Paula wil billenkoek. 

 

Vorige maand vierde ze haar 23e verjaardag en vierde meteen de voltooiing van het tweede jaar dat ze op zichzelf woonde en verwende zichzelf met een korte vakantie.

 

 

Toen ze dus met vakantie een paar dagen op Texel was ging ze zondagochtend naar de rommelmarkt achter het zwembad en ontdekte in een stalletje voor gebruikte boeken en bladen een tijdschrift dat haar belangstelling meteen greep.
Het was de eerste keer dat ze iets in een blaadje las van zo`n onderwerp, het blaadje heette BDSM-magazine, in handen kreeg, voordien had ze nog nooit dat soort blaadjes gezien, en wist niet eens dat zoiets bestond. 

Ze is al jarenlang een stiekeme spanking-enthousiast, haar zich herhalende fantasie was dat ze een strenge les kreeg van een volwassen Meester en opgedragen kreeg zich voorover te buigen en met het een of ander een flinke afstraffing kreeg op haar blote billen. Ze kocht voor 5 euro meteen de hele stapel en dat nam haar aandacht in haar vakantie urenlang geheel in beslag en lag ze in de zon in haar ligstoel te lezen. Tot haar verrukking stonden er verhalen en tekeningen en foto`s in die blaadjes over dit onderwerp, en eenmaal weer thuis raakte ze er wekenlang niet in uitgelezen. Ze was nog het meest verrast te merken dat er nog veel meer mensen waren zoals zij met het dezelfde verlangens.

Haar toenmalige vriendje wilde niet met haar meespelen en ze kreeg hem dan ook niet zo ver dat hij haar geheime verlangens wilde vervullen. Toen hij eenmaal hoorde wat ze van plan was verliet hij haar omdat hij vond dat ze een halve gare was, en niet helemaal goed spoorde. Hij vond het maar krankzinnig dat iemand geslagen wilde worden en het lekker vond, en vond haar ideeen maar gestoord en begon haar een beetje eng te vinden.

Eenmaal weer alleen wonend kwam ze tot de conclusie dat de beste manier om te krijgen wat ze wilde, was een advertentie te zetten in een van die blaadjes die ze gekocht had, en ze kwam al snel in contact met een aantal Meesters, waarvan er een uitblonk in begrip en ervaring.  Ze was bloednerveus toen ze hem met rode oren en wangen belde, en hij bleek erg begrijpend te zijn en zei dat wat ze wilde heus niet zo ongewoon was, hij kende er tientallen die ook “zo” waren, en dat er zelfs landelijke verenigingen van waren.

De volgende dag al kon ze om 10 uur bij hem terecht.

 

 

Ze stond in het midden van de kamer, haar handen langs haar zijen.
Een lange blondine, gekleed in een geblokte plooirok, een witte blouse, een grijs vest en zwarte glimmende hoge hakken, en zwarte kniekousjes.
Haar lange blonde haar bijeengebonden in een dikke paardenstaart.
"Zozo, dus jij wil billenkoek, hé?" vroeg ik haar terwijl ze naar de vloer voor haar voeten staarde.
"Wel? Ik vroeg je iets, Antwoord!."
" Ja…" zei ze na een kleine aarzeling met een klein stemmetje en keek me snel even in mijn ogen.
" Ja wie?"
" Ja Meester, ik wil billenkoek" fluisterde ze, haar wenkbrauwen verwachtingsvol optillend en snel met haar tong haar van spanning droge lippen bevochtigend.

Ik zat daar een paar seconden en keek naar haar.
"Ik ben er zeker van dat je niet goed weet waar je jezelf mee inlaat. Misschien denk je wel dat ik je een beetje romantisch en speels pak voor je billen ga geven en je daarna ga neuken. Is dat het? Ik heb het idee dat dit is waar je naar toe wil, nietwaar? Je bent alleen maar een geile Snol die goed en hard geneukt wil worden, toch?"
Geschokt knipperde ze enkele keren met haar ogen, wijd opengesperd, ze leek uit het veld geslagen te zijn door mijn onomwonden vragen en opmerkingen.
Haar lippen openden zich alsof ze iets wou zeggen, maar er kwam geen word uit haar mond. Ik gaf haar enkele seconden, en toen er niets kwam donderde ik met luide stem "GEEF ANTWOORD!"

