Mijn wereld van dominantie deel 1

 

 

Hallo, mijn naam is Tim en ik ben 30 jaar. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de wereld van Dominantie en BDSM. In een aantal afleveringen zal ik mijn ervaringen allemaal vertellen...

 

 

De rekrutering

De gedachte dat het je mogelijk is iemand te trainen om volledig van jou en je opdrachten afhankelijk te zijn, zonder zelfstandig of naar eigen inzicht te handelen fascineerde me mateloos.
Ik maakte niet eens een weloverwogen besluit om een Meester, een Dom te worden, het is gewoon iets dat in je zit en vroeger of later vanzelf boven komt drijven.
Toen mijn ex en ik nog samen waren converteerde ik de zolder in een kerker, geinspireerd door sites op het internet. Ik maakte takels van schommelhaken, zwepen van oude riemen en op lengte afgezaagde bezemstelen, kooien van betongaas en betonijzer, en een aantal andere inrichtingen om iemand in gevangenschap te houden zoals een andreaskruis en wilde gaan experimenteren met mijn nu ex-vrouw. Toen ze dat doorkreeg walgde ze van het idee wat ik met haar wou en verliet ze me.

 


Dat was nu een aantal jaren geleden, en door hard te werken en geld te sparen was ik in staat om een eigen huis te kopen. Ik ging kijken op het door de makelaar opgegeven adres en het bleek te gaan om een vrijstaand huis dat in wat achterstallige staat van onderhoud verkeerde omdat de vorige bewoners onverwacht waren ge-emigreerd.
Ik kon het voor een schijntje krijgen want de makelaar zat er aardig mee in zijn maag. Naast de twee etages, een om te wonen en een met slaapkamers, en een enorm dakterras had het huis een ongebruikelijk grote kelder die onder het hele huis door liep. Daglicht kwam van buitenaf door een raam van die gemetselde dikke en isolerende glazen blokken die je wel eens in een doucheruimte ziet. Waar die kelder oorspronkelijk voor werd gebruikt kon ik alleen maar raden, misschien als opslagplaats van een handelsman of zo, maar naar wat je wel kan voorstellen gingen mijn gedachten meteen met me op de loop, elke keer als ik daar kwam om er tijdelijk iets op te slaan.

Het was toen de renovatie van het huis bijna klaar was dat Marion, de 24jarige zuster van een vroegere vriend van me opnieuw contact met me zocht. Marion is niet groot, zo ongeveer 1.65, en een mooi en strak en goed gevormd pakketje met naar verhouding grote borsten, een smalle taille en een stel heerlijke goed gevormde verleidelijke billen. Vaak had ik al gefantaseerd hoe ze er naakt uit zou zien, maar tot nog toe was dat er nog niet van gekomen.  
Ze reageerde op mijn verhuisbericht door een kaartje terug te sturen, ik had alle vrienden en kennissen een verhuisberichtje gestuurd, en natuurlijk ook een aan Marion. Voor we elkaar voor de drukte van mijn verhuizing uit het oog verloren hadden we de gewoonte zo af en toe met elkaar te gaan eten, en nu stuurde ze een felicitatie-kaartje en vroeg ze of ze eens langs mocht komen om het nieuwe huis te bezichtigen.
Natuurlijk nodigde ik haar uit om te komen eten en ze aanvaardde de uitnodiging.

We zaten na het eten in de huiskamer aan de koffie toen ze in mijn nieuw ingerichte woonkamer in de boekenkast een boek zag staan dat was getiteld “Slave girl” met als onderwerp mannelijke dominantie op de voorpagina. Nieuwsgierig geworden vroeg ze of ze het lenen mocht. Een beetje verrast vroeg ik of ze in was voor dat soort dingen en ze legde uit dat ze nog nooit met dit soort zaken ervaring had opgedaan, maar dat het iets was dat al langer haar nieuwsgierigheid en belangstelling trok en waar ze alles over wilde weten.
Voor zover ik Marion kende, had ze heel gewone seksuele verlangens. Ze had me wel eens verteld dat ze wel eens had gefantaseerd had over een triootje met twee mannen, maar nog nooit iets buitengewoons als dit.
Ze was een vlotte leerling, en een nog vlottere lezer, en het duurde niet zo heel lang dat ze mijn hele uitgebreide voorraad literatuur over dit onderwerp had doorgewerkt, in een ratio van een boek per dag. 

