Mijn verjaardagspresentje

 

Hoi! Ik ben Molly van Sandevoerde,, een 28-jarige getrouwde vrouw. Mijn seksuele leven met mijn man is erg goed, maar soms vind ik het heerlijk met mezelf bezig te zijn.

 

 

Ik wil niet zeggen dat ik op reguliere basis masturbeer, maar soms doe ik het 3-4 keer per week, maar soms masturbeer ik verschillende weken niet. Mijn favoriete techniek is, ik wrijf mijn klit met de wijsvinger of middelvinger van mijn rechterhand. Eerst doe ik mijn slipje uit, en zit ik in de leunstoel in de huiskamer, ik spreid mijn benen wijd, en leg een van mijn benen over de armleuning en pak ik mijn boek “Vijftig tinten grijs” en begin met mijn hete spelletje.
Eerst streel ik zachtjes mijn lipjes, dan voel ik de warmte in mijn kutje en begin ik mijn klitje langzaam te strelen. Als dan de hitte toeneemt in mijn kutje worden mijn bewegingen sneller en sneller. Ik druk een vinger in mijn kutje, heel kort om de vinger alleen maar natter te maken en dan ga ik door met mijn klitje. Wanneer ik zover ben om klaar te komen knijp ik mijn dijen tegen elkaar en druk ik stevig mijn klitoris.

Mijn meest sensationele ervaring met masturberen was op mijn 26ste verjaardag.
Die dag kreeg ik een Email van mijn man. Ik moest naar Atlantis, het hotel aan de rand van onze stad, en in de kamer daar op de tafel was een briefje voor mij.
Ik moest me uitkleden en de kleding aantrekken die in de kledingkast hing. Er hing niet meer dan witte kousen, hoge hakken en een zwart sjaaltje. Ik moest de deur openen, mijn man zijn naam roepen, en hem zeggen dat ik klaar was met omkleden, dan moest ik in de stoel gaan zitten die in het midden van de kamer stond, mijn benen wijd spreiden en het sjaaltje voor mijn ogen binden.

 

 

 

 

Dus de situatie is: Ik zit spiernaakt, met wijd gespreide benen, en bedekte ogen in het midden van de kamer. De deur is niet op slot en staat half open. Ik hoor mensen door de gang van het hotel lopen en ik weet dat iedereen zo naar binnen kan lopen en me in die positie kan zien. Dat wind me wel een beetje op. 
Opeens hoor ik zachte voetstappen. Ik was er zeker van dat het mijn man was, maar ik verbeeldde me dat een vreemde de kamer in was gelopen en nu naar mijn naakte lichaam kijkt. Ik begon met mijn klitje te strelen en ik kwam bijna meteen klaar, krachtig, heel erg krachtig! Dan werd ik opgetild en op bed gelegd en hadden we fantastische seks.

Toen we beiden achterover lagen bij te komen werd mijn sjaaltje afgenomen, en was het inderdaad mijn man. Ik vergeet deze verjaardag nooit meer!.