Stiefzuster in bondageDe 16-jaige Mark en zijn 15-jarige broer Tom hadden de laatste paar uren onvermoeibaar in hun vaders garage gewerkt, om alles voor elkaar te krijgen zoals ze het wilden hebben.
Tom en Mark's middelbare school was gesloten gedurende de paasvakantie, ze hadden zich bedacht dat een hele week zonder naar school te hoeven meer dan genoeg tijd was om hun kwajongensachtige plannen uit te kunnen voeren.
Ze draaiden stalen schommelhaken in de muur en in de vloer en hingen touwen aan de zolderbalken, en ze bespraken voortdurend wat ze van plan waren te gaan doen met hun 21 jarige sexy stiefzuster Fiona. Hun conversatie zorgde ervoor dat beide jongens in een behoorlijk hoge mate van opwinding  bleven verkeren, hun jonge piemels bleven de hele tijd in een stevige erectie.
Wat ze gedurende de voorafgaande dagen hadden gepland waren sommige van hun meest ondenkbare verdorven plannen en onbeschrijfelijke obscene dingen die ze met hun sexy stiefzuster zouden gaan uithalen.  

Toen ze klaar waren met het voorbereidende werk zei Mark "Okee dan, laten we onze lieflijke Fiona hierheen halen, Tom!"
Tom opende de tussendeur van de garage naar het woonhuis en gluurde om de hoek de bijkeuken in. Hij riep "Fiona, Mark wil je wat laten zien in de garage."
Fiona, hun 21jarige stiefzuster was een langbenige brunette, en ze was buitengewoon mooi. En heus niet alleen door haar sexy lichaam, ze kon met gemak een van de mooie modellen zijn die de voorpagina van populaire vrouwenbladen zou kunnen sieren. Desondanks, met haar schitterende uiterlijkheden, haar hoge en volle borsten en maten die 88-60-85 bedroegen, en met haar volle ronde billen leek ze meer op een centerfold van de Playboy en het Penthouse magazines, met haar lange golvende blonde haar, wervelend rond haar schouders, glimmend van het borstelen.

Fiona was behoorlijk teleurgesteld in jongens, die wilden maar een ding van haar en wat zij wilde werd genegeerd, haar gefrustreerd en gestresst, onbevredigd achterlatend.
Dus ze had maar weinig afspraakjes meer en nu leefde ze voor hun vader en haar twee jongere stiefbroers. Ze was bijna altijd thuis en verzorgde het huishouden.
Maar dan ook, Fiona hield zielsveel van ze, maar ze had de grootste moeite haar twee stiefbroers in de hand te houden. Ze had geen controle meer over ze nu ze in de puberteit waren. De jongens weigerden haar te gehoorzamen en waren de schrik van de buurt. Ze was doodsbenauwd dat ze een dezer dagen in serieuze problemen zouden geraken.
Tom keek toe hoe Fiona 's doorknoopjurkje onder het lopen soepel om haar lichaam wervelde, rond haar lange slanke benen in een uiterst aanlokkelijke manier. Haar overvloedige borsten, ferm met omhoog wijzende tepels, gevangen in haar BH in haar laag uitgesneden doorknoopjurkje met 22 knoopjes aan de voorzijde maakte Tom's piemel nog stijver.

Fiona stapte de garage binnen en voelde zich lichtelijk onbehagelijk toen ze vreemde opwinding in Tom’s ogen zag, juist voor hij de garagedeur achter hen in het slot liet vallen. Mark stond schuin achter de deur en onmiddellijk schoof hij een katoenen touw met een stroppende lus over Fiona ’s rechterpols. Fiona gaf een klein meisjesachtig gilletje van verassing en draaide zich half naar mark toe. Dit gaf Tom de gelegenheid ook een touw met lus over haar andere pols te schuiven, en nog voor ze enig idee had wat er aan de hand was, trokken ze haar handen achter haar rug en hielden ze de touwen samen stevig vast.
Toen drong het tot haar door wat er gebeurde. "Wat voor de donder zijn jullie aan het doen? Maak me onmiddellijk los, stelletje halve zolen!" siste ze woedend tussen haar tanden, en ze worstelend om los te komen. Fiona 's armen deden zeer toen haar stiefbroers haar achterwaarts trokken en haar armen aan weerszijden aan de grote stalen haken aan de muur van de garage zekerden.
Ze gilde "Wat is dit voor gedoe! Maak me onmiddellijk los! Jullie krijgen hier behoorlijk problemen mee!"