Ik mocht veilig stellen dat ze met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid een mede-enthousiast was…

Ik begon haar te vertellen van mijn vroegere BDSM-ervaringen, en hoopte dat ik ooit eens iemand zou vinden die me mijn plannen tot uitvoer zou laten brengen.
Toen ik uitgepraat was kon ik zien dat mijn bekentenissen haar wat geschokt hadden, en ze ging naar huis met de mededeling dat ze de volgende dag weer vroeg moest werken.
Ik berustte mezelf met het feit dat ik waarschijnlijk teveel gezegd had, en haar een volgende keer mijn excuses zou moeten aanbieden voor mijn dronkemansgezwets. We hadden beiden wat veel gedronken, en ik verwachte niet dat het een groot probleem zou worden onder het mom van  aangeschoten zijn.

Een paar dagen later stond ze onverwacht voor mijn deur. Ofschoon het al laat was ging ik haar voor naar de woonkamer en schonk ons een glas wijn in en gingen we tegenover elkaar in de leunstoelen bij de haard zitten.
Ik was op het punt om mijn verontschuldiging aan te bieden voor mijn excentrieke commentaar een tijdje terug, toen het me duidelijk werd dat ze aarzelde om iets kwijt te willen. Ik hield me op de vlakte en wachtte op haar om te beginnen.
Ze legde uit dat ze inderdaad wat geschokt was door de draai die onze conversatie had genomen die avond. Eerder had ze zonder nadenken aangenomen dat de literatuur in mijn boekenkast daar alleen stond als luchtig leesvoer, maar mijn commentaar had haar duidelijk gemaakt dat ik diepere interesse had in dit gebied.
Ze begon me er van alles over het onderwerp te vragen en ik antwoordde zoveel als ik naar eer en geweten kon en de sfeer tussen ons werd weer wat losser. De boeken die ze geleend had hadden er alleen maar toe gediend haar interesse naar het onderwerp aan te zetten, en ze was er op gebrand haar kennis hierover verder te verdiepen.

Ik schakelde mijn P.C. aan, en toonde haar een aantal van mijn favoriete BDSM-sites waar ik wel eens kwam, en toonde haar wat artikelen die haar zeker zouden interesseren. Zo hier en daar vroeg ze me even stil te houden omdat ze iets lezen wou en bukte zich over mijn schouder om een bepaalde foto beter te bekijken en drukte ze dan zonder dat ze daar erg in had een van haar heerlijke borsten tegen mijn schouder.
Ze schreef een aantal van die sites op en stak het papier in haar zak om thuis beter en op haar gemak te kunnen bekijken.
Onderhand hadden we een hele fles wijn met zijn tweeen leeg gedronken en was het ver voorbij middernacht. Ik hielp haar in haar jas en liet haar uit, blij dat ze niet boos op me was, of me verdacht van rare ideeen. Staande op de drempel ging ik totaal van de sokken door haar volgende vraag. Ze draaide zich naar me toe en vroeg of ik er ooit aan had gedacht om in werkelijkheid iemand tot mijn slaaf te maken en of ik daarbij aan haar in het bijzonder had gedacht.
Zonder mijn antwoord af te wachten verdween ze in het donker en liet haar vraag in de lucht hangen als een gigantisch uitroepteken.
Lichtelijk in verwarring gleed ik in bed, nadenkend over wat ze gezegd had.

Ik voelde dat het onderwerp verdere discussie nodig had, dus de volgende dag belde ik haar om haar opnieuw uit te nodigen om het gesprek verder uit te diepen. We spraken af in ons favoriete restaurant waar we elkaar zouden ontmoeten..
Haastig naar binnen gestruikeld kwam ze binnen, lichtelijk verlaat en buiten adem, de tafeltjes afzoekend naar mijn bekende gezicht. Ze was duidelijk in opgewonden staat over de inhoud van onze conversatie, en ze verspilde geen tijd en kwam onmiddellijk tot de kern van de zaak.
"Heb je er over nagedacht? " vroeg ze, me nauwelijks tijd gunnend haar een glas wijn in te schenken. Ik knikte van ja en zei verder nog niets, en zette mijn gedachten op een rijtje en nam mijn eerste nipje van de uitstekende wijn.
"Ik weet nog niet zeker of jij je wel bewust bent van wat dit allemaal met zich meebrengt"

