DOMINATRIX (Female Domination) 
Deel 2: De revanche

 


Heej, ik ben Jacob, jullie onderhand allemaal wel bekend. Ik heb weer eens een Timmerkarweitje gehad waar een bloedheet avontuur uit voortgekomen is!


Ik parkeerde de bus, keek op mijn briefje of het adres klopte, stapte uit en deed de bus op slot. Ik zag het huisnummer op een bordje staan en liep erheen. Het leek helemaal niet op een winkel vond ik, eerder op een shop zoals je die wel in de warme buurt van de binnenstad ziet, en waar dingen gebeuren die het daglicht niet verdragen. 
Met grote zwarte gotische letters stond er "FEMDOM WORLD" op de gevel, ik had daar wel eens van gehoord maar wat dat nou precies inhield wist ik niet. De hele etalage aan de straatkant was met donker geschilderd plaatmateriaal afgetimmerd, behalve een horizontale spleet van enkele centimeters hoog op kijkhoogte van volwassenen, zodat anderen zoals kinderen dus niet naar binnen konden kijken. Nieuwsgierig keek ik door de gleuf naar binnen.

De ruimte was van binnen ook donker geschilderd en schaars verlicht, je kon net onderscheiden hoe groot die ruimte was en of er iemand rondliep. Achterin langs de zijkant stond een lang kledingrek met daaraan kledinghangers met allemaal donkere kleding, en achteraan in het midden was een fel verlicht trapportaal met een trap naar beneden waar een bord boven hing waarop stond: "BASEMENT OF TORTURE". Links van daarvan was een deur en daarboven stond: "TUNNEL OF FEAR", en rechts daarvan was een deur waarboven stond: " ROOM OF SUBMISSION" Mijn nieuwsgierigheid werd nog groter toen ik binnen een meisje zag lopen in een zwarte hoogglanzende latex overall die strak om haar lichaam zat. Ik wilde naar binnen stappen en voelde aan de deurknop en die bleek op slot te zitten. Ik drukte op de bel, en even later kwam het meisje met het glimmende zwarte pak aanlopen. Ze draaide de deur van slot en keek me aan. Het was een heel knap meisje, bleke gelaatskleur, donker opgemaakt, met donker haar en mooie geheimzinnige donkerblauwe ogen. 
Ze vroeg met een lage melodieuze stem "U wenst?" 
"Hallo" zei ik, Ik ben Jacob, de timmerman, ik kom een deur repareren…" 
"Kom U maar binnen, ik zal even de meesteres roepen" zei ze. 
Ze liep voor me uit de ruimte in. Ik zag dat ze een boeiende achterkant had in dat strakke pakje. Ze zei: "Gaat U even zitten, de meesteres is zo bij U…Jacob was het, he?" 
Ik knikte van Ja en ging zitten. "Tsss," dacht ik bij mezelf, "De meesteres… Waar haalt ze het…"

Ik zag dat in een hoek een bureau stond, met aan weerszijden een stoel. Ik ging zitten en keek om me hen. Op het blad van het bureau de gewone dingen die daarop thuis horen, een agenda, een telefoon enzovoort. Ik hoorde haar op klikkende hoge hakken weglopen en plotseling stond er iemand achter me die me aansprak. 
"Hallo, Jacob, ken je me nog? Ik ben Tamara, weet je nog wel? Welkom in de wereld van FemDom" hoorde ik haar achter me zeggen. 
Ik spitste mijn oren toen ik mijn naam hoorde en keek om, stom van verbazing. Achter me stond Tamara, (de meesteres uit het verhaal "Jacob`s kennismaking met SM") en ze was nog even "Gothic", en nog even opwindend! Ze was ook nog even mooi als toen! Ze droeg een zwarte hoogglanzende latex overall die glad en nauw om haar heen zat, zodat je de welvingen van haar lichaam goed kon zien. Het zwarte pak stond haar geweldig, het deed haar vormen uitstekend uitkomen. 

