Nachtelijke lessen van Meestres Melina

 

Haai, ik ben Marlies, ik ben 32 jaar en ik heb een heerlijke ervaring achter de rug!

 

In ontwaakte van het lawaai door een hersenloze oliebol die zonodig diep in de nacht dringend en met veel lawaai flessen in de glasbak moest gooien.  Pokkeherrie dus, hier vlakbij.
En zoals gebruikelijk, als ik eenmaal wakker ben kan ik mijn draai niet meer vinden en blijf lang wakker liggen, die lul of muts vervloekend die me wakker heeft gemaakt.
Mijn ogen waren spleetjes, en ik rekte mijn nek uit om op de klokradio te zien hoe laat het was. Bah, 3:27. Ik uitte een ingehouden grom van ontevredenheid.

Ik nam de afstandsbediening van mijn nachtkastje en begon mijn nachtelijke ritueel van zappen om te zien wat er zoal op TV te beleven was. Om deze tijd van de nacht is er meestal niet veel meer te beleven dan die nachtshows met geil over het beeld kronkelende meiden die reclame maken voor betaalde sekstelefoonnummers, of stomme herhalingen van allerlei duffe en gedateerde series zoals het kleine huis op de prairie.
Zappend langs de serie kanalen kwam ik terecht bij een horrorkanaal. Ik lag daar gebiologeerd te kijken naar de spannende scene die zich daar afspeelde, niet in staat me te bewegen. "Niet naar binnen gaan!" schreeuwde het in mijn hoofd, terwijl je best wel weet dat ze het altijd toch doen. Als dan de Heldin van het verhaal haar te vroege gruwelijke dood onder ogen ziet, draaide ik in afschuw mijn hoofd opzij en drukte snel door naar een ander kanaal. Het rode lichtje op de zapper gloeide op en de TV sprong door naar een volgend net.

"Hmmm wat is dit?" fluisterde ik in mezelf en zag een kanaal dat ik overdag`s normaal niet ontvang. Wat mijn aandacht had getrokken waren de twee naakte figuren, bezig met een ongebruikelijke erotische seks-scene. Ik drukte op teletekst om te lezen waar het programma over ging; "Een echtpaar zoekt naar een nieuwe manier om hun seksleven op te leuken. Ze leerden onderworpen te zijn toen ze voorgesteld werden aan Meesteres Melina."
Ik ging plat op mijn buik vlak voor de TV liggen om het beste beeld te hebben en niets te missen, Ik schudde mijn kussen op en zag toe hoe hun ontdekkingen zich ontvouwden.
De show was al een dikke 30 minuten bezig, dus de onzinrommel en de reclame van het begin was al voorbijgekomen en de lessen van Meesteres Melina waren kennelijk begonnen.
De vrouw van het stel zag er best goed uit, een jaar of 30, de man ook wel, het zullen wel acteurs zijn. De vrouw moest voor haar geketende partner op haar knieen, en kreeg opgedragen hem onbeschrijfelijk op te geilen. Meesteres Melina zei haar met een strenge stem " Raak hem niet aan, of ook jij word meedogenloos gestraft."
Het meisje spreidde haar benen en spreidde haar schaamlipjes en toonde de man haar clitoris en begon zichzelf ongegeneerd te vingeren. Het was duidelijk te zien dat de man opgewonden raakte, hij had een beste erectie en het meisje haar binnenlipjes glommen in het licht.

Ik ben nooit in geweest voor pijnlijke ontmoetingen, dat hoeft voor mij niet, maar een beetje rollenspel kan geen kwaad. Dus lag ik daar, geinteresseerd toeziend naar hun bezigheden. Ik voelde mijn eigen opwinding toenemen en voelde hoe mijn stuiptrekkende kutje de dunne stof van mijn slipje begon te bevochtigen.
Het duurde niet lang dat mijn ene hand onder mijn Tshirt gleed en mijn borst omklemde. De andere hand gleed achter het elastiek van mijn slipje en tussen mijn benen.
Precies op dat moment draaide mijn man zich om op zijn andere zij en mompelde grommend iets onduidelijks. Ik wachtte totdat zijn ademhaling me vertelde dat hij al weer ver weg was en hij weer verder sliep. Hij vind het anders nooit erg als ik hem midden in de nacht wakker maak, maar vandaag had hij een heel drukke dag gehad op zijn werk, dus wilde ik hem liever niet storen in zijn nachtrust.

