De Speelkamer

Hoi, ik ben Sebastiaan, en een van mijn diepste verlangens en een aanhoudende bron van fantasie is werkelijkheid geworden!

De eerste keer dat ik haar tegenkwam, stond ze voorovergebogen, met haar rug naar me toe, vakken te vullen in de supermarkt. Haar zwarte kroezig krullende haar omsloten haar gezicht, zodat ik niet kon zien hoe oud ze was en hoe ze er uitzag. Wel zag ik dat ze een prachtige donkere huid had, zoiets van een gekleurde moeder en een blanke vader, ja of andersom natuurlijk! Mijn aandacht werd onmiddellijk gegrepen door het fantastische aangezicht van haar kontje, dat op de schaal van Richter zeker een tien zou scoren. Aangezien ze een heupbroek droeg was mijn aandacht onmiddellijk getrokken, haar broek stond aan de achterkant een klein stukje open en gunde me zo een blik op de bovenkant van haar geheimzinnig lokkende bilspleet en de bovenste rand van haar spierwitte slipje.

Ik bleef opzettelijk wat dralen, omdat ik haar gezichtje ook wel eens wou zien.
Even later ging ze rechtop staan en ik keek in de diepbruine ogen van een exotisch meisje, en toen ze ondeugend naar me lachte ontblote ze een schitterende goed onderhouden spierwit gebit. Kennelijk had ze goed door wat mijn aandacht had getrokken en ik aan het doen was.
Ze schoof zijdelings tussen de schappen en mij door, glimlachte weer naar me en liep door.
Toen ze langs me heen gleed rook ik iets van Tetra Cocus, en iets van notenolie, een bijzonder opwindende combinatie, vermengt met haar heerlijke lichaamsgeur die hete verlangens in me wakker maakte, verlangens naar neukpartijen die me met slappe knikkende knieen naar huis zouden doen gaan. Dit meisje zou ik graag terug willen zien!
Nog liever, ik zou haar naakt in mijn armen willen klemmen en diep en hevig willen penetreren, en haar laten kreunen van genot en laten zweten en hijgen van het intense klaarkomen. Ik wilde de lipjes van haar poesje spreiden en haar gezwollen witblauwe klitje likken, haar billen uiteen doen om haar heerlijke kontje te kussen, te likken en te penetreren.

Maar, zover kwam het nog niet, vooralsnog kwam ik niet verder dan haar stom aan staan kijken en mijn wilde fantasieën door mijn hoofd laten razen.
Ik werd wakker toen ze me geamuseerd aankeek en met een lichte en meisjesachtige stem zei: "Hallo, zoek je iets, kan ik je helpen?"
"Ehm, ja, uhm,"stotterde ik, me betrapt voelend, "Ik zoek de Piripirisaus..."
"O, die ligt in het schap met Surinaamse voedingsmiddelen, hier in de tweede straat rechts, zal ik even meelopen?"
"Ehm, ja graag" mompelde ik weer.
Ze liep voor me uit en ik kon er niets aan doen, ik kon mijn ogen niet van dat begeerlijke, heerlijk bewegende kontje afhouden. Bij het begin van het bewuste straatje hield ze opeens stil en ik botste tegen haar achterkant aan.
Met een kop als vuur mompelde ik "O jee, sorry hoor"
"Geeft niets" zei ze, "ik ben het gewend dat ik jongens in de war maak."
Ik dacht bij mezelf "Ik snap niet dat andere jongens van haar af kunnen blijven, ik krijg al een stijve als ze tegen me praat…"

