Maaike’s Handboeien-avontuur deel 2

 

Ze waren in de kelder onder zijn huis. Hij had haar uitgelegd wat zijn bedoelingen waren en daar had ze mee ingestemd. En ze had haar veiligheidswoord, “Rood stoplicht”
De toon waarmee hij haar aansprak was nu veranderd in die van haar meester. 


Haar handen waren achter haar rug gebonden met koude stalen handboeien. Ze zit op haar knieen voor hem, haar kleine tietjes geexposeerd en naar voren gedrukt. Hij ligt lui achterover in zijn stoel. "Wanneer was de laatste keer dat je bent klaargekomen, slavin ?" vroeg Martin.
"Vorige week, een dag of vijf geleden, Meester", antwoordde ze vlotjes en ontweek zijn blik.
"Oh, is dat zo? Hmm... Hoe ben je klaargekomen?"
Dit was genant... Ze kwam klaar toen ze had liggen vingeren, op haar bed, haar benen wijd gespreid, denkend aan de handboeien waarmee ze zo graag gebonden wilde worden. Maar hoe kijk je iemand in zijn ogen en vertel hem dan dat je jezelf hebt laten klaarkomen terwijl je daaraan aan het denken bent, hoe je jezelf schaamt?
"Wel, slavin ?" vroeg hij.
 
"Ik... Ik was met mijn kutje aan het spelen, Meester. Ik lag op bed, naakt, mijn benen wijd gespreid zoals U dat blijkbaar graag ziet....."
Ze voelde hoe ze opgewonden werd van het hem hierover vertellen. Zo`n intieme daad, en ze was gedwongen hem elk klein en intiem detail op te biechten. "Ik... Ik stelde me voor dat ik U onder deze omstandigheden zou ontmoeten, Meester, en ik stelde me voor dat ik alle details van wat ik gedaan heb aan U moest opsommen."
"En dat maakte je heet, kleine slavin?" vroeg hij.
"Ja Meester, dat maakt me heel erg heet, Meester", fluisterde ze, en ze schoof en wriemelde wat heen en weer, en ze voelde hoe haar kutje meer en meer vochtig werd.
"Het lijkt erop dat je een beetje ongemakkelijk zit, slavin ", plaagde hij haar. Ze dacht bij zichzelf dat het er alles van heeft dat hij daar plezier aan beleeft...

Hij gaf graag life commentaar op hoe haar lichaam reageerde, en het beschaamde haar zoveel en maakte haar tegelijkertijd bloedheet. Hij drukte zijn rechtervoet naar voren en drukte zijn grote teen tegen haar klitje. Ze kromp ineen en slaakte een zucht, en begon sneller te ademen, haar kleine gloeiende kutje wijd open, snakkend.
"Vertel verder" commandeerde hij.
"Ik streelde met mijn vingers van mijn rechterhand mijn klitje terwijl ik met mijn linkerhand mijn lipjes gespreid hield, precies zoals mannen dat graag zien, Meester" vertelde ze. Onderwijl wreef hij met zijn teen voorzichtig langs haar klitje. Natuurlijk zorgde hij voor kortgeknipte nagels en pijnlijk nauwkeurige hygiene.
Ze vond het heerlijk en opwindend dat ze elk klein detail van haar intieme moment naar voren moest brengen...
Dat, samen met zijn teen tegen haar klitje maakte haar elke seconde natter. Ze begon zachtjes te kreunen en maakte kleine wentelende bewegingen met haar heupen, proberend meer druk op haar klitje te krijgen. Hij lachte zachtjes en trok onmiddellijk plagend zijn voet een stukje terug.