Ze trok haar wenkbrauwen op en moedigde me aan verder te vertellen.  "Ik heb het over een complete verandering van je leven. Het opgeven van alles dat je hebt geleerd sinds je oud genoeg was om te kunnen luisteren "
"Ik ben niet helemaal naief, hoor, " zei ze, "Ik ben me er donders goed van bewust dat ik offers zal moeten brengen. "
"Nee, niet offers,”  corrigeerde ik haar.  
"HET offer, je gaat je hele zelf aan mij over geven, alles, helemaal, onvoorwaardelijk."
Er viel een korte stilte toen de ober onze bestellingen op kwam nemen.
"Ik realiseer me donders goed hoe serieus dit is!" siste ze tussen haar tanden, op het moment dat de man buiten gehoorsafstand was. "En ik heb er lang over nagedacht."
Ze pauzeerde even en nam een slokje wijn. "Ik woon in een kleine flat in een sombere buurt. Ik heb bijna geen vrienden meer en mijn moeder is overleden en mijn vader zie ik nooit meer want ik mag zijn nieuwe vlam niet. Ik ben enig kind, en de vriendjes die ik tot nog toe heb gehad hebben me in alle opzichten vroeger of later laten zakken."  
Ze begon, zich zorgvuldig uit te drukken. "Ik haat mijn baas met zijn loszittende over mijn billen tastende handen en ik haat mijn werk bij hem. Ik heb mijn ontslag ingediend omdat ik dat niet langer aan kan" Ze tilde haar hand op om me te stoppen toen ik haar wilde onderbreken. "Ik zou er hoe dan ook toch al weg gaan, het is niet helemaal aan jou te danken. Het is gewoon tijd voor een grondige ommezwaai in mijn leven."

"Jawel," begon ik mijn antwoord, "maar van dit soort ommezwaai zou je welk eens heel snel spijt kunnen krijgen!"
Een paartje liep langs ons heen op weg naar de deur, ze pauzeerde even en keek me intens aan en wachtte om haar betoog voort te zetten.
Over de tafel heen leunend, zich niet bewust van het prachtige zicht op haar fraaie borsten die ik geheel belangeloos kreeg aangeboden, begon ze opnieuw aan haar betoog, met hoorbaar meer geestdriftig verlangen in haar stem, "Zeg me maar wat ik moet doen!"
Ik zuchtte en zat achterover in mijn stoel. Het was duidelijk dat ze vastbesloten was om hier mee door te gaan, en bij de gedachte dat ik eindelijk mijn lang gekoesterde droom kon gaan realiseren prikkelde me buitengewoon, maar voelde ik me toch verplicht haar voortdurend te waarschuwen.

Ik zei "Wees je er van bewust dat als het programma eenmaal in beweging is gezet, het onder geen enkele omstandigheid meer om te keren is, geen veiligheidsafspraken, geen clementie, geen medelijden, geen uitweg!" Ik ging door om zeker te maken dat ik haar mogelijk zou kunnen ontmoedigen en ze zich teug kon trekken.
Ze keek me aan met een halve lach op haar gezicht en knikte langzaam met haar hoofd.
"Luister, toen ik nog een klein meisje was van een jaar of twaalf zat ik in het zwembad voor minstens een half uur op het randje van de hoge duikplank. Ik kon maar niet genoeg moed verzamelen om te springen. Zo kwam het dus dat ik nooit het fantastische gevoel van de stoot adrenaline door mijn lichaam ervoer die mijn vriendinnen en vrienden wel hadden ervaren. Had iemand me er maar afgeduwd..."

We pauzeerde even toen de ober ons voorgerecht serveerde.
"Ik heb al je boeken hierover gelezen, en eerlijk gezegd, het idee om door een man in eigendom te zijn, om alleen maar zijn seksuele amusement te dienen en hem onvoorwaardelijk te dienen en te gehoorzamen brengt me helemaal, van boven naar beneden, in opwinding. Ik weet niet waarom, ik weet alleen maar dat de gedachte  van jouw slavin te zijn me mateloos opwind. Vertel me wat het tot gevolgen kan hebben, geef me enig idee waar ik mezelf mee inlaat, en dan ga ik weg en denk er over na." zei ze redelijkerwijs.
"Nou..." Begon ik, trachtend mijn stijgende opwinding in te houden, "Het ontworteld elk principe en idee van moraal dat je in je leven hebt aanvaard vanaf dat je geboren bent en je te trainen een geheel nieuwe set idealen te aanvaarden, de meeste hiervan gerelateerd aan seks, en allemaal draaiend om mijn persoon, je nieuwe meester.
Je zal al snel een compleet ander persoon worden, omgevormd tot een lustobject, een object van seksuele bevrediging, een wezen, totaal en volkomen toegewijd om je meester tot in het ondenkbare te behagen."