Het is haar lunchpauze, en tegenover me aan de keukentafel zat Aimee gedwee met een mok thee en een boterham met pindakaas, honderduit te vertellen over haar leven. We kennen elkaar nog niet zo lang, ze is pas voor de tweede keer hier, maar ik wil alles van haar weten. Aimee is een 1.70 lang meisje van 23 jaar, en ze is geboren op Jamaica en heeft middenlang krullend haar en de prachtige huidskleur van koffie met melk. Haar vader is een Nederlander en haar moeder een echte Jamaicaanse, en heel opvallend, ze heeft indringende glimmende ogen die soms bruin en soms blauw lijken. Het was al snel dat ik door had met wie ik te maken had, en het was een schatje! Haar onder het vertellen sensueel bewegende mond biologeerde me, haar stem klonk als muziek en haar mooie rode mondje lijkt geschapen te zijn om mij te ……!
Toen ze me vertelde dat ze gebroken had met haar klootzak van een vriendje die zijn lul niet in zijn broek kon houden en vreemd ging bij de vleet, zag ik een mogelijkheid deze gevoelige jonge vrouw met volgens mij onderdanige neigingen in de wacht te slepen en haar te modelleren en in te passen in mijn fantasieen. Het gesprek draaide om of hij haar ook geslagen had, en ze maakte me duidelijk dat dit niet eens zo erg zou zijn, maar de liefdeloosheid had haar uiteindelijk tot dit besluit gebracht. Maar, het leven is vol ironie. Hoe voor de donder kon ik voorzien dat ik zo intens om haar zou gaan geven, en waanzinnig van haar zou gaan houden?

Toen begon ze mij honderduit uit te vragen. Ik voelde dat ik haar voor mijn dominante interesse moest waarschuwen en betoogde "Het is niet aan mij om beslissingen te nemen over hoe jij of willekeurig welke ander moet leven, maar ik wil je zeggen dat ik persoonlijk vind dat jij nog te jong bent om je over te geven aan een ander. Als je eenmaal wat meer ervaring hebt en meer van jezelf weet, en met zelfvertrouwen je eigen verlangens kan bestieren, kan het je tijd zijn om je over te geven aan een ander. Maar nu nog niet, denk ik..."
"Dus, waar zou dit voor ons dan toe kunnen leiden?" vroeg ze geďnteresseerd. Het was me duidelijk dat ze een relatie met mij wel zag zitten! Als iemand me had gezegd dat ik dit op zekere dag tegen een heldere, exotische studente in de agricultuur zou zeggen, zou ik in de lach geschoten zijn. Ik droom al heel lang van een slavin die ik kan trainen om het even wat te doen dat ik wilde. Alle onderdanigen die ik tot noch toe heb gekend waren te sterk en te zeker van hun identiteit om zichzelf te laten omvormen.

Ik zal wel een plotselinge en onverwachte aanval van de zomerse warmte en zorgbehoefte gehad hebben, maar een man kan zijn ware ik niet ontkennen, en ik ben diep in mijn hart een dominante, exploiterende man. Bovendien heb ik een boel inspanning gehad bij het gereed maken van mijn nieuwe speelkamer.
"Ik denk dat we er samen wel uitkomen. Laat ik je iets laten zien" en leidde haar naar de speelkamer. "Ik denk niet dat je jezelf op fulltime basis moet overgeven aan een ander, zelfs niet aan mij, een van de keuzes die je vrij bent te maken is tijdelijke onderwerping.
Kom kijken, ik heb een speelkamer gemaakt, speelkamer is een vriendelijke benaming voor mijn kerker.