Mijn aandacht ging weer naar Meesteres Melina en haar gehoorzame pupillen. Toen de stomend hete acties voortgingen raakte ik meer en meer opgewonden. Een overvloed van meidenvocht droop van mijn schaamlipjes en vormde een natte plek in mijn slipje, en bedekte mijn vingers en liet toe dat mijn vingers met gemak het zachte sneetje tussen mijn benen in gleden. Ik wreef mijn gezwollen klitje totdat ik wankelde op de rand van mijn orgasme. Dan drukte ik mijn vingers keer op keer diep in mijn roze natte gleufje, ik rolde op mijn rug en kneep in mijn hunkerende tepels, en de ruwheid van mijn Tshirt versterkte de wrijving en de stimulatie.

Ik hoorde hoe Meesteres Melina de vrouw instrueerde haar eigen sappen te proeven, en ik wou ook meedoen en ik bracht mijn doorweekte vingers naar mijn mond en likte ze schoon. De drang naar een spetterend orgasme werd groter en groter. Elke streling bracht me dichter bij het zinderende orgasme dat ik zo wenste.
Ik was zo druk bezig met mee te doen met het beeld op de TV en de sensaties die door me heen gingen, dat ik niet in de gaten had dat mijn man zijn arm bewoog.

Gehoorzamend aan Meesteres Melina's instructies, sloot ik mijn ogen en verloor mezelf in mijn erotische spel. Mijn lichaam kronkelde onder mijn opwindende strelingen, ik was niet meer te stoppen op mijn weg naar een zinderend orgasme, en mijn heupen bokten tegen mijn hand en de gedachte dat ik mijn man wakker zou kunnen maken verdampten in de hitte van mijn spel. Een diepe kreun ontsnapte aan mijn mond, "Mmm, Ohhh jaaahh" en ik begon te rillen door mijn intense orgasme. Ik ging stug door met het bewerken van mijn klitje, de nawerking van mijn orgasme verlengend. Zeker een minuut later vielen mijn heupen terug op bed en gleed mijn lichaam in de heerlijke staat van intens bevredigd nagenieten.

Ik kwam weer bij kennis toen ik een mannenstem hoorde zeggen: "Je denkt toch niet dat je me in deze staat zo achter kan laten, is het niet?"
Het duurde even voor ik me realiseerde dat het niet van de TV kwam. De stem kwam dichter bij mijn oor en fluisterde. "Je bent toch wel zo`n geil klein moppie! Mijn piemel is zo hard, mijn ballen tintelen, maak ze leeg hem voor me!"
Ik voelde hoe hij op zijn rug ging liggen en mijn hand nam en die om zijn erectie heen legde. Ik greep zijn stengel en kreunde van voorpret van het plezier dat ik hem zou gaan bezorgen.
Ik draaide me met mijn gezicht naar hem toe en gleed naar beneden om zijn trillende mannelijkheid in mijn liefdesnestje te ontvangen.
"Nee, ik wil je over me heen, je dijen gespreid over mijn gezicht in standje 69, zodat ik je heerlijke kutje kan likken."
Gehoorzaam draaide ik me om en drukte mijn kutje op zijn mond, hem dwingend me zonder terughouden te laten genieten. Met mijn kutje wiegelend in zijn gezicht dwong ik hem zijn getalenteerde tong te gebruiken, hij verloor geen tijd en ik voelde zijn delicieuze en bekwame tong mijn druipende liefdesnestje binnendringen.
Hongerig begon hij te likken en aan mijn clitoris te sabbelen.