Fiona worstelde om los te komen, maar de touwen gaven natuurlijk geen krimp, en hoe meer ze worstelde en kronkelde, des te meer pijn ze voelde in haar mooie schouders.
Ze stampte boos met haar voeten op de grond van gefrustreerde woede, en blikte met vlammende vuurspuwende ogen naar de twee jongens.
Tom en Mark stonden toe te kijken naar hun stiefzus hoe ze stond te worstelen om los te komen, en de blik in hun ogen maakte haar bang. Hoe had ze ooit kunnen voorkomen dat de twee jongens haar vast hadden gebonden?  Hoe waren ze op dat idee gekomen? Mark was nog maar 16 jaar en Tom was nog maar net 15 jaar geworden.
Wat waren ze van plan met haar? Natuurlijk moest het iets seksueels zijn, in aanmerking genomen de manier waarop ze met onvervalst verlangen naar vleselijke lusten in hun jongensogen genietend naar haar lichaam keken. Tom en Mark waren hier nog te jong voor, ze waren nog maar een stel blagen, dacht Fiona bij zichzelf, en ze vroeg zich af waar ze dit soort ideeen opdeden.

"Laten we Fiona's slipje uittrekken!" zei Tom. " Laten we haar kutje bekijken. Ik wil de eerste zijn om in het echt een meisjeskutje te zien waar echt haar op zit."  
"Tom! Je waagt  het niet hoor!" waarschuwde Fiona op bijtende maar onzekere toon.
"Ahhh… Fiona," zei Mark. "Je kan net zo goed je grote mond houden. We laten je niet eerder gaan dan dat we eerst wat plezier met je hebben beleeft. Heb jij wel eens van BDSM gehoord?"
Fiona zag dat zijn piemel hard rechtop stond in zijn broek en ook die van Tommy.
Ze waren duidelijk opgewonden, realiseerde ze zich. Geen van haar bedreigingen scheen hen te raken, ze was in hulpeloze staat en ze wisten het, en zij ook…
"Asjeblieft, " klaagde ze, denkend dat smeken zou helpen. "Asjeblieft, maak me los. Ik ben immers jullie zuster. We zullen alles wat er gebeurt is vergeten als je me nu losmaakt. Mijn armen gaan erg zeer doen!"

"Je bent weliswaar onze zuster, dat wil zeggen onze stiefzuster, maar we willen eerst je kut zien, Fiona," zei Mark op besliste toon.
"Zeg dat niet!" jammerde Fiona." Ik ben toch altijd goed en zorgzaam voor jullie!"
"We zeggen verdomme alles wat wij zelf willen." Zei Tom op besliste toon.
Mark zei "Ja, en we gaan alles bekijken wat we willen zien, is dat duidelijk?", terwijl hij zijn kloppende piemel over zijn broek heen genietend kneep en streelde.
Toen ze dichterbij kwamen en zich voorover bukten worstelde Fiona om te voorkomen dat ze haar enkels grepen, maar de twee opgeschoten jongens waren sterk en snel.
Haar stiefbroertjes bonden een riem om haar enkels en trokken haar benen ver uiteen, en de riemen om haar enkels werden ook met een stuk touw aan de stalen haken aan de muur van de garage gebonden, net als haar polsen. Ook ging er een riem om haar taille die ook aan haken links en rechts naast haar middel werd gebonden zodat ze echt helemaal nergens meer heen kon.

