Madelon aan de leiband


Na vele maanden van flirten en elkaar plagen en een aantal "private conversaties" werd de sexy Madelon, mijn kleine blonde cheffin, eindelijk overgeplaatst naar een andere afdeling. Natuurlijk gaven haar collega`s het benodigde afscheidsfeestje en sommigen gaven haar cadeautjes.
Ze kwam naar mij toe en vroeg "En, wat heb jij voor mij als cadeautje?"  
Ik gaf haar een envelop die de routebeschrijving naar mijn huis bevatte en een briefje waarop stond "Hier is de beschrijving van hoe je bij je cadeautje moet komen en hoe je  het in ontvangst gaat nemen, cadeautje!"

Een uur later zit ik in mijn huiskamer, en het duurde maar en het duurde maar en ze bleef maar weg en ik verwachtte dat ze afgehaakt had en dat het voor mij vanavond weer aftrekken zou worden met porno op het internet. Op dat moment ging de bel en ik deed de deur open, en daar stond Madelon.
Ze had overduidelijk de tijd genomen om naar huis te gaan en zich om te kleden, ze had een heerlijk parfum op en ze had haar glimmend zwarte haar in kokette staartjes gedaan. Haar strakke laag uitgesneden avondjurkje omspande prachtig haar kleine harde A-cups. Klein en hard, dat had ik wel eens gevoeld toen ik me op kantoor opeens omdraaide en ze achter me stond en in mijn armen viel. Haar jurkje ging vanaf haar decolletee verder naar beneden tot vlak boven haar navel en toonde een groot stuk van haar prachtige tere porseleinen witte huid. Het jurkje eindigde vlak boven haar knieen en haar zwarte kousen en haar glimmend zwarte hoge hakken voltooiden het beeld van een klein strak verleidelijk pakketje.

Ze had een ondernemende blik in haar ogen en vroeg "Okee, waar is mijn cadeautje?"
Ik overhandigde haar een doos, ze opende hem en haar blik was er een van verassing en nieuwsgierigheid en zei verbaasd "Een leiband?"
Ik zei met een brede grijns "Dat klopt, je bent niet langer meer mijn baas, en het is tijd je als zodanig te gaan gedragen"
Ze nam de halsband uit de doos en bekeek het ding van alle kanten. Ze keek me aan en deed het ding aarzelend om haar hals. Ik nam de koude metalen ketting en haakte die aan de ring van de halsband, en haar gezicht stond opeens ernstig en bezorgd.  

 

 

 

 

Ik zag het en stelde haar gerust, "Maak je maar geen zorgen, Madelon, natuurlijk zal ik niet wreed tegen je zijn."
Haar gezicht klaarde op en ik trok zachtjes de ketting omlaag en dwong haar op haar knieen. 
Ik zei "Dat voelt goed, te weten dat ik je kan laten gaan naar waarheen ik wil.  Maar, waarom ga je niet achter je andere cadeautje aan?Ē

Toen ze eenmaal op haar knieŽn zat keek ze me vragend aan maar toen ze eenmaal begreep wat de bedoeling was begon ze mijn broek los te maken, en hengelde ze mijn keiharde piemel naar buiten.
Ze opende haar mond en liet mijn piemel naar binnen glijden, en ik deed de ketting achter mijn rug en trok het ding strak, en forceerde zo dat haar gezicht tegen mijn buik aan lag en voelde hoe mijn piemel diep in haar hongerige keel gleed.