Zelf een dubbele cockring maken.
Ingezonden door Jan Anoniem, Dank je wel, Jan!


Een cockring kan een zeer welkomen aanvulling zijn op je seksleven, waar zowel jij als je partner zeer veel plezier aan kunnen beleven. 

Sommige mannen gebruiken een cockring ook als een oplossing voor hun erectie problemen. Een cockring kan in dat geval bijvoorbeeld ook heel goed worden gebruikt in combinatie met een Penispomp. Bij erectieproblemen over het gebruik van een cockring met een  penispomp  moet je zeker eens contact opnemen met je huisarts of een uroloog. Zij kunnen je vertellen of een van deze twee opties wellicht voor jou geschikt kan zijn, en hoe je ze in jouw gevalgebruiken moet.

Voor alle anderen geldt dat ik met deze informatie hoop ik je een beetje op weg hebben kunnen helpen bij het selecteren van de voor jouw juiste cockring. Uiteraard is dit een theoretisch verhaal en blijkt in de praktijk pas het beste wat voor jou het lekkerste is.  

Dan een stukje met een waarschuwing:
Het leuke aan de cockring is dat je pik keihard blijft en erg gevoelig.
Rubberen O ringen (gewoon uit de doe het zelf zaak) zijn heel handig en makkelijk de verwijderen met een schaar indien noodzakelijk.
Wij hebben verschillende maten gekocht en door te passen (wanneer hij stijf is!) de juiste maat gevonden. Voor nog geen 50 cent per stuk kun je wel een keer mis zitten (en anders de omtrek (alleen van de penis of de penis en de balzak) gedeeld door 3,14 dan heb je ongeveer de diameter) En je kunt er ook meerdere achter elkaar plaatsen al naar gelang het effect je wilt bereiken. En ik weet dat bouwmarkten, garagebedrijven of automaterialenzaak  ze verkopen. 
Vraag naar een O-ring.
Ding eromheen schuiven als ie slap is. Vervolgens gaat ie steeds strakker zitten naarmate je piemel stijver wordt.

Ik weet ook een minder leuke ervaring. Te lang een cockring omhouden terwijl hij stijf is kan ophoping van vocht veroorzaken en je krijgt het ding er niet meer af. Niet langer dan tien minuten, dat is het limiet! Houdt dus altijd een schaar bij de hand voor noodgevallen! 
Te lang kan ook permanente beschadigingen geven aan het lid, so play safe, 


Hoe maak je het? Neem een stukje van een fietsbinnenband.

 

Leg het plat op tafel en knip er een omgekeerde U uit, zodanig dat er aan één kant een smalle band overblijft die je kunt uitrekken en om je balzak kunt trekken. 
De andere kant, waar je penis doorheen gaat kun je net zo lang maken als je wilt.

Zoek een binnenband waarvan de diameter ongeveer overeenkomt en goed aansluit bij de 
omvang van je stijve pik: te strak zit niet lekker, te ruim voel je niks. Even passen dus...
Goede aanwijzing is 28X 1-3/8. Kosten iets van 3 euri.

Steek eerst je piep in het lange deel en trek daarna het kleine ringdeel om je zak.
Een beetje glijmiddel doet ook hier wonderen.

Als je het deel waar je pik in gaat wat langer maakt heb je een lekker hulpje bij het aftrekken. Je sperma kun je er gewoon met water en zeep uit spoelen.

Veel plezier er mee!