"De manier waarop ik wil dat onze relatie zich zou kunnen ontwikkelen is als volgt:
Buiten mijn Speelkamer ben ik je toegewijde vriendje, altijd, en ook je mentor voor zover mogelijk, en natuurlijk je liefdevolle minnaar, en wel zovaak als je me toelaat. In de Speelkamer ben ik je private dominant, je gebruiken en misbruiken, zolang en zovaak als ik wil. Door het vrijwillig overschrijden van die drempel heb je jezelf aan mij overgegeven en onderworpen aan mijn wil. Of je nu besluit gehoorzaam te zijn of me tegen wil werken is jouw zaak, maar ik doe alles met je dat ik wil doen, en uiteindelijk doe je alles ongeacht wat het is dat ik van je wil. Er zullen geen stopwoorden zijn, je zal niet in staat zijn het proces te stoppen, en uiteraard zal het je niet toegestaan zijn zonder mijn toestemming weg te gaan. Aan de andere kant zal je de speelkamer nooit ongewild behoeven te betreden. Ik zal nooit druk uitoefenen of bedriegerij gebruiken om je zover te krijgen, en als het je keus is er nooit binnen te gaan of ga je binnen en besluit daarna nooit meer binnen te gaan, zal het mijn toegenegenheid of mijn respect niet verminderen, noch zal het negatieve invloed hebben op onze relatie. Als je besluit niet binnen te gaan zal ik dat respecteren.

Als je besluit binnen te gaan weet je wat dat betekend. Ook die beslissing zal ik respecteren.
"Dus wat is er allemaal te beleven in die speelkamer?" vroeg ze nieuwsgierig.
"Er moet een klein beetje mysterie in het leven zijn, vind je niet? Om daar achter te komen zal je binnen moeten gaan, en ik zal elke keer telkens iets nieuws meebrengen"
"Mag ik naar binnen gaan en rondkijken voor ik een besluit neem? "vroeg ze.
"Groot deel van je aan iemand overgeven is dat je die iemand moet vertrouwen. We kunnen onderhandelen over zaken buiten de speelkamer, maar bij het wel of niet betreden van die ruimte spelen voor jou slechts twee dingen: Vertrouw je me en ben je bereid de algehele controle over jou aan mij uit handen te geven? Tenzij je beide overwegingen met ja kan beantwoorden, ga dan niet binnen. Om je gedachten te bepalen, maken we sluitende afspraken: Eenmaal een voet over de drempel die de vloer raakt, grijp ik je, en je bent binnen, en ga je ervoor".

"Dus, wanneer gaat dat beginnen?"
"Alles is in gereedheid daar" zei ik, "maar ik denk dat de deur op slot blijft tot morgen en je plenty de tijd hebt gehad om het idee te overdenken. Denk na over de voorwaarden die ik stel. Als je akkoord gaat is dat schitterend, en zoniet dan zal dat zeker onze relatie niet beinvloeden, maar wil je je gevoelens over onderdanigheid en hulpeloosheid ontwikkelen, dan denk ik dat dit goed voor je is. Ik weet zeker dat het goed voor mij zal zijn…
Het was tijd, haar lunchpauze was bijna om, en ze stond op om naar de supermarkt terug te gaan om deze vrijdagmiddag rond te maken. Ze had een nadenkende uitdrukking op haar gezichtje.
Zaterdagochtend zag ik Aimee het pad naar mijn voordeur op lopen.
Ik opende de deur naar de speelkamer en ging er naar binnen, de deur half open latend, en stond met mijn rug naar de deur en deed alsof ik met een van de speeltjes stond te priegelen. Gezien haar komst naar me toe had ze ingestemd met mijn voorwaarden, maar ze had besloten nog niet meteen volledig binnen te gaan, maar het was merkbaar dat ze mateloos geďntrigeerd was. Ik had gezegd geen vals spel, maar ik had haar ook de regels uitgelegd, en ik zou niet aarzelen elk overdreven blijk van zelfvertrouwen dat ze vertoonde te gebruiken…
Ik hoorde haar aanbellen en riep "Kom binnen, de deur is open!" Na enkele momenten riep ze vanuit de keuken "Bas, waar ben je?".
" HIER" riep ik terug.