Om haar middel had ze een zwarte dofglimmende brede leren riem met grote glimmende klinknagels waaraan een stel handboeien en een ring met een paar grote sleutels bungelden. Zwijgend keek ik haar aan. 
Na een tijdje sprakeloos gekeken te hebben mompelde ik "Hallo, Tamara, hoe zou ik jou ooit kunnen vergeten!" 
Lachend keek ze me brutaal vol in mijn ogen. "En nu ben je hier om je kennismaking te vernieuwen?" 
"Ehm, nee hoor, ik kom een deur repareren." 
"'Hmmm, jammer, ik heb wel zin in een spelletje met je. Nou ja kom dan maar, deze kant op." We liepen naar beneden en ze wees op een deur in de zijmuur. 
"Deze is het, kijk maar wat er moet gebeuren." 
Ze glimlachte naar me en liep weg. Ik zag een dikke eikenhouten deur die half uit zijn scharnieren hing en waar het slotgat van beschadigd was. Ik mat het gat op om met een vervangend stuk eikenhout uit te kunnen stukken en liep naar de bus om mijn gereedschap en een stuk eiken te pakken. Ik liep de ruimte door in de richting van de trap en keek mijn ogen uit. Er stond tegen een van de zijmuren een breed rek met allemaal haken dat tot het plafond reikte en aan die haken hingen allemaal zaken die me bekend voorkwamen uit mijn eerste kennismaking met SM. 
Ik zag verchroomde kettingen, hangsloten, touwen, handboeien, een zweep, twee enkelkluisters, riemen, kortom alles wat maar enigszins met SM te maken had.

Langs een van de zijkanten was een nis met daarin een meisje in een klein rood slipje, met een van haar handen achter op haar rug gebonden en met de andere hand heel hoog boven haar hoofd aan de muur was geketend. Haar kleine, wit van haar bikini, zichtbaar stevige borsten kwamen heel mooi uit zo en de tepel mooi bruin en opgericht, recht naar voren. In een andere nis stond een meisje in een bruin mantelpakje met een kort rokje, haar handen waren zo hoog boven haar hoofd geketend dat haar korte rokje omhoog gekropen was en een stukje van haar witte slipje toonde. In een andere nis stond een naakt meisje met haar armen wijd en haar benen gespreid tegen een muur gebonden. Onder haar lag een grote natte vlek alsof ze daar geplast had. Een ander meisje stond spiernaakt voorovergebogen over een houten hekje, de armen en voeten gespreid en met touw en riemen aan ogen in de vloer gebonden, haar billen gespreid, obsceen en brutaal in de lucht gestoken, de voeten wijd gespreid zodat haar poesje en billen een stukje openstonden, een bijzonder geil gezicht. Ik voelde de onbedwingbare drang in me opkomen achter het weerloze meisje te gaan staan en mijn lul diep in haar kutje te drukken, haar strakke billen tegen me aan te voelen en haar openstaande kleine kutje wild en genietend te neuken.

Ik vermande me, werk gaat voor het meisje, ik liep de trap op naar boven, liep de winkel uit en knipperde met mij ogen tegen het daglicht. Ik zocht bij elkaar wat ik nodig had, gooide alles in mijn karweikistje, pakte de workmate en de deurenklem en liep de winkel weer in. Ik merkte op, dat het meisje dat me binnenliet steeds in de buurt van de deur bleef en die steeds achter me op slot deed en als ik binnen wilde ze hem weer van slot haalde. Ik sjouwde de spullen naar beneden en knikte vriendelijk naar de meisjes die daar vastgebonden stonden. Toen ik bij het meisje over het hekje was aangekomen kon ik me niet meer beheersen en bleef even staan om naar haar uitdagende billen en openstaande kutgleufje te kijken. Ik stapte nog wat dichterbij en keek aandachtig naar haar kleine kutje, zoiets moois had ik nog nooit van zo dichtbij gezien, ik kon haar lekkers bijna ruiken! "OOooohhh" kreunde ze, "Maak me asjeblieft los… Dit heb ik allemaal tevoren niet geweten…" 

Ik keek om me heen of ik Tamara zag, en toen dat niet het geval was overlegde ik met mezelf wat te doen. Net toen ik haar los wilde maken hoorde ik gerucht achter me en stond Tamara daar met een kop koffie in haar hand. 
"Wat gaan we doen?" vroeg ze op kille toon. 
"Ehm, ze wilde losgemaakt worden" mompelde ik bedremmeld. 
"Niets daarvan, en Jacob, bemoei je niet met wat je hier ziet!" 
Ze draaide zich om, nam de intussen koud geworden koffie weer mee en liep weg. Ik keek naar het meisje, haalde mijn schouders naar haar op en liep naar mijn werkplek. Enige minuten later stond Tamara weer achter me en zei: "Hier, een vers kopje koffie." Ze zette het kopje op de workmate en liep zwijgend weg. Ik ging op mijn zaagbankje zitten en nipte aan de koffie. 
De koffie smaakte me uitstekend en gulzig dronk ik door. Te laat, veel te laat, drong het tot me door dat dit overnieuw een grote vergissing was, en bewusteloos gleed ik op de grond.