Mijn hoofd gleed met gesloten ogen achterover in mijn nek in pure extase van zijn indringende aanval op mijn kutje. Mijn heupen bewogen heen en weer en schuurden  langs zijn gewillige mond. " Ohhh shit, neuk me met die lekkere tong van je." smeekte ik hem, en mijn verbale uitingen van waardering wonden hem nog meer op. Ik sabbelde en zoog en likte koortsachtig aan zijn stengel en kwelde hem schaamteloos in een langzaam en sensueel ritme. Zijn vlakke hand kledderde op de delicate huid van mijn billen, als een  ferme herinnering aan mijn taak.
Ik voelde  zijn vinger in mijn spleetje schuiven terwijl zijn tong genadeloos doorging met het martelen van mijn kloppende hunkerende klitje, en hij wist dat ik tegen een aardschuddend orgasme aan zat. Dan voel ik hoe hij zijn doordrenkte vinger uit mijn kutje haalt en zachtjes maar indringend in de diepte van mijn gerimpelde rozenknopje inglijd. Deze eigenlijk door mijzelf verboden daad zond me wervelend en trillend over de rand en ik kwam schuddend en spastisch schokkend daverend klaar, mijn lichaam drukte zich stevig en hard tegen het zijne, de seksuele ontlading me overspoelend.

Hij wachtte geduldig tot mijn orgasme wegebde, en vroeg me toen bovenop hem te komen. Ofschoon zijn orgasme al en tijdje vlak bij was, was hij nog niet klaar met me.
Ik weet wat hij wilde. Ik wees naar de stoel naast het bed en gebaarde dat hij daar moest gaan zitten, het maakt het me makkelijker de op en neer gaande beweging te beheersen. Ik stond vlot op en trok mijn Tshirt uit en liep om de stoel heen.
Ik fluisterde van achter de stoel in zijn oor "Zou je me wel graag hard en lekker willen neuken, liefje?" Hij reageerde door naar mijn hand te grijpen en mee voor zich op zijn schoot te trekken, maar hij greep mis en ik sprong opzij.
"O nee," Ik liep opnieuw om de stoel heen en zwaaide met mijn opgestoken wijsvinger heen en weer, en ik mompelde "Niet zo snel, schatje."
Niet alle lessen van Meesteres Melina waren ongemerkt aan me voorbijgegaan. "Ik wil dat je erom vraagt, erom smeekt! doe het! NU! En noem me Meestres Marlies!" Eiste ik met strenge stem.

Zijn keiharde piemel zwenkte op en neer in spasmen van zijn gretigheid. Mijn dominantie wond hem mateloos op. Hij kreunde luid "Asjeblieft, neuk me Meestres Marlies,  asjeblieft."
Hij keek me aan in verwachtingsvolle hunkering, en vroeg  'Was dat goed genoeg?'
"Kom op, je kan wel beter dan deze mismaakte poging," drong ik aan. "Wat is het dat je wil? Je zult me erom moeten bedelen, erom moeten smeken!"
"Asjeblieft, Meestres Marlies " jengelde hij, " Ik wil zo graag klaar komen, asjeblieft, neuk me hard zodat ik mijn zaad in je lekkere kutje kan spuiten. Asjeblieft, ik wil zo graag in je zalige nauwe kutje."
Ik voelde op mijn klompen wel dat hij serieus meende wat hij zei, zijn ogen vertelden me dat hij aan niets anders meer kon denken. Ik keek hem van vlakbij aan en zei met een strenge stem, " Ik waarschuw je, als je me zonder toestemming aanraakt zul je niet tot een goed einde geraken. Begrijp je dat?"
"Ja, ik begrijp het, Meesteres Marlies" antwoordde hij.

