Deel 2, de inwijding

Tevreden dat alles was zoals het moest zijn, belde ik Marion voor haar instructies.
De tweeweken periode was voorbij de volgende dag, en ik instrueerde haar naar me toe te komen vroeg op de vrijdagavond, niets anders mee te brengen dan dat wat ze aan had.
Ik verzekerde haar er ook van dat ze alle nodige regelingen voor haar afwezigheid moest treffen, want dit was haar laatste avond van de voor haar gebruikelijke vrijheid.
Ik vroeg haar ook, al haar lichaamshaar te scheren.
Ze verzekerde me dat ze dit allemaal zou doen, en haar vrienden en familie hadden allemaal bericht gekregen dat ze een jaar vrij nam om een uitgebreide wereldreis te maken.
Toen ik aan het eind van ons gesprek de telefoon weer op de haak legde voelde ik dat ik die nacht slecht zou slapen.
 
En zo brak het moment aan dat ze met een taxi bij me arriveerde. Toen ze aanbelde liep ik nerveus de korte afstand naar de deur en toen ik die open deed trof ik een gedwee ogende Marion voor mijn voordeur. Zoals afgesproken droeg ze geen bagage bij zich en was gekleed in een strakke spijkerbroek en een wit Tshirt, dat ze ingestopt had in haar broekband, de contouren van haar parmantige borsten prachtig aftekenend door het dunne meteriaal.
Mijn adem stokte in mijn keel toen ik me realieerde hoe binnenkort mijn ogen zouden feesten bij het voor het eerst zien van haar spiernaakte heerlijke jonge lichaam.

Nerveus stapte ze binnen en stond in het midden van de huiskamer, onzeker het ingevulde en ondertekende contract aan me overhandigend om het na te kunnen lezen.
Ik kon aan haar zien dat ze zich bezorgd had gemaakt over dit moment. Ze leek bijna opgelucht dat ze het contract aan me kon overhandigen, en eindelijk de beslissing had genomen en uitgevoerd.
"Realiseer je je wel waar je aan begint en wat je gaat doen?" vroeg ik zachtjes. "Als je je nog wil terugtrekken kan dat nu nog, hier na niet meer…"
"Ik begrijp het" antwoordde ze "en ik ben er niet helemaal zeker van waar ik me mee inlaat, ik heb hier nog nooit mee te maken gehad, ik weet alleen dat ik er mijn leven lang spijt van zou hebben als ik het niet zou doen."  
Ik knikte begrijpend en liet haar even zo staan en ging zitten in een stoel bij het haardvuur.

Ik zei "We moeten een paar voorbereidende grondregels afspreken" en probeerde het trillen van mijn stem door de opwinding in te houden. "Vanaf dit moment mag je me alleen maar aanspreken als Meester."
Ze knikte van ja met haar hoofd, verrast door de nieuwe toon van gezag in mijn stem, en keek me verwachtingsvol aan en door de afwachtende blik op mijn gezicht haastte ze zich te antwoorden met "Ja, Meester"
Haar woorden klonken vreemd, maar de ernst van de situatie zorgde ervoor dat geen van ons twee kon lachen. "Verder moet je je ogen altijd op de grond gericht houden in mijn aanwezigheid. Het is je niet toegestaan me in de ogen te kijken."
"Ja Meester"
"Je moet vervolgens elke willekeurige instructie onmiddelijk, klakkeloos, zonder aarzelen en zonder te twijfelen uitvoeren, "
"Ja Meester"
“Goed begrepen?”
"Ja Meester"


Ik keek haar enkele momenten aan en ze sloeg haar blik gehoorzaam neer naar de grond, haar handen langs haar zijen hangend.
"Nu dan, kleed je maar uit!" Zei ik kalm, duidelijk verstaanbaar.
Ze keek een moment op met een plotselinge blik van onzekerheid in haar ogen, maar sloeg haar blik meteen weer neer toen ze de donkere gelaatsuitdrukking op mijn gezich zag.
"Hier? Nu?" informeerde ze timide.
Ik zuchtte en zei "Hebben we dit niet zojuist besproken?" met een ondertoon van irritatie in mijn stem kuipend. "Er wordt van je verwacht dat je elke opdracht van mij onmiddelijk en zonder aarzelen gehoorzaamd! Als mijn slavin ben je zeker niet in de omstandigheden dat je het voorrecht hebt van enige privacy of zedigheid!"

