Cynthia wordt verkocht

 

     Inleiding:


Cynthia
is een meisje met erg weinig ervaring in het leven en de liefde, ze heeft weliswaar wel een aantal vriendjes gehad en is geen maagd meer, maar de diepe ware liefde heeft ze nog niet gevonden.
Ze is een heel gewoon maar leuk uitziend meisje, en ze wordt verleid door haar beste vriendin
Annemarie,  die verleid haar deel te nemen aan de BDSM-spelletjes die ze met haar vriendje Peter speelt. Net zoals Annemarie wordt ze een seksspeeltje, en leert te doen alsof ze een slavin is. Maar terwijl Cynthia nog worstelt met haar remmingen, word de situatie van kwaad tot erger en is de brandende opwinding in haar lichaam niet meer te stoppen. Annemarie verteld Cynthia die met wijd open ogen toekijkt over haar spel van bij opbod verkocht te worden op een slavinnen-veiling aan de hoogste bieder, leidend naar een weekeind van opwindende en bloedhete seksspelletjes in zogenaamde slavernij.

 

 

Hoofdstuk 1

Annemarie keek Cynthia aan en zei: "Ik ben dit weekeinde niet thuis."
Cynthia vroeg op nieuwsgierige toon "Gaan Peter en jij gaan naar een romantisch liefdesfeest van jullie BDSM-club?".
Annemarie bloosde een beetje, likte haar droge lippen vochtig en zei aarzelend:
"Hij gaat me verkopen op een slavenveiling!"
"Hij gaat WAT!?" Cynthia`s mond viel open en staarde haar aan.
"Hij gaat me verkopen op een slavenveiling. Maar het is maar schijn, een spel, we doen maar alsof! En alleen voor dit weekend. Het geld dat we ermee verdienen stelt ons in staat op vakantie te gaan de komende zomer. En het gaat om een flink bedrag hoor!"
"Ben je niet goed bij je hoofd?! Je laat je door een wildvreemde man meenemen naar zijn huis, en nog wel voor een heel weekeinde!?"
"Ze zijn allemaal lid van onze club, en ze zijn allemaal nagetrokken. Geen van hen heeft een strafblad en allen staan goed aangeschreven en hebben een uitstekende maatschappelijke positie. " verdedigde Annemarie zich. " En er zijn natuurlijk contractuele regels. Ze kunnen niet van je vragen iets de doen dat buiten de regels valt. En als je daar op staat moeten ze je vrijelijk laten gaan, maar dan moet je wel het hele ingelegde bedrag plus een boete terugbetalen."

"Annemarie! Dan maak je jezelf een prostituee!"
"Zeker niet!" zei Annemarie op wat bozige toon. "Natuurlijk niet! Het is... een dolletje!
Ik bedoel – Potverdomme, het is allemaal zo godvergeten sensationeel en opwindend geil!"
Haar hoofd schudde langzaam heen en weer. Haar ogen lichtten op. "Ik kan niet geloven dat ik hiermee ingestemd heb! Mijn maag zat in de knoop! Maar elke keer als ik er aan terugdenk voel ik die ongelofelijke brandende seksuele opwinding weer in me. Het is een ervaring die je voor de rest van je leven zal blijven herinneren."
"Jij bent echt niet goed bij je hoofd," constateerde Cynthia vertwijfeld.
Annemarie zei "We hebben een zaal gehuurd bij de VSSM, je weet wel, die BDSM-vereniging. Ik ga spiernaakt het toneel op. Kun je je dat voorstellen!? Lieve hemel, ik ga er nog aan dood alvorens het gaat gebeuren. Ik sterf van beschaming, maar mijn kadetje word nu al vochtig van het opwindende idee, al die mensen die naar mij kijken, naakt..."
Cynthia  hijgde "Dat – Dat kan je toch niet menen!"

