Over de deur heen opgebonden

Als je eenmaal zover bent dat je spelletjes gaat spelen, wil je jouw sub natuurlijk ook op zijn of haar plaats houden. Daar wordt in het algemeen een Xframe voor gebruikt, je weet wel, zo`n groot houten X-kruis. Die hebben we niet, te groot en te lomp, maar het gaat met het onder getoonde hulpmiddel ook meer dan uitstekend, immers iedereen heeft wel een deur in zijn slaap- of speelkamer. 
Wil je zelf toch zo`n Xframe maken, en je denkt dat je dat kan, dan kan je ook wel een schuinse halfhoutverbinding maken en behoef ik het niet verder uit te leggen. En wil je het wel uitgelegd hebben moet je even een mailtje sturen. En natuurlijk kan je het ook van lichter materiaal maken, het hoeft niet persee Batting te zijn, van 2X3 is ook best aardig om te zien!  Overigens, wil je dit allemaal niet, dan kan je natuurlijk ook heel simpel een enkele schommelhaak in het plafond schroeven.
Hang er een plant aan en  niemand die iets vermoed! 

En pas op dat ZIJ JOU niet in de boeien slaat!
 

 

Dit is het einddoel (Linksboven)  met een lange stok boven en beneden de deur, zoals de foto linksboven en dan boven en onder met twee riempjes met D-ring of zoals in de rechterfoto met alleen een over-de-deur-bondage en met een spreadbar aan de enkels (niet op de foto)  rechtsboven..  
Is je sub eenmaal opgebonden dan kunnen de armen gekruist worden zoals 
linksboven of uitgespreid zoals rechtsboven. 

Ingredienten: (Voor de linkerfoto natuurlijk de spullen verdubbelen)
Stuk bezemsteel in de breedte van de bestemde deur, pakweg 80 of 90 cm.
Twee schroefogen (Niet verplicht)
Twee polsboeien (die hadden we al van de halsband)
Twee enkelboeien (die hadden we al van de voetspreider)
Een stuk kunststof band. 
Twee flinke D-ringen.
Iemand die een naaimachine heeft (Je schoonmoeder?)

Voor de kunststof band kan je iets nemen dat je van de draagriem van een oude sporttas pikt of zo, of ergens anders vandaan haalt...  Vaak zitten daar al D-ringen en musketons aan! De strook Dubbel slaan en doorstikken zodat de stok er door past, daarna dubbel slaan met de D-ringen er tussen en dan doorstikken. De schroefogen maken de stok ook voor andere toepassingen bruikbaar, bijvoorbeeld achter de rug of in de nek tussen de polsboeien. Doe er zonodig een stuk van dat grijze isolatieschuim omheen, maar verwen je Sub niet!


Monteren:
Steek een einde van de stok door de lussen. Aan de D-ring van de strips komen de musketons van de polsboeien en eventueel de voetboeien aangehaakt. Als je het in elkaar hebt gezet en over de deur heen hebt geslagen en de ander onder de deur door hebt gehaald en dan de deur dicht doet snap je de bedoeling. Daarna natuurlijk de deur OP SLOT! (voor de kinderen)
Grijp de eerste sub die langskomt, sla hem of haar in de boeien, ga zitten en neem een kop koffie. 
Kijk naar het resultaat en bedenk de mogelijkheden…  :-)   Misschien moet je hier en daar nog wat bijstellen of je lussen verlengen of inkorten, of een stukje ketting er tussen, dat wijst de weg vanzelf...


En wie zou HAAR niet eens in de boeien willen slaan???
De keus is helemaal aan U... Happy Slapping!