Een masturbeerhulpje voor jongens:
We maken een kunstvagina van een (lege) shampoofles

 

 

Stap 1:

Snijd of knip de bodem en de bovenkant van een lege shampoofles die iets wijder is dan de dikte van je piemel. Neem twee oude lekker zacht verwassen sokken en knip de tenen eraf. Doe de twee sokken in elkaar en haal ze door de fles. Vouw de onderkant en de bovenkant van de sokken terug om de fles heen. Fixeer zonodig de sokken met ducttape of elastiek. De vulling moet dik genoeg zijn om de fles op te vullen, zonodig een paar meer sokken gebruiken. Geen angst, ze blijven schoon en hoeven niet meer verwijderd te worden. Ik heb het ook geprobeerd met een bidon zoals wielrenners die gebruiken, de bodem en de bovenkant er af en zonodig het grote gat opvullen met een stukje isolatieschuim voor 22mm CV-buizen en dan de procedure volgen met de sokken enzo. Stap 2: 

Doe een latex (Benzinepomp!) of plastic handschoen (Benzinepomp!) of een dun boterhamzakje in het zo ontstane gat. Vouw het open eind van het polsgat om de hals van de fles, fixeer zonodig de sokken of zonodig ook de latex handschoen met ducttape of elastiek (Postbode!)
Vouw de vingers om de onderkant van de fles en fixeer met ducttape of elastiek, behalve de grootste, die gebruiken we als reservoir voor je sperma, en prik er een speldengaatje in om eventuele overdruk af te voeren. Je kan er onder het gebruik ook in knijpen om extra zuiging op te bouwen. :->

 

Stap 3: 

Smeer alle betrokken delen in met glijmiddel op waterbasis en stop je piemel erin. Als blijkt dat de ingang te groot is en je te weinig wrijving hebt moet je nog een of meer sokken toevoegen. 
Na gebruik kun je zelf beslissen of je de handschoen weggooit of uitwast, natuurlijk kun je ook een condoom gebruiken. O ja en moet ik nog uitleggen wat er met je gebeurt als je in het open eind een trileitje of desnoods een vibrator schuift? 

Veel plezier!!!  

En dat je daarbij aan Adele denkt...MMmmm,,,!