Bea’s wraak

 

 

Hans had zojuist een grote ochtendplas gedaan en kwam de badkamer uitlopen, geeuwend en de slaap uit zijn ogen wrijvend.
Hij knoopte het koord van zijn verschoten rode ochtendjas om zijn middel in een strik, en ging op zijn draaistoel voor zijn computer zitten.
Hij schakelde het ding in en zat met een wazige nog slaperige blik naar het scherm te kijken en te wachten tot het ding klaar was met zijn opstartroutine. Hij hoorde de badkamerdeur dicht gaan toen zijn jonge vrouw Bea na hem de badkamer in ging, even later hoorde hij de douche lopen en hoorde haar een bekend nummertje neurien.

Hij begon met het nakijken van zijn email, en uitte af en toe een grom van wrevel als er weer eens een bak spam was binnengekomen. Hij wreef zich over zijn nog ongeschoren kin en voelde opeens Bea’s handen op zijn schouders, en nam aan dat ze klaar was in de badkamer en zich aan zou gaan kleden om naar haar werk te gaan.
Hij draaide zijn stoel rond om haar gedag te kussen, en hij was lichtelijk verbaasd dat ze nog niet gekleed was en nog in haar ochtendjas met daaronder haar pikante sexy donkerblauwe lingerie rondliep.
"Moet jij niet naar je werk?" vroeg hij.

"Nu heb ik even geen haast, we hebben gisteren al een eind vooruit gewerkt" Antwoordde ze en draaide zijn stoel rond zodat hij weer met zijn gezicht naar de computer zat. Ze masseerde zijn schouders en hij ging gedachteloos door met zijn email. Na een tijdje maakte ze zijn ochtendjas los en trok het ding van hem af en begon zijn monnikskapspieren tamelijk stevig te masseren. Nu en dan kuste ze hem opwindend in zijn nek.
"Mmm," mompelde hij, half geirriteerd door de spam, half genietend van de aandacht en plezier van het masseren. Bea's hand reikte naar zijn voorkant en trok het koord om zijn middel los, en trok het ding van hem af.
"Schei nou even uit," protesteerde Hans. "Ik probeer te werken!"

Zijn protesten negerend draaide ze zijn draaistoel rond en kroop Bea op zijn schoot en begon hem diep, opwindend en vochtig te kussen. Toen ze voelde dat Hans begon te reageren op haar kussen, stond ze op van zijn schoot en ging achter zijn stoel staan.
Ze greep zijn ene pols en knoopte die met het ene eind van het koord van zijn ochtendjas aan de stoelleuning vast. Glimlachend liet hij haar begaan.
Dan met het andere eind knoopte ze zijn andere pols vast. Toen ze tevreden over haar werk naar hem keek ontknoopte ze haar ochtendjas en liet die op de grond glijden.

"Mmm, niet zo indrukwekkend" zei Bea, kijkend naar de staat waarin Hans zijn piemel verkeerde. Ze zat wijdbeens op het bureau, en begon met haar handen strelend over haar lichaam te glijden, over haar benen, langs de binnenkant van haar dijen, en over haar stevige borsten en ze was vergenoegd te zien dat Hans zijn piemel begon te reageren. Ze likte haar middelvinger en draaide er rondjes mee over haar ene tepel en daarna de andere, totdat ze beiden hard en stevig overeind stonden. Ze likte haar vinger opnieuw nat en glipte ermee achter het elastiek van haar slipje en tussen haar schaamlipjes, die al vochtig begonnen te worden.

Ze schoof haar slipje naar haar voeten en klom op handen en knieen op het bureau.
Ze keek over haar schouder naar Hans en likte opnieuw haar vingers nat. Haar hand gleed tussen haar benen, en ze begon zichzelf te vingeren, haar wang op het bureau, haar ene hand haar schaamlipjes spreidend en haar andere hand een opwindende show weggevend aan de opgehitst toekijkende Hans. Hij reageerde nu zichtbaar duidelijk op haar show, zijn piemel had nu een overtuigende erectie bereikt.