Annemarie keek op haar horloge en stond op en trok haar jas aan en groette Cynthia en liep de deur uit, en Cynthia staarde haar na in verbazing en onbegrip.
Een slavinnenveiling? Naakt op een podium? Alle aandacht gericht op haar en haar naaktheid!!! 
De gedachte ontstelde haar, maar tegelijkertijd voelde ze hoe een gevoelige snaar diep in haar geraakt werd, en ze kon het niet helpen zich voor te stellen hoe haar mooie vriendin Annemarie op dat schouwtoneel stond met iedereen obsceen starend naar haar naakte lichaam. Ook kon ze de gedachte niet verdringen zich voor te stellen dat zij zelf op dat toneel stond, spiernaakt, en al die mannen in de zaal die een bod uitbrachten op haar diensten voor dat weekeinde.

Ze was in tweestrijd, en bleef weg van hun meisjesclub die maandagavond. Alle voorafgaande avonden en haar hele weekeinde waren gevuld met seksuele spanning en haar fantasie dreef weg in wellustige fantasieen van haarzelf als een naakte slavin op zo`n slavenveiling.
Ze masturbeerde hevig, en opnieuw, en nog eens, en nog eens, onverzadigbaar bij de ophitsende ideeen, kronkelend en heen en weer rollend in haar bed van het heftige klaarkomen, haar oververhitte lichaam overgevend aan de wilde stimuleringen van haar hongerige vingers in haar warme zachte liefdesnestje, voortgedreven door verleidelijke en bloedgeile beelden, spelend in haar hoofd, achter  haar ogen en in haar fantasie.

 

 

 

Hoofdstuk 2

Woensdagavond was ze op weg om naar de meisjesclub te gaan, en eenmaal binnen zochten haar ogen Annemarie, om vast te moeten stellen dat ze er niet was. Dus moest ze wel wachten tot de volgende maandag, gegrepen door een vreemd soort seksuele elektriciteit die haar lichaam in een constante staat van sidderende ophitsing hield.
Op de volgende maandagavond hadden ze weer cursus, en ze was zowel opgelucht als opgewonden toen ze Annemarie weer zag. Annemarie gaf haar een aarzelende grijns toen ze elkaar begroette, maar ze hadden geen gelegenheid voor een gesprek tot na de cursus. Cynthia sleepte haar in de pauze bijna naar de kantine en gingen ze wat achteraf aan een tafeltje zitten.
"Vertel! Wat is er allemaal gebeurt!?"
Annemarie leunde achterover met de rugleuning van haar stoel tegen de achterwand en uitte een zachte dromerige zucht.
"Je zal het niet geloven," zei ze, haar hoofd langzaam heen en weer schuddend in verwondering.
"Nou, kom op, vertel op dan!"

"Het was zoals ik wel had verwacht dat het zou zijn, maar – mijn lichaam stond in brand,  Cynthia. Ik stond potdomme in vuur en vlam, toen ik daar op het toneel stond en al die mannen en ook vrouwen die naar mijn naakte lichaam stonden te staren! Het was alsof ik droomde! Ik was compleet naakt, mijn kutje drijfnat, en de veilingmeester vertelde over me – hij vertelde hoe goed ik kan pijpen! En hoe goed ik kan neuken met het bewegen van mijn kutspieren! En wat een fantastische kont ik heb, en hoe strak mijn rozenknopje vanachter is! En ik stond daar, met mijn polsen aan elkaar gebonden, met mijn handen omhoog aan een ketting aan een haak in het plafond, op de punten van mijn tenen en mijn borsten obsceen vooruit gestoken! KUT! Hij toonde alles van mijn lichaam aan de toeschouwers en toen hij mijn lipjes spreidde en mijn kutje aan hen toonde en even later met zijn duim langs mijn clitoris gleed had het niet veel gescheeld of ik was ter plekke gierend klaargekomen!
Cynthia zei " Sodemieters!" en bloosde tot achter haar oren, terugdenkend aan haar hele weekeinde van hevig masturberen en aanhoudend klaarkomen.
"Toen begon het bieden. De bedragen die over het toneel gingen waren ongelofelijk...
Het hoogste bod bleef uiteindelijk op tienduizend euro hangen en werd ik afgehamerd!"