Ineenkrimpend haalde ze diep adem en greep met haar beide handen de zijkanten van haar rok vast. Ik zag haar onderlip trillen voor ze zover kwam me te antwoordden
"I...Ik ben geen Snol," fluisterde ze.
Ik vroeg "Wel dan, ben je hier voor een portie billenkoek of om geneukt te worden?" Ik wachtte een paar seconden op haar antwoord en zag hoe ze haar gewicht van de ene voet naar de andere verplaatste en weer terug, duidelijk nerveus.
"Dat doet de deur dicht... Je kunt wel gaan, sodemieter maar op" zei ik, en stond op en liep naar de deur en hield die voor haar open.
"M-Maar waarom?" jammerde ze toen ik me omdraaide en haar aankeek. Ze had geen voet verzet van haar plekje in het midden van mijn kamer.
"Waarom? Ten eerste omdat ik er een beetje ziek van wordt je vragen te stellen die je niet beantwoord. Je bent verdomme toch niet autistisch! Ten tweede, ik hou er niet van mijn tijd te verspillen. Ik denk dat je iemand moet zien te vinden om mee te spelen, een aardige vent die je met sjaaltjes aan het hek van je bed bind en dan je pronte achterwerk een paar speelse tikken geeft, en je daarna stevig neukt.
En nou wegwezen. VORT!"

Ze deed niet eens moeite haar teleurstelling te verbergen.
"Alstublieft, Meester, geef me nog een kans" vroeg ze zachtjes, haar stem laag en smekend. "Alstublieft... "
Ik stond daar enkele seconden, haar bestuderend. Ik moest immers zeker weten dat ze wist wat ze wou en wat dat inhield. Ik had geen zin in politie aan de deur voor huiselijk geweld…
"Til je rok op" zei ik kalm, en gooide de deur weer dicht en keek haar in haar ogen.
Onmiddellijk en zonder een spoor van aarzeling tilde ze haar rok omhoog tot boven haar middel, een wit doorschijnend bikinislipje onthullend. Haar ene knie voor haar andere bewegend drukte ze haar dijen tegen elkaar in een bekoorlijke demonstratie van typische vrouwelijkheid, zoveel mogelijk van haar zichtbare uiterlijkheden voor me verbergend.

Ik liet de deurkruk los en stapte naar haar toe, haar zorgvuldig bekijkend.
"Vanaf nu spreek je me alleen maar aan als “Meester” begrijp je dat?" vroeg ik, terwijl ik de leuke kleine plukjes haar bewonderde die langs de zijkanten van haar slipje naar buiten gluurden.
"Ja, Meester," antwoordde ze, met in haar stem een mengeling van genoegen en schaamte onder mijn inspecterende blikken.
"Ik neuk niet met elke geile Snol die hier over de drempel stapt, weet je...
Je zegt dat je billenkoek wil, en misschien besluit ik wel om dat te doen.
En misschien, als je goed bent, zien we wat er verder gebeurt, maar eerst wil ik dat je me vraagt om je eerste pak slaag. En je doet er maar beter aan om het op de juiste wijze aan te pakken, of je kan alsnog je spullen pakken en vertrekken."
Om haar heen cirkelend keek ik naar haar delicieuze billen, en ik had de grootste moeite mezelf tegen te houden om niet haar slipje van haar billen te rukken en ze onmiddellijk genietend knedend in mijn handen te nemen.
"Geef me alstublieft een pak voor mijn billen, Meester," fluisterde ze.
"Wat zei je?" vroeg ik, terwijl ik voor haar stond, mijn gezicht op enkele centimeters van het hare verwijderd, en ik keek haar recht in haar ogen.
Ze had gelukkig geen slechte adem…

"Geef U me alstublieft een pak voor mijn billen, Meester.”
“Ik heb Uw straf nodig, Meester" zei ze er haastig achter aan, nu een klein beetje luider, me onderzoekend aankijkend. Ik liet het enkele seconden in de lucht hangen...
"Okee, Ik stem er in toe je te spanken, maar ik waarschuw je… ik sla hard"
Ik begon opnieuw om haar heen te cirkelen, haar heerlijke welvende vormen inspecterend.