Toen ik wakker werd merkte ik, dat ik met mijn armen tegen het raamwerk aan de wand gebonden was en me nauwelijks kon bewegen. Ik was naakt, en had alleen mijn sokken nog aan. Vertwijfeld overlegde ik met mezelf hoe ik zo stom had kunnen zijn, zo was ik er de vorige keer ook ingetrapt, ik had beter moeten weten en die koffie niet op moeten drinken! 
Ik rukte aan mijn boeien maar die gaven geen krimp, die waren hier wel op berekend. Daar hoorde ik weer die hoge hakken klikken en even later stond Tamara kil glimlachend voor me. 
Ik voelde woede in me omhoog kruipen en ik bromde met boze stem "Maak me los!" 
Ze antwoordde: "Je bent vast vergeten dat je me met "Meesters" moet aanspreken? Haha, Jacob, ik zag je daarstraks en kreeg meteen onweerstaanbaar zin in je, en nu heb ik je! O ja, doe geen moeite, de kelder is geluiddicht, niemand kan je horen en mijn assistente is naar huis…"

Met een zwart stokje met een leren lusje aan het eind, zoiets als ruiters wel gebruiken, streek ze over mijn buik en gaf me enkele zachte tikjes tegen de zijkant van mijn bil. Tot mijn stomme verbazing voelde dit niet echt vervelend, eerder lekker, en toen ze dat door kreeg deed ze het nog eens, maar ietsjes harder. Mijn lul begon schokkend omhoog te komen en even later stond die trillend en fier recht overeind. "MMmmm, goed zo slaaf," hoorde ik haar mompelen. 
Ze zette haar nagels om de tepel van mijn linkerborst, kneep die zachtjes dicht en draaide en trok zachtjes aan mijn tepel. Ik vond het niet vervelend, eerder lekker, en genietend sloot ik mijn ogen. Wel voelde ik het plan in me opkomen dit haar betaald te zetten. Ik keek haar aan en zei zachtjes "Meesteres?" 
Ze zei " goed zo, Jacob, Je hebt een beloning verdiend! Wat is er?"

Ik zei dat mijn handen door de strakke boeien gevoelloos werden en dat ik ze wat losser wou. Ze keek me even aandachtig aan, overlegde met zichzelf wat ze zou doen en stapte toen toch dichterbij. Ze maakte de polsband ietsjes losser, en had bij het bewerken van de gesp haar beide handen en volle aandacht nodig dus ze lette even niet goed op, en daar zag ik mijn kans. 
Als de bliksem trok ik mijn hand uit de riem en greep haar bij de pols en draaide haar arm op haar rug zodat ze gedwongen was op haar knieen te gaan zitten. Ik was lichamelijk natuurlijk een flink stuk sterker dan zij, ze had niets in te brengen. Ik draaide haar arm verder door naar beneden en op haar rug waardoor ze op haar buik op de grond kwam te liggen, ik zette mijn voet op haar rug en haar pols en zette mijn gewicht daarop zodat ze niet weg kon komen en maakte ook mijn andere arm los. Ze draaide en spartelde om los te komen maar ik gaf geen krimp. Ik bond met de riemen die eerst om mijn polsen zaten haar armen op haar rug bij elkaar en trok haar aan haar bovenarmen en haar riem omhoog, met haar voeten ietsjes van de grond getild, tegenspartelend moest ze goedvinden dat ik haar eerst met haar voeten en toen de handen, gebonden mijn plaats liet innemen. 

