Gestraft...

 

Het was Vrijdag namiddag, bijna het einde van een lange week werken.

Mijn collegaatje Andrea liep langs mijn bureau en zei onder het langslopen; "Kop op, nog even en we gaan lekker zitten en eten!" 
Andrea werkt hier nog niet zo lang en we hadden al snel de gewoonte opgepakt om op Vrijdagavond samen uit eten te gaan aangezien ze bij mij vlakbij, aan het eind van de straat woont. Ik was nog niet zo lang geleden gescheiden en vond het best gezellig zo.
Ik lachte breed en antwoordde "Ik weet het…Als ik het tenminste nog zolang uithoud!"

Hoe kon ik weten wat me die avond zou gaan overkomen…

Het was vijf uur en we pakten onze spullen bij elkaar en liepen naar mijn auto.
Toen we eenmaal binnenshuis waren vroeg Andrea "Ga je vast douchen en omkleden, dan blijven we gezellig hier en maak ik een grote pan pasta?"
Ik voelde wel wat voor haar plan en begaf me naar de badkamer.
Ik begon me uit te kleden en hing mijn blazer in de kleerkast, maakte de knoopjes van mijn bloes los en gooide het ding in de wasmand, ik schopte mijn schoenen van mijn vermoeide voeten en trok mijn panty uit en gooide die ook in de wasmand, ik trok mijn BH en slipje uit en ook die gingen de wasmand in. Ik stapte onder de douche en net toen ik de kraan open wilde draaien stapte Andrea bij me in de douche.
"Wat doe je nou?" vroeg ik verbaasd. Ze had me nog nooit eerder in deze staat van ontkleding gezien.

Ze zei niets maar ze greep mijn polsen en nog voor ik kon reageren had ze me met een stel handboeien mijn armen achter mijn rug in de boeien geslagen.
"Wat ben je verdomme aan het doen!!" schreeuwde ik boos. 
Ze antwoordde "Ik ga je geven wat je verdiend, sloerie. Ik ben het zat om de hele dag aan te moeten zien hoe je de jongens op het werk opgeilt met je sletterige kleding en je uitdagende gedrag! Waar haal je de brutaliteit vandaan tegenover alle andere meisjes op kantoor om zonder BH of met een veel te kort rokje zodat bij de minste beweging je minieme slipje zichtbaar is op je werk te verschijnen! Je moet een sloerie zijn of een amateur-hoertje op zoek naar nog meer klanten!!".
Ik was geschokt en sprakeloos over haar taalgebruik en wat ze er allemaal uitgooide.

Ze nam mijn gedragen slipje uit de wasmand en trok me mee naar het bed en drukte me achterover ruggelings op bed. 
Ze kneep hard in een van mijn tepels en toen ik mijn mond opende om hard AU! te roepen drukte ze mijn gedragen slipje in mijn mond en bond er een stuk verband met een strik achter mijn hoofd omheen vast. Ik begon nu echt bang te worden, wat was ze van plan dat ik mijn mond moest houden? Toen ik eenmaal op mijn rug lag bond ze mijn enkels met mijn benen wijd gespreid aan de hoeken van het bed vast. Dan nam ze een rol verbandzwachtel uit haar tas en bond mijn handen aan de hoeken van het hoofdeinde. Ze trok de bindingen strak en ik was compleet lamgelegd en elke bewegingsvrijheid was me ontnomen. 
Ik was behoorlijk bang in het begin en worstelde om los te komen maar het was allemaal zinloos, natuurlijk gaven de bindingen en de handboeien niet toe!

Daar lag ik dan, mijn benen wijd uiteen gespreid, mijn kutlipjes stond een flink stuk open, mijn armen wijd gespreid en vastgebonden, en een knevel in mijn mond. Ik kon me niet bewegen en ik kon ook niet schreeuwen…
Ik keek toe hoe ze de kamer verliet en even later terugkwam met een zwarte nylon tas. Ze ritste de tas open en trok er een leren rijzweepje uit. Ik dacht "O mijn God, ze gaat me er van langs geven!"

Ze aarzelde niet en begon plagerig mijn benen, mijn dijen, mijn buikje en mijn borsten ermee te strelen. Als ik had kunnen schreeuwen van angst had ik dat zeker gedaan, ik had genoeg BDSM-verhalen gelezen om te weten wat er nu zou gaan gebeuren. 
Ze zei "Ben je er klaar voor, sloerie?"
Ik keek in verschrikking toe hoe ze haar arm strekte en de rijzweep langs haar hoofd omhoog liet gaan en hoe de furieuze zwiep van het ding door de lucht klonk toen ze mijn benen begon te geselen. Ik sprong zowat een halve meter omhoog van het bed van pijn toen de zweep striemend op me neerkwam. Ze liet haar slagen kriskras over mijn benen gaan en na een tijdje gingen haar slagen langzaam omhoog naar mijn bovenlichaam en ze liet een regen van striemende slagen neerkomen op mijn dijen, mijn buik en mijn gevoelige borsten. Ze bleef even stilstaan bij mijn arme kutje om speciaal die plaats een uitgebreide behandeling te geven. Mijn kutlipjes stond al snel in lichterlaaie van de pijn en mijn lichaam schokte bij elke slag onwillekeurig omhoog en ze bleef maar genadeloos doorgaan en het deed allemaal zo ontzettend pijn dat ik al snel alle gevoel verloor, het leek een lange eindeloze pijnscheut en haar aanval hield maar niet op.

