Cynthia word verkocht, het vervolg. 

Cynthia was aanvankelijk heel normaal in haar seksuele lust en gewoontes zoals elke andere jonge vrouw van haar leeftijd, maar Annemarie en Peter hadden haar geintroduceerd in een donkerder en verborgen zijde van haar seksleven…
Een donkerder en wild opwindende kant waarvan ze nauwelijks wist dat ze die in zich had. 
De twee hadden haar meegenomen naar hun BDSMclub. Die club was een plaats, ingericht voor meerdere personen met die donkere passie, en een klein masochistisch stukje van haar ervoer een aangrijpend gevoel van herkenning toen ze tegen een T-kruis werd gebonden en werd ingewijd in het genot van BDSM in de kleine donkere kerker.

Maar telkens weer als ze dacht dat ze dat ze volledig de dieptes van haar schunnige en wellustige ziel had bereikt, sleurden Annemarie en Peter haar verder mee de diepte in van haar wellustige genot. Annemarie, de rijzige slanke roodharige biseksuele die Cynthia zo heftig had ontheiligd, had nog veel meer grillige ideeen en vertelde Cynthia van de veiling.

Het was Cynthia als een droom die waarheid werd, een diep verborgen wilde seksuele fantasie explodeerde tot werkelijkheid.

    

Hier is waar het verhaal verder gaat.

 

 

 

Het ene bod na het andere kwam door, maar erg veel hoger dan de eerste inzet van twintigduizend euro ging het bieden niet, het was tenslotte al een heel bedrag.
Totdat er een rijzige blonde dame met strenge trekken opstond en het hoogste bod van de avond uitbracht, vijfentwintigduizend euro.
Op dat moment hamerde Lennard af, riep “Verkocht aan Meesteres Evilena”  en de koop was gesloten en de plichtplegingen werden afgehandeld.

Meesteres Evilena, lang en slank, blond en een jaar of 30, nam de leiband van Lennart over en fluisterde in Cynthia`s oor “Ik kan alles met je doen wat ik wil, en ik ga je exact geven wat je nodig hebt en wat je verdient, wijfie, mijn seksspeeltje...”
Ze trok de leiband aan en leidde Cynthia onder luid applaus de veilingkamer uit.
Cynthia hapte geschrokken naar adem toen ze de straat op stapten, en ze keek wild om zich heen. Opeens was ze zich bewust dat ze nog steeds naakt en aan haar polsen gebonden was, maar de plaats waar de auto`s geparkeerd stonden naast de ingang van de club was gelukkig donker en uitgestorven.
Meesteres Evilena trok haar zonder medelijden achter zich aan, en kippenvel van de kou verscheen op Cynthia`s ivoorblanke huid. “Ik weet een plekje waar je je gelukkig zal voelen” zei Meesteres Evilena met een grinnik.

Ze leidde haar naar de donkere schaduw van een Mercedes, ze opende de achterdeur en duwde Cynthia naar binnen en legde haar op haar buik op de achterbank en kneep even wellustig en genietend in Cynthia`s billen.
“Waar gaan we heen?” vroeg Cynthia met een dun stemmetje.
“Je bent niet in de omstandigheden dat je vragen mag stellen, dus als je geen balgag in wil hou je je mond, seksspeeltje.”
Meesteres Evilena nam plaats achter het stuur, startte de motor en de Mercedes trok op en ze reden voor wat haar leek een kwartier. Cynthia rolde op haar rug, maar toen ze probeerde te gaan zitten werd haar bevolen terug te gaan liggen door haar "Eigenaar".

Ze kwamen bij een donkere omgeving achter een voetbalstadion en Meesteres Evilena stuurde de Mercedes in een volkomen duistere hoek onder een partij bomen.
Meesteres Evilena stapte uit en liep om de auto heen en trok achter het openstaande  portier van de auto haar kleding uit. Ze klom op de achterbank, spreidde haar benen over Cynthia`s hoofd heen en drukte haar zachte dun behaarde kut tegen Cynthia`s mond.
Ze gaf Cynthia een tik met haar vlakke hand in haar gezicht en zei op grommende toon “Lik me, Teef!”

De van zenuwen trillende Cynthia begon haar te likken, niet wetend wat haar te wachten stond, en haar tong ging stevig op en neer door de gleuf van de op haar neer kijkende vrouw.
Cynthia voelde Meesteres Evilena`s clitoris zich verharden onder haar tong, en hoorde haar ademhaling oppervlakkiger en gejaagder gaan en ze begon haar kut over Cynthia`s mond te schuren. Gelukkig rook het allemaal fris en schoon…
Meesteres Evilena kwam verassend snel klaar, opeens begon ze wild op en neer te bonken, huiverde en zakte uitgeput en krachteloos over Cynthia heen.
Ze ruste een lang moment, en klom toen van haar af en stapte de auto uit en kleedde zich achter het openstaande portier weer aan. De kofferbak werd opengedaan en Cynthia werd er ruwweg ingesmeten, waarna de klep met een klap werd dichtgegooid.

