Elvira en mijn kennismaking met BD SM


Inleiding:


Hallo, ik ben Cynthia Reimers en ik ben 24 jaar.

Toen ik de eerste keer leerde kennen wat BDSM te bieden had, heb ik heftig mijn best gedaan mezelf toe te staan die gevoelens naar boven te laten komen, maar het klopte gewoon niet.
Wat ik voelde, verlangde, wilde, was geen SM. Zij wilden pijn gedaan worden, ik wilde alleen maar straf. Zij wilden vernedering, ik wilde me alleen maar klein en afhankelijk voelen. Zij wilden machtsspellen, ik wilde alleen maar veiligheid. Zij wilden discipline, ik wilde seksuele opwinding. Op je billen krijgen was voor hen slechts een opmaat naar het echte werk, en ik wilde het als doel op zich.


Terug naar het verhaal:

Lente in Amsterdam was altijd al mijn favoriete seizoen, de tijd dat alles in de natuur weer tot leven komt in een stortvloed van geuren en kleuren. Na het grijze en grauwe koude weer van de winter maakt dit, dat als de sneeuw smelt er een deken van opwindende sensualiteit volgt.
Ik was al tamelijk laat en ik racete langs de straat op weg naar het postkantoor.
Ik maakte het deurtje van mijn postbus open en haalde er de stapel post uit. Bladerend door de gebruikelijke junkmail andere onzin en ook wat rekeningen zag ik daar een zacht geurende perkamenten envelop.. Ik kon nog net de woorden "Je bent uitgenodigd" ontcijferen door het half doorschijnende perkament dat de envelop vormde. Ik bekeek de achterkant van de envelop en zag een perfecte afdruk van een ovale kus van lipstick over het midden van de sluitzegel.

Toen ik naar huis reed was ik zo nieuwsgierig dat ik bijna de envelop in de auto al opende en nog voor ik thuis was de mysterieuze brief las, maar ik vermande mezelf en besloot te wachten tot ik thuis was. Na mijn jas uitgetrokken te hebben drukte ik het dunne lemmet van de briefopener onder de sluiting van de envelop, voorzichtig om het perkament niet te scheuren. Tot mijn stomme verbazing stond ons eigen adres op de voorkant van de envelop en de uitnodiging was handgeschreven in schitterend  kalligrafisch schrift, geschreven met gouden inkt op een effen diep matzwart kaartje.
In de linker bovenhoek zat een gaatje van een perforator met daar doorheen een dunne paarse satijnen lint in een strik. klaarblijkelijk had iemand een boel tijd en moeite gedaan om mijn uitnodiging zo mooi en romantisch mogelijk te maken.
Op de kaart stond: "Aan Cynthia Reimerts. Ter gelegenheid van het voorjaar nodig ik je uit voor een avond vol sensueel plezier op Vrijdag 22 Maart 2005 om 21.00 uur.
Kledingvoorschrift: Zwarte lingerie. Répondez S'il Vous Plaît"
Ik herkende onmiddellijk het adres op de onderzijde van de kaart, ik had kunnen weten dat deze uitnodiging van Elvira afkomstig was.
Elvira is een zeer succesvol grafisch artieste en een zeer succesvol grafisch ontwerpster hier in Amsterdam. We hadden elkaar in het Vondelpark ontmoet en we werden mateloos verliefd op elkaar. Elvira vertelde me dat ze altijd al biseksueel was geweest en ik had ook wel een paar affaires met meisjes gehad, maar mijn voorkeur ging toch voornamelijk uit naar jongens. Toen ik Elvira leerde kennen, veranderde dat allemaal…
Zij was alles dat ik ooit wilde in de liefde en met de envelop in mijn hand dwaalden mijn gedachten teug naar onze eerste ontmoeting.


