Hallo, ik ben Sjoukje  en ik ben 22 jaar.
Mijn nieuwe vriendje Hugo heeft me toevertrouwd dat hij wel in is voor een heftig spelletje. 
Dat kwam goed uit, ik vind dat ook wel leuk om te doen.De stoel in mijn slaapkamer waar ik avonds mijn kleren op leg als ik me uitkleed is er zo een met armleggers zodat ik hem gemakkelijk met zijn benen aan de poten en zijn armen aan de armleggers kan vastbinden, heel simpel met wat sjaaltjes of nylonkousen.

Laatst hoorde ik hem de trap op stommelen en wachtte ik hem achter de deur op en greep hem van achter af vast toen hij nietsvermoedend binnen stapte. Ik zette al mijn kracht en drukte hem in mijn stoel.  
Hij vermoedde wel dat er iets opwindends ging gebeuren dus hij speelt het spelletje gewillig mee en nadat ik hem zijn kleren had uitgetrokken bond ik hem eerst zijn polsen aan de armleggers en daarna zijn enkels aan de poten van de stoel vast zodat hij zich niet meer kon bewegen en verplicht is toe te kijken wat ik ga doen.

Dan zet ik een CD met een zwoel muziekje op en begin langzaam te strippen.
Eerst mijn Tshirt, dan mijn jeans, en vervolgens mijn BH en bevrijd mijn borsten uit hun gevangenschap, dit alles op enkele centimeters van zijn gezicht. Gretig kijkt hij toe.
Ik sta vlak voor hem, en haak mijn vingers achter het elastiek van mijn kanten slipje en schuif dat enkele centimeters naar beneden.
Dan draai ik me om met mijn billen naar hem toe en spreid mijn benen een stukje en schuif voorovergebogen langzaam mijn slipje naar mijn enkels, hem een perfect uitzicht gevend op mijn nu openstaande bilspleet en mijn warme rode schaamlipjes.
Ik draai me om en zet een van mijn voeten op zijn schoot en glij met mijn vingers over mijn tepels, mijn buikje en tot slot over mijn schaamlipjes.

Ik spreid met een hand mijn lipjes en met mijn andere hand druk ik het huidje over mijn klitje naar achter en draai met mijn vingers langzaam rondjes om mijn kloppende klitje, en voel de opwinding in me langzaam toenemen. Ik reik naar beneden en druk een vinger in mijn hunkerende kutje, spreid mijn lipjes zodat Hugo kan zien hoe mijn vocht begint te stromen. Ik kan mezelf nauwelijks nog tegenhouden en kom lang en hard klaar terwijl ik hem recht in zijn ogen kijk.  

 

Wat er vervolgens gaat gebeuren is aan Hugo…