"WOW, dat is een klap geld, zeg! Wie waren er allemaal!?"
"Het was moeilijk te zien omdat de spotlights op mij gericht waren en de zaal zat daardoor in de schaduw. Het leek me dat er flink wat mensen waren, ik schat zo`n twintig of dertig."
"Sodemieters!"
"En toen er bij het hoogste bod werd blijven hangen werd ik gekocht door iemand.!"
"Wie was dat dan?!"
"Ik weet het niet, hij had zich niet voorgesteld en hij zei dat ik hem Meester moest noemen. Hij woont ergens in een enorm huis, en  het was naar mijn schatting zo`n twintig minuten rijden. Hij had me bij vertrek bij de VVSM in een grote badhanddoek gewikkeld en me geblinddoekt voor we het theater uitgingen en toen die blinddoek af ging waren we binnenshuis, dus alles dat ik gezien heb was de binnenkant. Het was een knappe vent, groot en sportief, ik denk een jaar of vijfendertig. Hij rook fris, hij was spiegelglad geschoren en had een frisse schone adem, dus het was zeker geen viezerik"

"W-wat heeft hij allemaal met je gedaan?"
Annemarie bloosde tot achter haar oren. "Alles dat je maar kan bedenken" bromde ze verlegen. “ Ik was volledig uitgewoond toen hij een taxi voor me belde en die tevoren betaalde en die me netjes thuis bracht.”
Cynthia staarde haar verbluft aan. "Sodemieters!" fluisterde ze opnieuw.
"Je wil het niet geloven. Hij was een seksbeest! Hij was niet moe te krijgen! Hij draaide me voortdurend rond en betastte me en neukte met me in al mijn mogelijkheden en andere dingen.... Hij gaf me een pak voor mijn billen en kneep in mijn tepels, zo vaak dat ze er nu nog zeer van doen en nog steeds niet helemaal ongevoelig zijn voor aanrakingen. En hij heeft me met een spatel geslagen, op mijn blote kont! "
"Heeft hij je geslagen!?" vroeg Cynthia ontsteld, haar mond openvallend in ongeloof.
"Oh nee, niet echt, niet afgetuigd of zo, ik bedoel het was maar een speels geklets, maar dit was de eerste keer dat iemand zoiets bij me doet. Het deed wel wat zeer, maar het liet niet echt striemen achter."
"Wow," zei Cynthia buiten adem.
"Dus... kom je vanavond bij ons eten, dan praten we er verder over? "
"Oh Ik.. Ik weet niet... "
"Oh kom op! Ik laat je wat dingen zien die ik geleerd heb in dat weekeinde" zei ze met een samenzweerderige blik in haar ogen. De zoemer ging ten teken dat de pauze afgelopen was en gingen ze weer terug naar het lokaal, maar erg goed kon Cynthia er haar gedachten niet goed bij houden… 

 