Ik leerde haar kennen op een late vrijdagnamiddag in het Vondelpark waar ik heen was gegaan om mijn hondje Flip uit te laten rennen. Ik had me na mijn werk omgekleed in mijn oude sportkleding die wel vies mocht worden, we liepen en stuk naar een wat rustiger gedeelte en ik gooide met een  Frisbee die Flip dan apporteerde. Het was een prachtige voorjaarsdag, het was onbewolkt, bloedheet, en Flip hijgde buiten adem van het heen en weer rennen en ik was drijfnat van het zweet van het achter Flip aan hollen, toen ik Elvira daar op het gras naast het grindpad zag terwijl ze haar tekenspullen bijeen raapte en alles in haar grote werkstukkenmap deed.
Ze was voor een meisje tamelijk lang, zeker 1.75 en in zichtbaar goede conditie en haar huid was prachtig gebruind door de zon en haar gebruinde huid benadrukte prachtig de toon van haar gespierde lichaam. Haar haar was glimmend gitzwart, in een pagemodel schouderlang geknipt, dik en stijl. Ze droeg een moderne camouflagebroek, afgetrapte Nikes en een botergeil wit Tshirt. Ik vond haar een prachtige vrouw!
Flip rende met zijn frisbee in zijn bekje naar haar toe, rende enkele rondjes om haar voeten heen en liet de Frisbee op haar voet vallen alsof hij wilde zeggen "Kom op, ga nog niet weg, gooi de frisbee voor me weg!"
Ik was even blijven staan en sloeg haar ondertussen, zo drong tot me door, in complete adoratie gade.
"Hee hallo," zei ze met lieve stem tegen Flip, hem over zijn kop aaiend, "wou je soms spelen?" Flip blafte luid en rende weer wat rondjes om haar voeten heen. God, ze was adembenemend, en om het nog meer verleidelijk te maken had ze een Australisch accent. "Heej," zei ik, "Sorry, Flip krijgt niet snel genoeg van rennen en spelen."
Ze zei "That ’s okay. Ik ken het gevoel. Hij is echt leuk." met haar opwindende accent en ik smolt meteen weg.
Ze stak haar hand naar me uit, haar fonkelende ogen keken me aan en ze stelde zich voor. "Haai, Ik ben Elvira."
"Aangenaam kennis te maken, ik ben Cynthia. Jij bent duidelijk niet in Amsterdam geboren, kom je uit Australie?"

Ze lachte breed. "Ik ben opgegroeid in Melbourne, maar heb jaren geleden gestudeerd op de Rietveld academie hier in Amsterdam. Ik was zo blij met het in vergelijking met de bloedhete omstandigheden in Australie, het milde en koele weer hier dat ik besloot hier te blijven."  
Aan haar zinsopbouw hoorde ik dat, ondanks dat ze zeer goed Nederlands sprak toch een "niet-native" was. Ze draaide zich half om en gooide de frisbee een eind weg en Flip holde naar het struikgewas waar hij was terechtgekomen om hem op te halen. Het was onmogelijk de spieren op haar sierlijke arm niet je aandacht te laten trekken, en ik was er zeker van dat ze in de gaten kreeg dat ik er naar keek.
Ze was kennelijk gewoon dat mensen bewonderend naar haar keken, gezien haar neutrale reactie.
Ik vroeg haar "Wat ben je aan het tekenen?" en ik wees naar de dikke map met daarin de stapel schetsboeken.
"Ik had geen zin meer en was net klaar en aan het opruimen. Ik werk op dit moment aan een reclamecampagne voor Restaurant Bakboord, dat grote visrestaurant in Zandvoort."
Ik kende dat restaurant wel, het was een van de beste restaurants in de regio maar een beetje te  prijzig voor mij.  Ze vervolgde "Ik ben grafisch ontwerper, en ik heb dit klusje aangenomen en het is een groot project. Ze zijn daar aardig cool en ze laten me, zolang ik aan dit project werk daar gratis eten tot ik het klusje af heb."
"Wow, Dat is wat ik noem mooi meegenomen. Ik heb daar altijd al eens willen eten, maar het is er voor mij veel te duur. "

Haar donkere ogen fonkelden opnieuw, nu ook geheimzinnig toen ze me aankeek.
"Nou, ik ga er straks heen nadat ik me thuis wat heb opgeknapt en omgekleed. Je bent welkom om met me mee te doen als je daar zin in hebt. Ze vinden het niet erg als ik iemand als gezelschap meeneem, en ik vind het eigenlijk ook wel gezellig"
Ik dacht even na, ik was geïntrigeerd door deze prachtige vrouw en gretig om met haar naar Restaurant Bakboord te gaan. Ik zei "Echt? dat klinkt goed. Dank je, dat is aardig van je. Het zal me ongeveer een uur kosten om me op te knappen en om te kleden.
Ik woon hier vlak bij."  Ik gaf haar mijn adres en ze zei dat ze me over een uurtje op kwam halen..