 


Meesteres Evilena nam weer plaats achter het stuur en vervolge hun tocht. Opnieuw verstreken er ongeveer tien minuten voor de auto tot stilstand kwam en Meesteres Evilena uit de auto stapte.
Cynthia werd uit de kofferbak getrokken en opnieuw op de achterbank neergelegd en was aan haar lot overgelaten gedurende enkele minuten.
Ze ging rechtop zitten toen Meesteres Evilena eenmaal vertrokken was en zag dat ze waren aangekomen in een van de buitenste, wat minder bewoonde randen van de stad. Aan deze kant van de straat was een hek naast de auto en aan de overkant brandde een helder neon reclamebord. 
Ze waren aan het bord te zien aangekomen bij het clubhuis van een motorclub, en direct voor de clubkroeg stond een lange rij grote zware motorfietsen naast elkaar geparkeerd. Ook stonden er een paar trikes tussen.

Ze trok wat aan haar bindingen en de sterkte van het touw vulde haar met hulpeloosheid en donkere en hongerige opwinding. Haar gedachten maakten dat ze zich ongemakkelijk voelde terwijl wellust en tegelijkertijd ongerustheid en angst haar gedachten in hun greep hielden. Wat zou er met haar gaan gebeuren? Zou ze aan wreedheden onderworpen gaan worden? Zou ze gemarteld gaan worden? Ze trilde van zenuwen en ongerustheid. Toch was er ook onmiskenbaar iets heets niet te weten wat haar te wachten stond, wat er met haar ging gebeuren. Voor zoveel geld zou het niet om een spelletje Ganzenbord gaan…
Maar, bedacht ze, ze was er zeker van dat ze veilig was en er haar niets ernstigs zou gaan overkomen anders zou Lennart haar niet met Meesteres Evilena mee hebben laten gaan, dus haar angst was meer gebaseerd op onzekerheid en schaamte en verlegenheid dan gevaar.

Ze keek om zich heen naar het slecht onderhouden plaveisel van de weg en naar het donkere gebouw aan het overkant.

Dit leek wel een achterbuurt…

Dan zag ze Meesteres Evilena uit de bar komen in gezelschap van een andere vrouw die een met glimmende ijzeren noppen beslagen leren jack droeg en een lange dofglimmend leren broek. Cynthia liet zich snel weer plat op de bank vallen nog voor ze haar konden zien.
Ze hoorde hun voetstappen en Cynthia keek op toen de deur werd opengetrokken.
Meesteres Evilena trok haar naar buiten en staand op de straat bekeek de andere vrouw haar van boven naar beneden en zei ”Hm, lekker ding wel.”
Cynthia kon nauwelijks geloven wat er gebeurde. Ze was op straat, spiernaakt in het openbaar alsof dat de gewoonste zaak van de wereld was.
Haar tepels werden hard en kwamen overeind, haar kutlipjes zwollen op en haar schede werd vochtig, en een duistere seksuele nevel trok door haar heen en maakte dat ze overal toe in staat was.

”Ja, ze is een schatje, he? Ze houd ook van grote piemels heb ik begrepen.”
”Oh werkelijk?” De andere vrouw snoof honend. ”Nou, we hebben daar wel genoeg van in de aanbieding.”
Ze legde haar hand onder Cynthia`s kin, kneep er pijnlijk in en trok die omhoog en dwong Cynthia op haar tenen te gaan staan. ”Mijn naam is Beth,” siste ze vlak voor haar in haar gezicht, ”Maar voor jou is het Meesteres Beth. Goed begrepen?”
”J-Ja, Meesteres Beth,” kreunde Cynthia, haar hart bonkend.
”Hoe vind je het om besprongen te worden door een wilde, geile meute motorrijders, sloerie?”
Cynthia was geschokt over wat ze hoorde. Ze had verwacht dit weekeinde met de twee vrouwen door te brengen, en nu...
”Ik vroeg je wat!” snauwde Meesteres Beth.
”Ik-Ik weet het niet,” stamelde ze onzeker.

”Trek je plan, anders is het een hel van een karwij om ze van je af te trekken. Het zal lijken op het wegnemen van een bak met voer van een meute hongerige honden”
”Goede vergelijking,” schaterde Meesteres Evilena.
”Heb je wel eens treintje gespeeld?” vroeg Meesteres Beth op eisende toon.
Cynthia staarde haar in verwarring aan.
”Heb je wel eens een GangBang meegemaakt?” verduidelijkte Meesteres Evilena.
Cynthia rukte ongerust haar hoofd heen en weer van niet.
”Hm, Ik denk het eigenlijk wel niet, dat kan nog leuk worden!” grinnikte Meesteres Evilena.
”In die kroeg is een massa hete, geile, onwel riekende, ruwe, gemene bikers die je gaan gebruiken tot je er bij neervalt, want daarvoor hebben ze meebetaald aan je koopprijs” zei Meesteres Beth, en haar handen gleden langs Cynthia`s lichaam naar het begin van haar kutspleetje en drukte een vinger een klein stukje naar binnen en snoof eraan.
“Lekker fris en schoon!” zei ze en  kneep in Cynthia`s borsten en rolde en trok aan haar tepels tot die hard en pijnlijk overeind stonden.

