We maken een Paddel. (Billekoek)

 

Ervaar het uitdagende plezier van BDSM met deze paddel, die we natuurlijk weer zelf gaan maken. De paddel zelf maken we van een willekeurig pingpongbatje, maar ook voor een  zwart gespoten platte houten pollepel hoef je jezelf niet te schamen.  Desnoods zo`n ouderwetse rondgevormde die je alleen maar zwart of donkerbruin hoeft te spuiten... 
Het pingpongbatje behoef je niets aan te veranderen, maar als je in stijl wil blijven moet ie zwart of donkerbruin worden gespoten, en een zwarte spuitbus had je toch al voor je skibril-blindfold.
Als je een decoupeerzaag hebt is het niet zo moeilijk om iets zoals op de rechterfoto uit een beukenhouten of triplex plankje te zagen. Neem iets van pakweg een centimeter dik, dikker word te zwaar en komt te hard aan!


Deze paddel is gemaakt van een kaasplankje. De zijden zijn afgeschaafd tot de gewenste breedte bereikt is, de rondingen van de zijkant opnieuw geschaafd, en het ding is blauw geschilderd, zwart of bruin mag ook...


Een ander idee: Er bestaan roerlatjes die een stuk groter zijn dan de bekende roerlatjes die je bij een blik verf krijgt. Ze zijn bedoelt om een emmer witkalk te roeren, en natuurlijk gaat dat als paddel ook goed. Spuit hem zwart en zijn oorspronkelijke functie is onherkenbaar.
Je kan er ook een stuk binnenband overheen schuiven, daar wordt ie wat zwaarder door en zal makkelijker te hanteren zijn. Bij alles wat je doet: Probeer het eerst op jezelf uit!!!