Ik kon zien dat dit een moeilijk moment voor haar was. Ik had haar nog nooit eerder volledig naakt gezien, en ik was er zeker van dat er niet meer dan een klein aantal mannen, minder dan een handvol zijn die dat onuitsprekelijke genoegen hebben mogen smaken haar naakt te zien. Ik weet zeker dat ze nooit eerder haar kleren had uitgedaan voor een man met minder dan een behoorlijke hoeveelheid alcohol in haar lichaam en in haar bloed. Dit was de eerste en moeilijkste stap, en dat wisten we beiden.
Een diepe nuance rood blozend, begon ze aarzelend haar Tshirt uit te treken, het zedig langs haar armen naar de grond laten glijden, haar witte kante  BH aan me onthullend. Ze friemelde wat aan de sluiting van haar jeans, trachtend tijd te winnen, alvorens schoorvoetend haar broek over haar knieen naar beneden en over haar enkels te duwen en er uit te stappen, en beiden haar slippers en haar verfrommelde jeans aan haar voeten te laten liggen.

Ze stond in haar witte kanten ondergoed, haar verleidelijke borsten, gevangen in haar BH, verbergend in haar over elkaar geslagen armen, haar gezicht vuurrood van verlegenheid en schaamte.
"Het lijkt er op dat we een probleem hebben met het opvolgen van opdrachter," constateerde ik toen ik op haar afliep, en nam een paar met vilt beklede polsboeien uit mijn zak en liet die zichtbaar in mijn hand voor haar ogen heen en weer bungelen.
Ze leek in de war.
"Ik verwacht van je dat je mijn opdrachten zonder aarzeling tot op de letter uitvoert "
Nog voor ze zich bewust werd van zich te moeten verzetten trok ik haar armen voor haar lichaam en begon haar polsen te kluisteren, de sluitijzers sloten zich met een veelbetekenende klik.
"Ik vroeg je, jezelf uit te kleden, en wel helemaal!"
"Het spijt me, het is alleen maar…" zich haar de zin niet afmakend alsof ze zich realieerde dat ze weer voor haar beurt aan het spreken was.

Ik duwde haar in de richting van de trap naar de kelder, ze boog lichtjes haar hoofd en stapte het kleine halletje in van de trap naar beneden en begon langzaam af te dalen naar haar nieuwe thuis.
Toen ik het licht aanknipte en de ruimte volledig zichtbaar was hapte ze hoorbaar naar adem.
Ik had mezelf overtroffen in de constructie van haar gevangenis, ervoor zorgend dat ik geen detail over het hoofd zou zien. Het was Spartaans in het extreme, brandschoon, maar met alleen de stalen constructie en de demonstratieve selectie van riemen en zwepen aan haken langs de muur die het saaie grijs van het beton van de muren onderbraken, in een hoek het Franse toilet en in de andere hoek de koudwaterdouche, en het afvoerputje.
Ik had een solide gebouwde eikenhouten tafel met een vijf centimeter dik blad bij de kringloopwinkel gekocht als een latere toevoeging. Het feit dat twee van de poten aan de smalle kant afgezaagd waren waardoor de tafel onder een steile hoek naar beneden wees, en de leren riemen die de poten aan hoeken sierden gaven de functie meteen weer.

De enige bron van warmte in de kerker, want dat is wat het was geworden, was de geringe stralingswarmte die uit de verwarmingsketel sijpelde en de warmte van het huis boven haar, en het was inderdaad niet al te veel. Ik voelde kippevel op haar armen toen ik haar naar het midden van de ruimte leidde en ze aarzelend onder een van de ringen stond die ik had vastgebout aan de betonnen balken van de zoldering. Ze huiverde onder mijn stevige grip, gedeeltelijk van anticipatie en gedeeltelijk door de lage temperatuur.
Ik vroeg me af hoe lang het zou duren voor ze gewoon zou zijn aan de lage temperatuur.
Met een grote musketonsluiting haakte ik de ketting van de haak aan het plafond aan haar kluisters, en ze gromde zachtjes toen ik haar armen weg trok van haar beschermende positie, gekruist over haar borsten, en ze hoog boven haar hoofd takelde, haar dwingend op de voorvoeten te staan om te voorkomen dat het staal rond haar  polsen zich in de zachte structuur van haar armen konden dringen. Ik duwde haar benen ver uit elkaar en hoorde haar kreunen van pijn toen haar polsen meer van haar gewicht moesten dragen, en zekerde een tachtig centimeter lange spreadbar tussen haar gespreide enkels.  
Ik rechtop staan en sprak mijn nieuw slavin toe.