”Denk je dat je er klaar voor bent, schatje?” vroeg Meesteres Beth.
Cynthia`s gedachten duizelden haar in haar geschokte hoofd. Aan de ene kant was ze in een staat van krachtige bedwelmende seksuele opwinding sinds ze het veilinggebouw van Peter en Annemarie was ingelopen, aan de andere kant was het idee van ruw behandeld te worden bij een meute wilde ongedisciplineerde mannen beangstigend en tegelijkertijd schokkend opwindend.
“Kom op, je bent maar een keer jong!” duizelde het door haar hoofd. “Ik moet het maar gaan ondervinden. Maar wat als Peter-. Wat als -. Ik zou-.”
"Te laat," snoof Meesteres Beth en trok de leiband aan en trok Cynthia met zich mee naar de overkant van de straat.  

Cynthia zette haar voeten schrap en zei dat ze nodig moest plassen. Meesteres Evilena zei haar dan maar in de goot te hurken en haar behoeftes daar te doen, en blozend van haar wangen tot aan haar enkels hurkte Cynthia neer en liet haar straal gaan, terwijl de twee wrede meesteressen lachend toekeken.
Een auto reed langs, de felle kooplampen zwaaiden over het tafereel en de auto ging langzamer rijden en de man achter het stuur staarde naar het tafereel, zijn mond opengevallen van verbazing. Haar wangen brandden rood van schaamte en verlegenheid, haar verstand rondtollend van hulpeloosheid en opwinding en beschaamd stond ze op.
Meesteres Evilena volgde hen, haar hand gleed op en neer langs Cynthia`s naakte billen en kneep er genietend in.
”We zullen eens zien of je nog zo op mannen en hun grote piemels gesteld bent na vanavond” sneerde Meesteres Evilena tevreden vanachter Cynthia`s rug.

Meesteres Beth duwde de deur open en trok Cynthia met zich mee naar binnen en  Cynthia keek verwilderd om zich heen naar de zich verdringende menigte in de bar.
Het was een stuk onbehouwener dan ze verwacht had. De tafels waren van ruw hout, de stoelen van goed koop hard plastic. Een jukebox stond keihard heavy-metal-muziek te bulderen en het was een herrie van belang. De ruimte was goed en hel verlicht door grote batterijen TL-buizen en de vloer was smerig en bestrooit met zaagsel en er was een lange, gehavende bar.
De meeste mannen leken groot en ruw, met overal tatoeages en piercings en met norse gezichten en kettingen om hun hals. Er waren ook wat vrouwen, maar de meesten waren als Meesteres Beth, stoer en heerszuchtig, en sommigen zelfs heel knap om te zien.
Iedereen was min of meer in zwart leer gekleed.

Alle ogen werden op hen gericht toen Meesteres Evilena opzij stapte en Meesteres Beth Cynthia achter zich binnen trok en naar het midden van de ruimte leidde.
Cynthia voelde zich beschaamd, maar tegelijkertijd koortsachtig van het ruwe dierlijke verlangen dat haar lichaam en geest overspoelde. Ze staarde verdoofd om zich heen, en zag hoe de aanwezigen zich onterend aan haar mooie jonge lichaam vergaapten, de mannen staarden met onverholen wellustigheid naar haar.  
Ze trilde van de zenuwen over haar hele lichaam van de sensatie, in het middelpunt van de belangstelling te staan en grote happen lucht inademend en horend hoe de mannen gore taal en vloeken uitsloegen. Dit ging iets worden waarvan ze zeker wist dat ze het nooit meer zou vergeten.
Ze rook de geur van verschaalde bier en het zaagsel dat de vloer bedekte, vermengd met de geur van leer en zweet, ze voelde het warme zachte zaagsel onder haar blote voeten dat de vloer bedekte.

 

Ze begon licht te transpireren van de hete, drukkende atmosfeer.

 

Ze gaf de barman een teken met haar hand en de jukebox verstomde.
”Hier is de deal,” riep Meesteres Beth en het rumoer in de kroeg verstilde. ”Tot nu toe moesten we ons behelpen met derderangs hoeren, geile ouwe wijven en gekken die gestoord genoeg waren om op ons aanbod in te gaan. Dat is nu wel anders. Deze kleine slet is studente en komt uit de betere kringen in nieuw-zuid. Ze was op een veiling en werd verkocht aan de hoogste bieder en wij hadden het hoogste bod, dus nu is ze van ons, daar hebben jullie allemaal aan mee betaald om met haar te kunnen doen wat we willen deze nacht. Maar denk erom, geen blijvende beschadigingen!”
De menigte barste uit in luid gejoel en het brullen van obscene schimpscheuten en Cynthia die zich geen raad voelde van schaamte, naakt onder hun gretige hongerige blikken van de tientallen mannen en vrouwen. Haar gezicht brandde maar haar inwendige was bijna net zo brandend heet als de mannen die luidkeels hun goedkeuring van zich af brulden. Ze had de grootste moeite haar ademhaling onder controle te houden en zich te beschermen tegen sluimerende hyperventilatie.
Ze sloot haar ogen en huiverde, ze kon hun honger naar haar seks voelen, en kneep haar plakkerige dijen tezamen van verwachting.