Mijn hemel wat een heerlijkheid was mij zomaar uit de lucht komen vallen!

"En ik spank je zo lang en zo hard als ik wil. In feite doe ik ongeacht wat ik wil met je, en denk erom, je hele achterkant is definitief vuurrood en pijnlijk stekend als ik met je klaar ben"
Ik staarde opnieuw naar haar heerlijke ronde achterste. "Ik maak geen geintjes als het om een pak slaag gaat, Snol, dus ik geef je een en alleen maar deze ene kans om je terug te trekken. Ben ik eenmaal begonnen, dan is er geen weg terug meer voor je, dus ofwel je gaat, of je bereid je erop voor onverbiddelijk gestraft te worden. Maar begrijp een ding goed... Als je besluit te blijven, bereid je er dan op voor dat je om het even wat en alle dingen doet die ik je opdraag, ongeacht wat het is, of je wordt streng gestraft."  
Ze was echt een snoeperig ding...
"Dus wat zal het zijn?" vroeg ik, terwijl ik opnieuw voor haar stond, en wel zo dichtbij dat ik de hitte van haar zoete adem op mijn wang voelde. "Schiet op en beslis, NU!."
"I...Ik wil blijven " antwoordde ze onmiddellijk, met een mengeling van angst voor mijn barse optreden maar ook met smeulend vuur van brandend verlangen in haar ogen.

Woorden konden de storm van opwindende gevoelens niet beschrijven die door me heen raasden op dat moment. Met starende blik keek ik neer op deze verrukkelijke jonge vrouw, die haar rok voor me omhoog hield en wachtte op mijn volgende opdracht. Ik voelde hoe een hete aandrang door mijn lichaam heen raasde.
In stilte trok ik haar grijze vest over haar armen uit en ontknoopte haar bloes, sloeg die open en trok hem uit en liet die naar de grond glijden en onthulde een witte kanten BH.
Mijn handen gleden in de cups, ik tilde haar warme satijnzachte stevige jongemeiden-borsten uit hun belemmering, schoof het materiaal onder haar borsten, zijdelings tegen elkaar aangedrukt, en haar opstaande tepels wellustig naar opzij uitstekend. Ze had mooie roze tepelhoven.
Ongerust keek ze wat ik allemaal deed en liet me mijn gang gaan, ofschoon het in eerste instantie in haar opkwam een stap achteruit te doen en zich te onttrekken aan mijn brutale invasie.

"Je hebt een heel mooi paar borsten. Prachtig! Weet je dat?" vroeg ik terwijl ik haar tepels streelde, en toekeek hoe ze nog verder overeind kwamen.
Ze sloot haar ogen en kromde haar rug en antwoordde niet onmiddellijk.
"Het lijkt erop dat je nog niet geleerd hebt me zonder aarzelen te antwoorden, hè?" Ik beobserveerde haar in stilte en kneep hard in haar tepels.
" AU! Nee! Vergeef me! Ik antwoord wel! Sorry, ik..." hakkelde ze terwijl ik haar grof midden in haar zin onderbrak. "Buig je voorover en zet je vingers op je tenen" beval ik haar kortaf, ik liet haar tepels los en deed een stap achterwaarts.
"NU! ONMIDDELLIJK!"
Ze knipperde een paar keer met haar ogen en boog zich toen gracieus voorover, haar rok plat op haar rug en haar lange rode vingernagels uitgestrekt tegen de punt van haar glimmende zwarte hoge hakken.