"Ooohhh", zei ze, de nieuwsgierigheid klonk uit haar stem, " Je bent in die mysterieuze speelkamer. Het lijkt me zo op het eerste gezicht helemaal niet zo beangstigend!"
"De belangrijkste, of nee, de gevaarlijkste eigenschap van elke kerker is de Meester" antwoordde ik, nog immer met mijn rug naar de deur, maar haar nauwkeurig in de gaten houdend in een daartoe geplaatste spiegel aan de tegenoverliggende wand. Ik zag haar naderen en stak snel haar hoofd even om de hoek en zag haar een snelle blik om zich heen werpen. Ze had een Tshirt en een korte sportbroek aan, en sportschoenen en witte badstof sokken. Ze zag dat ik met mijn rug naar haar toe stond en lachte sluw, en voorzichtig tilde ze een voet over de drempel en liet behoedzaam de voorkant van haar schoen de vloer raken. "Oh, jee Meester", zei ze op humoristische toon, haar muzikale Jamaicaanse stem tingelend als muziek.

Ik kwam als in een bliksemflits in beweging zodra haar teen de grond raakte, en nog voor haar speelse beschimping haar mond uit was had ik me als de bliksem omgedraaid en glipte de lasso die ik voor mijn lichaam verborgen had om haar arm. Vandaag was mijn geluk met me, de lus trok zich onmiddellijk strak om haar pols, en wel precies om dat deel dat binnen de drempel was en met een stevige ruk trok ik haar uit haar evenwicht en haalde de rest van haar lenige tengere lichaam geheel de kamer in. Ik beende de kamer door, gooide de deur in het slot en draaide de sleutel om.
Het was verleidelijk een dolletje te maken, maar dat zou de ernst van de situatie ondermijnen.
"Hee, wacht eens even", zei ze lachend, niet in het minst bang of angstig, "je zou geen dwang gebruiken!".
"Ik heb ook uitdrukkelijk gezegd dat een voet in de kamer je in mijn macht zou brengen.
Je hebt die voet zojuist vrijwillig binnenskamers neergezet, jij kleine verleidster. Nu ben je van mij, je te gebruiken naar mijn wensen. Ik hoop dat je vanavond geen verplichtingen hebt,
- of vannacht - je zal niet in staat zijn ze na te komen" Ik stak mijn hand naar haar uit en greep haar bij haar pols, die ik op haar rug draaide en haar naar achter in de kamer duwde. Het was een accurate vaststelling dat deze kamer niet erg beangstigend is.
"Deze kamer, met zijn dikke laag zachte kussens en dikke tapijten is gebouwd voor plezier", zei ik en opende een deur achteraan in de kamer.

"De plaats waar we nu heen gaan", zei ik toen we de deur door gingen en een aantal treden naar beneden afliepen naar de kelder, "is gebouwd voor straf en pijn"
We stonden onderaan de trap en ik ontsloot de solide stalen deur en duwde Aimee mee naar binnen, en sloot de deur achter me in het slot en liet haar arm los.
"kleed je hier maar uit " commandeerde ik. Moet ik er nog bij vertellen dat ze bloedmooi en schittterend gevormd is? Prachtige grote stevige borsten met grote donkere tepelhoven en vlezige goed ontwikkelde tepels, een platte buik en een mooi klein dunbehaard kutje.
En niet onbelangrijk, ze is heel lief!
Op weg naar beneden toe had ik voldoende controle over mezelf en over mijn manier van doen teruggekregen om het commando tamelijk streng te laten klinken, en keek haar aan met naar ik hoopte een intense en intimiderende, dreigende blik. Het leek erop dat het ging werken, ofschoon ze in eerste instantie geneigd leek te protesteren, maar ze leek zich te bedenken en begon haar kleren uit te trekken.

