In het donker

Het is heel vroeg in de ochtend, je komt thuis uit je nachtdienst, het is nog aardedonker en je ontsluit je voordeur en je gaat naar binnen. Bevreemd merk je op dat de CV aan is en dat het behaaglijk warm is in huis. Kennelijk ben je vergeten de kachel uit te draaien.

 

 

Je loopt de donkere huiskamer binnen, je trekt nog steeds in het donker je jas uit, hangt die op de kapstok en bemerkt dat je vreemde wellustige gevoelens begint te voelen, maar je hebt geen idee waarom en waar dat gevoel ineens vandaan komt. Je wordt overvallen door een plotselinge dwang je naar je slaapkamer te begeven en jezelf met je favoriete speeltje op te sluiten en jezelf naar een heerlijk orgasme te brengen.

Eenmaal in de privacy van je stikdonkere slaapkamer, besluit je voor jezelf in het donker een ontspannen en langdurige striptease uit te voeren, jezelf mateloos op te winden en te plagen om het maximale uit het genot te halen. 
Gedempt maanlicht sijpelt door de gesloten gordijnen naar binnen, het is zo donker dat je maar net de silhouetten van je slaapkamermeubilair kan onderscheiden.

Je knoopt je bloes los en gooit die op bed, en met je hoofd achterover in je nek en je ogen gesloten glijden je handen over je in je BH gevangen borsten, je tepels komen hard overeind nog zonder dat je ze hebt aangeraakt. Je reikt achter je en knoopt je rok los en laat de rits naar beneden glijden. Je laat je rok naar de grond glijden en stapt er uit. Je glijd met je vingers over de stof van het kruisje van je slipje en bemerkt dat het daar behoorlijk warm en vochtig is. Het is inmiddels dagen geleden dat je jezelf hebt laten genieten van vrijgezellenseks en je kan je niet herinneren dat je ooit al eens eerder zo ontzettend opgewonden was. Ongeduldig grijpen je handen naar je rug om de sluiting van je BH los te maken en gooit het ding daarna op het bed, als je opeens met sterke mannenhanden van achter af word vastgegrepen. Zonder enige mogelijkheid tot verweer drukt hij je op je buik op het bed. Een grommende stem waarschuwt je dat als je schreeuwt of gilt, je dan serieus onder handen genomen zal worden.  

Je voelt opeens een koude hand tegen je warme huid gedrukt en het elastiek van je slipje van de rechterkant ervan naar beneden geschoven worden, en opnieuw voel je een koude hand als de linkerkant van je slipje beetgepakt word en het natte slipje schuift naar je voeten.
Sterke handen houden je in bedwang,  ongerust spartel  je om los te komen maar hij is zo sterk als een beer, je hebt geen schijn van kans. Zijn norse stem draagt je op, je mond wijd open te doen en in paniek open je instinctief je mond, die wordt dan volgepropt met wat voelt als een prop van een lap stof, en als het van die lap stof af dampende aroma je zintuigen bedwelmd, blijkt het de geur van je drijfnatte slipje te zijn dat in je mond word gepropt. Hij rukt een van je nylonkousen van je ene been af en bind boven je hoofd je polsen tegen elkaar en met je andere nylonkous snoert hij je polsen aan het hoofdeinde van het bed vast.

Je borsten staan fier recht vooruit en je tepels zijn nu zo hard dat ze er zeer van doen en het lijkt alsof iemand een kraan heeft opengedraaid in  je vagina, je sappen druipen nu tappelings naar beneden langs de binnenkant van je dijen.

