Heren en natuurlijk ook Dames, we maken zelf onze seksspeeltjes.

 

Mannen, verras je schatje met iets dat ze overal op kan bergen of overal mee naar toe kan nemen zonder dat dit argwaan wekt. Meisjes, voorbij is de tijd dat je een bulkige dildo of een vibrator in je tas mee moest slepen als je op pad gaat en iets aangenaams mee wil nemen om jezelf te verwennen. Legio de verhalen van meisjes die betrapt zijn met zo`n ding in hun tas!  
En zeg nou niet "Ik heb al een vriendje", je zal zien en beleven dat je opeens vurige behoefte krijgt als ie er nou net niet is. En het past in de kleinste handtas!

Gilette is zo vriendelijk geweest om een scheermesje op de markt te brengen waar een batterijtje in kan en als je het ding aanzet gaat ie trillen. Echter een opmerking: De losse mesjes zijn loeiduur! Mijn zoon kocht zo`n ding en toen zijn mesjes op waren lag het ding al snel ongebruikt in het badkamerkastje. En daar zag Jacob zijn kans…

Enneh... De inwendige constructie is hetzelfde als bij een duur gekochte vibrator! 
Haal de batterij er uit. Neem een scherpe kniptang en knip aan weerszijden het plastic stangetje dat naar het mesjeshoudertje gaat, weg. Het gaat om de stukjes waar de zwarte pijltjes staan.

Het overgebleven deel op de kop doet denken aan droge siliconenkit, zacht en warm, precies wat we willen!  Neem daarna een vijl of nog beter een slijpmachine en verwijder de overgebleven scherpe delen, want je wil toch niet dat…..!!! 

 

Met een stukje fijn schuurpapier maken we nu de overgebleven delen mooi glad en klaar is Klara! Hoewel, Klara is nog niet klaar, dat komt zodadelijk… VERSE batterij er in, want je wil toch niet dat halverwege... 
En de rest weet je zelf wel. Zowel de bovenkant als de onderkant trillen aangenaam! 


Opmerking: Met dezelfde technieken is het ook gelukt om zoiets te maken van een elektrische tandenborstel, waarvan het accuutje niet meer op wou laden. Voorzichtig slopen en je plan trekken. Accuutje vervangen door een batterijtje en gaan met die banaan…euhh, tandenborstel.  
Veel plezier!

 

Ook kwam ik bij de promotieartikelen van een heel bekend tandpastamerk deze hardplastic tube tegen. Voor alle mogelijkheden en lekkere plekjes bruikbaar, het etiket eraf en... 
Dank je wel, Prodent! Zie de foto.
.

Het beste glijmiddel is die allergoedkoopste pot haargel gebleken!