"Het lijkt dat je graag wil klaarkomen, jij kleine sloerie?" vroeg hij, nog steeds grinnikend. 
Ze knikte met haar hoofd, in frustratie haar mond open, hijgend ademend.
"Okee dan, ga maar door dan," plaagde hij haar opnieuw, "Laat jezelf dan maar klaarkomen voor me."
Ze keek hem aan, bijna huilend van frustratie. Hoe kon ze zichzelf klaar laten komen terwijl haar handen op haar rug gebonden waren, voor hem geknield op de vloer?
Ze keek om zich heen om te zien of ze iets zag dat haar zou kunnen helpen, maar ze zag niets bruikbaars.
"Hmm... Heb je besloten dat je uiteindelijk toch maar liever niet wil gaan klaarkomen?" vroeg hij haar op plagende toon.
"Nee, alstublieft, Meester, alstublieft, ik wil het heel graag..."
Hij stond daar en lachte alleen maar naar haar, genietend van haar drang klaar te willen komen en haar hulpeloosheid dat zelfstandig te kunnen bewerkstelligen.

Hoe ze genoot van zijn uitlachen van haar seksuele frustratie. Hoe heerlijk ze het vond als hij haar volledig in zijn macht had en haar op deze manier vernederde.
"Het wil niet erg zo, is het niet, mijn kleine neukdiertje ? Geil en nat, met verkregen toestemming jezelf klaar te laten komen, je handen op je rug gebonden, en je weet niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen" lachte hij.
Haar heupen draaiden langzame rondjes, en ze kreunde van frustratie, met tranen in haar ogen en op het randje van in huilen uitbarsten. Hij zette zijn voet opnieuw vlak voor haar krampende kutje op de grond. "Wel, jij kleine slavin, als je zo graag klaar wil komen, zul je ervoor moeten werken. Ga je gang, je bent welkom om mijn voet daarvoor te gebruiken, jij kleine stiekeme vingeraarster."

Zonder aarzelen kroop ze op haar knieen naar voren totdat zijn voet tussen haar satijnzachte dijen was. Ze liet zichzelf met haar hunkerende krampende kutje op zijn grote teen zakken en voelde de druk van zijn grote teen tegen haar kutje.
"Mmm...." kreunde ze, zich op de goede plaats wriemelend om het maximale genot op haar klitje in die houding te krijgen. Wat een prachtig gezicht moest dat voor hem zijn! Hij leunde achterover in zijn stoel terwijl ze haar schaamlipjes en haar kleine kloppende klitje langs zijn teen wreef, haar handen achter haar rug gebonden, haar kleine tietjes op en neer stuiterend, en kleine, luide kreuntjes van genot en vernedering aan haar lippen ontsnappend...
"Je zou jezelf eens moeten zien zo, kleine sloerie, je uit de naad werkend als een loopse teef. Je zou jezelf moeten schamen voor je gedrag, jij kleine geildeken. Nette meisjes doen zoiets niet, is het niet?"
Met elk vernederend woord dat uit zijn mond kwam kroop haar sluimerende hoogtepunt een klein beetje dichterbij. Ze keek hem recht in zijn ogen en zag hoe hij haar uitdagend uitlachte, zichtbaar genietend van haar vernedering en hield zijn voet doodstil en liet haar zelf het werk doen.

Ze was zijn voet aan het neuken als een geile vrouwtjeshond... Oh mijn god, deze gedachte maakte haar bloedgeil, en ze kwam dichter en dichter bij haar orgasme...
Dan, "Ohh, Meester Martin, mag ik alstublieft klaarkomen, alstublieft, mag ik klaarkomen voor mijn Meester?" bedelde ze.  
"Goed, je mag klaarkomen voor je Meester, kleine sloerie. Ga je gang, maar kijk me voortdurend aan!"
Bij de tweede hobbelende beweging over zijn voet kon ze voelen hoe de stuiptrekkingen in haar onderlichaam omhoog kwamen en haar kutje spastisch begon samen te trekken...
Ze gooide haar hoofd in haar nek op het moment dat haar klaarkomen begon waarna ze zichzelf dwong hem recht in zijn ogen te kijken en de laatste golven van genot door haar heen scheurden.

Ze zeeg op haar billen plat op de grond en fluisterde buiten adem "Dank U, Meester Martin, dank U!"