"Kees, ik wil dat je nu gaat stofzuigen."

"Waarom? Je hebt gisterenmiddag nog gestofzuigd."

"Niks mee te maken, ik wil dat je stofzuigt en dus doe je dat."
en ze pakt de houten liniaal onder de bank vandaan.
"Trek je broek uit! Ook je onderbroek en je Tshirt!"
Hij gehoorzaamt onmiddellijk. Hij heeft duidelijk zichtbaar een flinke erectie.
"Krijg ik met de liniaal als ik niet stofzuig?" en hij leeft op, hij kijkt begerig naar de liniaal en wil onmiddellijk met de liniaal in plaats van te stofzuigen.
"Nee, dat zou je wel willen. We hadden afgesproken dat ik je n zaterdagavond in de maand alles kon laten doen en dat ik je mag straffen zoals ik zelf wil. Je gaat stofzuigen of je likt mijn schoenen af, en dan ook de onderkant."

Hij trekt een vies gezicht, daar heeft hij een hekel aan. Dan loopt hij naar de gangkast en pakt de stofzuiger. Zij zet de televisie aan, het journaal is net begonnen. Wanneer hij bij het stofzuigen even opkijkt naar de televisie doet ze langzaam haar schoen omhoog, en ijlings gaat hij verder met stofzuigen.
Hij is boos, maar ze weet dat hij ook opgewonden raakt van dit spel van macht waarbij ze het nuttige met het aangename combineert. Na het stofzuigen geeft hij de planten water en doet nog wat klusjes. Dan roept ze hem bij zich.


"Mooi. Ik wil nu dat je een glas wijn voor me inschenkt."
"Mag ik ook?"
"Nee, natuurlijk niet. Wijn is veel te goed voor een domme slaaf als jij. Je mag als je goed je best doet hoogstens een glas pislauw water."

Gaandeweg heeft ze de afgelopen maanden geleerd zijn SM hobby in te passen in hun leven zonder dat zij veel dingen hoeft te doen waar ze moeite mee heeft.
Een keer per maand mag zij zich uitleven waarbij ze meestal hem veel dingen laat doen terwijl ze zelf op de bank kan blijven zitten. Aan het eind moet hij zich dan helemaal uitkleden en geeft ze hem tien slagen met de liniaal die hij voor dat doel  heeft gekocht. Nooit minder slagen en nooit meer. En keer heeft hij haar schoenen moeten aflikken, ook de onderkant, hij wist niet dat zij ze van te voren heel erg goed had schoongemaakt. Soms heeft ze er moeite mee, want ze houd erg veel van hem, maar als ze bedenkt dat hij er voor de hele maand genoeg aan heeft en dat ze hem er een heel groot plezier mee doet, dan doet ze het graag.

 

Er zijn zelfs momenten dat ze het leuk gaat vinden!