Haar ogen bliksemden en spogen vuur. "Maak me los, jij oliebol, hoe durf je, IK ben de meesteres hier" sprak ze op boze toon. 
Ik keek haar glimlachend aan en zei: "Ja, dat is nu even verleden tijd, Meesteres, nu deel ik de lakens uit… En, hoe voelt dat nu? Zeker zelf nog nooit slavin geweest?" 
Zwijgend en boos keek ze me doordringend aan en als blikken konden doden was ik nu een lijk geweest. Ik ging vlak voor haar staan en maakte op mijn gemak de lange rij knoopjes aan de voorkant van haar pakje los. "Laat dat!" brulde ze, en weer begon ze te draaien en te worstelen, natuurlijk tevergeefs. Ik sloeg de revers van haar bovenstukje open en ontblootte haar mooie, harde, kleine borsten. Ik nam er, genietend, brutaal knedend een in mijn hand en genoot even van de elastische stevigheid ervan. Het voelde aan zoals de borsten van heel jonge tienermeisjes, tienerborsten die net ontloken waren, hard, stevig en elastisch veerkrachtig. Ik wreef met mijn duim zachtjes over haar tepeltje, die zich prompt oprichtte en hard werd. 
"MMmmm, de meesteres vindt het lekker!" bromde ik, gemeen naar haar glimlachend. 
Ook haar andere borstje kreeg die behandeling, en toen ook die hard werd boog ik me voorover en zoog en sabbelde er zachtjes aan, en ik voelde een huivering door haar heupen heengaan.

"Jacob! Schei daar onmiddellijk mee uit!" Schreeuwde ze, toen ze bemerkte dat ze de greep op de situatie ging verliezen. Spottend keek ik haar aan. Ik zakte door mijn knieen, ontknoopte de laatste knoopjes van haar speelpakje en trok de riemen kant om kant losmakend over haar enkels.
Ik nam de einden van de enkelriemen en maakte die vast om haar enkels, ervoor zorg dragend dat ze niet te vast zaten. Zoals ze daar stond, topless, in haar witte kanten slipje, zag ze er vertederend uit. Maar ik was nog niet klaar met haar. Ik ging dicht tegen haar aan staan, en voelde haar blote borsten en haar harde tepels heerlijk tegen mijn borst drukken. Mijn keihard geworden piep gleed tussen haar dijen en zat aangenaam klem tussen haar zijdezachte bovenbenen, vlak tegen haar heerlijk warme schaamlipjes. Ik greep haar vol bij haar kuif en trok haar hoofd achterover in haar nek. Ik gleed met mijn vochtige lippen zachtjes over de huid van haar keel en achter haar oorschelp en zag dat ze huiverde en kippevel kreeg. 
"Aha, haar zwakke plekje", dacht ik. 

Ik kuste en sabbelde haar hals, gleed steeds een klein stukje lager en ging zo door tot aan haar sleutelbeen. Ik zakte steeds ietsjes lager en sabbelde zachtjes en geil aan alle plaatsjes die ik tegenkwam en eindigde bij haar keihard geworden tepels. Ik kroop met mijn vingers kriebelend met mijn nagels langs haar zijen naar beneden en streelde over haar slipje heen haar billen. 
Ik gleed met mijn hand achterin haar slipje en kriebelde haar bilspleet. Al die tijd bleef ze ongenaakbaar met haar ogen mijn verrichtingen volgen. Ik knielde voor haar neer en keek omhoog. Een bloedgeil gezicht, een naakte vrouw gezien vanuit een laag perspectief! 
Ik schoof haar slipje een stukje opzij en kuste haar heuveltje. Voor het eerst reageerde ze, ze kreunde zachtjes en legde haar hoofd in haar nek. 

Ik nam de zijkant van haar slipje in mijn beide handen en scheurde het in tweeen. Naakt, haar handen en voeten gebonden, haar benen gespreid, zat ik tussen haar knieen en besloot dat ik haar het orgasme van haar leven zou laten beleven. Ik maakte een van haar benen los, trok haar gebogen knie zover omhoog dat ze nog net kon blijven staan en bond dat been toen bij haar knie weer vast aan het rek. Haar smalle roze kutlipjes stonden nu wijd open. Ik streelde haar mooi schaamlipjes en voelde dat ze drijfnat was, haar binnenlipjes glommen van het vocht. 
Ik snoof en genoot van haar heerlijke vrouwengeur.