Dan, zijn sterke handen drukken je benen uiteen en zijn vingers beginnen ongegeneerd en doeltreffend je schaamlippen te strelen. Al snel zijn de opwindende vingers diep in je druipende liefdestunnel begraven, en op dat moment bukt hij zich voorover en begint met zijn tong kleine cirkels rond je gevoelige kontgaatje te draaien, en glijd zijn tong langs je perineum, op weg, dichter en dichter in de richting van je van verlangen gloeiende schaamlipjes. De vingers trekken zich terug vanuit je stuiptrekkende kutje en zijn tong begint je hunkerende klitje te omcirkelen.
Je kan jezelf niet inhouden en begint te kreunen van genot, gedempt door het  in je mond gepropte slipje, en je probeert hem smekend duidelijk te maken klaar te mogen komen.

Het likken stopt en je wordt op je rug gerold, en zijn mond begint dwingend aan de harde erecte tepel van je linkerborst te zuigen. Met zijn mond begint hij zachtjes aan de harde en gevoelige tepel te trekken en onverwacht zet hij scherp en dwingend zijn tanden in je tepel, en begint met zijn mond  eraan te trekken totdat die een goede centimeter is uitgerekt. Ondertussen is zijn hand weer doende je kutje te strelen, en een vinger volgt de omtrekken in de richting van het pad naar de richting van je anale rozetje. Een keer, twee keer, drie keer herhaalt dit zich, voortduren je dichter en dichter brengend naar een onvermijdelijk naderende keiharde climax.

Bij de vierde keer streelt hij met de achterkant van zijn vinger over je kloppende en rode klitje, dat zich onder het beschermende huidkapje heeft uitgewerkt en trots en hunkerend naar zijn aanrakingen omhoog staat. Hij houd even halt alvorens zijn vingers in een lange beweging diep in je druipende grotje te schuiven, en met eenmaal door en door vochtig geworden vingers vlot naar je anale rozetje te gaan. Wanneer hij daar aankomt, verwacht je dat zijn vingers naar je hunkerende klitje terug zullen gaan, maar deze keer wordt zijn vinger ruwweg voorbij je sluitspier gedrukt en werkt zijn weg naar de diepe diepte van je kontje. Het plotselinge gevoel van de eerste anale penetratie in je leven en het schokeffect ervan zorgt ervoor dat je met je billen een ruk voorwaarts maakt, weg bij de dwingende vinger.

De vinger glipt uit je kont, de mond die je tepel klem had tussen zijn tanden glipt opzij, weg bij de tanden die het vasthielden. En seconden lang is de dubbele pijn van je kontgaatje en je gemartelde tepel ophitsend en het doet vreemde gevoelens in je opborrelen Het is als een bittere en zoete pijn, het voelt pijnlijk maar tegelijk brengt het je op de rand van verdraagzaamheid.
Net als je jezelf erin berust hebt trekt hij de nylonkous die je geboeide polsen aan het bed gekluisterd hield los en een van zijn grote sterke handen grijpt je beide enkels bijeen, trekt je omhoog van het bed los en word je kont omhoog in de lucht gehouden.

Je afvragend wat er nu vervolgens gaat gebeuren probeer je iets te zeggen, maar al wat er uit je mond komt is een door de prop in je mond gesmoord gemompel.
Opeens word de stilte verbroken door een luide KLETS en een scherpe en stekende pijn verspreid zich door je billen. KLETS, een tweede mep kleddert op je andere bil. De grommende stem lacht luid en zegt “Dit zal je wel leren, jij onwillige tante. Als ik met je bezig ben blijf je stil, of het zal je bezuren”

Ofschoon het nog steeds te donker is om iets van de indringer te kunnen zien, en voelt je je ogen branden en vochtig worden, en je hebt een snelle beslissing te maken, probeer hem te weerstaan en onderga je het lijden of ga je al dan niet vrijwillig op zijn eisen in en probeer het te overleven. Je mompelt in de prop van je slipje in je mond  “Ik doe wat je zegt maar doe me geen pijn.”
De man realiseert dat je een poging doet hem te antwoorden en hij trekt het slipje uit je mond.
Je herhaalt jezelf,  “Asjeblieft, ik doe alles wat je van me wil, maar doe me geen pijn.”
Ongezien door de duisternis glimlacht hij en zegt “Okee, slavin, maar nog een keer tegenstand en ik zal je de gevolgen laten voelen!”