De deurbel ging en ik deed de deur open. Ze had een totale verandering ondergaan, ze droeg een witte half doorschijnende katoenen bloes en een zwarte strakke kokerrok met zwarte hoge hakken. Ze zag er fantastisch en bloedverleidelijk uit zo!
Flip was zo opgewonden toen hij Elvira weer zag, dat ik hem in de keuken moest opsluiten met zijn speelgoed en zijn buffelkauwstang. Ik was ook opgewonden, maar deed mijn best om dat niet te laten merken.
"Haai!" zei ze en liep voor me uit de huiskamer binnen, om zich heen kijkend. "Mooi huis heb je hier zeg! Ik ben gek op die oude huizen met die mooie oude houten vloeren en die hoge plafonds!"
Ik zei "Ja, ik ook, het was het eerste huis dat ik ging zien en bracht gelijk een bod uit. Toen ik het ging bezichtigen was ik onmiddellijk verliefd op het huis, En nu is het van mij!"
We keken wat rond en ik vroeg "Wil je een koel glaasje witte wijn voor we weggaan?"
Elvira zei: Dat lijkt me heerlijk, waar gaan we zitten?"
"Mijn slaapkamer is boven, en daar is een veranda met een serre die uitkijkt op het park. Laten we daar gaan zitten, ik vind het heerlijk daar te zitten op deze tijd van de dag, met een goed glas wijn en dan heerlijk ontspannen."

We namen onze glazen mee naar boven en zaten tegenover elkaar in zo`n lekkere luie zitzak. Het begon wat minder licht te worden maar ik had nog helemaal geen zin in dat valse elektrische licht dus ik pakte de aansteker en ontstak wat kaarsen.  
Waarschijnlijk zag ze wel dat ik nerveus en opgewonden was, ze sloeg me duidelijk gade toen ik de aansteker zocht en de kaarsjes aan stak en de stereo aan zette en Sky-radio opzocht.
Ik voelde best wel dat ze wilde vaststellen of ik interesse had in meisjes of niet.
Ik vond mezelf bepaald niet echt hetero, ik voelde me eerder Bi, en was er best wel comfortabel mee. Ik schoof mijn zitzak naast haar, een goede meter bij haar vandaan.
"Ik vond je lange haar mooi," zei ze." Vind jezelf gelukkig, roodblond lang haar met golven licht prachtig op bij kaarslicht!"
Ik bloosde  en zei dat ik elk voorjaar opnieuw in de verleiding kwam het lekker kort te knippen, maar tot nu toe het er nog niet toe gekomen was.
"Dat zou hartstikke zonde zijn," zei ze, "die verrukkelijke krullen kwijt te raken!"
Ze nam een nipje van haar wijn en keek me belangstellend aan.
"Wat voor werk doe jij, Cynthia?" vroeg ze.
"Ik werk bij Health, je weet wel, dat gezondheidsblad, op een afdeling waar lezers hun verhaal of hun commentaar in kunnen zenden. Ik heb Nederlands en Didactiek gestudeerd maar dat laatste is er nooit van gekomen. Ik zoek uit wat geschikt voor plaatsing is en wat troep is en edit het zonodig"

Ze lachte en zat ontspannen achterover in haar zitzak, en liet zich op haar zij zakken, liggend op een elleboog. Ik kon mijn ogen niet van die lange slanke vrouw afhouden.
Het werd later en later, we hadden inmiddels beiden twee glazen wijn op, de fles was bijna leeg en Restaurant Bakboord, hoe aantrekkelijk en lekker ook, was in de verste verte niet meer zo eetlust opwekkend en smakelijk als wat er nu zou gaan gebeuren.
Elvira keek me aan en vroeg "Val je soms ook wel op meisjes, Cynthia? Ik mag graag met mannen omgaan, maar soms ook wel met een meisje hoor!"
Ik antwoordde "Ja, ik ook, heel soms."
Ik was in het geheel niet geschokt door haar vraag, in feite waardeerde ik haar rechtstreekse benadering wel. Ze schoof wat dichterbij, pakte me bij mijn kin en kuste me diep en heerlijk met haar half geopende mond. Haar tong was warm en vrijmoedig en zelfverzekerd en onderzoekend, en ik genoot intens van het moment.
"Zou jouw heel soms nu een van die momenten kunnen zijn?" vroeg ze terwijl ze me losliet.
Ik keek haar aan en stamelde "Na zoals jij me nu gekust hebt is er geen twijfel meer mogelijk."