Ik liep langs haar heen naar mijn bureau en opende de onderste rechterlade, en nam de oude hardhouten liniaal in mijn hand. Het gladde oppervlak langs mijn handpalm strelend keerde ik me om en stapte naar haar toe, ik woog de liniaal in mijn hand, zorgvuldig zijn vorm en zijn maat betastend. Het ding was ongeveer 5cm breed, en 50cm lang en anderhalve centimeter dik, en een korte leren veter door het gaatje aan het begin om hem daar aan op te kunnen hangen. En uit ervaring weet ik, dat je met het ding een serieuze mep kan geven...
Toen ik haar naderde bewonderde ik het bekoorlijke beeld dat ze me schonk, voorover gebogen, haar benen recht, haar billen in de lucht, haar voeten naast elkaar, en de lieflijke bobbel in haar slipje die haar schaamlippen opwindend aftekenden, gevangen in een dunne witte strip die tussen haar dijen verdween.
Ik trok mijn arm omhoog en richtte op haar beide billen, ik verloor verder geen tijd meer en gaf haar een niet al te harde droge stevige klets.

Luid gillend handhaafde ze haar positie.
Haar geen tijd gunnend om bij te komen mepte ik nog vijf keer, toeziend hoe haar billen trilden met elke  harde mep. Ik moet bekennend dat haar schelle hoge gillen me behoorlijk tevreden stelde, terwijl ze haar best deed haar evenwicht te bewaren.
"De manier waarop je je pak slaag ondergaat bevalt me wel, Snol. Trek je slipje naar je voeten en laten we maar gaan beginnen"
Opnieuw zonder enige aarzeling achter zich reikend en zonder overeind te komen gleden haar vingers achter het elastiek van haar slipje en schoof ze het naar beneden, het ding binnenste buiten kerend toen de stof over haar billen gleed en het kruisje vastliep tussen haar tegen elkaar gedrukte benen, en ze haar knieen iets moest spreiden voor ze in staat was  het te verwijderen van haar overduidelijk natte gleufje.

"Hmmm... je vind dit helemaal niet leuk, nietwaar?" vroeg ik met duidelijk sarcasme in mijn stem toen ik de glinsterende vlek in het kruisje van haar slipje zag. Ze antwoordde weer niet onmiddellijk.
Geirriteerd door haar constante gewoonte me niet te antwoorden, legde ik mijn arm om haar heup heen en hield haar stevig in bedwang, en kletste nog tien keer over haar blote billen, hard en snel, terwijl ze jammerde en gilde en zich voortdurend verontschuldigde voor haar falen.
"De eerstvolgende keer dat je niet onmiddellijk mijn vraag beantwoord ben je voor mij en mijn wraak… " waarschuwde ik haar, met het gladde oppervlak van de liniaal over haar nu rood gloeiende billen wrijvend.
"Het spijt me!"  bracht ze hijgend uit. "Ik antwoord op wat U vraagt! Asjeblieft, sla me niet meer!" smeekte ze, duidelijk dicht bij een fikse huilbui.

Verschillende rode afdrukken hadden zich al gevormd op haar billen, onderling verbonden door rode striemen.
"Ga eens op je handen en knieen" commandeerde ik. "Het is tijd om te stoppen met grapjes."
Ze zakte onmiddellijk op haar handen en knieen en plantte haar beide handen voor zich plat op de grond, haar rug gebogen en haar billen omhoogstekend. Ik liet de liniaal vallen en met gespreide benen ging ik over haar rug zitten, met mijn benen schrijlings over haar heen, mijn gezicht in de richting van haar voeten.
Voorover leunend, met mijn linkerhand op haar heup rustend, reikte ik voorover en kletste haar omhooggestoken billen en de achterkant van haar dijen herhaaldelijk, genietend van het gevoel van haar satijnzachte warme huid tegen de palm van mijn hand en het geluid van de harde klappen en de kleine gilletjes die ze slaakte. In feite genoot ik van het een pak slaag geven aan deze jonge vrouw met haar prachtige lichaam.