Fiona voelde zich wel zo verschrikkelijk vernedert om zo opgebonden tentoongesteld te staan terwijl ze er helemaal niets tegen kon doen, tranen van woede en machteloos verdriet stonden in haar ogen…
"Til haar rok op, “ zei Mark ” laten we naar haar slipje kijken."
"NIET DOEN," schreeuwde Fiona luid. "HEB NIET DE MOED!"
Ze zag de vastberaden uitdrukking op de jongens hun gezicht en met zachte stem en op smekende toon zei ze "Jullie moeten dit niet doen bij je zuster, het is niet aardig. Laat me gaan en ik zal de hele zaak vergeten en we zullen het er nooit meer over hebben. Nooit. "

Mark zei op besliste toon "Te laat, Fiona, til haar rok op, Tom!"
"Oh, mijn God... asjeblieft!" Fiona begon zachtjes te snikken toen Tom de zoom van haar rok pakte en die omhoog tilde, haar blanke roomzachte dijen blootleggend. Fiona's sexy lichaam sidderde toen de tranen uit haar mooie onschuldige reebruine ogen stroomden. Fiona voelde een hete golf van schaamte over haar wangen glijden, en ze draaide haar hoofd opzij in een poging haar schaamte voor haar stiefbroers te verbergen.
De twee staarden vol wellust naar Fiona 's sensuele romige ronde dijen, volledig en vrij zichtbaar, wijd gespreid, en haar obsceen opbollende, in haar slipje gevangen schaamlippen.
Tom tilde Fiona's rok nog hoger en zijn ogen werden groot als schoteltjes toen hij haar dunne kleine kanten slipje helemaal onthulde. Fiona wenste dat ze een ander soort slipje had aangetrokken en niet deze kleine, fragiele kanten tanga die zich van achter tussen haar ronde billen in haar bilspleet nestelde en van voren zo smal was dat het strookje stof nog maar nauwelijks haar schaamlippen omsloot, en aan de zijkanten kleine plukjes donker schaamhaar naar buiten liet gluren die zich heel sexy af tekenden tegen het hagelwitte half doorschijnende dunne materiaal van haar slipje.  De jongens konden zelfs de schaduw van haar schaamhaar zien, gevormd tot een lieflijke driehoek, doorschemerend in de witte dunne stof van het slipje. "Kijk naar haar kut!" bracht Tom hijgend uit." Ze heeft blond haar daar, en je kan zo zien dat onze zuster is een echte blondine is!"
Tom raakte meer en meer opgewonden. "Laten we haar juk uit trekken, ik wil ALLES zien!"

Mark antwoordde enthousiast "Ja, laten we dat doen!"
"Oh, asjeblieft, niet doen " snotterde Fiona. "Jullie hebben zo wel genoeg gezien, toe, niet mijn jurk uittrekken..."
Tom nam zwijgend zijn zakmes en klapte het open en stak het lemmet in het halsgat van haar jurkje en trok de stof strak. Het scherpe lemmet gleed als een warm mes door de boter van boven naar beneden, haar jurk doorsnijdend, de dunne stof om haar schouders heen bungelend. Haar BH was nu onbedekt zichtbaar, overvol gevuld met haar volle romige zachte 85B-borsten. Fiona voelde zich bijna geheel naakt tegenover haar jonge stiefbroertjes, hun ogen gevuld met wellust. Golf na golf van schaamte overspoelden haar bloedrode hete wangen.