Hoofdstuk 3

Cynthia was gearriveerd bij het theater, gekleed in jeans en een T-shirt, haar maag  gevuld met vlinders, haar spieren verstrakt door ongerustheid and stress. Ze had gedurende de afgelopen weken geluisterd naar Annemarie 's dromerige verhalen over haar veiling, en kon niet anders dan uiteindelijk toegeven aan de hitte en opwinding in haar lichaam. Nu het zover was, was ze vervuld met twijfel en angst, en zeker om de tien seconden had ze al half besloten om de hele zaak maar te vergeten en naar huis te gaan.
"Welkom, het is deze kant op," ze de man die zich voorstelde als Lennard, de veilingmeester.
Peter, de vriend van Annemarie stond schuin achter hem en lachte en knikte bemoedigend naar haar. Haar adem stokte in haar keel en ze raakte buiten adem van het hyperventileren. Peter nam haar zachtjes bij haar elleboog en leidde haar door een deur naar, zo begreep ze, een van de kleedkamers.
Haar maag keerde zich om toen ze in een mand op een tafel allemaal boeien, kluisters, en gekleurde katoenen touwen zag liggen. Ze dacht bij zichzelf dat ze over moest geven van spanning!
"Oké. We gaan je hier uitkleden en je gereed maken voor de veiling. " zei Lennard. "Kleed je maar uit, asjeblieft."
Haar maag keerde zich opnieuw om. Ze stond op het punt zich om te keren en weg te rennen en dacht bij zichzelf “Ik kan het niet!”

Maar ook werd ze zich bewust dat het niet alleen haar maag en ademhaling waren die opspeelde, haar kutje was ook aan het stuiptrekken door het zien van de metalen voorwerpen op de tafel, die zagen er uit zoals de sjaals en touwen en andere BDSM-spullen zoals ze die bij hun voorbereidende spelletjes bij slaaf Annemarie en Dom Peter had gezien en bij  haar “Vingeroefeningen” thuis op haar kamer over gefantaseerd had en dat bracht onmiddellijk de spetterende opwinding van seksuele elektriciteit terug in haar herinneringen.
Peter zag haar twijfel en reikte kordaat naar haar jeans en begon zachtjes en geduldig haar rits langzaam naar beneden te doen en maakte de knoop van haar broekband los. Verlegenheid, gecombineerd met opwinding overspoelde haar toen ze doorkreeg dat Lennard toe bleef kijken.

Ze kon het niet opbrengen zichzelf onder de toeziende blikken van de twee mannen uit te kleden, maar tilde gewillig haar amen omhoog toen Peter haar T-shirt optilde en over haar hoofd trok. Een nieuwe storm van opwinding en verlegenheid trof haar toen de  veilingmeester naar haar roze BH stond te kijken. Met zachte stem zei hij “Rustig maar. Alle begin is moeilijk! Kom, ontspan, je zult hier snel genoeg aan gewend raken hoor”
Peter trok haar jeans naar haar knieen om haar bij haar BHtje passende roze tanga te onthullen, en ze voelde opnieuw een wilde bloedrode golf van opwinding door zich heen gaan toen Lennard bewonderend zachtjes tussen zijn tanden floot. Ze schopte haar tennisschoenen uit en tilde haar voet van de grond om Peter de gelegenheid te geven haar jeans over haar voet te kunnen halen. Ze reikte dapper achter haar rug met haar handen om haar BH los te maken, en Peter trok de bandjes voorwaarts over haar armen, haar fraaie borsten onthullend.

Peter nam al haar uitgetrokken kleding bijeen en deed ie in een tasje om het haar later terug te geven.

Opnieuw die bloedhete golf die door haar opgewonden lichaam heen sloeg, door haar onderbuik en langs haar ruggegraat, omhoog naar haar bloedrood blozende wangen.
Lennard floot opnieuw zachtjes tussen zijn tanden en zei "Mijn God, je borsten zijn schitterend, werkelijk adembenemend! "
Opnieuw bloosde ze tot aan haar enkels, deels van verlegenheid, deels van opwinding, deels van onverholen trots.
"Je borsten zijn helemaal echt, is het niet? " Lennard schudde langzaam zijn hoofd in bewondering. "Het gebeurt niet vaak dat we hier zo`n mooi meisje zien, met van die mooie borsten, perfect van vorm en zo mooi vol, en zo stevig. En duidelijk zonder enig spoor van siliconen!"
En het was allemaal helemaal waar, wist ze. Haar borsten waren niet echt helemaal perfect van vorm, maar zeker exquise gevormd, hoog op haar lichaam, vol en stevig.
Ze hadden in de verste verte niet de neiging te gaan doorhangen, en staken recht vooruit uit haar borstkas. Haar tepelhoven waren perfect van vorm, opgezette roze cirkels, die haar brutaal omhoog staande donkere tepels prachtig omsloten.