"Ga plat op je buik liggen" gromde ik, naar haar linkerkant overstappend en naast haar knielend.
Met haar benen recht naar achter en haar roodgloeiende billen mooi en ontspannen, prominent omhoog gedrukt, greep ik haar paardenstaart en trok haar hoofd omhoog, zodat ze haar gewicht op haar ellebogen moest laten rusten.
Met mijn vlakke rechterhand mepte ik haar hard, klets na klets na klets, op haar verrukkelijke billen terwijl ze kreunde en kronkelde en met haar voeten schopte.
"Ooooh! Ooooh!" jankte ze terwijl ik haar mepte, toekijkend hoe haar zachte roze billen indeukten en heen en weer wiegde.
Ik moet zeggen dat ik echt plezier beleef aan haar pak slaag. In feite kon ik geen weerstand bieden door te gaan maar ik moest even stoppen en ik besloot een korte pauze in te lassen...
"Nog steeds geil, Snol?" vroeg ik toen ik haar slipje greep en ruw van haar voeten af trok en mijn vingers tussen haar dijen omhoog drukte.
"Ja! Nee! asjeblieft!" snotterde ze, kronkelend alsof ze wou ontsnappen.
" Ja, je bent nog steeds een kleine geile Snol, nietwaar?" zei ik op honende toon toen ik haar hard aan haar paardenstaart terugtrok en in een lange beweging twee vingers diep in haar druipende kutje duwde. "Kijk dan hoe nat je bent!"
Ze hapte naar adem bij de ruwe invasie van mijn vingers in haar gevoelige liefdesnestje. Ze bedacht zich dat ze echt met geen mogelijkheid haar ex-vriendje zover had kunnen krijgen dit barse optreden met haar te doen.

"Wat zullen we daar aan moeten doen?" vroeg ik en draaide mijn vingers dieper in haar nestje. "Wat doen we met een geile Snol die vochtig worden van een pak slaag?"
"Unggghh," gromde ze luid, schaamteloos haar benen spreidend van genot toen ik  langzaam mijn hand draaide en in en uit haar strakke liefdesnestje bewoog.
"Ik weet wel wat, kom maar met me mee" zei ik en stond op en trok haar mee aan haar paardenstaart. Haar dwingend voor me uit te lopen met mijn vingers van achter af nog steeds diep in haar heerlijke strakke kutje, leidde ik haar terwijl ze wat ongemakkelijk liep naar de rugleuning van de driezitsbank. "Trek de rest van je kleding maar uit" verordende ik, nog steeds haar paardenstaart vasthoudend terwijl ze frummelde aan de rits van haar rok. Ik trok mijn vingers uit hun warme strakke omgeving en haar rok viel naar de grond.

Ze stond voor me met niets anders aan dan haar glimmende zwarte hoge hakken, en ik genoot even van het zicht op haar appetijtelijke lichaam alvorens haar rond te draaien en haar voorover gebogen over de rugleuning van de bank drukkend. "Houd je voeten bij elkaar en hou je handen op je rug" zei ik nors en liet haar paardenstaart los. Ze gehoorzaamde vlot, haar schoenen tegen elkaar aan, en vouwde ze haar handen achter haar rug.
Ik liep weer naar mijn bureau en nam ik een glad houten pingpongbatje uit de la. Me omdraaiend benaderde ik mijn slachtoffer, haar polsen nog steeds gehoorzaam gekruist op haar rug, "Ik denk dat het tijd is om je een lesje te leren" kondigde ik aan en genoot van het zicht op haar verleidelijke billen die zich ritmisch op elkaar klemden en weer openden, me af en toe haar lokkende roze kontgaatje tonend. "Zie je wat ik in mijn hand heb?" vroeg ik, terwijl ik het ding voor haar gezicht hield.

" Ja... Ja Meester!" gooide ze er gehaast achteraan uit.
"Ik ga je er honderd kledders mee geven zodat je weet wat er gaat gebeuren als je ooit nog een keer aarzelt me te antwoorden"
"Nee, Asjeblieft niet! Ik kan niet nog eens honderd slagen aan!" jammerde ze.
"O, jazeker wel. En als ik merk dat je je verzet,” ik wees op de haak in het plafond en het daaraan hangende stuk ketting, “takel ik je aan je polsen op en geef je de dubbele hoeveelheid plus nog eens honderd met mijn riem" waarschuwde ik haar, en greep haar pols en bereidde me voor haar straf te beginnen.
"Ben je er klaar voor?"
Meelijwekkend jammerende ze iets onverstaanbaars, sidderend bij het vooruitzicht.
"Ben je er klaar voor?" vroeg ik opnieuw, een beetje nadrukkelijker.
" Ja Meester!" schreeuwde ze haar angst van zich af, berustend in haar lot.
Ik begon onmiddellijk het pingpongbatje met stevige ferme meppen op haar billen neer te laten dalen. Ik bedekte elke vierkante centimeter van haar hulpeloze sidderende billen, de hardste slagen voor het laatst bewarend, toeziend hoe ze roder en roder werden terwijl luide kletsen de kamer vulde.