Tom trok de restanten van haar jurkje van Fiona1s lichaam af en hij stond in vol ontzag samen met Mark te staren naar Fiona`s opwindende volwassen lichaam, slechts nog bedekt door haar BH en slipje, hun wangen gloeiend van opwinding. Hun piemels hingen hard en trillend uit hun broek, en de jongens schopten hun kleren van zich af, hun piemels recht vooruitstekend, sidderend van opwinding. Fiona wierp een vluchtige blik op haar stiefbroertjes, en met een vuurrode blos op haar wangen, haar ogen wazig van haar tranen, kon ze er niets aan doen te constateren dat hun stijve piemels verassend groot en dik waren voor hun jonge leeftijd. Een hete huivering ging door haar heen, en ze voelde een brandende gewaarwording. Haar geest schreeuwde het uit wat er met haar gebeurde, maar toch was haar kutje, zo realiseerde ze zich was nat aan het worden!
En haar lieflijke kutje werd eerder nooit nat als het niet uitgebreid geliefkoosd en gestimuleerd werd!
Mark prevelde in aanbidding van al dat moois "Potverdomme, ze is een mooie meid!"
" Verrukkelijk zal je bedoelen" corrigeerde Tom hem, elke centimeter van Fiona ’s bijna naakte lichaam bekijkend, terwijl hij zijn piemel vasthield en langzaam en genietend zijn voorhuid naar voor en achter bewoog.
"Ik denk dat Fiona een stuk mooier is en een stuk sexier dan alle Playboy centerfolds tezamen die jij in je kamer hebt hangen, broertje!"
Mark antwoordde "Ik ben het helemaal met je eens, voor de volle 100 procent!"
Fiona wou wel schreeuwen, ze kronkelde en draaide, zich niet realiserend dat haar bewegingen olie op het hete vuur van haar stiefbroertjes was en hen nog verder opwond.

Mark stapte dichterbij en ze voelde hoe hij zijn hand over haar prachtige roomzachte borsten, gevangen in de fragiele BH liet glijden. Ze jammerde van ellende toen hij genietend in haar satijnzachte maar stevige borsten kneep en haar tepels, in haar BH gevangen,  zich voelde verharden. Tom was naast haar gaan staan en ze voelde hoe zijn nerveus trillende hand over haar gladde platte buikje gleed, toen was zijn hand over haar slipje heen tussen haar benen, langzaam van voor naar achter bewegend.
Fiona voelde haar kutje krampachtig stuiptrekken, toen haar broers handpalm de toenemende vochtigheid die door haar slipje heen lekte, uitsmeerde over het kruisje van haar kanten slipje. "Laten we haar helemaal naakt maken" zei Mark met hese stem. "Laten we alles van haar uittrekken."
Opgewonden, hun handen trillend, sneden ze met het zakmes de zijkanten van haar slipje en de bandjes van haar BH aan stukken en verwijderden de resten.  Fiona schaamde zich diep en voelde zich intens vernedert toen ze spiernaakt, haar borsten zwaar naar beneden hangend, op en neer bewegend door haar hijgende ademhaling, en haar benen wijd gespreid, haar kutje zich langzaam openend, voor haar stiefbroertjes stond.

Haar romige volle borsten door het opbinden van de touwen gedwongen naar voren uit stekend, haar tepels hard en schuin opzij en omhoog wijzend, ze jammerde van ellende toen haar stiefbroertjes genietend haar naakte borsten kneedden en streelden en genietend haar stevige blanke borsten bewonderden. Ze voelde een scherpe pijn toen haar roze tepels ruw en onbeholpen werden geknepen en gedraaid in een poging ze nog harder te krijgen en ze nog verder uit te laten steken. Ze voelde opwindende natte hitte op een van haar tepels, en toen ze haar ogen open deed en haar hoofd naar beneden boog zag ze dat Tom krachtdadig aan haar tepels aan het sabbelen was, zijn tong wervelend over haar harde roze tepels en tepelhoven en er met zijn tanden zachtjes en opwindend aan trok.
Mark keek toe hoe zijn broer Fiona's tiet aan het stimuleren was, en hij stortte zich op de andere tiet. Ze voelden hoe haar tepels begonnen te kloppen en te reageren op hun zuigende monden. Fiona voelde hoe hun harde piemels tegen haar dijen stonden te duwen, kloppend en druipend, een natte vochtige kleverige plek voorvocht op haar welgeschapen dijen achterlatend.
"Asjeblieft, asjeblieft." smeekte ze. "Doe me dit niet aan! Ik ben jullie zuster! Jullie kunnen me dit niet aandoen, jullie eigen zuster...Het…Het is niet goed!"
Ze voelde hun handen onderzoekend over haar naakte billen gaan, handen die streelden en genietend haar zachte warme ronde billen knepen en liefkoosden, vingers die brutaal door haar gevoelige, wijd openstaande bilspleet gleden en haar meest intieme plekje, haar gerimpelde roze rozetje, betasten.
Ze bleven maar doorgaan met zuigen en stimuleren van haar tepels, er zachtjes in bijtend met hun tanden, haar billen strelend, Fiona begon te grommen van hete opwinding en genot en jammerend, vervuld met schaamte dat haar hete opwinding zonder dat ze het wilde alsmaar toe nam.