"Er werd je gezegd je uit te kleden. Je had de brutaliteit slechts gedeeltelijk je kleren uit te trekken, en ook me hierover vragen stellen"
Haar ogen opende zich wijd in verassing en angst van het idee wat haar te wachten zou kunnen staan. Ze had nog nooit eerder in zo`n kwetsbare positie verkeert of te worden aangesproken in zulk een gezaghebbende of kort aangebonden manier.
"Als gedeelte van je inwijding in het slavin zijn, had ik al de bedoeling je
stevig te bestraffen, als waarschuwing tegen toekomstige potentiele overtredingen maar nu heb je me ongewild een uitstekend excuus gegeven."
Ik was verrast van mezelf over de manier en het gemak waarmee ik automatisch verviel in de autoritaire rol van haar Meester.


Ze rilde lichtjes toen mijn handen rond de contouren van haar stevige en welgeschapen warme billen gleden, nog immer opgesloten in het kanten materiaal van haar slipje.
Mijn hand ging verder op onderzoek, genoegen scheppen in de stralende warmth van de naast haar strakke kleine slipje onbedekte huid, en het feit dat het haar fysiek onmogelijk was mijn brutale indringende verkenning te stoppen, grijnsde ik breed toen ik de heerlijke warmte van haar kutlipjes door het lichterlijk vochtige kruisje voelde, en ik me realiseerde dat ze opgewonden aan het worden was in haar positie van geforceerde onderdanigheid, en
ze kronkelde zich uit onbehagen in allerlei bochten om zich te onttrekken aan de brutale aanrakingen van mijn hand.
"Tut, tut, het lijkt erop dat je de intentie hebt boosheid in me te doen ontsteken?"
Ongehaast liep ik naar de wand waar mijn selectie zwepen hing en overwoog een tijdje welke ik zou gaan gebruiken, en nam uiteindelijk een instrument, gemaakt van een lange brede strip dik leer aan een korte houten stok, zoals een scheerriem, gemaakt van een dikke broekriem maar dan zonder gesp en met een handvat. Toen ik naar haar omkeek opende ze haar mond om iets te zeggen maar sloot haar mond meteen weer, onzeker over wat ze zou kunnen zeggen om aan de onafwendbare pijn van de afstraffing die ik van plan was haar te doen ondergaan te ontsnappen. Ze had genoeg in mijn boeken gelezen om te weten wat er nu ging gebeuren…

Ik ging achter haar staan met de scheerriem onder mijn arm en opende mijn zakmes en het lemmet gleed daarna zorgvuldig over haar rug om de bandjes van de sluiting door te snijden, en het kanten materiaal gleed bevallig naar de vloer, het wit schril afstekend tegen het ruwe grijs van de betonnen vloer.
Ik stond achter haar en nam met mijn armen om haar heen reikend haar stevige blanke veerkrachtige borsten in mijn hand en kneedde die genietend. Verontwaardiging over deze brutale ontluistering van haar waardigheid vonkten haar ogen smeulend vuur, maar toch bracht ze het op te zwijgen. Ik stapte naar haar zijkant en herhaalde de snijoperatie langs haar heupen door de zijkant van haar slipje, en liep om haar heen naar haar voorkant,  genietend mijn nieuwe bezit bezichtigend. Ze was naakt nog bevalliger en sierlijker dan ik me voor had kunnen stellen. Zoiets moois had ik nog niet vaker gezien…

Haar hoofd was licht gebogen en haar ogen waren op de grond gericht zoals opgedragen, en ze hijgde lichtjes door de inspanning van het haar gewicht van haar polsen houdend, haar haar viel in golven over haar parmantige brutaal uitstekende fraai tentoon gestelde borsten.
De koude over haar rug had haar mooie roze tepels op laten zwellen tot harde glazen knikkers, en ik keek toe hoe haar fenomenale borsten rezen en daalde met haar hijgende ademhaling. Haar zongebruinde platte zoetvloeiende middenrif liep uit in haar sensuele heupen, waaronder in het centrum van haar schoonheid haar hoofdprijs lag, het epicentum van haar sexualiteit, en het deel van haar lichaam dat ze zo vurig geprobeert had tegen mijn brutale blikken en tastende vingers te beschermen. Ze had zich naar behoren geschoren, en haar door de om haar enkels geplaatste spreadbar gespreide benen onthulden de lipjes van haar kleine roze kutje, glinsteren, enigszins vochtig van opwinding en gespannen verwachting. Ze kronkelend lichtjes onder mijn starende blikken, vernederd over haar overduidelijke zichtbare opwinding, veroorzaakt door mijn tastende vingers in de weerloze conditie waarin ze verkeerde.