 

”Wie is de eerste die een stukje van dit schatje wil proeven?” galmde Meesteres Beth over het rumoer heen.
”IK! Ik heb het meest bijgedragen!” schreeuwde een man of twintig.
Meesteres Beth trok haar mee naar achterin de zaal terwijl de mannen onderling begonnen te ruzien en te knokken. Een tafel bezweek onder het gewicht van een aantal mannen die er onder het vechten overheen vielen.
”Zo is het wel genoeg g#dverd#mme! Uitscheien!” Een immens krachtige stem vulde de ruimte, en morrelend trokken de vechtersbazen zich terug.
Cynthia zag een reus van een man vanuit de achterkamer komen en in de menige rondkijken. 
Zijn ogen lichtten op toen hij haar zag en hij liep haar kant op.

”Heej Beth,” zei hij.
”Heej schatje,”zei Meesteres Beth koket.
”Wat voor de donder gebeurt hier? Wie is dat kind?” sprak hij op eisende toon.
”Dit is het meisje dat we hebben gekocht op een veiling, we hebben er allemaal aan meebetaald, en ze wil een GangBang.”
Zijn ogen vernauwden zich tot spleetjes en hij bekeek haar ongegeneerd van boven naar beneden.
Hij staarde haar even diep in haar ogen en vroeg ”Is dat waar? We willen niet nog eens problemen met de politie.”
Cynthia liet zwijgend haar hoofd hangen en gaf een luide gil toen Meesteres Beth haar knalhard met haar vlakke hand op haar billen knalde. ”Geef antwoord sloerie!.”
”J-Ja,” fluisterde ze.

”Luider, zodat we het allemaal kunnen horen.”
”Ja” zei ze buiten adem.  
Bruno gromde “Zeg ”Ja, ik wil jullie me GangBangen.”
Ze beet op haar lip, haar brandende seksuele verlangen strijdend tegen de verschrikkelijke beschaming, en dan knikte ze met haar hoofd, en wist dat er nu geen weg terug meer was.
”I-Ik wil dat jullie me GangBangen”.
”Okee dan,” zei hij. ”We hebben het allemaal gehoord. Ik ben de baas hier dus ik ga eerst.”
”Wat bedoel je met ik ga eerst?” zei Meesteres Beth boos. ”Je hebt dit nuchtere kalf toch niet nodig, je hebt mij toch!”
De mannen om hen heen joelden van amusement en gierden van het lachen om Beth en de grote man keek naar beneden op haar neer. ”Dat is waar baby, maar jij bracht haar hier binnen en je kan uiteraard van mij verwachten dat ik eerst ga proeven om zeker te weten dat ze goed genoeg is voor onze jongens en meiden, waar of niet, lui?”

Een luid fluitconcert volgde. ”Wie gaat als tweede, Bruno?” riep iemand gretig.
”Dat beslis ik wel nadat ik hiermee klaar ben” zei de grote man die Bruno bleek te heten.
Hij ging voor haar staan en sloeg zijn handen om haar borsten, en ze hapte naar adem en zag zijn enorme handen, dan sloeg ze haar ogen op naar het plafond en voelde de blikken van de hele zaal op zich gericht. Ze voelde zijn duimen haar tepels strelen en gromde luid toen hij er stevig in kneep, haar borsten omhoog trekkend en haar dwingend op haar tenen te gaan staan. Hij kneep en kneedde genietend haar borsten en klauwde met zijn tanden ruw en wellustig genietend langs de satijnzachte huid op de zijkant van haar keel, de sterke vingers van zijn andere hand omklemde en betastte haar slanke meisjesachtige billen.

Hij tilde haar met zijn handen onder haar billen van de grond alsof ze niets woog en zette haar plompverloren op de rand van een tafel, duwde haar benen uiteen en drukte ze omhoog zodat ze op haar rug achterover op het tafelblad lag, haar benen in de lucht bungelend, haar gebonden handen boven haar hoofd, en ging met zijn grove ruwe handen genietend over haar jonge lichaam en kneep onzacht in haar borsten en spreidde haar gloeiende rood opgezwollen schaamlipjes. “Hmmm”, bromde Bruno, “Ze is al behoorlijk nat!”
Cynthia`s hoofd zwaaide van kant naar kant, in haar binnenste de wellustige hitte oplaaiend als een vulkaan, toen ze zich realiseerde dat hij haar daar ging nemen, waar iedereen bij toe stond te kijken. De menigte dromde zich rond de tafel om maar niets van het tafereel te missen, aanmoedigend adviezen schreeuwend en hij grinnikte wellustig naar haar.
Hij maakte zijn broek los en drukte die naar zijn voeten, en ze staarde verbouwereerd en met ogen als schoteltjes naar het dikke erecte wapen dat tevoorschijn sprong, rood, hard en enorm.