Ik nam opnieuw een slokje wijn en gaf haar een voorbeeld, "Bijvoorbeeld, telkens als iemand hier onze tafel voorbij loopt hou je even stilte. "
"Natuurlijk, ik wil niet dat ze horen waar we het over hebben." antwoordde ze blozend. "Als mijn her-geprogrammeerde slavin, " legde ik uit, "zou ik onvoorwaardelijke en blinde gehoorzaamheid van je eisen als ik je opdroeg je geheel uit te kleden en jezelf aan de ober aan te bieden"
Ik keek met een kritische blik in haar gelaat om het effect dat mijn woorden op haar hadden in te schatten. Haar gelaat kreeg opnieuw die diepe rode blos. "Maar dan zou ik me tot een prostituee maken, en jij bent dan een pooier " zei ze twijfelend.
"Dat is niet de kern van de zaak, ik zou je van alles kunnen vragen. Het betreft het feit dat je bereid bent om elk willekeurig verzoek onvoorwaardelijk op te volgen, zelfs als dat betekend dat je jezelf publiekelijk compleet vernedert en ontluisterd. Je zal getraind worden om zonder een moment te aarzelen elke denkbare of ondenkbare wens of handeling onmiddellijk uit te voeren."

Ze keek ontsteld en ik realiseerde me dat ze waarschijnlijk niet gedacht had aan een derde betrokkene in mijn plannen.
"Dus..." begon ze, nadenkend kijkend," ik zou me aan de ober aanbieden alleen maar omdat jij dat wenst, zonder in acht te nemen wat mijn gevoelens daarover zijn?"
"Je bent niet in de omstandigheden dat je er enige opinie over na kan houden, je enige gedachte is je wil mij te gehoorzamen!"
"En als ik een bepaalde opdracht niet uit zou voeren?" zei ze zachtjes.
"Als een volledig getrainde slavin heb je niet de  hoedanigheid te weigeren, maar als een slavin in opleiding krijg je te maken met de meest onverbiddelijke kastijding voor ongehoorzaamheid van willekeurig welke soort"
Ze trok haar wenkbrauwen omhoog,"En wat voor soort kastijding moet ik dan alzo aan denken?"

"Dat hangt voor een deel af van de ernst van de overtreding. Publiekelijke ongehoorzaamheid aan je meester wekt behoorlijk ernstige vergelding op, het meest waarschijnlijk met een zweep of een karwats. Zoals bij dieren leer je te gehoorzamen door associatie. De onderbewuste associatie tussen ongehoorzaamheid en extreme pijn dwingt je elk van mijn opdrachten zonder enige aarzeling uit te voeren."
Onder mijn betoog door voelde ik dat mijn piemel keihard geworden was onder de tafel, opgewekt door het idee dat dit heerlijke wezen mijn slavin zou gaan worden. Ik moest er alles aan doen mezelf in de hand te houden en vervolgde, "ik weet dat de indruk hiervan je waarschijnlijk opwind, dat moet haast wel, of je moet de boeken in mijn boekenkast nog maar eens lezen, maar dat is alles waarvan je doordrongen moet zijn op dit moment.
De realiteit van naakt vastgesnoerd te zijn aan een geselpaal terwijl ik je straf met een zweep ziet er in werkelijkheid heel wat minder aantrekkelijk uit! Het is heel iets anders dan een vriendje die je blinddoekt met een sjaaltje en je speels wat klappen op je billen geeft! Wat meer nog, onze relatie als vrienden wijzigt zich permanent, en is onomkeerbaar veranderd."

Er viel een diepe stilte tussen ons, en we concentreerden ons op het eten, ofschoon ik af en toe een stiekeme blik op haar gezicht wierp, en te proberen te ontdekken waar ze aan dacht.
"Wat als ik zeg dat ik mezelf aan je overgeef gedurende een zekere periode, laten we zeggen een jaar? En dat ik bereid ben om daartoe een contract te ondertekenen?"
Ik knikte met mijn hoofd. "Het duurt inderdaad minstens een jaar om mijn programma af te werken, van beginneling naar volleerdheid. Als dat je nog niet helemaal hervormd heeft, zal het wel nooit lukken."
Opnieuw hield ze een nadenkende pauze.
"Kijk," zei ik, berustend bij het feit dat ze gedreven was om dit door te zetten, "als je werkelijk zeker bent van je zaak, stuur ik je een e-mail met de URL van een BDSM-site die een printbare versie heeft van een slaven-contract heeft. Het is behoorlijk gedetailleerd en aardig lang, en er zullen hier en daar wat aanpassingen gemaakt moeten worden,toegespitst op ons doel, maar het geeft je iets om over na te denken. Hoe lang heb je opzegtermijn bij je baas?"
"Ik heb al opgezegd, ik moet nog twee weken, hoezo?"