Tot haar ontsteltenis drukte ik het dunne stompe eind van het handvat van de zweep tussen haar enigszins openstaande schaamlipjes, en onthulde haar kleine, zich van achter haar beschermende huidkapje te voorschijn komende clitoris, rood, hard en opgezwollen, als het ware smekend om verdere aandacht.
Ik stond weer achter haar, legde mijn handen om haar billen en spreidde haar bilspleet, en genoot van het zicht op haar schone prachtige roze gerimpelde rozetje. Woedend over mijn brutale invasie probeerde ze met haar benen te draaien om me tegen te houden, maar helaas….

Na naar tevredenheid het heerlijke lichaam van mijn nieuwe slavin geïnspecteerd te hebben en de conclusie trok dat alles meer dan mooier was dan ik gehoopt had, trok ik met moeite mijn focus terug naar de kern van de zaak, de bestraffing voor haar eerdere overtredingen.
"Heb je wel eens eerder kennis gemaakt met iets als dit??" vroeg ik, de stijve leren reep langs haar billen laten glijden."
Ze schudde haar hoofd van nee met in haar ogen een angstige blik.
"Zonde, het zou je een idee kunnen geven van wat je mag verwachten. Het geeft niet, je zult het snel genoeg gaan ondervinden.
Het was dan dat ik blij was dat ik gecontroleerd had dat er geen geluid uit de kelder naar buiten door zou kunnen dringen. Toen ik de eerste niet al te harde slag gaf uitte ze een schreeuw zo intens dat het zeer deed aan mijn oren.
”AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaagggghhhhhhhhhh!!!!!!!! NEE!!! Alsjeblieft niet, ik was me dit niet bewust!!!
Niet nog eens!!!."

"Denk aan je waardigheid als slavin!" verweet ik haar toen ik haar de volgende klets gaf, harder dan de eerste. Deze keer schreeuwde ze niet, ze had al haar adem opgebruikt bij de eerste. Inplaats daarvan opende ze haar mond geluidloos, haar ogen wijd  open van pijn en geschoktheid van haar intense bestraffing.
Mijn voordeel voelend liet ik opnieuw mijn riem neerkomen, zorgvuldig mikkend op de onderkant van haar billen, daar waar de riem zich wreed om de binnenkant van haar dijen nestelde, vlak naast haar zo gevoelige schaamlipjes.
Ze begon te grommen, de pijn in haar polsen vergetend, viel ze voorwaarts neer in haar kluisters. Ze gromde "Stop... Ik kan het niet! Jij smeerl..."
Ik snoerde haar mond met een stekende mep, deze keer een diep rode striem trekkend over het midden van haar bilspleet. De kettingen naar het plafond ratelde toen ze wanhopig probeerde zich te bevrijden.
"Denk je dat je wellicht nu geleerd hebt me onvoorwaardelijk te gehoorzamen?" vroeg ik haar, met mijn vlakke hand zachtjes voelend aan de opkomende striemen die ik zojuist gecreeerd had op haar achterkant.
"Maak  me  los.. Het…  is…  te…  pijnlijk…  Ik…  wil…  dit…  niet!" Ze hapte tussen haar woorden naar adem.
De volgende slag trof haar midden in haar zin, "Helaas, dat was het verkeerde antwoord!"


Nu begon ik haar gemartelde billen in ernst te bewerken, haar schreeuwen en smeekbedes negerend, en de riviertjes van tranen die nu hun weg vonden langs haar wangen, neerdruppelend op haar borsten.
Om wat afwisseling stuurde ik ook enkele stekende slagen over haar borsten en een van de slagen belandde precies op een van haar tepels
.
Bij dit gedeelte van haar afstraffing rukte haar hoofd achterover in haar nek en haar ogen sperde zich wijd open. Als de pijn van de scheerriem al buiten elk voorstellingsvermogen op haar billen was, dit was voor haar de ergste kwelling.
Enkele seconden stokte haar ademhaling volledig, en vocht ze wild tegen haar kluisters.