Ik had de grootste moeite me in te houden toen ze beetje bij beetje haar prachtige lichaam aan me blootgaf. Ik nam haar polsen en trok die voor haar lichaam en schoof de leren handboeien om haar polsen en haakte ze met haar handen achter haar rug aan elkaar, en drukte een ballgag in haar mond. De ballgag, gemaakt van een tamelijk hard soort rubber zoals ze gebruiken voor hondenspeeltjes, deed weinig om haar het zwijgen op te leggen, maar veranderde de geluiden die ze maakte in onverstaanbare taal.
De polsboeien gingen op slot en de sloten maakte de sluitingen ongevoelig voor haar schrandere vingers.
"Zoveel als ik ervoor voel om nu al met je te gaan spelen, heb ik verplichtingen die ik moet nakomen. Je zal dus een paar uur alleen doorbrengen. Deze ruimte is tamelijk akelig, maar daar is hij voor ontworpen. Ik zal je een object van schoonheid geven om naar te kijken gedurende je wachttijd " Op dit punt zakte ik door mijn knieen en plaatste ook van die leren boeien rond haar enkels. Ik nam een paar stukken katoenen touw en zekerde de enkelboeien aan een handige daar geplaatste sjorring op de vloer, en maakte het touw vast.
Ik herhaalde dit proces met haar andere voet en haalde het touw stevig aan en haar benen waren verrukkelijk gespreid voor zeker 90 centimeter. Ik nam een dikke pluk van haar donkere krullende hoofdhaar, draaide de pluk een paar keer rond om een staart te vormen en bond het met een dun paktouwtje met een mastworp strak om de basis, en bond het touw aan een tralie zodat elke beweging aanzienlijk pijn zou doen.

"Ik ben zo weer teug, mijn Seksspeeltje - Heb ik je al verteld dat je eenmaal in mijn kerker je geen naam meer hebt, alleen nog maar een jezelf in de derde persoon beschrijvend predikaat ? Niet weggaan hoor. Kusjes!"
Ik opende de stalen traliedeur en zonder omhaal stapte ik haar uit de kooi.
De dreun die de deur maakte toen hij achter haar in het slot viel was dreigend luid, en het was leuk toe te zien hoe ze schrok van het harde geluid.
Ik liep even de kerker uit en keerde terug met een passpiegel die ik een klein stukje bij haar vandaan tegenover haar positioneerde en verzekerde me ervan dat mijn gevangene er een goed zicht op had.
"Ik kan me geen lieflijker beeld voorstellen om naar te kijken terwijl ik weg ben," zei ik.
"Hoewel, eigenlijk weet ik wel een mooier beeld " en ging achter haar staan en bewoog mijn hand over haar borsten, waar ik langzaam haar tepels liefkoosde, en bewoog mijn andere hand naar haar verrukkelijke kutje, dat ik enkele momenten streelde alvorens met mijn vinger haar strakke spleetje penetreerde, terwijl ik op hetzelfde moment haar nek kuste en langzaam langs de lengte van haar rug naar beneden kuste.

Niet geneigd op de tijd te letten op dit soort momenten, ik heb geen idee hoe lang het duurde, maar haar liefdesnestje was bloedheet en drijfnat aan het worden alvorens ik besloot mijn spel te stoppen. Ik nam haar hoofd en mijn hand en overtuigde me dat haar ogen open waren en haar ogen op de spiegel gericht waren, waar een adembenemend, hartstochtelijk en naakt schepsel met gespreide benen naar haar terug staarde. "En dat is nu verrukkelijk", fluisterde ik in haar oor, liet haar los en deed de traliedeur van slot en verliet de ruimte, de deur achter me zorgvuldig afsluitend. De stimulering vroegtijdig doen ophouden deed haar hees kreunen en de door de ballgag gedempte geluiden laten klinken als verwoed piepen.
"Maak je geen zorgen, mijn liefste, ik kom spoedig terug en dan spelen we verder."
Ik kletterde de deur in het slot en liet haar alleen in de kerker.

