbazing bekomen waren scheurde de auto met gierende banden weer weg.

Balden Grien hoorde Selena angstig en wanhopig gillen en huilen en zag haar angst.
"Maak je geen zorgen, Meisje" zei hij en legde teder zijn hand op haar arm.
"We vinden hem wel. Ik weet elke van Arianna's verblijfplaatsen. Ik weet zeker dat ook de gezamenlijke cove van Heksen en Magisters ons wil helpen, ze heeft vanaf nu geen enkele kans meer om haar misdaden nog voort te zetten. We brengen hem weer terug bij je, ik zal het nooit goedvinden dat er iets gebeurt met je geliefde.
Selena bloosde toen ze de druďde zo over haar Bart hoorde spreken. Haar gevoelens voor Bart waren klaarblijkelijk duidelijk voor Balden Grien. Ze hoopte dat hij gelijk had en hem terug zouden vinden, voor Arianna nog verdere schade aan zou kunnen richten. 
 
Selena zwoer een dure eed op haar leven en beloofde Arianna dat ze de dag zou vervloeken dat ze haar vingers naar haar Bart had uitgestoken.
Balden Grien en Selena weten heel goed hoe ze een vampier blijvend en afdoende onschadelijk moeten maken...


Om de vloek die op de vampier rust definitief te verbreken zijn drastische maatregelen nodig. Methodes waarmee het wezen kan wordt gedood zijn bijvoorbeeld:
Het wezen blootstellen aan daglicht.
Het een zilveren of houten kruisbeeld van kort bij voorhouden.
Het een puntige houten staak door het hart drijven.
Het wezen onthoofden en de mond volstoppen met knoflook.
Het wezen met een brandbare stof overgieten en in brand steken.
Het wezen is ook vatbaar voor de bekende christelijke vormen van duiveluitdrijving.


Balden Grien had al die artikelen wel in zijn laboratorium en hij en Selena hadden een aardig potje voor Arianna op het vuur staan…!