"Ik vind het vervelend je aan de zaal af te moeten staan, ik zou wel een uur naar je kunnen kijken, maar we hebben werk te doen” zei Lennard met een bewonderende lach om zijn mond.
Peter draaide haar om en Lennard nam een katoenen kluister. Hiermee werden haar polsen voor haar lichaam bijeen gebonden. Dan werd er een glimmende metalen halsboei, gemaakt van glimmend roestvrij staal, een goede vier centimeter breed, om haar keel gelegd.  In het midden onder haar kin zat een ring waaraan een leiband bevestigd kon worden.
"Het is beslist niet nodig om je op te tutten, " constateerde Lennard. "Geen hoge hakken of verleidelijke lingerie of iets anders, jij bent op zijn mooist zoals je nu bent en je zal zeker een flinke prijs binnen halen."
Hij haakte zijn leiband aan de ring in het midden van haar halsband en leidde haar terug naar de deur. "Ik breng je nu naar een kooi, dat is om in de stemming te komen.
Daarin kan je wachten totdat het je tijd is om op het toneel te komen.."

Voortdurend spookte het door haar hoofd, de twijfel, “Ik kan het niet, ik ga niet, Oh God!”
Peter volgde hen naar de toneelzaal, maar toen ze in de hal aankwamen zag ze dat hij hen niet naar hier gevolgd had. Nu was ze dus aan haarzelf en de omstandigheden over geleverd, naakt en in de boeien geslagen, met een vreemde man, en haar ongerustheid en opwinding over wat er met haar zou kunnen gebeuren maakte haar bezorgd. In de kamer direct achter het toneel stonden een aantal kooien, en een aantal van die kooien was bezet. Ze staarde naar nog drie andere naakte meisjes, hun ogen wijd opengesperd, net als zonder enige twijfel de hare, en ze volgde Lennard naar een lege kooi. Hij opende de deur, haakte haar halsband van zijn leiband los en duwde haar geduldig zachtjes de kooi in, en sloot de deur achter haar en draaide die op slot. "Geen gepraat hoor!" sommeerde hij, nu ernstig.
Een andere man, dramatisch en sinister van uiterlijk stond iets verderop, hij was gekleed in een strakke zwart leren broek en een mouwloos zwart leren jack, en om zijn hoofd zat een zwart leren masker,van waaruit zijn donkere ogen dreigend naar hen keken. Hij had zijn armen intimiderend over elkaar en hield een lange leren riem met een houten handvat in zijn hand.

 

Hoofdstuk 4 - de Apotheose

Cynthia voelde nog steeds die drang van bijna ondragelijke seksuele spanning, en haar armen trokken aan haar kluisters in een instinctieve poging naar beneden te glijden om haar stuiptrekkende clitoris te kunnen stimuleren, maar de man met de zweep liet het ding dreigend op de vloer knallen en ze begreep onmiddellijk zijn bedoeling, geen orgasme zonder toestemming...
Een voor een werden de andere drie meisjes door de deur naar het toneel geleid en verdwenen. Een ander meisje werd binnen gebracht. Even later werd er een exotisch uitziend roodharige vanuit de kleedruimte binnen gebracht, ze giechelde constant van de zenuwen en werd apart in een van de achterste kooi gezet. De in het leer geklede man kwam naar Cynthia toe en opende haar kooi, en haakte zijn leiband aan de ring van haar halsband.