"Oh! Ow! Oh! Owowowow! Owww! Oh! Oh!" jammerde ze, terwijl ik haar in bedwang hield totdat ik haar ook de laatste had toegediend.
Ik liet haar polsen los, en liet haar daar eenvoudig hangen, snikkend en snotterend.
Met gebogen knieen lag ze op haar buik te kronkelen van pijn, terwijl ik achter haar stond, en onzichtbaar voor haar, genietend over mijn broek heen in mijn piemel kneep, kijkend naar haar rood en gezwollen delicieuze kontje, haar tussen haar  gesloten dijen opbollende verleidelijke schaamlippen en het intrigerende kleine gerimpelde roze plekje tussen haar billen.
"Ik ga je twintig keer met mijn broekriem slaan, om je een idee te geven wat je te wachten staat als ik je ooit weer moet straffen" zei ik en maakte de gesp los en trok mijn riem uit de lusjes van mijn broek en vouwde hem dubbel in mijn hand.
"Nee, Nee, asjeblieft! Ik zal gehoorzamen! Ik beloof het! Asjeblieft, sla me niet meer!" smeekte ze wanhopig. "Asjeblieft!"
"Asjeblieft? Hoezo?"vroeg ik. "Leg je handen plat voor je op het zitkussen en houd je voeten op de vloer en beweeg je niet, of ik begin opnieuw van voren af aan! En spreid je benen zover als je kan..."

Zachtjes jammerend drukte ze haar handen voor zich plat tegen het kussen en spreidde haar benen zover als ze maar kon terwijl ze haar voeten op de grond hield, me voorziend van een oogstrelend wonderschoon uitzicht op de ingang van haar zichtbaar nauwe roze neukgaatje en haar lokkende gerimpelde rozebruine rozetje.
Zodra ik tevreden was over haar positie, zwaaide ik de riem voorwaarts, haar hard tegen de achterkant van haar linkerdij rakend en haar een rauwe oorverdovende schreeuw ontlokkend terwijl er een brede rode striem op haar huid verscheen.
 
Zonder tussenpauze kledderde ik afwisselend haar ene dijbeen en dan de andere, haar ene bil en dan de andere, tussen elke slag een korte pauze houdend zodat ze het volle effect onderging. Ik ging door tot ik bij de negentien was.
Luid snikkend en huilend gedurende de afstraffing kronkelde en draaide ze en bonkte op en neer haar heupen van links naar rechts zwaaiend, maar zonder haar handen van hun plek te laten komen.
"Hou die benen goed ver uiteen" waarschuwde ik haar, en met een onderhandse slag mepte ik de laatste van de twintig tussen haar dijen, de riem hard op haar kutlipjes neer laten komen... THWACK!!!
Direct na de luide klets van het neerkomen van de riem uitte ze een oorverdovende schelle gil...

En toen viel ze in stilte, ademloos van het gillen.
Even stond ik daar na te hijgen, opende mijn vingers en liet de riem op de grond vallen. Mijn hart ging tekeer als bij een sportwedstrijd en zweetdruppels liepen langs mijn voorhoofd en doorweekten mijn Tshirt. Langzaam liep ik achteruit en zakte achterover in mijn stoel, geen moment mijn blikken van het afgeranselde meisje loshalen, dat hulpeloos over de rug van mijn bank hing, haar heerlijkheden geheel vrijwillig voor mij in het volle zicht tentoon spreidend.

Met haar benen nog steeds wijd gespreid en haar tenen amper tegen de grond, lag ze zachtjes te snikkend. Haar prachtige billen, eens zo glad en blank, waren nu helder rood en vol striemen, evenals de achterkant van haar dijen. Verscheidene grote karmozijnrode vlekken hadden zich op elk van haar gezwollen billen gevormd.
"Kom maar hier," zei ik zachtjes.
Ze kwam langzaam overeind en wankelende naar me toe, tranen stromend over  haar gezicht.
Ik leunde achterover en verzwolg het uitzicht op haar heerlijke naakte lichaam...