Het was dus zaterdagochtend en ik had niet echt iets te doen, en begon me lekker ontspannen te douchen en te scheren. Ik wilde alleen maar haar een tijdje in haar eigen sop gaar laten koken. Ik had op verschillende plaatsen in de kelder goed verstopte bewakingscamera`s opgehangen die me in staat stelden een oogje op haar te houden en te zien hoe ze zich in bochten wrong in haar boeien. Haar aanhoudende worsteling om los te komen waren uiteraard vruchteloos, het zacht beklede leer zou haar niet bezeren maar ook geen krimp geven.
Elke trek aan de bindingen deden haar weelderige lichaam schudden. Wellicht zou ik wat eerder klaar kunnen zijn, maar het leek me beter, haar nog een uurtje langer in haar bondages te laten verblijven.
Geen meetbaar besef van tijdsverloop hebbende, maakte haar jeugdige ongeduld een paar uur van bewegingsvrijheid ontnemen als een eeuwigheid te lijken. Op dit moment was ze woedend op me omdat ik haar eigen seksuele gevoelens haar opgewonden lichaam liet teisteren, over een paar uur zou ze zover zijn dat ze wanhopig klaar moest komen, en ik verbaasde me erover hoeveel seksuele energie ze had op haar 23 jaar!

Een paar uur waren er verstreken, en onvermoeibaar ging ze door met het proberen te ontsnappen aan haar bindingen, maar zonder resultaat.
Ze zou nu toch zo langzamerhand moeten begrijpen dat het zinloos was, maar ik vermoedde dat haar opgeslagen energie een uitweg zocht. Het was een prachtig gezicht toe te zien hoe haar koffiebruine billen bewogen. Ze draaide en trok een tijdje, en dan moe geworden trachtend haar polsbindingen los te krijgen, frustreert gerakend, en dan weer draaien en trekken, haar dijen, borsten en billen in verrukkelijke bewegingen.
Toen ze eindelijk accepteerde dat ze er niet uit zou komen totdat ik besloot haar los te maken, ze geen wilskracht meer had om nog langer tegen haar boeien te worstelen, en zich in kalme berusting overgevend aan de verstrijkende tijd, vond ik het tijd om naar haar terug te gaan. Verscheidene uren toezien naar haar spartelende gevangen lichaam, had me naar de rand gedreven van mijn zelfbeheersing. Het eerste dat gedaan zou moet gaan worden is voor mijn eigen opgeslagen energie een uitweg te zoeken. Het zou uitstekend voor haar zijn te ondervinden hoeveel macht ik over haar had, maar ze moest vooral niet ontdekken hoeveel macht ze over mij had. Dus dit moest zodanig gedaan worden dat ze besef zou krijgen van mijn Meesterschap over haar in plaats van mijn uitzinnige nood naar wilde ongeremde liefde met haar.

Ik ging zwijgend de kerker binnen en ging meteen aan het werk. Ik maakte het dunne paktouw naar haar hoofdhaar los, en knoopte het einde ervan aan de sluitingen die haar polsen verbonden en trok het naar beneden tot op de hoogte van haar middel en knoopte het eind aan een tralie. Ik verwijderde de ballgag, maakte mijn gulp open en voelde genietend aan mijn steenharde piemel.
Ik keek haar streng aan en commandeerde "Pijpen".
"Nee!" zei ze op besliste toon
"Je maakt het jezelf onnodig moeilijk hoor. Goed", zei ik, en reikte naar beneden naar haar bungelende borsten. "Ik heb hier een paar mooi gevormde en gevoelige hangers" en begon aan haar tepels te draaien.
"AHHH - LAAT LOS - OHHH - DAT DOET ZEER - STOP ERMEE ASJEBLIEFT !"
Na een paar herhalingen van de wrede draaiingen en wat schreeuwen later (kort nadat ze had gegild "OKEE! IK ZAL JE PIJPEN! - STOP, ASJEBLIEFT, ASJEBLIEFT - GENADE MEESTER, GENADE, ASJEBLIEFT!")
Ik vermoedde dat ze genoeg had gehad, en terzijde, ik kon mezelf ook niet veel langer inhouden en was op de rand haar wild en genadeloos te verkrachten. Zover wou ik het niet laten komen en ik greep haar in haar kuif en drukte mijn piemel diep in haar keel en bewoog haar hoofd naar voor en achter en hoorde haar kokhalzen.