"Doe precies wat je gezegd wordt..." zei hij streng. "Trek je niets aan van de beledigende taal die Lennard gebruikt. Buig je voorover als je dat opgedragen krijgt. Krom je rug als je dat opgedragen krijgt. Sta in alle andere gevallen kaars rechtop. Duidelijk?"
"J-J-Ja meneer!" Piepte Cynthia schril. Opnieuw de gedachte, “Ik kan het niet!!!!” Nu is het te laat, drong het tot haar door, nu moest ze wel verder...
Hij trok aan de leiband met een constante spanning en ze stommelde achter hem aan, met bonkend hart, razend alsof ze een loopwedstrijd rende, en liepen ze door de deur.
De man in het leer leidde haar door de hal en daarna naar een korte trap die kennelijk naar het toneel leidde.

Toen stokte haar adem in haar keel toen er een deur open ging en ze na een zacht duwtje in de rug een gepolijste hardhouten vloer op stapte. De helle verlichting scheen in haar ogen en verblindde haar, ze kon nog net onderscheiden dat ze schaduwachtige figuren in de zaal zag, gezeten in een gebogen, om het toneel neergezette rij stoelen.
Er klonk een luid en aanhoudend bewonderend applaus toen ze aarzelend naar binnen stapte. Ze keek wat vertwijfeld om zich heen of ze Peter en Annemarie zag, maar ze was door de felle lampen in haar ogen niet in staan hen in het duister te onderscheiden, als ze er al waren.
Haar adem zat vast in haar keel, ze stond bevroren als een hert in het licht van autokoplampen. Lennard nam de leiband van de man in het leer over en trok haar met zich mee. Hij haakte de leiband los van haar halsband en aan het plafond hing een ketting die aan haar polskluisters werd gehaakt, en haar handen werden ver boven haar hoofd getrokken, staande op de punten van haar voorvoeten, en haar borsten door die houding uitdagend vooruit gestoken.

Hij begon te vertellen, "Zoals U kunt zien, dames en heren, hebben we een exquise en wondermooi exemplaar van jong vrouwelijk schoon hier in de verkoop."
Het schoot door Cynthia`s hoofd “Oh God! Oh mijn God! Ik kan het niet geloven, ik kan niet geloven dat deze nachtmerrie werkelijk plaats vind! Oh mijn God! Hoeveel toeschouwers zullen er daar wel niet zijn? Zouden er ook bekenden van haar zijn!??? Waar is Peter!??
"Kijkt U eens naar die magnifieke oogverblindende borsten, " zei Lennard, haar op haar zijkant draaiend, zijn hand in bewondering over haar rechterborst glijdend. "Deze zijn absoluut echt.
Ze zijn verbluffend van schoonheid, Nietwaar? Geen spoortje van siliconen hier!"
Zijn hand gleed omlaag naar haar buikje en daarna over haar heupen. "Smal, plat, stevig en gespierd, slanke taille."
Haar adem stokte en ze ging op haar tenen staan in een poging hem af te houden toen zijn hand tussen haar benen gleed.
"Strak, schoon, glad geschoren, prachtig nauw en jong."
Hij gaf haar met zijn vlakke hand een klinkende klets op haar billen en zie " Spreid je benen, Teef".

Er ging een schok door haar heen na hem dat woord te hebben horen gebruiken in overstaan van zoveel mensen, schaamte en een donkere storm van ophitsing bevroor tijdelijk haar denken zodat ze aarzelend haar benen over de vloer uit elkaar schoof.
"Kijk naar dat prachtige kutje," zei hij. "Kijk hoe goed verzorgd en netjes en strak het is, mooie gewelfde schaamlippen, mooie smalle naar binnen liggende binnenlipjes."
Zijn vinger gleed op een neer over haar spleetje, en Cynthia viel zowat flauw toen hij met zijn duim haar hunkerende clitoris aanraakte. Ze verwachtte dat als hij dat nog een keer zou doen, ze in haar opgewonden staat ter plekke klaar zou komen.
Hij draaide haar weer op haar zij en kneep opnieuw genietend in haar borsten en tilde er een op en liet die weer terug op zijn plaats vallen.
"Fantastische strakke borsten," zei hij. "