Ik had het gevoel dat ik het onderwerp voldoende benadrukt had, vroeg ik haar “Zul je me nu gehoorzamen?"
Op dat moment keek ze me recht in mijn ogen, al haar emoties tastbaar, tranen stromend over haar wangen, hijgend en vechtend naar adem, nog immer lijdend onder de golven van pijn, schroeiend en uitstralend vanuit haar gekneusde lichaam.
Ze had geen keus. Ze knikte met tegenzin van ja, bereid elke ontluistering te ondergaan die ik nodig vond, als dat betekende dat ze een volgende wereldschokkende afstraffing van de wrede riem kon vootrkomen.
"Pardon, slavin?" vroeg ik, om het haar te horen zeggen.
"Ja Meester," snikte ze.
"Heb je het gevoel dat je iets van je afstraffing geleerd hebt?"
"Ja Meester"

Voorzichtig liet ik de ketting zakken en maakte haar polsen los, en wachtte erop dat ze voor haar vrijheid zou vechten als een gevangen wild beest. Ik hoefde me geen zorgen te maken, haar handen hingen lam langs haar zijen naar beneden, verlangend naar wrijven om het leven terug in haar verdoofde aermen terug te masseren, maar angst verhinderde haar dit zomaar te doen.
Ik had mijn arm om haar middel en ondersteunde haar terwijl ze onzeker op haar benen zwalkte. Ik tilde haar gezicht op en keek haar aan en drukte een tedere kus op haar hijgende lippen. "Telkens als jij me ongehoorzaam bent behandel ik je op deze manier. Ik zal je met uiterste ruwheid met de riem slaan voor de kleinste weerbarstigheid, is dat duidelijk?"
Ik bespeurde een nieuwe toon van respect in haar stem. "Ja Meester"


Ondanks al mijn meest uitgebreide waarschuwingen was ze niet voorbereid op de hevigheid van de pijn van de zweep die maar al te werkelijk was.


"Nu mag je jouw Meester danken voor je lessen " zei ik" Wil je dat wel?
"Ja Meester" sprak ze met duidelijk meer enthousiasme, haar eerdere gevoelens van  schaamte verliezend in haar gretigheid haar Meester op elke mogelijke manier te plezieren om elke mogelijke herhaling van de afstraffing die ze zojuist had ondergaan te vermijden.
Ik drukte met het handvat van de zweep haar hoofd zachtjes naar beneden, ze zonk op haar knieen op de koude stenen vloer, snel begrijpend welke vorm haar dank zou moeten aannemen.

Met trillende handen deed ze mijn rits naar beneden, en op een verleidelijk onbeholpen manier hengelde ze mijn halfharde piemel uit mijn broek.
Met een haast onmerkbare, subtiele pause gedurende welke honderden gedachten door haar hoofd moesten gaan, opende ze schoorvoetend haar mond en gracieus gleden haar lippen om mijn schacht, elegant haar hoofd naar voor en achter bewegend, haar wangen klem om mijn lid heen gezogen. Ik stond te trillen op mijn benen, het was intens heerlijk...
Ik was al in een staat van beduidende opwinding en al binnen een paar minuten begonnen mijn ballen te krampen en voelde ik de gezegende bevrijding van mijn zaad in haar mond te voelen spuiten. Met de uitdrukking op haar gezicht van intense tevredenheid over het succes van het tonen van haar dankbaarheid, trok ze zich terug van mijn snel verslappende bevredigde piemel en wiste zich met de rug van haar hand het zaad van haar lippen, zichzelf te dwingen door te slikken wat ze nog aan restjes in haar mond had.

Het was toen dat ik het me herinnerde. Ze had me gedurende een van onze aangeschoten avonden ooit eens verteld dat ze NOOIT maar dan ook NOOIT aan orale seks zou doen, omdat ze vond dat een man zijn lid in haar mond en hem dan daarin met zijn sperma in haar mond klaar te laten komen weerzinwekkend en een walgelijk idee vond.

Ik lachte bij deze overpeinzing en ze knieltde huiveren aan mijn voeten, wachtend op verdere instructies, een druppeltje sperma glinsterend op haar kin toen ze mijn nu ontspannen lid terug borg in mijn broek.
Ze fluisterde, bijna onhoorbaar "Dank U Meester.."

Ze begon het te leren…