We maken zelf een Sybian. 

Wat is een Sybian? Een Sybian is de/een verschrikkelijke orgasme-machine. 
Nadat haar vagina en de dildo van voldoende glijmiddel zijn voorzien gaat een meisje er met gespreide knieen schrijlings overheen zitten . Haar knieen rusten op de grond en de dildo dringt diep door in haar vagina. 
Een Sybian roept een niet te stuiten woest orgasme op en kan verslavend worden!


Een Sybian is een van die apparaten die mannen het meest tot de verbeelding spreekt.

De in de reguliere verkoop zijnde apparaten zijn loeiduur en niet zomaar op elke hoek van de straat te koop. Het is dus de moeite waard er zelf een te bouwen, de enige voorwaarde is wat handigheid, het plaatmateriaal kan je desnoods bij je hobbymarkt op maat laten zagen..
Verder hebben we een penisgevormde dildo nodig en die zijn gelukkig ruimschoots voorhanden, ook bij de bekende verzendhuizen. Een ding dat er zo ongeveer uitziet als op de foto in de catalogus op het internet is ideaal, anders moet je iets verzinnen met een gewone dildo met daar een rand overheen om hem met de spanband op zijn plek te houden. En wellicht is het een idee om er een strap-on overheen te binden...?
   Een kunststof band om het ding op de kist te zekeren kun je zelf wel ergens vandaan halen, zelfs een stuk binnenband die je overhoud van je zelfgemaakte cockring voldoet...  


Hieronder het voorbeeld van een eigenbouw:

 


Verder is het een zaak van meten om de twee plaatjes aan voor en achterkant uit te zagen. 
We maken twee halve cirkels uit plaat van ongeveer 15 mm dik met een vlakke kant aan de onderzijde en bekleden de gebogen zijden met rondgetrokken triplex van enkele millimeters dik. Klem de halve rondingen op elkaar en zaag de twee in een bewerking uit, dan zijn ze zeker identiek. De benodigde hoogte en breedte kun je uitpieren als je jouw schatje even met gespreide knieen op de grond laat zitten, denk aan pakweg 30cm breed en 30cm hoog. Neem en rond bord of een dekschaal om de radius over te nemen. De vlakke zijkanten zullen op pakweg 10cm uitkomen.
Bekleden met skai, vinyl of een dun stukje zacht tapijt is uitstekend. Wellicht wil ze ook iets zachts onder haar knieen hebben. 
Het in elkaar lijmen van het ding mag geen probleem voor je zijn als je denkt de handigheid te hebben om aan dit project te beginnen. Het triplex op lengte zagen en beginnend vanuit het midden rondtrekken en lijmen en spijkeren. Een spanband is hier heel nuttig bij... 
En kom je er niet uit, schaam je niet, stuur een mailtje naar Jacob om gedetailleerde uitleg te krijgen. Rest mij je veel succes en je schatje veel genot toe te wensen! 
Let erop dat het ding slank wordt en zeker niet bulkig, ze moet zich er comfortabel op voelen!
Het eindresultaat is dan zoals op de onderste foto`s.Hier twee links naar verdere info:

ttps://www.youtube.com/watch?v=UpnZh-Jlx-E

http://www.bol.com/nl/l/mooi-gezond/intimiteit-seksspeeltjes-sets-vibrator/
N/12609+4282975884+4286713595/index.html

Kijk hier naar een kort filmpje van het resultaat.