We zijn toen niet meer aan Bakboord toegekomen, in feite hebben we mijn slaapkamer niet meer verlaten, en is ze de volgende dag ook bij me gebleven, en na een week is ze bij me ingetrokken. Met elke dag die verstreek werd onze liefde dieper en onze seks heter en heter. Na ongeveer een week of twee na onze eerste ontmoeting zei Elvira dat we spelletjes gingen doen. Ze zei dat ze een strap-on had en of ik daar wel eens kennis mee had gemaakt. Ik zei van niet en was zeer nieuwsgierig. Ze zei dat ze er zelf aan verslingerd was.
We lagen op bed, ze had een tube glijmiddel klaar gelegd en ik was volkomen onvoorbereid op hoe het voelde toen ze het ding om bond en me op mijn buik rolde en de kunstpiemel zachtjes tegen mijn kutlipjes aan drukte. "Ga eens op je handen en voeten…" zei ze, ik kroop omhoog en ze schoof wat kussens onder mijn buikje.
Ze zei zachtjes "Ontspan, laat de kussens je gewicht dragen."
Mijn sappen begonnen van voorplezier te vloeien en het voelde alsof er smeulend vuur tussen mijn schaamlippen was. Ik hoorde haar de dop van de tube glijmiddel open klikte en voelde hoe ze het voorbind-ding insmeerde.

Ze leidde het ding tussen mijn schaamlipjes en wachtte tot die zich gewillig opende. Ze schoof het dikke harde ding langzaam naar binnen en liet me even wennen aan het gevulde gevoel. Ze begon op haar gemak, met langzame ondiepe zetjes en toen ze zeker wist dat ik het ding hebben kon en overduidelijk genoot van wat ze met me aan het doen was begon ze me zonder medelijden te neuken, haar dildo diep in me te beukend.
Kreunend van genot werd ze door me ontvangen.
"Je bent goed, schatje, ik hou van de manier waarop je mijn pik ontvangt. Ik wil je neuken totdat je me smeekt te stoppen, en dan wil ik nog veel meer. Ik ga je klaar laten komen zoals geen man je klaar zal kunnen laten komen. Ik ga je neuken zoals je nog nooit geneukt bent. "
Het begon als een vanuit de diepte komend sidderen en mijn orgasme bouwde zich op tot een eruptie, als een uitbarsting van een vulkaan. Ik stortte voorover op de kussens, met slappe krachteloze benen, mijn hele lichaam schuddend en stuiptrekkend van de diepe kracht van mijn orgasme zoals ik dat nog nooit eerder beleefd had.
Ze had in een ding gelijk: Geen man had me ooit zoiets heerlijks laten beleven. Ze stopte met me te neuken maar hield de dildo nog even in mijn nog zinderende kutje. Ze lag boven op me en streelde mijn warme nog nagloeiende wangen, kuste me teder en zei: "Dit is nog maar het begin, nu houden we even pauze. ik ben nog lang niet klaar met je!"
Even later begon ze opnieuw te bewegen en opnieuw voelde ik een daverend orgasme vanuit mijn tenen omhoogkruipen.

Steeds weer op dit soort momenten voelde ik me onderworpen aan haar liefdesspel en mijn eigen diepste verlangens. Het duurde niet eens zo heel erg lang dat we onze rollen bevestigden, ik was altijd de ontvangende en zij altijd de gevende, ik liet haar willoos bepalen wat ze met mijn lichaam deed, ongeacht wat ze ook wenste, en het was allemaal even heerlijk.
Op een nacht kleedde ze me uit en trok me een zwarte leren slip aan, niets anders.
Ze zei, "We gaan vanavond een nieuw spelletje doen. Ga op je rug op bed liggen. "   
Ze nam een met glimmertjes versierd kistje uit de kast en ging op de zijkant van het bed zitten met het kistje op haar schoot zodat ik niet kon zien wat ze uit het kistje nam en wat ze aan het doen was.
"We zullen niet alle spullen vanavond nodig hebben, een paar maar."
Ze nam een stel gestoffeerde handboeien uit het kistje met een kort zilveren kettinkje aan het midden bevestigd.
"Hou je polsen voor je lichaam en hou ze tegen elkaar."
Ze deed de handboeien om mijn polsen en controleerde of ze niet te strak zaten en maakte het zilveren kettinkje aan een spijl van het hoofdeinde van het bed vast. Dit was nieuw voor me, onze seks was al ver boven mijn wildste dromen, maar nu bleek dat het nog veel wilder zou worden. Ik was niet in het minst bang, ik zou alles voor deze meid, de liefde van mijn leven, doen.   

