(Noot van Jacob: Op het internet heb ik dit interessante artikel gevonden.)

 

 

Sybian

De schrijfster noemt zich Barbara.

 Voor de site waarvoor ik schrijf ben ik zelf een Sybian gaan uitproberen, iets wat altijd een fantasie van me geweest is. Het relaas lees je hier.

Leeftijd: 28 jaar Land: Nederland Provincie: Noord-Brabant Uiterlijk: blank Cupmaat: b Haarkleur: blond Kleur ogen: bruin

Ter voorbereiding van een stukje over meisjes en vrouwen die zich graag verwennen met speeltjes en dat we graag op onze site wilden plaatsen werd me gevraagd of ik een speciaal soort speeltje had, eentje waar ik me af en toe eens heerlijk mee verwen. En of er ergens nog iets was, wat ik ooit wou beleven... Ik moest heus niet lang nadenken. Sinds een vriendje van me ooit eens had verteld dat zijn vriendin zich door een Sybian had laten neuken en nog nooit zo lekker was klaargekomen, is het altijd al een fantasie van me geweest om zelf eens op een Sybian te rijden en zien of de verhalen hierover echt wel waar zijn... Zo kon ik mijn stukje waarheidsgetrouw maken.

Dit verhaal is echt gebeurd. Met dank aan John en Liesbeth (namen zijn veranderd) uit Utrecht.

Toen de afspraak gemaakt was bij John en Liesbeth wist ik dat het uiteindelijk zou gebeuren. 
De nacht ervoor had ik nauwelijks geslapen en toen ik me die ochtend klaarmaakte, heb ik mijn kledij zorgvuldig bij elkaar gezocht. Niet te uitdagend, maar gewoon een lekker setje waar ik me goed in voel. Liesbeth zou me eerst tonen hoe de Sybian werkte, maar zou me uiteindelijk alleen laten. Over John hadden we het niet gehad, dus nam ik aan dat hij niet thuis zou zijn of er toch zeker niet bij zou zijn. Dit wilde ik eigenlijk niet.

Me uitgebreid gedoucht en nog wat haartjes weggehaald. Die hele dag ben ik erg opgewonden, wat een beetje vervelend is, want ik heb nog een afspraak en rijd daarna direct door naar Utrecht. Mijn slipje is algauw kleddernat, ik voel het gewoon lopen tussen mijn benen en het is echt moeilijk om te verbergen hoe opgewonden ik ben. Over de middag twijfel ik of ik me even vlug zal klaarvingeren op het toilet, maar besluit dat toch maar niet te doen. Wachten maakt dingen vaak leuker. Als ik dan toch even naar het toilet ga, zie ik dat mijn slipje doorweekt is en dat ook het blonde toefje boven mijn poesje blinkt van het vocht. Dan rijd ik naar Utrecht en bel aan.

Liesbeth is een leuke ook mooie vrouw die me onmiddellijk geruststelt. Ze is ook mooi met haar lange zwarte haren. Ik voel me direct op mijn gemak. We praten wat en ik zie dat de Sybian midden de huiskamer staat, op een hoogpolig tapijt. Hier had ik niet op gerekend maar Liesbeth zegt dat ze 'het' altijd doet hier in de living, maar dat ze wel weg wil gaan als ik dat liever heb. 
Ik twijfel even en weet niet zo goed wat te doen. Liesbeth legt me uit hoe de Sybian werkt en trekt zich even later terug.

Nu gaat het gebeuren. Ik trek mijn nauwe jeans en pumps uit en ook mijn slipje -het is door en doornat!- gaat uit. Ik trek mijn bh uit, maar doe terug een topje aan. Ik ben nu helemaal naakt op een klein wit topje na. Mijn borsten voelen erg zwaar aan en mijn tepels staan hard rechtop. Ik voel de 'penis' van de Sybian, hij is lekker warm en behoorlijk zacht en toch stevig, ik ga op mijn knien zitten en neem hem in mijn mond... ik weet niet waarom, maar het voelt aan alsof ik dat moet doen, hij wordt immers mijn minnaar. Ik ben erg nat dus ik hoef het glijmiddel niet te gebruiken. 
Ik laat me zakken en de dildo glijdt erg makkelijk bij me naar binnen, hoewel hij vrij dik is, iets dikker dan een stevige pik toch (14 cm lengte, ongeveer 4 cm diameter).

De Sybian zit erg comfortabel. Dit wordt een wilde rit. Ik neem de afstandbediening en zet hem in de eerste stand. De hele 'zit' begint te trillen en de pik masseert me zachtjes van binnen, mijn god, het lijkt wel een echte pik... door een speciaal stukje wordt ook mijn klitje direct gestimuleerd. 
ik begin haast onmiddellijk te trillen en te steunen, de ingehouden spanning van de laatste dagen en vandaag worden me teveel en na, denk ik, nog geen halve minuut kom ik al met een luide schreeuw klaar. (Ik maak immers heel veel lawaai als ik klaarkom.) Dan komt Liesbeth naar binnen, ze is geschrokken van het harde schreeuwen en vraagt of alles Okee is... wat is er gebeurd, vraagt ze. 
Ik glimlach schaapachtig en ze vraagt of ik het zo hard nodig had, want ze beseft dat ik vrijwel onmiddellijk klaargekomen moet zijn. Ze bekijkt me en zegt dat ik echt heel erg mooi ben. 
Ik dank haar voor het compliment.