Vingers trokken aan het pluizige schaamhaar op haar kutje, en dat zond schroeiend hete en hitsige pijnscheuten door haar kruis. Ze draaide en wiegelde, voor zover haar bondage dit mogelijk maakte, maar de touwen en riemen hielden haar onverstoorbaar in de obscene spreidstand, haar kleine roze binnenlipjes brutaal tussen haar opwelvende rooddoorbloede schaamlippen uit glurend. Mark en Tom stapten achteruit, genietend kijkend naar Fiona 's romige huiverende tieten met pure wellust in hun ogen.
Fiona zag ze achteruit stappen en op hun hurken gaan zitten. Ze keken naar het plekje tussen Fiona ’s wijd  gespreide benen. Schaamte overspoelde Fiona 's gezicht.
Wijd opengesperd door de manier waarop haar benen gespreid waren wist ze dat haar stiefbroertjes rechtstreeks naar haar obsceen tentoongespreide kutspleetje keken.
Mark en Tom zagen de roze lipjes van haar vochtige spleetje dat zich van opwinding langzaam opende als twee roze bloemblaadjes, fris en vochtig als de ochtenddauw, haar mooie geprononceerde schaamheuvel bedekt met dun zijdeachtig goudkleurig schaamhaar.  
De jongens zagen ook dat haar langzaam opzwellende clitoris zich achter het beschermende voorhuidje vandaan had gewerkt als een schuchter, nog ongeopende rozenknopje. Hun zuster 's kut was het meest prachtige kunstwerk dat ze in hun jonge leven ooit gezien hadden...

Mark kon geen weerstand bieden en gleed met zijn hand over Fiona`s mooie poesje en kneep er zachtjes in, met zijn middelvinger tussen haar schaamlippen.
Fiona rilde van genot, maar haar heupen drukten zich wat achteruit voor zover dat mogelijk was om aan zijn brutale intieme betastingen te ontkomen.
"Niet doen!" beet ze hem toe. "Stop! Niet doen!"
Mark lachte haar midden in haar gezicht uit. "Waarom verdomme niet, Fiona? Wat ga je me doen dan, me een pak voor mijn billen geven? Kom op, je vind het lekker, je bent drijfnat!" Hij drukte zonder verdere aarzeling zijn middelvinger in Fiona ’s kutje en zijn duim gleed onbewust langs haar clitoris.
Ze schokte achteruit alsof ze een stroomstoot had gekregen en  vloekte "Ohhh, verdomme!" Ze schreeuwde "Laat dat nou toch! Ohw, kereltje, wacht maar!"
”Wacht jij maar” zei Mark en begon zijn vinger in en uit Fiona’s strakke warme spleetje te duwen, en tot Fiona's afgrijzen voelde ze hoe heel verraderlijk haar kutje warm werd en dat ze bloed- en bloedgeil stond te worden. Het was ook alweer zo lang geleden…