Ik kuste haar roze lipjes en gleed met mijn tong naar boven waar haar genotsknopje zich bevond. Langzaam, plagend, likte ik haar knopje, en even later begon ze met haar heupen te bewegen. Haar schaamlipjes werden rood en zwollen op van verlangen en haar klitje richtte zich op vanonder haar voorhuidje. Ik sabbelde er zacht aan en hoorde haar kreunen, "HHhhmmmmm…." 
Ik stond op en zei op barse toon: "Ja, zo is het wel genoeg geweest!" Met glazige ogen keek ze me aan en zei: "Ga nou door!" 
"Haha, nee hoor, slavinnetje, dit is jouw straf nu! Er wordt niet eerder klaargekomen dan dat ik dat goedvind" 
Vertwijfeld rukte ze aan haar boeien. Met haar mooie donkere fonkelende ogen riep ze "Maak me los! Ik ben jouw slavin niet!" 
Vergiste ik me, of begon haar stem wat minder zeker te klinken? Ik lachte naar haar en draaide me om. Ik liep naar het rek met spullen en pakte een stel verchroomde tepelklemmen en legde die voorzichtig bij haar aan. Toen liep ik naar het meisje dat over het hekje hing en zei op zodanig zachte toon dat Tamara het niet kon horen: " Ik maak ik je los. Help me haar te straffen, daarna ben je vrij om te gaan." "Okee!" klonk het gesmoord. Ze hoefde er kennelijk niet zo lang over na te denken. Ik maakte haar los, eerst haar benen en toen haar handen.

Ik masseerde haar -door het voorovergebogen staan vermoeide rug even en voelde hoe ze met machteloze spieren met haar armen om mijn hals tegen me aanhing. Tamara begon weer te brullen dat ze los wou, ik pakte van het hek met de haken een klein zacht balletje met een leren koord erdoorheen, wrong het balletje tussen haar kaken en legde een strik in de veter achter haar hoofd. 'Zo, en nu zwijgen…" 
Met fonkelende ogen keek ze toe wat we aan het doen waren. Toen ik me weer aan de zorg voor het meisje wou wijden zag ik tot mijn grote genoegen in een donkere hoek een "Sybian" staan, de grote zwarte orgasme-machine, en kreeg een boosaardig ideetje.

(Voor de duidelijkheid: Een Sybian is een apparaat dat lijkt op een paardrij-zadel gemonteerd op een kleine verhoging zodat iemand geknield er overheen kan zitten, met in het midden een gat waar een dikke en grote dildo uitsteekt, en die dildo heeft een elektrische aandrijving zodat die in cirkels rondjes kan draaien en tegelijkertijd stevig trillen kan. Een en ander is uitstekend en heel precies instelbaar. Een Sybian wekt een niet tegen te stoppen orgasme op. Laat je het apparaat aanstaan, dan gaat het klaarkomen door tot je overlijdt van uitputting)

Ik trok het ding naar voren, liep naar de aan het hek gebonden Tamara, en smeerde vrij veel glijmiddel in haar mooie spleetje en kutje, en aan de dildo van de Sybian, maakte met een riem haar ellebogen opnieuw achter haar rug vast en maakte haar handen en benen los. Tamara gilde met door het balletje gesmoorde stem dat ze wel wist wat ik van plan was en dat ze het er niet mee eens was. Ik smeerde nog flink wat glijmiddel op de enorme dildo, en met zijn tweeen, het meisje en ik, tilde we haar over de dikke witte trilstaaf en ik bond haar handen aan het oog aan de voorkant van de Sybian, en bond met een lange kluister onder de machine door haar voeten vast langs de zijkanten. Zachtjes piepte Tamara, de dikke dildo diep in haar kleine kutje, om mijn medelijden, maar toen het ding eenmaal met zijn volle lengte in haar nauwe vagina gleed, zag ik dat ze warme kleurtjes op haar wangen kreeg. Het meisje kleedde zich aan, kuste me dankbaar op de wang en verloste de andere meisjes, en met zijn allen smeerden ze hem als een haas.

Toen we alleen waren pakte ik het bedieningspaneel en zette het ding zachtjes aan, en zag haar al na enkele ogenblikken genietend met haar heupen bewegen. Tijd om de intensiteit wat op te voeren. De Sybian begon zwaarder te brommen en te trillen, haar heupen schokten onbeheerst naar voor en achter. 
Na enkele ogenblikken volgde haar onvermijdelijke orgasme, en schokkend en stotend met haar heupen kwam ze heftig klaar. Ik zette de machine af, en wachtte tot ze weer bij zinnen was gekomen. Speeksel lekte uit haar mondhoek en drupte op haar borst. 
Ik zette het ding zachtjes aan en ging achter haar op het ding zitten en omvatte vol haar beide borsten en draaide de tepels tussen mijn vingers. Het zachte trillen van het apparaat zette zich door de zitting en ook haar hele lichaam voort en versterkte ook mijn erectie. 