Een gerucht van goedkeurend gemompel ging door de zaal en Cynthia huiverde.
Hij haakte de ketting naar het plafond los en zei "Buig je voorover, Teef".
Even aarzelde ze, maar boog zich toen vanuit haar heupen voorover en toen hem dat niet ver genoeg was greep hij haar in de nek en drukte haar hoofd verder naar beneden.
"Kijk hoe die fantastische borsten hangen," zei hij toen ze negentig graden voorover boog en haar borsten langs haar borstkas naar beneden bungelden.
Hij trok haar aan haar hoofdhaar weer overeind en draaide haar met haar rug naar het publiek. "Deze lieflijke stevige rug zonder merktekens is het perfecte canvas om Uw zweep over te laten gaan" zei hij.
Een nieuwe schok golfde door haar heen bij het horen van het woord zweep, haar benen wankelde onder haar en ze vroeg zich af of ze nu flauw ging vallen van angst.


Opnieuw klonk zijn stem, "buig je voorover, Teef."
Ze boog zich opnieuw voorover, haar gezicht brandend van schaamte, zich pijnlijk bewust dat het publiek nu naar haar naakte billen keek en naar haar zich langzaam spreidende rood doorbloede kutlipjes. Ze verstrakte toen Lennard`s vingers haar bilspleet met zijn vingers volgde en haar strakke, nog maagdelijke roze rozetje streelde en met zijn vingers haar billen wijd uiteen spreidde. “Kijk wat een mooi en maagdelijk anusje, hier is nog nooit iemand in geweest, U zult de eerste zijn om hier van te genieten.”
Ze keek naar de grond en werd van wangen tot voeten blozen rood en heet van schaamte door deze ontheiliging van haar meest private lichaamsdeel.


Zijn vingers gingen opnieuw door haar kutspleetje, van boven naar beneden, en onderzoekend in haar liefdesnestje gleden. Ze schokte met haar heupen en was op het punt van klaarkomen toen zijn vingers om haar harde kloppende klitje heen dartelde.
Hij trok zijn vingers terug en snoof er genietend aan. "MMmmm, heerlijk, fris als de ochtenddauw....Nu, welke man zou niet zijn geslacht in een slavin als deze willen rammen? Beiden haar neukgaatjes zijn nog niet afgeragd, alleen aangeraakt door haarzelf, enkele keren door haar eigenaar en een keer door diens andere slavin met een strap-on."
Schaamte, choquering, vernedering, wilde opwinding, spanning en angst gierde afwisselend op lichtsnelheid door Cynthia 's hoofd, haar gedachten en haar emoties in verwarring brengend.

Ze voelde hoe de veilingmeester haar aan de haren weer overeind trok en haar met haar van schaamte bloedrood gelaat naar de zaal richtte.
"Open je mond, Teef."
Versuft opende ze haar mond en hij drukte een vinger in haar mond om haar kaak verder naar beneden te trekken.
"Ze is al een keer getraind om willekeurig welke lengte penis in haar keel te schuiven, vanaf de eikel tot aan de basis, en haar tong heeft al eerder de plezieren beleefd van het proeven van vrouwelijke sappen. Dus, willekeurig welke vrouwelijke bieder behoeft haar niet eerst in de leer te laten gaan."

Cynthia knipperde verdwaasd met haar ogen toen zijn woorden met een schok tot haar door drongen. Een vrouwelijke koper? Ze had er nog niet bij stilgestaan dat er ook een vrouw zou kunnen zijn die haar wou kopen. Wat zou er nog ontluisterender voor haar kunnen zijn? Hij greep haar opnieuw in haar bos haar en trok haar overeind en ze uitte een zachte kreet van pijn.
"Okee, laat het bieden beginnen," zei hij, “We beginnen bij twintigduizend euro… Wie meer?”


Wordt vervolgt...