Mijn god wat wilde ik graag met haar ******!

"Je zal het de volgende keer wel uit je hoofd laten me niet te antwoorden, denk je niet?" vroeg ik.
"Ja, Meester!" antwoordde ze onmiddellijk.
"Je bent een schat. Ik hou van je. En vertel eens, ben je nog steeds geil?"
" Ja Meester!" antwoordde ze met een benepen stemmetje, en sloeg haar blik met rode wangen van verlegenheid naar beneden op de grond voor haar voeten.

"En moeten we daar iets mee?"
" Ja Meester...“
”En wat wil je dat ik daar mee ga doen?”
Als een waterval kwamen haar woorden uit haar mond, ”Ik zou graag willen dat U me neukt. Alstublieft, neuk me!" bracht ze hijgend uit en keek me verlangend aan met die week makende indringende blauwe ogen die tot in mijn kruis doordrongen.
Ik wachtte enkele momenten en voelde het sperma in mijn buik borrelen en mijn ballen krampen en kreeg een beeld in mijn hoofd van hoe ik haar op haar rug op de bank had liggen, haar benen wijd open, haar lipjes obsceen gespreid, haar kloppende witroze en keiharde clitoris hunkerend naar aandacht me aankijkend, terwijl ik mijn piemel hard in haar stootte, haar pijnlijke billen schurend over het leer van de zitting met elke krachtige stoot. Ik schudde verdwaasd mijn hoofd, ik wilde het nu eerst anders.
"Ik denk niet dat jij goed genoeg bent om door mij geneukt te worden" zei ik zachtjes. "Maar ik weet wel wat, ik wil dat je voor me op je knieen gaat zitten en me bedankt voor de moeite die ik heb gedaan. Ik wil dat je mijn lid in je mond neemt, en je weet heel goed wat je er mee moet doen… En zorg aan het eind dat je geen druppel verspild!”

Ik wachtte twee seconden om het bij haar te laten bezinken en zei toen op gebiedende toon "Doe het. NU!"
Onmiddellijk viel ze op haar knieen, en begon mijn broek los te maken en trok hem vlot over mijn voeten. Mijn harde piemel voorzichtig bevrijden, trok ze mijn boxershort uit. Zonder een spoor van aarzeling kreunde ze van plezier en haar hoofd viel in mijn schoot en wreef mijn piemel door haar hele gezicht, overal natte plekken achterlatend van mijn rijkelijk vloeiend voorvocht. Ik leunde achterover een keek toe, ik greep haar paardenstaart en wreef haar mond over de lengte van mijn stam, en uiteindelijk stuurde ik haar lippen over mijn kloppend eikel. Haar staart stevig vasthoudend dirigeerde ik haar hoofd op en neer, terwijl mijn bewuste wilskracht snel wegebde en mijn hersens langzaam leegliepen van genot.
Sneller en sneller neukte ik haar in haar mond tot dat ik het niet meer kon houden. Aan het einde sloot ik mijn ogen en met mijn hoofd in mijn nek hield ik haar hoofd stil en liet haar mijn orgasme uit me zuigen.
"Uhhhhhhhhhhhhnnnggg," gromde ik, verloren in tijd en genot, onbewust van niets anders dan het hemelse gevoel van haar zuigende mond om mijn piemel...
Ik kreunde “melk me... drink me... maak me leeg...”