Ze probeerde met al haar wilskracht haar opwinding te negeren en haar kut tegen te houden te reageren op de stimuleringen, maar hoe meer Mark 's vinger in en uit haar gleed, hoe natter ze werd. Het was ook allemaal zo lekker…
En daar was opeens dat bekende zinderende gevoel in haar onderbuik dat ze nog nooit eerder had gevoeld als ze aan het vrijen was met een van haar vriendjes. En hoe meer Mark 's vingers heerlijke genotgevoelens in haar kutje induceerde, hoe heerlijker het gevoel werd. Fiona voelde dat als haar broer haar bleef vingeren, ze straks onvermijdelijk gierend en heftig klaar zou gaan komen.
"Laat mij ook eens," hoorde ze Tom zeggen. Mark trok zijn vinger, bedekt met haar glimmende witte meidenvocht, uit haar nu van opwinding rode en gezwollen schaamlippen vandaan, en drukte toen zijn vochtige vinger genietend eerst onder zijn neus en daarna in zijn mond om Fiona's vaginale afscheiding te ruiken en te proeven.
Hij zei enthousiast "Wow, Fiona 's kutsappen smaken heerlijk " en ging door met zijn vingers af te likken totdat er geen geur of smaak van Fiona ’s kutsap meer aan zijn vingers te bespeuren was.

Fiona voelde hoe Tom zijn vinger onervaren tussen haar schaamlipjes schoof, en toen ook zijn met haar sappen bedekte vinger naar zijn mond bracht.
"Je hebt helemaal gelijk, Mark, Fiona 's kutje is bijzonder smakelijk, lekkerder dan honing." Zei Tom. Om de beurten vingerden ze haar en hielden haar billen om de beurt vast, en haar liefdesnestje werd drijfnat en glibberig van haar meidenvocht.
Fiona voelde zich zo beschaamd en haar mooie gezicht werd rood als een biet toen ze haar stiefbroertjes met hun lippen hoorde smakken als ze haar sappen van hun vingers likten en becommentaarde hoe smakelijk het vocht van tussen haar schaamlipjes smaakten. Ze kon er geen weerstand aan bieden naar beneden te kijken en hen bezig te zien.
Ze waren zo in beslag genomen met kijken naar haar moois en toe te zien hoe hun vingers haar bewerkten, en dan hun met haar vocht bedekte vingers naar hun neus en hun mond brachten, dat ze geen tijd hadden om naar haar op te kijken. Fiona zag hun piemels, lang, dik, en keihard, voorvocht uit hun plasgaatje sijpelend. Een huivering van genot scheurde op en neer langs haar ruggegraat, en haar kutje leek wel te stomen van zinderende hitte.
Ze zag hoe ze hun hand om hun eikel hadden gevouwen en langzaam aan het masturberen waren. Ze hoorde hun ademhaling zich versnellen en ze begon te hopen dat het nu snel afgelopen zou zijn. Misschien, zo dacht ze bij zichzelf, zouden ze snel klaarkomen en dat ze haar daarna wel zouden losmaken.

Fiona begon onwillekeurig zachtjes te kreunen. Daar kwam dat bekende zinderende gevoel vanuit haar tenen naar haar spleetje omhoog kruipen, en ze voelde haar klitje opzwellen, langzaam overgaand in stuiptrekken en op het pijnlijke af wordende hardheid. Ze smoorde een schreeuw omdat ze niet klaar wilde komen, ze wilde niet dat haar stiefbroertjes bemerkten dat ze binnenkort hevig ging klaarkomen door wat ze met haar aan het doen waren. Niettemin, ze kon het niet tegen houden...
Haar heupen begonnen naar voren te stoten om aan hun vingers tegemoet te komen, haar huid schurend door de belemmering van de ruwe touwen. Fiona klemde haar mond stijf dicht, haar onderlip tussen haar tanden, haar kaken stijf op elkaar geklemd. Het had allemaal geen zin, het was allemaal zo lekker, en opeens knalde haar hoofd achterover in haar nek en kwam ze hard en schreeuwend klaar.
"Hey, kijk eens wat we met Fiona 's kut aan het doen zijn!" riep Tom opgewonden.
Mark riep "Verdorie, Tom, kijk nou, ze is aan het klaarkomen!"