Hij drukte zijn voorhuid naar achter en ontblootte met van genot glimmende ogen zijn paarse dikke paddestoelvormige eikel. Ze snakte naar adem toen hij zijn ontblootte eikel tegen haar kutlipjes drukte, en hij met zijn hand zijn eikel op en neer langs de lengte van haar spleetje en haar kloppende harde clitoris wreef. Ze voelde haar lichaam trillen van verwachting, ze voelde hoe de nauwe doorgang van haar schaamlipjes opzij gedrukt werd en gromde luid toen zijn grote dikke penis diep en zonder enige weerstand wegzonk in haar hunkerende doorweekte kutje en voelde hoe zijn stengel dieper en dieper in haar schoof, haar kleine krampende en gloeiende kanaal volledig opvullend. Zijn handen gleden genietend op en neer langs haar tengere lichaam, en dan trok hij zich terug om hard en diep toe te stoten, tot zijn eikel dwingend en pijnlijk tegen haar baarmoedermond stootte en zijn ballen tegen haar billen kletsten, en lieten haar het uitschreeuwen van pijn maar ook van diep en intens genot, een lang verwacht en diep sluimerend verlangen werd werkelijkheid voor haar, wild en diep genomen te worden door een ruwe motorrijder waar een drom toeschouwers bij stond toe te kijken.
Juichkreten van goedkeuring van de toeschouwers overstemden haar smeken om genade, en hij grinnikte zelfvoldaan toen hij geil genietend in en uit haar nauwe schede schoof.

”Dit vind je zeker wel lekker, niet, baby?” hoonde hij.
Hij boog zich over haar heen, haar borsten pijnlijk knedend en grof aan haar tepels zuigend. Zijn mond bewoog naar de hare en vonden haar lippen. Zijn tong drong zich in haar mond en gleed geil naar voor en achter over haar koele tong, genietend slurpte hij haar zoete speeksel op.
Zijn neukende heupen bewogen in een gestaag ritme, maar wisselde voortdurend van tempo en hij wreef zich wellustig tegen haar zachte opwindende kruis. Cynthia`s knieen zwaaiden heen en weer in de lucht bij elke stoot, haar benen waren wijd gespreid, en de zinderende hitte brandde heter en heter bij elke seconde die voorbij ging, met brandend genot voelend hoe zijn dikke stang in en uit haar krampende kutje gleed.
”Harder, man, kom op, dieper!”
”Kom op, Bruno!”
”Geef het haar, man!”
”Laat haar schreeuwen van genot!”
Zo klonk het door de ruimte…

De mannen maar zeker ook de vrouwen moedigden hem aan, en ondanks haar diepe schaamte straalde Cynthia van het zijn van het middelpunt van alle aandacht, en door hen gezien te worden als een heet, hoerig seksueel dierlijk wezen. Ze gromde toen Bruno harder begon te pompen, haar knieen nog verder naar achter drukkend, zijn handen om haar billen geslagen om zo diep mogelijk in haar te dringen en zijn heupen tegen haar zinderende kruis kletsten, zijn schaamhaar voortdurend langs haar klitje wrijvend.
Haar hoofd rolde heen en weer, en hoorde Bruno kreunen ”Ja, ja, ja! Ik kom!” hijgde Bruno, bronstig en geil en stootte zich zonder medelijden in haar tengere lichaam.

Haar lichaam slingerde over de tafel en haar hoofd rolde van kant naar kant en lag ze snakkend en buiten adem naar lucht te happen. Ze zag de menigte gezichten om haar heen, lachend en hongerig en ze wist dat ze al heel snel, waar iedereen bij stond  haar climax zou gaan bereiken, en ze verloor de laatste sporen van haar remmingen.
Ze kwam klaar met een zachte kreet, een kreet die onmiddellijk krachtiger werd toen haar orgasme hard en krachtig doorzette, zich koesteren in zijn reactie toen Bruno vloekend en op haar kleine kutje inbeukend op weg ging naar zijn orgasme.
Hij gaf een laatste serie stoten en dan gromde hij van genot toen zijn verlossende orgasme hem overspoelde, hij bewoog langzamer en stopte en trok zich uit haar sperma druipende kutje terug. Zeker een dozijn mannen schreeuwden dat zij nu aan de beurt waren, maar Meesteres Beth sprong er tussen in. ”Bruno is degene die dat beslist!” schreeuwde ze.
Cynthia lag hijgend achterover, uitgeblust, haar benen gespreid, sperma uit haar kutje lekkend, haar borst zwoegend op haar hijgende ademhaling en ze keek om zich heen. Ze voelde zich als een seksueel beest maar ook zinderend voldaan. Maar ze wist ook dat het einde nog lang niet in zicht was…

Ze tilde haar hoofd op en zag dat Meesteres Beth grijnzend om zich heen keek, en probeerde te beslissen wie de volgende zou zijn. Dan stapte Meesteres Evilena naar voren en greep Meesteres Beth bij haar elleboog en fluisterde haar iets in haar oor. Meesteres Beth keek nadenkend, dan lachte ze breed en knikte van ja..
Ze greep Cynthia bij haar arm en trok haar van de tafel en nam haar mee naar de bar.
Ze stond stil naast een dikke biker die een lange ketting om zijn middel had als broekriem, en Meesteres Beth maakte de sluiting van zijn ketting los, en trok de ketting uit zijn lussen.