Bea wipte van het bureau af en knielde voor hem tussen zijn benen, ze drukte zijn knieen uiteen en begon zachtjes over de punt van zijn piemel te strelen.
Ze opende haar mond en nam zijn eikel tussen haar lippen en sabbelde zijn eikel en liet het ding helemaal in haar keel glijden, en begon met haar hoofd op en neer te gaan en streelde met haar andere hand zijn ballen.
Toen ze voelde dat zijn piemel begon te reageren, dacht ze dat hij nu op weg was naar zijn orgasme, en liet hem los en stond ze op. Ze ging schrijlings over zijn benen heen staan en drukte haar borsten in zijn gezicht. Ze wreef met haar kutje tegen zijn piemel, maar liet niet toe dat hij in haar kwam.

"Hoe vind je dit? Is het lekker?" fluisterende ze plagend in zijn oor.

"Ik wil zo graag... " mompelde Hans vertwijfeld.

"Bedel er om, schatje," zei ze, en hield een tepel voor zijn gretige mond.

"Asjeblieft, Bea, wil je me klaar laten komen?"

Ze liet zich naar beneden zakken tot zijn kloppende eikel nog maar net haar warme vochtige schaamlipjes raakte.

"Bedel nog meer, ik vind het wel leuk! En noem me Meesteres Bea!"

"Asjeblieft, Meesteres Bea, Ik smeek je, laat me klaarkomen"

Bea liet zich in een keer over zijn kloppende piemel heen zakken en voelde hoe zijn werktuig diep in haar schede zonk en haar heerlijk opvulde. Ze legde haar handen op zijn schouders en begon langzaam over zijn lengte te bewegen. Haar harde tepels schuurden over het haar op zijn borst en wond haar nog meer op. Ze uitte kleine zachte kreetjes en schudde hevig toen haar orgasme bezit van haar nam.
Bea voelde zijn piemel in haar kloppen en stuiptrekken, en voelde dat hij opnieuw op  weg was naar zijn daarstraks afgebroken naderende orgasme. Ze wipte behendig van zijn schoot af en stond haar borsten genietend strelend naast hem.
"Mmm, dat was wel zooo lekker!" spinde Bea poeslief. "Ik wed dat ik weet wat jij nu wil."

Ze draaide zich om zodat ze met haar rug naar hem toe stond en leunde voorover met haar handen steunend op haar dijen en Hans lonkte gretig naar haar verrukkelijke kontje. Ze gleed langzaam met haar handen over haar dijen, over haar heupen, en legde haar handen rond haar billen. Ze spreidde haar billen en gaf hem een volle ongegeneerde blik op haar lokkende rozebruine kontgaatje. Ze manoeuvreerde zichzelf zodanig in positie dat haar sterretje direct boven zijn schokkende en trillende piemel hing. Langzaam, heel erg tergend langzaam liet ze zichzelf zakken, zachtjes met haar roze rozetje drukkend tegen zijn voorvocht lekkende eikel. Ze voelde zijn hardheid hunkerend tegen de ingang van haar kontgaatje drukken en ze kneep haar billen samen en boog door haar knieen en terug omhoog en masseerde zo met haar bilspleet over de lengte van zijn piemel.

 

"Wat zou je nu willen? Hmm?" mompelde ze over haar schouder.

"Asjeblieft...Ik wil je zo dolgraag in je... kontje neuken" smeekte hij.

"Oh Ja?" vroeg ze quasi-serieus. "Vraag het me dan op de juiste manier"

"Meesteres Bea...ohh...Ik smeek je, mag ik in je kontje?" jammerde hij.

Bea draaide zich bliksemsnel om en gaf hem met haar vlakke hand een klets op zijn wang.

