Dit speeltje had ik ergens op het internet een keer gezien. Omdat ik een groot liefhebber ben van het gedwongen orgasme wilde ik er ook zo een hebben.
Ze zijn hier en daar op het internet wel te koop maar de prijs ervan was een hele aanslag op het budget voor iets dat er zo simpel uit ziet en waarvan ik de meeste onderdelen al in huis had.
De dildo zelf bestaat uit een dildohoes die normaal over een vibrator geschoven word. Deze keer heb ik hem over een rond stuk hout geschoven (een schoffelsteel om precies te zijn, een gewone bezem steel was te dun) De verbinding met de accu boormachine heb ik gemaakt door een afgezaagde schroef in het einde van het stuk steel te maken. Dit luistert heel nauwkeurig, de kunst hierbij is om dit precies recht te doen. Als de schroef scheef zit gaat de dildo zwabberen en doet zijn werk dan niet goed. De dildo kan natuurlijk ook in de gewone boormachine, die heeft meestal ook nog een klopboorstand waardoor er behalve rotatie van de dildo ook een trilfunctie in zit. Het effect hiervan kan erg verassend zijn.

Let op: ZO kan het ook! http://www.wearehairy.com/models/Ivy/Hairy_Ivy_drils_herself_literally/?nats=znich21.11.1.1.0.3366.0.0.0