Dan vraagt hij waar je jouw speelgoedjes bewaart, je aarzelt even en dan KLETS, hij mept een stuk harder dan eerst, de stekende pijn op de huid van je billen verspreid zich door je lichaam.
Het lijkt wel alsof en een directe verbinding is tussen je billen naar de binnenwand van je vagina, je huivert van genot en je begeerte neemt ongehoord toe met elke klets op je billen.
Je zegt dat je ze in je nachtkastje bewaart. Je bloost ongerust als je je plotseling bewust word dat de buttplug van je vroegere inwonende huisgenoot daar ook in ligt.

Je hoort hoe hij de lade van je nachtkastje open trekt, en je hoort hem rommelen in de lade en je kan je verbeelden dat hij al je speeltjes aan het inspecteren is op geschiktheid van het moment.
Hij neemt een grote zwarte negerdildo in zijn hand en drukt die tegen je mond.

Je wordt gedwongen hem in je mond te nemen of te stikken, je opent wijd je mond en je kaken doen er zeer van als de dikke dildo langzaam eerst in en dan uit je mond getrokken word, dan worden je benen opnieuw wijd gespreid en de dildo wordt in je hunkerende neukgaatje gedrukt.
Als je er stevig mee wordt geneukt, kletsen je borsten op en neer. Terwijl hij je met de dildo een vorstelijke beurt geeft, drukt hij een vinger tegen je achterste rozetje en werkt langzaam zijn vinger zijn weg in je krampende kontgaatje.  De indringer lacht luidop als hij bemerkt dat je je wil verzetten tegen het binnendringen in je anale ingang, en je smeekt hem het niet te doen, maar hij lacht je uit en zegt “Wat wil je gaan doen om me tegen te houden?”
Je antwoord “Ik doe alles wat je maar wil, maar niet in mijn kontje asjeblieft, ik ben nog maagd daar”

Hij zegt geamuseerd “Nou, dat is heel apart voor een grietje dat een buttplug in haar nachtkastje heeft liggen”
Je probeert duidelijk te maken dat het ding niet van jou is, maar hij luistert niet eens en hij gromt “Klep dicht, schatje”
Dan trekt hij de dildo uit je kutje en neemt goedkeurend de buttplug in zijn hand.
Zonder omhaal drukt hij de buttplug tussen je schaamlippen in de vrijgekomen ruimte, en je krimpt ineen als je het dikke bulkige eind zich zijn weg voelt zoeken in je krampende vagina.
Als het ding eenmaal geheel in je baarmoeder is verdwenen voel je hoe je schaamlippen zich achter de kegel voor de beschermrand van de buttplug sluiten.

Net als je aan het gevoel van de binnendringende buttplug in je kutje gewend bent sjort hij het ding uit je kutje en drukt de punt van het ding tegen de zich verzettende en krampende sluitspier van je anus. Hij zegt je alle verzet te staken of hij zal je een pak voor je billen geven zo hard dat je niet in staat zal zijn normaal te zitten gedurende minstens een maand. Om zijn woorden kracht bij te zetten ontvang je opnieuw een kledderende mep op je billen, en met tegenzin begin je terug te duwen onderwijl probeer je je sluitspier te ontspannen.
Opeens voel je een scherpe pijn en de kop van het ding glijd voorbij je sluitspier. Je kont voelt vol en opgerekt aan, je ligt ongemakkelijk wat heen en weer te draaien en je voelt meteen een overweldigend gevoel te moeten poepen, en je hoort je belager luid lachen.