Ik heb geen idee hoe lang het was voor ik mijn verstand terugkreeg en ik opende mijn ogen. Ik tilde haar hoofd zachtjes van mijn verslappende piemel af, en keek aandachtig toe hoe ze op haar hurken zat en de laatste restjes van mijn orgasme van haar lippen likte. Haar gezicht was blozend en ze haalde diep en zwaar adem, met smeulende hete wellust in haar ogen.
"Dat was heel erg goed gedaan, Snol. Het was heerlijk" zei ik zachtjes. "Ben je nog steeds geil?"
" Ja, Meester!" fluisterde ze wanhopig en nadrukkelijk.
"En wat is het dat je wilt?"
"Ik wil dat U me klaar laat komen. Alstublieft, maak me klaar!" bracht ze hijgend uit.
"Sta op en schop je schoenen uit en zet een van je voeten op mijn knie en spreid je benen!”
Ze gehoorzaamde onmiddellijk, haar kleine gloeiende vagina wijd open, bonzend, haar schede glinsterend van het melkwitte dikke meidenvocht. Ze hield haar armen achter haar lichaam en keek omhoog naar het plafond, haar wangen rood van schaamte.
"Maak jezelf klaar terwijl ik toekijk, Ik wil je zien vingeren, zien hoe je masturbeert en klaarkomt"
"Nee, alstublieft, dat niet, niet zo!" smeekte ze terwijl ze wanhopig in mijn ogen keek met een geschokte uitdrukking op haar gezicht. "Ik kan dat zo niet. Asjeblieft!"

Ik keek even omhoog, keek haar in haar vermurwende blauwe ogen en wachtte een paar seconden voor ik zachtjes tegen haar zei "Moet ik je soms opnieuw billenkoek geven?"
"NEE! nee, nee, ik doe wat U zegt" jammerde ze, en bracht vlot haar beide handen naar haar kutje en met stijf gesloten ogen, met de vingers van haar ene hand spreidde ze haar lipjes en de vingers van haar andere hand gleden door haar kutje alvorens die omhoog gleden en ze haar voorhuidje naar achter drukte en me haar gloeiende rode clitoris toonde en er met langzame bewegingen omheen cirkelde.


Ik lag ontspannen achterover in mijn stoel en kneedde genietend mijn halfslappe piemel en bestudeerde haar vingers die nu op enkele centimeters van mijn gezicht vandaan in kleine cirkelvormige bewegingen over haar kloppende hunkerende klitje gingen. Ik genoot van de geur van haar in opperste staat van opwinding verkerende vrouwelijkheid, niet veel later begonnen haar heupen te draaien en viel haar mond hijgend open.  

”Open je ogen en kijk me aan!”’

Ze keek me strak aan en ik zag pure geile wellust uit haar blikken sijpelen, zonder ook maar een moment haar strakke blik van mijn ogen af te wenden. Elk detail  inademend van dit verrukkelijke meisje dat vlak voor me stond, en zodadelijk klaar ging komen, haar borsten zwoegend op haar gehaaste onregelmatige en diepe hijgende ademhaling, haar harde tepels donkerrood, haar tong uitschietend om haar droge lippen te likken…
Ik keek met intense belangstelling naar haar intieme demonstratie van een zichzelf vingerend meisje dat dichter en dichter naar haar onvermijdelijke orgasme gleed, tot eindelijk, diep en huiverend haar orgasme door haar heen scheurde...
"Nnnnnnnnnnggg," gromde ze en beet op haar onderlip, haar hele lichaam ongecontroleerd schuddend.

Ik moest alles geven aan zelfbeheersing dat ik had om niet op te springen en dan haar ter plaatse in mijn armen te drukken en haar wild en genadeloos te verkrachten, maar ik wilde nog niet dat deze scene was afgelopen...
"Lik je vingers schoon" zei ik zachtjes maar indringend terwijl ze me nog immer diep in mijn ogen keek.
Zonder de geringste aarzeling bracht ze haar glibberige vingers naar haar mond en begon een voor een haar vingers schoon te likken zonder haar blikken van mijn ogen af te wenden.
"Ga daar in de hoek staan en kom er niet uit voor ik je roep"  
”Ik hou van je” mompelde ik er zachtjes achter aan…
Ik voelde hoe mijn piemel zich weer begon te roeren.
"Ja, Meester, dank U Meester…" fluisterde ze, lieftallig lachend alvorens ze zich bevallig omdraaide en de hoek in liep.
In mezelf glimlachend keek ik toe naar het op haar lange benen bevallig bewegen  van haar heerlijke lichaam en het schudden van haar fantastische lichtrood verkleurde billen...

Ik was blij dat ik nog vrijgezel was!