"Dat geeft je twee weken om na te denken en de nodige voorbereidingen te treffen, in de tussentijd maak ik wat dingen in orde voor je verblijf.
Ik lachte naar haar en ze lachte terug. Beiden geamuseerd door het woord verblijf.
Als je besluit om er van af te zien, laat het me dan weten, even goede vrienden " bood ik aan, "Het is nog niet te laat om alles maar te vergeten en we zullen het er dan nooit meer over hebben." 
Ze knikte in stilte met haar hoofd.
"Maar, denk er om, vanaf het moment dat het door ons beiden ondertekende contract in mijn bezit is, is er niets meer dat je kan zeggen of doen dat de loop van de gebeurtenissen kan veranderen!"
Ik zag aan de uitdrukking op haar gezicht dat ze er de aandacht en ernst aan schonk die vereist was. Ik wist echter ook, dat zelfs niet in haar wildste dromen ze zich kon voorstellen welk omvang het lijden heeft dat haar te wachten staat op het pad naar volledige onderworpenheid.

Dus dat was dat. Alles was besproken. Zoals ik wel verwachtte belde ze me de volgende ochtend om me te zeggen dat ze besloten had alles zoals ik gezegd had te accepteren en of ik haar een e-mail wilde sturen met daarin het contract.
Eindelijk, mijn droom werd realiteit. Ik verzond onmiddellijk het contract, en ging aan het werk om mijn kelder om te bouwen tot Marion's nieuwe thuis voor de komende twaalf maanden.

Zoals ik al vertelde, het was een ongebruikelijk grote kelder, die zich uitstrekte onder het gehele huis, en toen ik hem geheel uitgeruimd had leek hij nog groter. Het was ook niet gewoon een hele grote ruimte, de breedte was opgedeeld in verschillende segmenten, gevormd door betonnen pilaren waartussen dikke bakstenen muren, hoogst waarschijnlijk bedoeld als bouwmuur om de bovenverdiepingen te dragen.
Deze muren leenden zich uitstekend om twee cellen te maken, ik behoefde alleen maar de voor en achterkant af te sluiten met stalen stangen die ik in de betonbouwmarkt kocht en maakte van stalen strip en van dezelfde stangen twee afsluitbare deuren, en ontstonden er twee rechthoekige kooien van twee bij twee meter, aan elk einde afgesloten met dikke ijzeren stangen. Ik had ook wat schommelhaken en grote stalen ringen gekocht en maakte die haken met grote keilbouten op onderlinge afstand van elkaar in de muren en het plafond vast, met voor elk een grote open ruimte.
Het kostte niet veel moeite om goede verlichting aan te leggen en als final touch hing ik een bewakingscamera op. Dit stelde me in staat om op elke televisie en videorecorder te zien wat zich er afspeelde als ik er niet aanwezig was.

Ik overwoog nog het installeren van een verwarming, ofschoon het goed droog was in de kelder, kon het er af en toe behoorlijk koud zijn, maar dat ging niet door. De koude zou  haar geen kwaad doen, grinnikte ik in mezelf, het zou zeker haar tepels aanmoedigen deel te nemen! En er was natuurlijk een beetje warmte van de CV-ketel die daar ook stond, het zou er ook in de winter ruim boven het vriespunt zijn. Ik legde ook boven het putje een douche aan, afgetakt van de waterleiding naar de CV die door de ruimte liep, zodat ze zich zonodig kon douchen, en bevestigde aan de koudwaterleiding een kraan en een tuinslang aan en maakte in de hoek een haspel om het ding aan op te hangen. Dit stelde me in staat om de boel maar ook mijn slavin schoon te spuiten in het geval ze er wat langer in opgesloten zou blijven en in een hoekje haar behoeftes te moeten doen. Ik draaide de kraan open om de werking te testen en was verrast door de kracht van de straal, die me dwong de slang met beide handen vast te houden. De afvoer in de hoek van de kelder was capabel genoeg om alle water en eventuele plasjes die ze zou doen af te voeren. Ook legde ik een Frans toilet aan, je weet wel, zo`n gat in de grond, waar ze zonodig gehurkt haar behoeftes kon doen zonder de mogelijkheid zich af te kunnen zonderen. De laatste controle bestond uit het er neerzetten van mijn draagbare gettoblaster en draaide het volume omhoog tot het lawaai zeer deed aan mijn oren.
Ik ging terug naar de huiskamer en daar was het nog net mogelijk om iets van de herrie te horen, en liep naar de tuin en om het huis heen.
Buiten in de tuin was de luide muziek compleet onhoorbaar.

Perfect…