Tijdens mijn dagelijkse surftochten over het internet kwam ik weer eens een noviteit tegen. 
Ik kon me echter niet aan de indruk onttrekken dat het speeltje en het idee erachter me niet geheel
onbekend voorkwamen...  

 

 

 

 

 

 

 

 


Het idee is het volgende: 

Ik heb de elektrische tandenborstel van mijn vrouw eens bekeken en zag dat het naar onze behoeften modificeren van zo`n opzetstukje niet moeilijk is. Talloze meisjes en vrouwen zullen het ding best wel in zijn oorspronkelijke vorm gebruiken, maar het kan mooier. De opzetstukjes van een tandenborstel moeten van tijd tot tijd vervangen worden. 
Door nu van zo`n oud borsteltje het bovenste harige deel met een scherpe kniptang af te knippen houden we een smalle lange stam over. Deze stam maken we goed droog en vetvrij en leggen die op een stukje karton met een plastik zakje daaromheen. 
De volgende stap is dat we over een lengte die naar onze zin is siliconenkit modelleren. Eerst een dikke rups spuiten, dan het opzetstukje erin leggen, en de kit even aan laten trekken zodat die nog net kneedbaar is zonder aan je vingers te plakken, en met je vingers, gedoopt in een afwassopje met wat water in een wat langgerekte vorm met een ronde kop strijken. Laten drogen (24 uur) En klaar is onze eigengemaakte lovebrush!

Ik wens je veel plezier met je nieuwe speeltje!