Het volgende dat ze uit het kistje pakte was een fluwelen blinddoek en plaatste die over mijn ogen. Ze controleerde of het ding goed zat en geen pijn kon doen en vroeg toen: "Kun je wat zien? Het moet zo strak zitten dat je met geen mogelijkheid kan zien wat er gebeurt."
Ik zag geen steek, maar de geur van de rozenolie die Elvira altijd op had werd onmiddellijk sterker. "Goed," zei ze. "Dit is een spel van sensualiteit op het meest basisch niveau. Ik ga je verschillende dingen laten ruiken en proeven. Ze kunnen heet, zuur, zout of zoet op je tong of in je mond zijn. Je mag je onder geen voorwaarde bewegen en je mag je mond slechts openen of je tong gebruiken op mijn commando. Je wordt beloond of gestraft naar hand van je antwoorden. Begrijp je het?"
Slaafs knikte ik van ja, ik mocht immers mijn mond niet open doen...
Onmiddellijk voelde ik hoe haar mond zich dwingend over mijn ene tepel sloot, haar tong heel geil er omheen dartelde en hoe die zich in verlangen oprichtte. Ook mijn andere tepel kreeg een zuigbeurt en het dunne zachte haar op mijn schaamlipjes werden teder en zachtjes gestreeld.
Genietend lag ik kreunend en zuchtend achterover, ik had geen flauw benul van wat er zou gaan komen.

Elvira voelde tussen mijn schaamlipjes of ik al vochtig was, en richtte zich op en mompelde "Ruik!" 
De prikkelende geur van mandarijn vulde de kamer. "Wat is dit?"
"Zuur," zei ik.
"Heel goed. Open je mond, net ver genoeg om je tong uit te kunnen steken. "
Ik tuitte mijn lippen en stak mijn tong zo ver als ik kon uit. Het was een vreemde sensatie in het donker, niet wetend wat er stond te gebeuren. Elvira plaatste haar met mandarijnsap doorweekte tepel op mijn tong en zei "Lik, maar beweeg je mond niet, het is je alleen toegestaan je te tong gebruiken."
Ik hoorde haar zachtjes kreunen van genot. Dan opeens was er niets, dus ik sloot mijn mond.
"Ik heb niet gezegd dat je je mond mocht sluiten," sprak Elvira op scherpe toon en gaf me met haar vlakke hand een klets op mijn linkerborst. Ik gromde van schrik, maar het deed niet echt pijn of voelde het vervelend of zo.
"Ik was je vergeten te vertellen," zei ze, "dit spel brengt zowel plezier als pijn met zich mee. Nu, open je mond! "

Ik deed zoals ze zei en stak mijn tong uit. KLETS! Weer een klets met die vlakke hand op mijn borsten. "Ik had niet gezegd dat je je tong uit moest steken, ik had alleen maar gezegd dat je je mond moest openen."
Ik voelde hoe Elvira ’s vinger het spoor van mijn lippen volgde met iets dat van alcohol branderig was, en ik proefde bijna onmiddellijk dat het tequila was. Ik kon niet een twee drie bedenken onder welke categorie dit zou moeten vallen, maar nog voor ik kon antwoorden duwde ze opnieuw een tepel in mijn mond, en deze keer was die in zout gedoopt. "Zuig mijn tepel."
Na enkele seconden zei ze "Stop nu met zuigen en doe je lippen strak tezamen."
Toen ik dat deed duwde ze enkele seconden later mijn lippen uiteen met haar tong. Een behoorlijk flinke scheut Tequila stroomde uit haar mond en in de mijne. Ik slikte het door en voelde de drank onmiddellijk een gloeiend spoor door mijn lichaam trekken en in mijn bloedbaan opgenomen worden en ze drukte haar andere gezouten borst in mijn mond.
Ik was inmiddels zo opgewonden en geil geworden, het leek wel of ik in een milde staat van shock was, ik kon aan niets anders denken dan klaar te komen en ik vergat van de weeromstuit te zeggen welke smaak dit was. De klets op mijn tiet bracht me weer terug in de werkelijkheid van ons opwindende spel.  

