Nicolette en de Meesteres

 

 

Slavin Nicolette wachtte ongerust. Wat voor diensten zullen er van haar verwacht gaan worden? Ze had maar vaag en op fluisterende toon vernomen wat er zich in deze kamer afspeelde, op geheimzinnige toon dingen vernemend van lust en wellustig verlangen. De Meesteres had haar keus al eerder op de avond tijdens haar diner gemaakt. Nicolette had de wijn geserveerd toen de elegante, met juwelen getooide hand haar pols greep, en Nicolette`s gezicht dichter naar haar gelaat toetrekkend met haar strakke onderzoekende blik.
 
De Meesteres bestudeerde Nicolette 's gezicht alvorens haar ogen over Nicolette’s lichaam gleden, Nicolette was slechts gekleed in een simpel wit hemdje, en een sluwe brede glimlach verspreidde zich over de Meesteres haar gelaat.
Na haar diner en haar toetje dronk ze haar glas wijn leeg en gebaarde ze ongeduldig naar haar knecht, en zei op een toon die geen tegenspraak duldde: "Breng haar hier."

Aldus werd Nicolette erheen geëscorteerd, gekleed in voor de komende situatie  meer toepasselijke zijden kleding en alleen in de kamer van de Meesters achtergelaten in afwachting van de opdrachten van de komst van de Meesteres, zittend op en stoel naast het wellustige exotische bed. Nicolette had nauwelijks enige ervaring van wat er zich gebruikelijk op en in dat soort bedden afspeelde, en
ze likte nerveus haar lippen.
De Meesteres kwam de kamer binnen en Nicolette hield haar adem in.
De Meesteres was een schoonheid van een vrouw met een zelfverzekerde manier van doen, die geen tegenspraak duldde. Ze was gekleed in een sierlijke zijden jurk en rook naar kostbaar en aangenaam geurend parfum. Ze lachte bemoedigend naar Nicolette. "Open je benen. Ik wil je kutje zien, mijn lieve slavin…”
Nicolette gleed achterover op het bed, tilde haar rok naar haar middel en spreidde blozend haar lange slanke benen. Een slipje had ze niet gekregen dus dat had ze niet aan. De meesters vervolgde “Wat kunnen we je vanavond leren?"

 

   

Ze schreed dichter naar het bed en Nicolette huiverde onwillekeurig en kreeg kippevel over haar hele lichaam.
"O toch, komaan" zei de Meesteres, en ging bedaard naast haar zitten en nam Nicolette ’s kin in haar handpalm. "Er is geen reden om angstig voor mij te zijn, mijn kleine schone bloem. We zijn hier om genot te beleven, niet voor pijn"
De Meesteres boog zich voorover en trok Nicolette`s gelaat dichter naar het hare en kuste haar zachtjes, en Nicolette bemerkte dat de Meesteres haar zachte lippen vagelijk naar wijn smaakten. Nicolette trok zich aarzelend terug, verward. De korte zachte kus had een onwillekeurig vuur in haar lendenen ontstoken, onverwacht en zeer aangenaam. Het was al een tijd geleden dat iemand op deze manier aandacht aan haar besteed had en het was een nog langere tijd geleden dat ze een orgasme beleefd had.


De Meesteres lachte. "Het lijkt erop dat deze uiting van perversiteit je niet geheel onberoerd laat, is het niet, mijn liefje?"


Nicolette's hart bonkte, en vertoonde geen spoor van weerstand toen de Meesteres haar opnieuw kuste. Geen man had haar ooit eerder op deze manier gekust.  
Geen enkele man was ooit eerder zo teder met haar geweest. De Meesteres schoof Nicolette’s schouderbandjes over haar schouders, en ontblootte haar kleine harde borsten. De meesteres leunde zich voorover en nam Nicolette’s ene tepel in haar mond en sabbelde er dwingend aan, en ging met haar tong over de gevoelige tepelhof. Nicolette voelde hoe haar lichaam reageerde op de tedere en genotvolle aanrakingen, ze voelde een diepe hunkering in haar heupen en een duidelijk toenemende warmte en hevige vochtigheid tussen haar lange slanke benen.

"Laat me meer van je lieflijke lichaam zien, mijn speeltje."
Met voorzichtige handen, hielp de Meesteres Nicolette haar jurk uit te trekken, en kuste haar naakte huid, en huiveringen van genot golfden over Nicolette’s naakte huid.
Toen ze eenmaal helemaal naakt was, verwijderde de Meesteres haar eigen kleding, en ontblootte een stel ferme recht naar voren staande stevige borsten en een donker plekje, netjes in model geknipt haar op haar venusheuvel en tussen haar benen.
"Ga achterover liggen" commandeerde de Meesteres, en Nicolette, gewend om onmiddellijk de gegeven opdrachten te gehoorzamen, deed wat er opgedragen werd, nog steeds nerveus maar in toenemende mate opgehitst door de situatie.
De meesteres ze op zachte toon "Spreid je benen. Ik wil je mooie kutje zien.”
Nicolette spreidde haar benen, en toonde haar in toenemende mate vochtige dun behaarde nestje aan de gretige blikken van haar toekijkende Meesteres.
De gedachte begeerd te zijn door deze machtige en mooie vrouw was opwindend en erotisch. Nicolette vond zichzelf verwachtingsvol naar de aanrakingen van deze vrouw, de eerste keer dat ze aangeraakt werd door een andere vrouw.