Ze haakte de ketting aan Cynthia`s polsen vast en nam het eind van de ketting en slingerde die over een dikke haak in het plafond waar ooit eerder een defecte  lamp aan had gehangen. Ze trok de ketting strak en dwong Cynthia op haar tenen te gaan staan, dan nam ze de sluiting en maakte de boel stevig vast. De kettingen waren in de verste verte niet zo comfortabel als de leren polsbindingen die Peter haar had omgedaan, en toch voelde ze zich door de stalen kettingen eens te meer een gevangene, en huiverde van opwinding toen de zinderende seksuele hitte opnieuw omhoog kroop in haar lichaam.
Het geroezemoes in de ruimte verstilde wat, en de mannen likten hun lippen en keken hongerig naar Meesteres Beth die voor Cynthia ging staan.
Meesteres Beth maakte haar riem los en trok die uit haar broek en vouwde hem dubbel, en sloeg er hard mee over Cynthia`s blote billen. Die gilde het uit en verwrong zich kronkelend van pijn in de kettingen en de striem trok op haar billen vuurrood op.

“Ik wil graag wat van ons geld terug verdienen waar we deze slet mee gekocht hebben” zei ze. ”Dus ben ik bereid om stukjes van haar te verkopen tegen een meer dan redelijke prijs.”
Cynthia staarde haar verbluft aan, dan keek ze in de menigte.
”Wie wil er een rondje geven om de eerste te zijn om dit hete kleine neukdiertje vol te stoppen met zijn pik?” schreeuwde Meesteres Beth. Ze zwaaide opnieuw haar arm met de riem achter zich en liet hem opnieuw met een krakende klap op haar tere billen neerkomen. Cynthia gilde schel van pijn en rukte aan haar kettingen, dan lachte Meesteres Beth, en liet opnieuw de riem wreed neerkomen op de tere billen van het arme meisje.  

"Dit kleine schunnige neukdiertje wil verkracht worden door vieze mannen" schreeuwde Meesteres Beth. "Ze komt erop klaar omdat ze weet dat jullie het zoveel beter doen dan die slappe weke studentenvriendjes van haar! Ze beleeft vannacht een onvergetelijke reis naar de diepste diepten van de goot!" De riem kwam opnieuw wreed op haar billen neer en Cynthia gilde van de pijn, haar gegil verloren gaand in de luide schreeuwen en vloeken en de grove en schunnige opmerkingen van de menigte om hun heen. Opnieuw kwam de riem neer, en nog eens, en Meesteres Beth`s ogen schoten door de ruimte en zag de honger en de wellust in hun ogen toen ze toezagen hoe Meesteres Beth het arme meisje mishandelde.
Cynthia dacht bij zichzelf “Ik kan niet geloven dat dit werkelijk gebeurt, dit moet een nachtmerrie zijn en straks word ik opgelucht wakker”

Meesteres Beth schoof de riem onder haar oksel en boog zich voorover en spreidde Cynthia`s billen. "Kijk naar dit jonge malse onbedorven maagdelijke kontgaatje!" riep Meesteres Beth. "Je kan er zeker van zijn dat dit nog nooit goed ingereden is. Ze heeft dit stellig bewaart voor een bende harige grootgeschapen bikers!" Gejuich vulde de ruimte, en Meesteres Beth sloeg opnieuw toe met haar riem, en deed Cynthia gillen en in tranen uitbarsten.
Cynthia sloot haar ogen en hing meer en meer met haar gewicht aan de ketting, haar hoofd in haar nek, tranen biggelden over haar wangen. Haar huid glinsterde van het zweet en de mannen begonnen om haar heen te dringen, hun lippen aflikkend toen hun ogen ongegeneerd over haar lichaam dwaalden.

Een hand greep haar billen en een andere man greep een tepel en trok er ruw aan.
De mannen lachten besmuikt en maakten wrede grappen aan haar adres en ze draaide haar ogen weg van de gretige gezichten. Een man drukte ruwweg een vinger tussen haar schaamlippen en snuffelde er met zichtbaar genot aan, en een andere man drukte een vinger in haar gemartelde kontgaatje en bewoog die ruw in en uit haar. Ze draaide en rukte aan haar kettingen om ervan weg te komen, hijgend en kreunend, en weer gingen er handen over haar lichaam. Vingers gleden door haar hoofdhaar, trokken en rolden haar tepels en knepen in haar zachte borsten. Anderen spreidden haar schaamlippen, drukten hun vingers in haar spleetje of wreven over haar kloppende hunkerende klitje tot ze net niet klaarkwam. Weer anderen drongen ruw hun vingers in haar tedere kontgaatje.