De Sybian, die nog steeds in dezelfde stand staat, blijft intussen zijn werk doen en ik voel de warmte en het genot weer komen, en geniet van mijn eigen lijf en die lekkere pik diep in me die me maar blijft stimuleren... Ik trek me van Liesbeth intussen niets aan en vind het niet erg dat ze naar me staat te kijken... integendeel, het windt me nu op en ik laat me gaan en begin geluiden te maken en met mijn handen onder mijn topje naar mijn tepels te zoeken. 'Laat me je borsten zien, Barbara', dwingt ze me haast en ik denk, waarom niet, en ik trek mijn topje uit en even later trek ik aan mijn tepels en streel mijn volle borsten. 'O, ik ga weer klaarkomen, ik ga weer komen', roep ik en Liesbeth zegt 'doe maar meisje, kom maar klaar' en ik gil het alweer uit, nog harder nu en terwijl trek ik hard aan mijn tepels... Dit is echt teveel... ik ga even van de Sybian af en leg me naakt en uitgeteld in de zetel. 'Mag ik?', vraagt Liesbeth en ook zij kleedt haar op haar beurt uit en gaat op haar beurt op de Sybian zitten, maar dan direct in een hoger tempo... Het is echt geil, zo'n vreemde mooie vrouw die zich laat klaarmaken op een machine, zo vlak naast me... Ik ruik haar geur en zie het vocht tussen haar benen lopen... ze komt na een minuut of tien klaar en ik kan me niet bedwingen en speel intussen met mezelf... wat een geil gezicht...

Daarna wil ik nog eens... Liesbeth zet een ander stukje op, n met twee stukken, een grote dikke (18 cm en zo'n 6 cm diameter) dan een kleinere die er wat gebogen vlak naast staat (2.5 cm)... 
Ik laat me weer voorzichtig zakken, ik sta nog steeds helemaal open en Liesbeth controleert de bediening van de Sybian nu... dan zet ze hem in een andere stand en de achterste penis drukt meer en meer tegen mijn achterste gaatje en zoekt langzaam zijn weg naar binnen... Aangezien ik hier heel gevoelig ben... en me niet meer kan en wil inhouden vraag ik Liesbeth gewoon om meer, meer en de stand gaat anders of hoger, en ook de achterste penis gaat nu dieper en dieper in mijn kleinste gaatje en ik duw mijn hele lijf naar achter om vooral die achterste penis dieper in me te voelen... Liesbeth streelt zichzelf intussen met haar benen wijd gespreid op de zetel, ik heb een zalig uitzicht op haar kut.... O wat is dit lekker zeg...ik ben nog nooit geneukt geweest door twee pikken tegelijk, maar als dit het is, dan wil ik het heel gauw! Ik ben volledig gevuld en hang steunend en bevend op de Sybian, en zak steeds verder weg tot ik alleen maar twee pikken voel die me neuken, ik vergeet alles rond me, dit ga ik niet lang meer volhouden, ik begin te roepen en te tieren en mijn lichaam begeeft het en schokkend en grommend kom ik klaar, mezelf wild neukend op die twee pikken.... Even later komt ook Liesbeth met wilde kreten klaar.

Een half uurtje later komt John thuis en ziet twee vrouwen met rood aangelopen gezichten en in lingerie rond de keukentafel zitten.... Het wordt echt gezellig. John wordt uiteraard opgewonden van onze verhalen en ik zie hem voortdurend gluren naar mijn borsten en naar mijn billen (ik heb zo'n wit katoenen broekje aan waar je billen maar half in zitten, namelijk...) Dan ritst Liesbeth zomaar, zonder iets te zeggen, zijn broek open en neemt zijn penis in haar mond. Ze zuigt hem langzaam maar beheerst af terwijl John naar mijn borsten blijft kijken. Ik weet welk effect mijn borsten hebben op mannen en trek mijn bh uit en speel met mijn borsten en mijn tepels die groeien en stijf rechtop staan, genietend van John die me bekijkt alsof hij nog nooit zo'n mooie vrouw gezien heeft... Terwijl hij me blijft bekijken, komt hij klaar in Liesbeth's mond... Daar blijft het bij en zo is het goed! Wat een ervaring! Nu begrijp ik pas waarom die vrouwen op die sites zich zo ongegeneerd laten gaan. Het genot dat een Sybian is immers zo sterk dat je alleen maar aan je eigen lijf kan denken en alles rond je vergeet.

En zo had ik direct voer voor mijn stukje. Groetjes, Barbara.