Opeens had ze er genoeg van en hield het op en hijgend van inspanning gooide ze de zweep op de grond en wiste zich het zweet van haar voorhoofd. De pijn waar ik niet aan probeerde te denken kon ik niet langer vermijden en vloeide door de afwezigheid van nieuwe slagen in volle hevigheid in mijn systeem terug. Tranen biggelden over mijn wangen en ik snikte hevig in de dunne nylon stof van het in mijn mond gepropte slipje en ik tilde mijn hoofd iets op en zag dat mijn lichaam van boven tot beneden onder de felrode vurige striemen zat.

Ik zag haar de badkamer ingaan en ze kwam terug met een scheermes en een bus scheerschuim.
Geschokt dacht ik bij mezelf "Oh shit wat is het volgende dat ze met me gaat doen? Mijn keel doorsnijden? Me besnijden, mijn klitje eraf snijden?"
Ze klom op bed en zat op haar knieen tussen mijn benen en zei "Ik ga je kut kaal scheren, sloerie, sloeries moeten schoon en kaal gehouden worden. Als ik jou was zou ik me niet bewegen, als je tenminste niet wil dat ik met mijn mes uitschiet en ergens iets af snijd."

In weerwil van alle pijn die ik voelde zou ik me onmogelijk hebben kunnen bewegen, maar hoe dan ook deed ik mijn best doodstil te blijven liggen. Ze kliederde een dikke laag schuim op en rond mijn kutgaatje en over mijn venusheuvel. Ze zette de bus schuim opzij en begon met het scheermes over de ingezeepte zones te gaan.
Ze maakte lange, vegende bewegingen over mijn venusheuvel en spoedig was ik daar kaal. 
Ze maakte kortere bewegingen langs de zijkant van mijn schaamlippen en trok mijn gevoelige schaamlipjes ferm uiteen om de huid strak te trekken en ook daar was al spoedig geen haartje meer te bekennen.
Ze ging door met haar werk rond mijn opening en om mijn klitje heen. Na een paar minuten kondigde ze aan dat ze klaar was en ik nu "schoon” was. Ze ging opnieuw naar de badkamer en kwam teug met een washand en een handdoek en begon het overgebleven scheerschuim te verwijderen. Mijn kutje had nog nooit eerder zo onbeschaamd open, zo kwetsbaar en onbeschut tentoongesteld gevoeld. 

En er was niets dat ik kon doen...

Ze zette haar nylon tas op de grond en nam er een rol uit, en toen ze die naast me op bed legde trok ze een strik los die de rol bijeen hield en rolde het ding uit. Het was net iets te ver buiten mijn gezichtsveld om te kunnen zien wat het nou precies was.
Ze zei "Ik heb je nu gestraft voor wat en wie je bent, je bent een sloerie en een hoer, en ik ga je nu ook alvast straffen voor wat je later nog zou kunnen gaan doen, zodat je goed weet dat je dat beter uit je hoofd kan laten."

Ze nam een fles alcohol en ontsmette mijn onderlichaam van mijn dijen tot boven mijn venusheuvel en daarna nam ze een fles jodium en smeerde met een dot watten mijn hele onderlichaam in. 
Ze greep in de rol en nam iets dat er uitzag als een grote oversized injectienaald. Ik had geen idee wat ze ermee van plan was en waarom ik over zo`n groot oppervlak ontsmet moest worden, ze zou me toch niet gaan besnijden, en opnieuw bekroop me de angst dat ze mijn clitoris zou verwijderen. Tranen schoten in mijn  ogen bij dat idee…
Ze kroop weer op bed en zat op haar knieen tussen mijn benen en trok mijn buitenste schaamlippen strak. Ik voelde opeens een felle helse pijn door mijn onderlichaam gaan en ik wist binnen een onderdeel van een seconde dat de naald dwars door mijn beide schaamlippen was gegaan, de pijn kwam zo opeens en was zo intens en scherp dat ik licht in mijn hoofd werd en flauw viel......

 

 

Ik ontwaakte later, geen idee hoe lang ik buiten westen was geweest. De kamer was donker en ik lag onder het dekbed. Ik klikte het lichtje op mijn nachtkastje aan en bemerkte dat ik niet langer gebonden was. De kamer was doodstil en verlaten. Had ik dit allemaal gedroomd?
Ik schoof het dekbed van me af en keek naar mijn lichaam.
Nee, ik had het zeker niet gedroomd. Mijn hele lichaam van mijn voeten tot mijn schouders was overdekt met vuurrode kwaadaardige striemen en mijn huid voelde aan alsof het in brand stond.
Dan herinner ik me opeens dat ze iets met mijn schaamlippen gedaan had. Ik spreidde mijn benen en keek naar mijn kutje. Het was er heel erg naakt en heel erg kaal. Dan zag ik wat ze precies met me gedaan had.

 

Ik vloekte luidop "O mijn God, die vuile koleremeid!!"
Ze had piercings aangebracht die mijn schaamlippen volledig doorboorden en ze afdoende tegen elkaar aangedrukt hield en ze had een hele serie bellbars en klitringen bij me aangebracht die de ingang naar mijn schede volledig afsloot en mijn clitoris onbereikbaar maakte.

Mijn schaamlipjes waren in feite aan elkaar geniet…