"Smerig varken!" schreeuwde ze. "Alsof ik dat zou laten doen. IN MIJN KONTJE! BAH! VIESPEUK! Bovendien ben ik je gezeur meer dan zat."

Ze greep haar op de grond liggende gedragen slipje, draaide het in een bal met het nog vochtige kruisje naar buiten gevouwen en drukte het geurige stukje lingerie in zijn open mond.
Opnieuw knielde ze voorover en nam zijn eikel opnieuw vol in haar mond. Hij was hard als nooit tevoren, en aan de blik in zijn ogen was te zien dat hij aardig wanhopig was. Een aantal keren deskundig zuigen, haar wangen hol vacuum getrokken, en ze voelde hem bonken en pulseren, op het randje van een explosief orgasme. Zijn piemel gleed uit haar mond en ze stond op.
Ze zette een voet op het midden van zijn borst en drukte hem langzaam achterover, en de stoel kantelde en tuimelde langzaam achterover. Gelukkig wist ze wel dat hij zich op het zachte slaapkamertapijt niet zou kunnen bezeren, maar zijn door het in zijn mond gepropte slipje gesmoorde protesten waren goed hoorbaar.

Bea stond wijdbeens boven de achterover op zijn rug liggende Hans, met haar handen op haar heupen. Ze boog zich voorover en trok het slipje uit zijn mond.
"Hee, kijk een beetje uit wat je doet, wil je" mopperde hij. "Ik had mijn nek wel kunnen breken! En wat erger is, ik ben nog steeds niet goed klaargekomen. Wanneer ga je me mmmphf."
Hans zijn protesten werden afdoende gesmoord toen Bea zich neer hurkte en haar vochtige kutje in zijn gezicht drukte en met haar gespreide schaamlippen zijn mond bedekte. Ze wist hoe graag hij altijd haar kutje wilde likken en raakt ze daardoor altijd mateloos opgewonden.
Zijn tong gleed gretig tussen haar schaamlipjes en als een ware expert omcirkelde hij haar klitje, afwisselend het tere orgaan tussen zijn lippen nemend en er rechtstreeks op sabbelde. Bea sloot haar ogen, en drukte haar borsten tegen elkaar.
“Sodemieters, je wordt hier steeds beter in” dacht ze bij zichzelf.

Bea greep een dikke pluk van zijn haar en trok zijn mond weg van haar kutje. Alleen de punt van zijn tong was nog in staat haar lokkende kutje te beroeren en gleed met de tongpunt plagend langs haar kloppende en hard omhoog staande clitoris. Ze beet op haar lip om te voorkomen dat ze het uit zou schreeuwen van genot en met haar andere hand reikte ze naar achter haar rug en streelde Hans zijn glibberige hunkerende piemel.
Opnieuw borrelde er een orgasme in haar omhoog. Ze kronkelde met haar heupen en kreunde van genot en liet haar meidenvocht over zijn gezicht sijpelen. Ze wachtte even om tot rust te komen en stond vlot op en fluisterde ze "Ik kom snel weer terug, liefste!"
Zijn gezicht was een studie in frustratie. Ze gleed van hem af en verdween in de slaapkamer, hem worstelend met zijn gevangenneming achterlatend.

Vijf minuten later kwam ze weer naar hem toe. Nu was ze gekleed in haar kantoorkleding, een net Tshirt en een spijkerbroek, en had haar laptoptas in haar hand.
"Ik ga naar mijn werk. Ik ben om een uur of vier terug en dan maak ik je misschien wel los."
Ze opende de deur en stapte de galerij op.
In de deuropening riep ze over haar schouder naar hem: "En de volgende keer dat je in de badkamer gaat plassen, doe dan de bril omhoog en pis niet over de wc-bril!, viezerik!"

Een gesmoorde kreet horend trok ze grinnikend de deur achter zich in het slot.
Wat haar betrof kon de avond niet snel genoeg naderen!