"Houd je lippen er strak omheen, en je wangen vastgezogen. Zo is het goed. En nu doorgaan…" orderde ik en liet haar hoofd los, en gehoorzaam bewoog ze haar hoofd naar voor en achter over de lengte van mijn piemel. Niet veel later voelde ik dat ik dichtbij kwam, en trok me terug uit haar mond en positioneerde mezelf achter haar. Toen ik haar doosje vingerde was het overduidelijk dat ik me om smering geen zorgen behoefde te maken, ze was drijf en drijfnat. Ik reikte met mijn armen om haar heen en greep haar borsten en masseerde die zachtjes, en schoof mijn harde piemel diep in haar strakke nauwe vagina.
Al na een paar stoten begon ze te kreunen, en het was nog knap lastig om haar in het juiste ritme tegendruk te geven. De inspanning niet te kreunen was gelukkig afleidend genoeg om te helpen mijn naderend orgasme nog even uit te stellen. Ik legde mijn handen rond haar heupen en begon roterende bewegingen te maken, en haar jammeren begon sneller te gaan.
Ik kreeg het voor elkaar de rotaties en de stoten wat sneller te laten gaan en was druk bezig de neiging te onderdrukken te moeten roepen "IK HOU VAN JE!".

De combinatie had het gehoopte resultaat, en ik voelde hoe ze orgastische spasmen begon te krijgen, en was ik eindelijk vrij mijn orgasme te laten gaan en schoot lange draden heet sperma in haar hete knijpende nauwe liefdestunnel.
De staat waarin ik verkeerde, voelde ik dat mijn spervuur niet erg lang meer weg zou blijven, en mijn puddingeweer leeg was ruim voordat zij stopte met kronkelen en schokken, maar uiteindelijk was ze net zo uitgewoond als ik, en kon ik me terugtrekken. Ik zag dat haar benen rubberig en slap waren en ze in elkaar was gezakt in haar bondages, dus ik schoof een dik kussen onder haar kont, ontknoopte de touwen, en ze stortte op het kussen neer en lag daar uitgeteld en hijgend.
Dat, zo dacht ik, was een voldoende toereikend Meesterlijk gebaar, voor zover ze niet in de gaten kreeg dat ik net zo onvast op mijn benen was.
Ze was nog te ver weg op dit moment, en dat stelde me in staat kort haar te strelen en mijn vingers langs haar wang te laten gaan. Ik controleerde haar polsen en enkels, en die waren goed warm en ik voelde haar hartslag in haar polsen en ik zag geen geschaafde plekken en geen aanwijzingen van een zich herstellende of verminderde circulatie.
Tijd voor een hooghartige aftocht- en een verfrissende douche voor ik naar haar terugkeerde, je kunt immers je leerling-slavin niet laten weten dat de meester ook zweet.

Na mezelf opgeknapt te hebben was ik er klaar voor om Aimee te begeleiden in haar verdere opleiding. Ik keerde terug nar de kerker met een fles water en een emmer met ijsblokjes. Aimee was opnieuw verwoed bezig haar handen los te krijgen.
"Je bent tamelijk volhardend, mijn seksspeeltje" zei ik.
Ze keek trots naar me op en op resolute toon zei ze "Mijn naam is Aimee. Je mag me je seksspeeltje noemen, maar ik heb een naam, zelfs hier!"
"Dat is een veronderstelling waar ik je moet terugbrengen van een dwaling. Maar daar is wel tijd voor." Het leek er op dat ze weestand wou bieden. Dat paste me wel, maar ik ging er geen ruzie over maken als zij dat wilde, er komen nog genoeg gelegenheden om dit af te handelen op het moment dat zij daar niet klaar voor was.