”Hee! Sodemieter op, stelletje clowns! Joey is de volgende!” riep Meesteres Beth, en er naderde een kleine gedrongen kromme man die wel iets weg had van de klokkenluider van de Notre Dame, en begon op zijn gemak haar borsten te kneden en te strelen en voelde aan haar schaamlipjes.
”Wil je dat ik haar weer op de tafel leg?” vroeg Meesteres Beth hem.
”Niet nodig” zei de man kortaf met een onmuzikale ruwe stem.
Hij maakte zijn broek los en schopte die van zich af en sloeg zijn handen om haar billen, drukte een vinger in haar kontje, tilde een van haar benen op en Cynthia balanceerde onzeker op een been toen hij zijn stang zonder omhaal in haar kutje drukte. Dan trok hij zijn vinger teug uit haar kontgaatje en sloeg ook zijn andere hand om haar billen heen en drukte haar beide benen om zijn middel heen en hij begon zonder verder tijdverlies zichzelf in en uit haar te pompen, en schommelde haar naar voor en achter met een brede grijns op zijn zichtbaar genietende gezicht. Ze gromde en liet haar geest los, genietend van de onbehouwen manier waarop hij haar gebruikte.  Ze voelde al snel haar binnenste wervelen en kolken toen de man sneller en sneller begon te bewegen, duidelijk zijn orgasme opbouwend.

Maar nog voor ze zijn ritme kon oppakken en klaar kon komen kwam hij grommend klaar, en liet haar eenvoudigweg vallen, en liet haar bungelen nog voor ze haar tenen op de vloer kon zetten.
”Was dat niet verschrikkelijk lekker, wijfie?” spinde Meesteres Beth, knijpend en draaiend aan een van haar gevoelige tepels. ”Vind het wijfie het lekker om een grote stijve bikerslul in haar kutje of haar kontje gedrukt te krijgen?”
Cynthia gromde, en rukte aan haar ketting en probeerde zich weg te draaien van de handen die haar tepels zo wreed mishandelen.
”Je wil vast nog wel een keer, is het niet?” snauwde Meesteres Beth en sloeg haar opnieuw krakend en pijnlijk met de wrede riem over haar billen.

Cynthia gromde diep en laag in haar keel van pijn en zichtbaar ook van woede.
Meesteres Beth zag haar afkeuring en gromde "Sloerie!" en mepte opnieuw met de riem, op volle kracht deze keer, Cynthia gromde en rukte aan haar ketting en gooide haar hoofd achterover en drukte haar borst naar voren, dronken van verwarring en pijn en geile opwinding.
Meesteres Beth greep opnieuw haar brandende en pijnlijke tepels, en ze schreeuwde het uit van de pijn toen Meesteres Beth er opnieuw aan begon te trekken en onzacht te draaien. Dan stapte Meesteres Beth achteruit.
De volgende man kwam naar haar toe en gebruikte haar zo ongeveer zoals de eerste deed, zijn handen waarderend over haar satijnzachte gloeiend warme huid glijdend, dan sloeg hij zijn handen om haar billen en spieste haar zonder meer over zijn knalharde piemel heen en begon in en uit haar te bewegen. Toen hij klaar was kwam de volgende man, die liet haar eenvoudig aan haar polsen aan haar ketting hangen en sloeg haar voeten over zijn schouders en beukte in en uit haar tot hij ook klaar kwam.

Toen hij klaar was stapte Meesteres Beth naar voren, en draaide Cynthia hangend aan haar ketting om tot ze met haar rug naar de menigte toe stond, spreidde haar billen, en riep ”Wie wil de eerst zijn om zijn pik in haar maagdelijke kontje te rammen?”
Er werd weer gelachen en gedrongen en ze voelde hoe een man achter haar kwam staan.
Ze keek om en zag een jonge knappe vent, en staarde naar hem toen hij een flinke klodder speeksel op zijn vinger deed en haar gaatje en zijn eikel bevochtigde en voorzichtig zijn pik tegen haar rectum liet glijden. Ze kermde luid toen hij met zijn handen haar billen spreidde en haar maagdelijke sluitspier open forceerde en zijn weg naar haar binnenste ploegde. De menigte genoot!
Ze voelde zijn pik dieper en dieper gaan, hoger en hoger in haar endeldarm, en gaf haar zachte, pijnlijke krampen. Dan was hij helemaal in haar en ze voelde zijn ballen tegen haar billen kletsen toen hij begon te bewegen en de menigte luid schreeuwde en hem aanmoedigde. Haar binnenste raakte al snel oververhit onder de constante invasie van zijn harde pik, haar kontje pijnlijk en rood door de mishandelingen van de leren riem, en zijn heupen bleven maar op haar billen inbreuken.