Hij drukt je benen opnieuw uiteen en hij knielt tussen je benen. Dan laat hij zijn grote en zware lichaam op het jouwe zakken en met een amechtige ademstoot drukt zijn gewicht de adem uit je longen. Je voelt hoe zijn dikke harde eikel tegen de ingang van je neukgaatje drukt en opeens duwt hij zijn heupen voorwaarts en met een dwingende beweging knalt zijn dikke harde geslacht je neukholletje in en je voelt hoe zijn schaamhaar  langs je schaamlippen schuurt en zijn eikel tegen je baarmoedermond duwt. Langzaam begint hij in en uit je tintelende kutje te bewegen, de hele tijd zijn mond zachtjes lachend, vlak bij je gezicht. Gelukkig ruikt zijn adem niet naar, het is dus geen viezerik.

Zijn bewegingen worden gaandeweg sneller en dieper en je voelt onmiskenbaar de tekenen van zijn naderende orgasme opkomen. Vlak voordat je voelt dat hij gaat klaarkomen voel je hoe je eigen orgasme ruw en wild, gewelddadig en heerlijk door je lichaam heen scheurt.

Direct na jou komt hij ook klaar en nadat hij je kutje volgepompt heeft met zijn dikke en kleverige sperma trekt hij zich terug uit je kutje en dwing je zijn stang schoon te likken om zijn dikke geslacht weer hard te maken.
De zout smakende en met sperma besmeurde penis glijd tussen je lippen en je begint ongewild te kokhalzen, en wanneer zijn penis uiteindelijk weer hard is geworden draagt hij je op om op handen en knieen te gaan staan en dringt van achter op zijn hondjes je kutje opnieuw binnen.
Zo gaat hij even door maar onverwacht, in een snelle beweging rukt hij de nog immer zich in je kontje bevindende buttplug uit je gemartelde gloeiende kontje en drukt zijn enorme geslacht in je door de buttplug gapend openstaande kontgaatje, en voor wat voor je gevoel wel een half uur lijkt te duren gaat hij door met ongenadig zijn stang in en uit je kontje te bewegen.

Tegen de tijd dat hij zover is zijn tweede keer klaar te gaan komen ben jij al op weg naar je derde orgasme en hoor je jezelf smeken zijn zaad in je kontje te spuiten. Hij begint wild en ongecontroleerd op je kontje in te beuken en klaar te komen en spuit je kontgaatje schokkend en spastisch stotend vol met zijn sperma.
Je valt uitgeput door het vele klaarkomen voorover plat op je buik en je voelt nog net hoe je het bewustzijn verliest.

Tien minuten later kom je weer bij zinnen en je opent je ogen en ziet dat hij niet zoals je eigenlijk had verwacht naast je ligt. Was het allemaal maar een droom?  Je tast tussen je kutlipjes en tussen je pijnlijke billen en voelt hoe zich daar sperma plakkend en klevend verzamelt heeft en je word je bewust dat het allemaal werkelijkheid was.

Je draait je op je rug, kijkt om je heen en ziet dat hij de gordijnen heeft opengetrokken, opeens zie je stomverbaasd wie het is die je overweldigd heeft. Daar zit Meester Renee, nog immer naakt, op je slaapkamerstoel.
Hij zegt breed grijnzend “En, hoe is je eerste kennismaking met BDSM bevallen?”

 

 

Naschrift:

 

Hallo, ik ben Lydia van der Weide, je weet wel, ik ben die journaliste die enige maanden geleden op bezoek is geweest bij die BDSM-vereniging in Utrecht. Daar heb ik kennis gemaakt met Renee en zijn vrouw Beate.
Ik kon niet vermoeden dat ik hem, meester Renee, hier en onder deze omstandigheden weer tegen zou komen. Hij zei dat hij na mijn eerste bezoek al een paar weken niets van me gehoord had, en in overleg met zijn vrouw had hij besloten tot het bovenstaande scenario.

 

Onnodig te vertellen dat ik meteen lid ben geworden van hun BDSM-vereniging, en heb daar een leuke knul, meester Bert, leren kennen. Nu spelen Bert en ik om de beurten ons spelletje, soms is de een de Dom en soms de ander, en hebben een zinderend seksleven!

 

Geile XXX, Lydia