Nu duurde het wat langer voor ze klaarkwam, en nog veel langer voor ze weer bij zinnen kwam. 
Ik herinnerde me het geile gezicht van een naakt meisje, gebogen over dat hekje, en ik kreeg een idee, ik ontknoopte haar krachteloze en willoos lichaam en duwde haar voorover over het hekje waar eerder het meisje op lag en bond haar met gespreide armen en benen aan de ogen op de vloer vast. Ik nam wat glijmiddel en smeerde mijn piep en haar kleine nauwe achterste rozebruine rozetje zorgvuldig in. Ik ging genietend achter haar staan en streelde haar billen, schaamlipjes en onderlichaam tot ze weer begon te bewegen en haar hoofd naar me toe draaide. Weer voelde ik die onweerstaanbare drang haar wild te neuken in me omhoog komen. Ik duwde zachtjes een vinger in haar strakke kontje en voelde duidelijk dat ze daar nog maagd moest zijn.

Ik trok de strik van haar halster los en trok de zachte rubber bal uit haar mond. 
Hijgend hoorde ik haar kreunen: "Niet doen, Jacob, niet daar, ik ben daar nog maagd, asjeblieft… Ik ben zo bang dat het zeer doet…" vroeg ze op smekende toon. 
Even aarzelde ik, en hoopvol keek ze achterom omhoog. Toen spreidde ik resoluut haar billen en drukte ik zachtjes mijn lul tegen haar roze kontgaatje, en verhoogde langzaam en voorzichtig de druk, ik wou haar immers niet bezeren. Na enkele seconden voelde ik haar kringspier zich ontspannen en gleed mijn eikel achter haar sluitspier. Ik voelde haar spieren krampen, en na weer enkele seconden gleed ik wat dieper, en wachtte weer even. Toen gleed ik in een langzame lange beweging door tot aan de wortel van mijn lul, en genietend van dit intense en strakke gevoel neukte ik haar langzaam in haar heerlijke nauwe bloedhete kontje.

Ik voelde dat het bij mij niet lang zou kunnen duren, en genietend gleed ik langzaam in en uit haar strakke kontje. 
"HHhhmmmm, HHhhmmmm" hoorde ik haar bij elke stoot kreunen, en langzaam maar zeker begon ze omhoog te drukken met haar billen. 
"MMmmmm, oh, wat is dit lekker, O ja, Jacob, spuit mijn kontje vol, kom klaar in me, geef me je zaad…" mompelde ze. 
Ik voelde vanuit mijn tenen een orgasme van wereldformaat omhoog denderen en drukte in een geile reflex diep door en kwam klaar, en ik bleef komen, en spoot haar kontje zo ontzettend vol met mijn zaad dat ik dacht dat ze over zou lopen. Het was heerlijk, ik voelde hoe mijn zak tegen haar heerlijke billen kletste . 

Met trillende knieen stapte ik naar achter en zeeg met krachteloze benen van het intense klaarkomen schrijlings zittend neer op de naast me staande Sybian, de dikke nog natte dildo tegen mijn zij gedrukt. Ik keek toe hoe mijn sperma uit haar enigszins openstaand kontje op de grond druppelde. 
Tamara keek me met tranen in haar ooghoeken aan en mompelde: "Jacob, toe, maak me los, ik wil in je armen liggen" 
Ik stond op, en liep naar haar toe. Ik maakte de kluisters rond haar enkels los, en daarna haar polsen. Ik wreef over haar rug om haar rugspieren wat los te maken, en trok haar overeind, en liet me weer op de Sybian zakken. Ze zakte door haar knieën op mijn schoot, sloeg haar armen om mijn hals en kroop tegen me aan. Na een dikke tien minuten trok haar aan haar hand overeind en samen liepen we, hand in hand, naar de doucheruimte achterin de kelder.

Genietend, samen onder de warme straal van de douche, haar armen om mijn hals en haar mond naast mijn oor, lekker tegen elkaar aan, mompelde ze "Dit zal ik je betaald zetten, wacht maar…"