Ik maakte de boeien aan haar enkels los, en orderde haar te gaan staan.
Trots en uitdagend trok ze zichzelf omhoog tot haar volle 1,70.
Ik leunde voorover en kuste haar op haar mond, kuste mijn weg omlaag naar haar nek, verder naar beneden naar haar borsten, en nam een tepel in mijn mond, nam toen de andere borst in mijn hand, en liefkoosde die langzaam en intens. Haar mond opende zich en haar ogen sloten zich, suggererend dat haar interesse in openlijke ongehoorzaamheid een eind had gevonden.
Ik liet haar borsten los en deed een stap achteruit. Onmiddellijk opende ze haar ogen en zei "Niet stoppen asjeblieft.
Ik waaide haar opmerking met mijn hand weg en zei, op haar borsten wijzend "Laat ze eens stuiteren".
"Wat?"
"Het lijkt erop dat de universiteitsstandaard voor wat betreft taalbeheersing ook niet meer is wat het geweest is. Welke van mijn woorden is een mysterie voor je? Ik zal zonder je te straffen mijn opdracht nog een keer herhalen: LAAT - ZE - STUITEREN".

Ze keek vagelijk gekwetst, maar de strenge toon in mijn stem en mijn kille blik, waarschijnlijk aangevuld door het feit dat ik een dunne rijzweep had gepakt had bracht het gewenste effect, en ze begon haar schouders te bewegen, deining zendend door haar borsten.
Woedend brulde ik "IK ZEI STUITEREN!"
En ze vergrootte haar inspanning, waardoor haar majestueuze borsten mooi op en neer begonnen te wippen. Een tijdje genoot ik van het uitzicht van het sensueel op en neer deinen van haar lichtbruine borsten.
"Je kunt het veel beter dan dit, denk ik, draai je eens om" Toen ze met haar rug naar me toe stond omwond ik haar ellebogen met dik katoenen touw en trok ze naar elkaar toe.
Ze gilde "AHHGGH !"
"Dat doet zeer, is het niet?"
"Ja"
"Ja wat ?" zei ik en trok het touw nog wat strakker.
"OUUWW - Ja, meneer ".
"Meester zou veel beter geweest zijn".
"Asjeblieft...Meester… mag ik U op een andere manier aanspreken?"
"'Je vind Meester aan bedenkingen onderhevig? Goed. Ik zal je leren me Meester te noemen in plaats van Meneer!"

Ik greep haar bij haar nek en gooide haar over mijn knieen en begon haar met mijn vlakke hand op haar billen te kletsen, hard en snel. Ze gilde "alstublieft MEESTER het spijt me zo MEESTER het doet zo zeer, ik zal het nooit meer doen, alstublieft, OWW het spijt me, HEB MEDELIJDEN MEESTER alstublieft alstublieft HET SPIJT ME ZO alstublieft SLA ME NIET MEER
* snik snik * ALSTUBLIEFT MEESTER IK BELOOF HET *snik snik * MEESTER alstublieft *snik * Ik beloof een brave slavin te zijn, ik beloof Uw seksspeeltje te zijn * snik snik *HET ZAL NOOIT MEER GEBEUREN MEESTER " huilde ze.
Op dit punt was ze gestaag aan het huilen en snikken en kon niet meer uit haar woorden komen. Ik stopte met billekoek en legde haar op haar zij zodat ik de deur naar de kerker kon opendoen, pakte haar van het huilen schokkende en snikkende lichaam op en drukte haar tegen mijn borst, en droeg het snikkende en snuffelende meisje de kelder uit naar de speelkamer.
Ik legde haar op bed en verwijderde haar bindingen en lagen we samen op bed en ik wiegde en knuffelde haar tot haar tranen wegtrokken en ze haar hand over de mijne legde en hield haar tegen me aan en streelde haar tot ze in slaap viel.
Dit was een lange en vermoeiende dag voor ons beiden geweest...

Op naar deel 2!