"Zout!" zei ik haastig, "Zout!" De nacht ging zo zeker twee uur door, met een uitgebreide selectie van ingredienten, varierend van kerriesaus tot esdoornstroop. Ze had het kennelijk allemaal tevoren klaargezet en zeer goed voorbereid…
Ik was uitgeput van de opgebouwde spanning en bloedgeil van verlangen en was voorbereid om bij de minste geringste aanleiding heftig klaar te komen.
Ik voelde dat ik aan niets anders meer kon denken dan aan wat mijn lichaam wilde, maar hield me stil en wachtte op het volgende dat ze me vertelde te doen. Ze zei "Let op, ik heb een speciale verassing voor je" terwijl ze de blinddoek opnieuw controleerde. Ik hoorde bewegingen en voelde hoe haar satijnzachte dijen aan elke kant van mijn hoofd gingen. Ze bewoog zich voorwaarts en ik begreep dat ze met gespreide knieen op mijn mond zou gaan zitten, facesitting.

"Steek je tong uit, Cynthia, zo ver als je kunt, rek hem desnoods uit."
Ik voelde haar warme, heerlijk fris ruikende vochtige schaamlippen mijn mond bedekken, ik voelde hoe haar schaamlippen zich openden zich en mijn tong verzwolgen.
"Ik heb er iets voor je in gestopt, als je het weet te vinden heb ik een nog grotere beloning voor je in petto."
Ik begreep wat ze bedoelde en drukte mijn tong zo diep mogelijk in haar liefdesnestje, en ik voelde dat haar klitje groot, warm en opgezwollen was. Ik voelde dat ze op het punt van klaarkomen was en probeerde mijn aandacht te richten op haar kutje en het object dat in haar was en dat ik zou moeten ontdekken, maar ik was te veel in verzoeking gebracht door haar pulserende klit en begon haar heerlijke kutje te likken.  
Ze reikte achter zich en kletste me weer met haar vlakke hand op mijn borsten, harder dan tevoren. Ik hervatte mijn zoektocht in haar nestje en voelde iets glads en kleverigs, en zoet, en ik kromde mijn tong er omheen en trok het naar buiten en liet het in mijn mondholte glijden. Het was een bijzonder geil gevoel, zo opgewonden te zijn en dan dit heerlijke zoete in mijn mond, het was een Mon-Cherie, en ze zei "Heel goed gedaan!"

Ze liet me geblinddoekt en vastgebonden en trok me mijn slipje uit en drukte mijn knieen wijd uiteen en spreidde mijn lipjes. Mijn kutje was een rivier van vocht, en ik kwam al meteen zowat klaar toen ze haar mond op mijn clitoris drukte. Mijn heupen schokten naar haar mond toe om haar tong tegemoet te komen en weer die klets met haar vlakke hand, dit keer op mijn schaamlippen.
Mijn eerste drang meteen klaar willen te komen zakte iets weg.
Elvira onderzocht met haar tong mijn hunkerende en hard geworden clitoris en ik uitte een schrille gil toen ze hem op zijn centrum raakte en zachtjes en dwingend haar tong er langs haalde. Ik uitte onsamenhangende woorden, mijn orgasme naderde, mijn kutspieren begonnen met lange scheuten te pulseren, oh mijn God ik voelde het vanuit diep van binnen omhoog komen, alle spieren in mijn lichaam spanden zich aan bij het gevoel elk moment te kunnen exploderen, en binnen 10 seconden kwam ik gierend klaar met een lange AAAAAhhhhh uit mijn mond  en Elvira kreunde van genot toen ik schreeuwend haar naam riep en bokte en draaide met mijn heupen en het werd zwart voor mijn ogen en ik kwam voor mijn gevoel wel een minuut klaar, krachtig en diep, zoals ik nooit eerder in mijn leven was klaargekomen.
Ik lag met trillende benen naar lucht te happen, en na enkele minuten was ik wat gekalmeerd en kropen we tegen elkaar aan en kuste elkaar gepassioneerd, de sappen van onze kutjes in een lange vochtige tongzoen vermengend.
 

Verzonken in herinneringen legde ik de kaart glimlachend op de tafel. Mijn kutje was doordrenkt door het terugdenken aan ons sensuele raadspelletje.
Ik kon niet wachten op het opstarten van de computer om haar het antwoord te sturen.

  Ik schreef "Sommige uitnodigingen mogen nooit geweigerd worden.!"