Zijn handen grepen haar dijen, trokken die uiteen, tilde haar voeten van de grond en beukte zich genadeloos keer op keer dieper in haar gemartelde achterste tot hij hijgend en grommend klaar kwam. De menigte floot schel op hun vingers en een andere man kwam voor haar staan en drukte zijn erectie in haar van opwinding wijd openstaande kutje. Hij greep haar bij haar billen en een andere man kwam achter hen staan en greep haar borsten en drong zijn harde geslacht in haar afgeragde kontgaatje en samen doorploegden ze haar.
Zo ging het door tot een man of vijftien haar van beide zijden geneukt hadden terwijl ze daar machteloos hing, haar lichaam verslagen en uitgewoond en gevoelloos van haar vele klaarkomen.
Dan werd ze van het plafond losgemaakt en Meesteres Beth leidde haar rond en drukte haar gezicht in de schoot van mannen en vrouwen om hen oraal te plezieren.

Ze vloekten en lachten haar uit en hielden haar bij haar hoofdhaar om haar zonder meer in haar mondje te neuken en grepen haar borsten en bewerkten die ruw en pijnlijk en sommigen sloegen haar op haar billen of knepen en draaiden wreed aan haar zachte rood gezwollen schaamlipjes. Toen werd ze wijdbeens op de biljarttafel gegooid en de menigte vol leedvermaak op haar neerkeek, hun handen klauwend en ruw met wellust en honger haar betastend, totdat haar lichaam bont en blauw was.
Op gegeven moment schuurde haar gezicht over het flanel van de biljarttafel en ze draaide gepijnigd haar hoofd opzij en zag tot haar opluchting dat daar Peter stond, nu wist ze zeker dat haar niets ernstigs kon overkomen. Een lange zware man lag boven op haar en was haar enthousiast anaal aan het verkrachten, en een man boven haar gezicht hield haar aan haar haren vast en was zichzelf diep in haar keel aan het drukken en liet zijn zaad genietend in haar slikkende keel schieten.

 

 

Toen het buiten al licht begon te worden blies Peter op zijn politiefluitje en brulde dat het feest nu afgelopen was.
Morrend, omdat ze wisten dat Peter politieman was, waren er een aantal die naar huis gingen uit angst voor inmenging van de politie, en een aantal bleven nog wat na praten omdat ze wisten dat Peter hier niet als dienstklopper was maar om Cynthia te beschermen.
Meesteres Evilena maakte Cynthia`s boeien los en nam haar zachtjes mee naar achter en zette haar onder de douche, Cynthia kleefde aan alle kanten van het opdrogende sperma en er druppelde resten sperma uit haar kutje en haar pijnlijk rood gezwollen kontje, en er hing een dikke lucht van geil en seks om haar heen. Meesteres Evilena bleef voor de douche op wacht staan en Cynthia hoorde haar wat babbelen met Peter en Meesteres Beth en ook hoe ze verscheidene keren mannen wegstuurde die toch nog iets  van Cynthia wilden. Ze hoorde Meesteres Beth tot haar opluchting zeggen dat het zo wel genoeg was geweest, het feest was afgelopen en dat ze nu verder met rust gelaten moest worden.  

Toen Cynthia uitgedouched was en haar pijnlijke huid voorzichtig had afgedroogd, gaf Peter haar het tasje met haar kleding dat ze in het veilinggebouw had achtergelaten en kon ze zich aankleden.
Toen ze opgefrist uit de badkamer stapte, ving Meesteres Evilena haar op, knuffelde haar even en zei bemoedigende woordjes, en zei dat ze trots op haar was, en hoe dapper ze het ruwe misbruiken had verdragen.
Peter nam haar daarna mee naar de achterdeur, zette haar in zijn auto en bracht haar naar huis. Hij kuste haar teder op de wang en hield de deur voor haar open. Wankelend en onzeker strompelde Cynthia naar haar voordeur, ze zou bijna vallen op haar krachteloze benen, maar Peter ving haar op en droeg haar naar binnen en legde haar op haar bed. 
Ze schopte met haar laatste restje energie haar kleren van zich af en kroop onder haar dekbed en ze zou de rest van het weekeinde slapend doorbrengen.
Annemarie kwam een paar uur later even stiekem kijken en trof haar in volle gezondheid en diep in slaap aan.

Er was een troost, het was allemaal het geld dat ze verdiend had, vijfentwintigduizend euro, waar de veilingkosten nog afgingen, dubbel en dwars waard…
Ze zou er zeker twintigduizend euro aan overhouden! Eindelijk uit de geldzorgen…
Het was definitief een nacht vol pijn maar ook van intens genot om levenslang te herinneren, en even vaak als bij tijd en wijlen de herinneringen in haar geest naar boven kwamen, dwaalden haar vingers hongerig en gretig naar haar kleine hunkerende kutje om zich daar tussen haar gloeiende schaamlipjes te begraven.

 

En ze werd een zeer gewaardeerd lid van de BDSM-club van Annemarie en Peter!