Ik sloeg mijn ene been over zijn schoot heen en zijn steenharde piemel gleed de diepte van mijn drijfnatte kutje in, zijn voorhuid tot tegen zijn stam naar achter trekkend.
Hij kreunde luid van genot toen ik hem eindelijk leek te geven waar hij naar verlangde, mijn strakke warme schede verzwolg zijn mannelijkheid.
Ik zat op zijn schoot en forceerde zijn kloppende en schokkende piemel diep in me tot zijn eikel tegen mijn baarmoedermond stootte. Hij tilde zijn handen op om me bij mijn heupen te grijpen om mijn bewegingen te sturen, maar een blik op mijn gezicht vertelde hem dat hij dat beter niet kon doen.
"Je mag je handen niet gebruiken, maar ik sta je toe je mond te gebruiken. Je mag aan mijn tepels sabbelen, maar je mag er niet in bijten! Jij bent nu mijn lekkere neukdiertje, mijn seksspeeltje, en ik maak uit wat er gebeurt, ik ben de baas!"
Ik kreeg er zowaar plezier in hem de domineren, hem onder controle te houden.
Ik ontdekte dat dominantie behoorlijk bevrijdend is.

Hij zou er dus niet aan prakkiseren me ongehoorzaam te zijn, en zijn handen omklemden de zijkanten van de zitting van de stoel. Zijn gretige mond bewoog van mijn ene borst naar de andere, zachtjes en zeer opwindend zuigend aan mijn tepels. Toen ik tot mijn tevredenheid bemerkte dat hij me een bevredigend resultaat bracht, begon ik langzaam en plagend zijn lengte te berijden. Mijn aanvankelijke smaak voor dominantie was zonder enige terughoudendheid ontbrand!
Ik was niet zeker of ik mezelf nog veel langer in kon houden, mijn ritmische naar beneden gerichte stoten gingen harder en sneller.
"Asjeblieft, niet stoppen." Smeekte hij. "Laat me klaar komen!"
Ik dreunde op en neer over de lengte van zijn heerlijke piemel, het kon me niet langer schelen of hij me aanraakte of niet, ik had maar een gedachte in mijn hoofd en dat was opnieuw een daverend orgasme, mijn volgende keer van die nacht.

Volkomen buiten adem kreunde ik "Oh mijn god, ik ga klaar komen."
Mijn kutje klemde zich om zijn piemel heen, mijn heupen beukte op en neer, ik wilde niets liever dan zijn zaad in me te voelen spuiten. Het kon me niet langer schelen of hij al dan niet mijn toestemming had klaar te komen.
"Geef het me, neukdiertje! Spuit je zaad in me!" commandeerde ik hem, en dat was alles dat hij nodig had en na een laatste luide kreun begon hij ongecontroleerd te schokken en ik voelde hoe hij mijn neukholletje vulde met zijn hete kleverige lading. We klemden ons aan elkaar vast en ik drukte mijn billen en mijn venusheuvel hard en stevig tegen zijn kruis.
Het duurde minutenlang alvorens we weer tot rust kwamen, en we kusten elkaar liefdevol en waarderend. Ik stond op van zijn schoot en gaf hem een handdoek om zich af te drogen van het mengsel van mijn vocht en zijn sperma.
Ik was uitgeput en eindelijk klaar om achterover te gaan liggen en heerlijk in slaap te vallen en gleed onder het laken, mijn billen stevig tegen zijn kruis aangedrukt.

"Welterusten schatje." fluisterde ik.
"Welterusten lief." antwoorde hij. "Als ik straks wakker ben, mag ik je dan opnieuw misbruiken?"
Ik giechelde en dacht “Hij blijkt een gewillige en leergierige leerling te zijn. Misschien leer ik hem nog meer van wat ik bij Meesteres Melina heb opgestoken.”
Dus ik antwoordde hem "Alleen als je een brave jongen bent geweest, zo niet, dan krijg je billenkoek. Heb je dat begrepen?"
In het zwakke ochtendlicht zag ik een brede grijns op zijn gezicht verschijnen.

Hij antwoordde gehoorzaam "Ja Meesteres Marlies"