De Meesteres streelde zachtjes en behoedzaam over Nicolette’s nu doornatte sneetje, zijdelings met de zijkant van haar vinger de hunkerende clitoris aanrakend. Nicolette huiverde zachtjes, meer verlangend maar niet in de positie erom te vragen. Na enige tijd haakte de Meesteres haar vingers achter Nicolette`s kutlipjes en spreidde haar rode en opgezwollen schaamlippen, en bewonderde  het van het vocht glimmende roze liefdesnestje en het harde, zich achter het beschermende huidje vandaan geworstelde kleine blauwroze pareltje.
Met een voldane lacht boog de Meesteres haar hoofd voorover en bracht haar tong naar Nicolette's klitje. Op vakkundige wijze sabbelde ze op het kleinood.
Ze schoof voorzichtig twee vingers in Nicolette’s kutje en drukte die omhoog naar Nicolette`s Gspot en die zwijmelde van pure verrukking.
Zoiets verrukkelijks en sensationeels had ze nog nooit eerder meegemaakt en was verbaasd dat haar lichaam dit genot kon produceren. Ze kronkelde en wriemelde onder de Meesteres haar dwingende tong, tot ze de opperste piek van verrukking bereikte en een plotselinge uitbarsting van extase door haar schokkende en stuiptrekkende lichaam scheurde.

Dan lag ze uitgeput en naar adem snakkend achterover.

Na enkele momenten kwam ze tot haar positieven en realiseerde ze zich dat de Meesteres verwachtingsvol naar haar keek. "Nu dan, mijn meisje. Het lijkt erop dat je een gemakkelijke en gretige leerlinge bent. Nu is het jouw beurt om je Meesteres haar genot te schenken."
Liggend naast Nicolette, nam de Meesteres Nicolette's hand en geleidde die naar haar eigen doornatte liefdesnestje. Aarzelend duwde Nicolette haar vinger in de hete vochtigheid tussen haar Meesteres haar benen. Ze had nog nooit eerder een andere vrouw haar kutje aangeraakt, en ze was verbaasd over de zijdezachte gladheid en de pulserende hitte onder haar aanrakingen. Ze voelde hoe de lendenen van haar Meesteres wentelden en de spieren in haar kutje samentrokken van opgewondenheid. "Nu moet je je aandacht op mijn klitje richten, mijn lieflijke leerlinge" zei de Meesteres, en Nicolette deed zoals ze gezegd werd, en liefkoosde met haar vingers het harde liefdesknoopje zo goed en teder als ze kon.
 

Ze voelde een golf van genoegen door zich heenslaan toe te zien hoe haar Meesteres verstrakte onder haar aanrakingen, haar billen samenknijpend en haar benen wijd gespreid.
"Een klein beetje sneller," zuchtte de Meesteres, haar gelaat vertrokken in een grimas van toenemend genot, en Nicolette verhoogde haar snelheid. In een opwelling leunde ze voorover en kuste de Meesteres haar tepel, een initiatief dat klaarblijkelijk de Meesteres vergenoegde.
"Wacht" zuchtte de Meesteres na een paar minuten. "Je… bent… een natuurtalent… mijn schatje. Nu, laten we jouw orale bekwaamheid eens testen, zullen we?"
Onzeker of ze de techniek beheerste, maar gedreven het te proberen, positioneerde Nicolette zichzelf tussen de Meesteres haar wijd gespreide benen en legde haar mond over de lokkende gleuf van de Meestere, haar best doend na te doen wat de Meesteres had uitgevoerd op Nicolette's eigen kutje.

Het was duidelijk dat het werkte. Binnen seconden greep de Meesteres een handvol van de zijden lakens en drukte met toenemende woestheid haar kutje in Nicolette's gezicht. Nicolette likte hard en snel, haar meesteres te willen plezieren zoals de  Meesteres zojuist haarzelf had geplezierd. Het duurde wat langer dan ze verwachtte, maar uiteindelijk begon de Meesteres met haar heupen te stoten en kwam lang en hard klaar, en lag uitgeteld achterover.
 
De Meesteres, nog immer buiten adem, bestudeerde in gedachten haar gelaat met luie half gesloten oogleden.
"Jij," zei ze zachtjes. "Hoe is je naam?"
"Nicolette, Meesteres."
"Wel, Nicolette, ik denk dat het tijd is je te bevorderen. Ik denk dat ik je weghaal uit de keuken. Een talent als jij mag niet verloren gaan. Ja, en natuurlijk moet je nog veel leren. En ik denk dat je voorlopig elke nacht in training moet, hard, elke nacht. Mee eens?"
Nicolette lachte breed. "Ja, Meesteres."

De Meesteres grinnikte en trok Nicolette tegen zich aan en omhelsde haar.