Mark zijn vingers gingen in en uit Fiona’s sneetje, sneller en sneller en hij voelde hoe haar kut zich om zijn vinger kneep en vast zoog. Haar klit was zichtbaar aan het stuiptrekken, en Fiona begon te huilen van schaamte, maar ook verzadigd van opwinding.
Haar kut had haar verraden, en er was niets dat ze er tegen kon doen. Haar wangen waren bloedrood van het intense klaarkomen en van schaamte, en haar heupen drongen zich naar voor en naar achter, haar broer zijn vinger neukend.
"Kijk hoe Fiona opnieuw gaat klaarkomen!" riep Tom, en greep een van haar strakke billen. "Ze is echt waar opnieuw aan het klaarkomen!"
Mark zei "Fiona 's knijpkutje is zo ongeveer mijn vinger er aan het afknijpen. Kijk hoe ze alweer onderweg is!"
Haar orgasme verhevigde zich, en Fiona kreunde luid toen ze een tweede keer begon  klaar te komen, een hese kreet ontsnapte opnieuw haar keel. Ze dacht met verwarde gedachten bij zichzelf “Wat gebeurt er toch met me? Ik ben  nog nooit eerder meer dan een keer klaar gekomen!”
Tom kreunde "Oh God, ik ga ook komen!" en hij greep zijn piemel in zijn ene hand en Fiona ’s romige zachte billen met zijn andere hand. Hij schoof zijn eikel tussen haar satijnzachte dijen en ze voelde zijn hete, pulserende sperma over de gladde huid van haar dijen spuiten. Het leek wel op haar huid te schroeien, en haar derde orgasme diende zich alweer aan.

Ze stootte nu ongeremd haar heupen naar voren, het uitschreeuwend van extase.
"Ik ga ook tegen haar been spuiten!" schreeuwde Mark, verwoed met zijn hand aan zijn piemel trekkend. Hij gromde, en zijn piemel sproeide opeens zijn zaad over de garagevloer, tussen Fiona 's wijd gespreide voeten, zijn vinger nog steeds in haar nu drijfnat en druppelende kutje. Fiona, nog steeds met armen en benen wijd gespreid vastgebonden, keek naar haar stiefbroertjes. Ze zaten uitgeput op de vloer, en keken naar haar, hun snikkels verslapt, bungelend tussen hun benen. Ze voelde opdrogend sperma langs haar been naar beneden sijpelen, en haar kutje leek nog steeds te pulseren.
Fiona was nog nooit eerder in haar hele leven zo krachtig en vaak klaargekomen.  
In feite was ze nooit klaargekomen gedurende haar vrijpartijen met haar vroegere vriendjes, de enige keren dat ze klaar kwam was als ze zichzelf vingerde.
Ze wist niet wat er met haar gebeurde...

Fiona was zo beduusd, haar geest was in verwarring. Ze zou laaiend op de jongens moeten zijn, maar ze leek in een staat van shock te zijn en wist niet goed wat ze er nou mee aan moest. De touwen begonnen zeer te doen aan haar polsen en enkels en haar handen raakten verdoofd. Haar verstand leek ook verdoofd.
"Gaan jullie me nu asjeblieft los maken?" vroeg ze zachtjes, “jullie hebben nu gekregen wat je wilde”  
"Je gaat ons niet straffen?" vroeg Tom.
"Nee, ik beloof het jullie." fluisterde Fiona.
Mark en Tom gingen staan en begonnen haar los te maken. Elke centimeter van haar sexy romige naakte lichaam leek te blozen toen ze met nog slappe en onzekere knieen naakt en onbedekt met onvaste passen van de garage naar de binnendeur van het huis liep, en ze voelde haar stiefbroers wellustige ogen branden op haar heerlijk wiegende en beweeglijke blanke billen.

Nog juist voordat Fiona door de deur zou stappen en de deur achter zich dicht zou trekken hoorde ze Mark roepen: " Fiona, we gaan dit spelletje heel binnenkort nog wel een paar keer met je spelen hoor!"